View Full Version : за гърдите .. и секса ..
здравейте.
значи моя проблем може да ви се стори ужасно смешен и безмислен, обаче за мен е ... проблем ..
значи аз съм на 15 и отскоро имам приятел, и съм наистина сигурна, че е влюбен в мен (показвал ми го е много пъти и много време преди да тръгнем).. и мисля, че искам да правя секс с него (е не сега, защото ходим твърде малко време).. обаче имам проблемче .. мисля, че гърдите ми са ужасно малки :oops: разбира се, нося сутиен ... който фактически ги прави по-големи отколкото са :oops: та си мисля, че като тръгва да ми маха сутиена .. и види че са по-малки отколкото си ги представя :oops: :oops: ще ми е ужасно конфузно ... ей така... пък и като ги знам момчетата всичко клюкарат на приятелчетата си :oops: :oops: :oops: абе много ми е кофти, просто ..
не знам какво да правя ... надявам се да разбирате какво точно имам предвид, щото ми е трудно да го споделя :( страх ме е, че няма да ме приеме такава каквато съм ...
Кво ти пука ве важното е ти да си добре не той ако е некъф мухлйо и не те обича ще изклюкари сичко и ще те зареже ама ако наистина е влюбен в теб споко няма да стане нищо страшно пък и кво се шашкаш ве нито си първата нито последната с малки цици кво ти пука ще каже на всички ще те ебават 1 месец после пак ще утихне нема се косиш сичко ще е ок аз лично не гледам циците ами п*тката :lol: хихи голям съм мръсник хахахаха :P
Fallen_angel
02-15-2005, 18:49
страх ме е, че няма да ме приеме такава каквато съм ...
А ти да не си мислиш, че гърдите те правят такава каквато си...?!?!?Ами това е адски глупаво!+ това ако това за него е проблем...ясно колко те "обича"
Няма какво да се притесняваш,както казаха преди мен-не си първата,няма да си и последната!
black_heart
02-15-2005, 18:55
Кво ти пука ве важното е ти да си добре не той ако е некъф мухлйо и не те обича ще изклюкари сичко и ще те зареже ама ако наистина е влюбен в теб споко няма да стане нищо страшно пък и кво се шашкаш ве нито си първата нито последната с малки цици кво ти пука ще каже на всички ще те ебават 1 месец после пак ще утихне нема се косиш сичко ще е ок аз лично не гледам циците ами п*тката :lol: хихи голям съм мръсник хахахаха :P
basi prostaka si!ni6to li4no,ne se obijdai,ama......
Skapa ne se kosi,6tom te obi4a zna4i nqma da mu dreme i nqa se pritesnqva,prosto tova 6te e poslednoto za koeto 6e misli v toq moment
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Форумът не е място за обиди! Моля, спазвайте правилника!
Благодаря!
ako naistina te obi4a na nikoi nqma da kaje i 6te te prieme takava kakvato si moje i da se smoti ne6to no tva e normalno tva e fizi4eska reakciq na samoto tqlo no ako naistina te obi4a 4ustvata 6te nadeleqt na d si4ko spoko aide uspeh
http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg
spoko!ima parzli4ni mom4eta,nqkoi ot nqh obi4at golemi gardi,nqkoi-malki.taka 4e ne se pritesnqvai!
DJ|DarkNeZz
02-16-2005, 02:01
Така ще прецениш дали те обича сещаш ли се - ако не му хареса да се изнася !!!! К'во всички момичета за т'ва си мислат "колкото толкова" са казали хората !!!!!
_baller_
02-16-2005, 10:50
xaxax :lol: axaax
spoko!ima parzli4ni mom4eta,nqkoi ot nqh obi4at golemi gardi,nqkoi-malki.taka 4e ne se pritesnqvai! xaxahx :lol: ahxhHAHXHha :lol: hxhxhh da we spoko taka e ne se pritesnqvai!!!!AhaahHHHAhaha :lol: :lol: :lol:
здравейте.
значи моя проблем може да ви се стори ужасно смешен и безмислен, обаче за мен е ... проблем ..
