View Full Version : Daite nqkoi suvet-mai imam problem!
Prespah s edno mom4e tazi no6t,vsi4ko vurveshe idealno dokato ne razbrah 4e prezervativa se e skusal.Toi me opravi purvo otpred,posle otzad i po edno vreme samo mi suob6ti "znaesh li kakvo stana-izpraznih se malko v dupeto ti"... Sled sex-a pogovorihme za slu4iloto se.. toi me uspokoi 4e si pravi redovni izsledvaniq i nqma opasnost ot bolesti.Pritesnenieto mi idva ot tam 4e ne znaq kakvo da pravq,ami ako ima risk da zabremeneq? Da piq li ot proslovutite hap4enca Postinor? Kazaha mi 4e mogat da se piqt do 72 4asa.. taka 4e o6te ne e kusno,no neznam kakvo da pravq-pomognete ako imate idei :)
Доколкото разбирам,той е свършил в дупето,така ли? Тогава няма от какво да се притесняваш-нищо не може да стане от сперма отзад :wink: Важното е да е след като е бил отзад,да не е бил отпред...разбираш ли,като е отзад-трябва да е с презврватив в случай че след това ще има вагинален секс.Аналният секс ,последван от вагинален без презерватив е опасен!!!
Между другото,това че си прави изследвания редовно-
:lol: пълна глупост-какви изследвания за профилактика си прави мъжът? Това е смешно...Но нека не те притеснява.
Ъъъ...може ли наистина да има толкова незапознати хора...като се е изпразнил в дупето ти как мислиш че може да забременееш :?: :shock: :shock:
off ama 4e tupi vuprosi .... :evil:
ti napravo se iskaza 4e dupeto ti e svurzano s vlagali6teto koeto napravo ubi konq s pravata lopata ...
http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg
Sled sexa otzad nqmashe sex otpred-izvestno mi e 4e moje da dovede do seriozni infekcii.
Pravq razlika mejdu tova da ti svur6at v dupeto i tova vuv vlagali6teto... prosto mi se gubi momenta koga to4no se e skusal prezervativa i dali nqma opasnost ako se e skusal predi da me bodne otzad,zatova se 4udeh dali za vseki slu4ai da ne piq Postinor,vupreki 4e sum naqsno 4e ima i dosta strani4ni efekti i 4e se pie v kraen slu4ai.
Малката червена шапчица
02-11-2005, 18:04
Корн->грешка.Когато пениса на момчето еректира той леко се навлажнява.Природата си го е измислила-за да намалее триенето както влагалището така и пениса се навлажняват при възбуда.В капките който се образуват по пениса има и сперматозоиди, тъй че мило момиче, препоръчвам ти за всеки случай да си вземеш от хапчета предпазващи от бременност след половият акт-за всеки случай.
Confusion
02-11-2005, 18:28
Епа бивали да сте толкова глупави пък секс тръгнали да правят. Пуууу състезавате се кой повече пъти ще го направи ли ?
E blagodarq vi za suvetite - 6te si piq hap4encata,puk kakvoto ima da stava 6te si stane.
A otnosno komentara na Confusion... v tvoite o4i moje da sa tupi ne6ta no v situacii kato moqta 4ovek e oburkan i ne znae kade bi mogul da polu4i dobur syvet,a tyk ima vsqkakvi hora,koito sa prejivqli kakvo li ne i biha mogli da mi dadut nqkakuv okurajavasht suvet ;)
A i az nqmashe da sum tyk i da vi zanimavam s moite gluposti ako imah golqm opit v tiq ne6ta i znaeh vuprosite na vsi4ki otgovori-vse pak 4ovek se y4i cql jivot...
kakva e fazata na cikal ti? vsmisal,4e veroqtnosta 4e si e bremena e malka,a ako si v na4alo ili v kraq na cikal-o6te po-malka.
Ami zna4i veroqtnostta namalqva,za6toto cikala mi svur6i predi 3-4 dni :)
kakva e fazata na cikal ti? vsmisal,4e veroqtnosta 4e si e bremena e malka,a ako si v na4alo ili v kraq na cikal-o6te po-malka.
ne se pritesnqvai! nqma opastnost ot nejelana bremennost , ti sama kaza 4e se e ispraznil vdupeto ti. v dupeto ,e bezopastno , a otnostno bolestite ti sama kaza 4e si pravi isledvaniq redovno ,taka 4e vyzmojnostta da ti lepne nqkoi triper, sifilis , trihonomiaza ili spin e nevyzmojna! nqma kakvo da se plashish i drug put vnimavaite s tes prezeravtivi!
*SCHWARZ*
02-12-2005, 06:24
:!: :!: :!: ПИЙ ХАПЧЕ, ПИЙ ХАПЧЕ
*SCHWARZ*
02-12-2005, 06:28
Какви странични ефекти причинява???
Just-Sex
02-12-2005, 06:30
ИСКАМ ДА СЕ ЗАПОЗНАЯ С ТЕБ ! НАИСТИНА ИСКАМ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ !
Брада, косми по гърдите, гърба, загрубяване на гласа и т.н.
E az misleh 4e strani4nite efekti sa svurzani s naru6enie na cikula,koeto ne e malko... a predpolagam moje da ima i efekt kato promqna v tegloto-tfa za kosmite e gadno-edva li 4ak tolkova... :)
Какви странични ефекти причинява???
AMA TI DA NE BI DA SI PRAENA U DUPE :D LELELELE. ABE PO-DOBRE PII PO CELI OPAKOVKI DA NE BI DA RODI6 PETZNACI
Ъъъ...може ли наистина да има толкова незапознати хора...като се е изпразнил в дупето ти как мислиш че може да забременееш :?: :shock: :shock:
И аз съм на тва мнение :!: :roll:
miss sweety
09-05-2007, 15:59
na kolko godini si 4e da sa pretsnqa6 13 ili 14???napravi si test taka 6a sa uveri6 da li si bremenna a puk i q 4akai kak prez zadnite si 4asti taka da go kaja 6a zabremenee6?! :smt017
Violenza
09-05-2007, 16:07
Не виждате ли на колко време е темата ?!
krem4et0
09-06-2007, 07:46
Стара тема!