значи аз съм на 15 и отскоро имам приятел, и съм наистина сигурна, че е влюбен в мен (показвал ми го е много пъти и много време преди да тръгнем).. и мисля, че искам да правя секс с него (е не сега, защото ходим твърде малко време).. обаче имам проблемче .. мисля, че гърдите ми са ужасно малки :oops: разбира се, нося сутиен ... който фактически ги прави по-големи отколкото са :oops: та си мисля, че като тръгва да ми маха сутиена .. и види че са по-малки отколкото си ги представя :oops: :oops: ще ми е ужасно конфузно ... ей така... пък и като ги знам момчетата всичко клюкарат на приятелчетата си :oops: :oops: :oops: абе много ми е кофти, просто ..
не знам какво да правя ... надявам се да разбирате какво точно имам предвид, щото ми е трудно да го споделя :( страх ме е, че няма да ме приеме такава каквато съм ...
Kakto 100 kila kazva obi4am jeni s kraka tanki na guzovete si da nosqt dunki i sutieni bez potplanki za da nqma nikakvi spanki!!!
Миличка...ти си на 15 и ти разбирам притеснението...ти все още не си осъзнала (ще ти е нужно някой годинка още да разбереш) че момчетата не отделят такова внимание на отделните части от тялото ти...а и освен това щом той желае да си легне с теб то на него просто не му пука...чат :?: Така че давай не се срамувай от тялото си и от това което си... :) нали така? И за да те успокоя ще ти кажа че и мойте гърди са малки...еми ко да напрайм толкоз Бог дал :) ама до сега никое момче не се е оплакало от тях..даже напротив сички мн им се кефят...та така...не се притеснявай ами си гледай любовта :)
dam...ади az sum su6tata rabota
i vseee pak ;-)) v sexa ne sa vajni gurdite,a umenieto
pochni vseki den da mu mrunkash na picha i toi nqma da se strqska posle
(az taka pravq)
:lol:
basi prostaka si!ni6to li4no,ne se obijdai,ama......
Skapa ne se kosi,6tom te obi4a zna4i nqma da mu dreme i nqa se pritesnqva,prosto tova 6te e poslednoto za koeto 6e misli v toq moment
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Форумът не е място за обиди! Моля, спазвайте правилника!
Благодаря!
Модераторите са ми изтрили поста нз що ама аз пак ще си кажа. УФСЪ ТАКАА АЗ КФО КАЗАХ МА ПРОЧЕТИ ЦЯЛОТО МНЕНИЕ НЕ САМО ПЪРВИТЕ ДУМИ ПАТКА ЗАСПАЛА В МОМЕНТА МИ КАЗВАШ ЧЕ СЪМ ПРОСТАК А МИ ПОВТАРЯШ ДУМИТЕ :!: :twisted:
svetla_88
02-16-2005, 12:57
edin tap savet 6te ti dam no moje i da pomogne: prosto my davai da te bara pod sytiena i toi sam te razbere ...tova e vs ....a pak i tezi ne6ta nqmat nikvo zna4enie sled kato te obi4a....tai 4e napraznoo se pritesnqva6 :!:
Voivodata
02-16-2005, 14:59
Po4ti nikakwo zna4enie nqma.Oswen ako e maniqk na taq tema.
Еми..ак0 е Влюбен в теб найстина както казваш...едва ли няма да те харесва такава каквато си.. я си предствави че неговата пишка е малка ? ко тогаа, ти ше тръгнеш ли да расправяш на ляво на дясно за нея ?? хах ..съсщата раута...
Ako naistina te obi4a nqma hi4 da mu puka - toi ve4e te e priel takava kakvato si.Oba4e tova 4e sa ti malki gardite nqma da mu ubie kefa tolkova kolkoto fakta 4e ne si uverena vav sebe si i ima6 komplexi zaradi gardite si.
e i az imah toq problem i mi beshe mnogo kofti ama ve4e ne mi dreme..priqtelq mi si me haresva i taka..daje izob6to ne mu prai vpe4atlenie!!!Tai 4e..ne se pritesnqvai
Just-Sex
02-16-2005, 18:03
Абе ако му се нагъзиш и му кажеш "Чукай ме в гъза копеле" според мен ще забрави и цици и всичко....
П.С:Ако модератора нещо не го кефи кво съм писал да вкара неква цезура а не да ми смалява думите които не му харесват
Skupa.... verno imash problemaciq ama ako te obi4a nema problem4e :D :D :D :D
mmmi 4e problem si e,ama spoko ako ima6 gotin zadnik i hubavi kraka 6te go prejivee nqkak...a i da,toi si te obi4a qvno tai 4e i teq ne6ta dda gi nqma6 pak nqma da e problem...makar 4e ne go znam kav trqbva da e...
LiL_Juliete
02-16-2005, 19:22
shtom te obicha povqrvai mi nqma da mu puka izobshto kakvi sa ti gurdite ne vseki moje da bude pamela andersun ! spokoino samo
ех мерси за утехите ;)
поне съм щастлива, че поне дупето и краката ми са ок, дажи според мене са си екстра (скромността краси човека :lol: )
абе който не ме харесва да се фака и толкоз :D ама вие си отговаряйте на мен ми е интересно да чета какво мислите по въпроса :D
da ne ti puka dali malki ili golemi :)
_baller_
02-17-2005, 12:32
bahti kak lyjete momi4eto oba4e! :!:
bahti kak lyjete momi4eto oba4e! :!:
ами всъщност не ме лъжат ... щото разбрах, че за гаджето ми не са важни бомбите :D ами това което съм ..
ако за теб най-важното в 1 момиче е колко големи са и циците - много лошо говори това за теб ... че не си достатъчно дораснал, за да оцениш качествата в 1 човек... или че си доста простоват :roll: ... искрено се бих радвала, ако е първото.
и ти пожелавам да си хванеш някой ден нормално гадже.
:D :D
п.с. всичко е ОК:)
aBeP4eTo
02-17-2005, 19:15
За мен това са избиване на комплекси без причина :wink:
а според мен, ако не бяха хората тука, щях още повече и повече да се комплексирам :D :D
дажи днеска си се размотавах и без сутиен ....
всъщност никой не забеляза :shock: :wink:
_baller_
02-17-2005, 21:14
damn girl....v toq forum dosta malko hora pi6at verni, pravilni, istinski ili kakto iskate gi nare4ete ne6ta! dosta hora si mislqt 4e znaqt mnogo no samo se zablujdavat. Interesno mi e oba4e da 4eta :wink: tfa e... i`m out....
morsmordre
02-18-2005, 07:29
ako naistina te obi4a na nikoi nqma da kaje i 6te te prieme takava kakvato si moje i da se smoti ne6to no tva e normalno tva e fizi4eska reakciq na samoto tqlo no ako naistina te obi4a 4ustvata 6te nadeleqt na d si4ko spoko aide uspeh
http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg
Напълно съм съгласен с теб!Така е, щом се говори за любов, значи няма защо да се притесняваш, но въпроса е дали наистина те обича.Ако е така, пълен напред!!! :P
Решението е ясно!!!
Ръпай яко мекици, да направиш голям ГЪЗ, и с него ще компенсираш циците!!!
Деба, все аз ли да ви уча? :)
Не ям шкембе чорба. Напускам.
Пу деба
wavnoto e da ne ti puka!!!
ako e normalen a ne nqkoi idiot nqma da sedne da ti se podigrava ili da razkazva...zatova ne si vinovna ti , ne si si gi izbirala sama,a puk i da ti kaja tova ne vinagi e nedostatuk!!! da ne ti puka kakvi sa ti gurdite!!!
BiTa_SmEtaNka
09-08-2007, 14:04
em .. ne mahai sutiena \:D/
bqsna_teenagerka
09-08-2007, 14:07
страх ме е, че няма да ме приеме такава каквато съм ...
А ти да не си мислиш, че гърдите те правят такава каквато си...?!?!?Ами това е адски глупаво!+ това ако това за него е проблем...ясно колко те "обича"
Няма какво да се притесняваш,както казаха преди мен-не си първата,няма да си и последната!
I'm crazy
09-08-2007, 15:03
Не мисля, че ще ми направи впечетление това!Но щом теб те притеснява това не си махай сутиена или просто се загърни с одеалото :roll: :wink:
alkobalko
09-08-2007, 15:05
Темата е стара!