Влез

View Full Version : problem sys SEX-a? help?

az__
02-19-2005, 08:16
zna4i imam sledniq problem.. kogato prawim sex s gadjeto si swyr6wam mngo byrzo.. za 15-setina sekundi... kogato oba4e po4nem da go prawim pak wednaga sled towa.. gybq interes, kolkoto i da mi se prewilo predi towa.. i pi6oka mi spada... tq ne moja da me dignesy6to.. kajete ko da prawa po4wam das e pritesnqwam

02-19-2005, 08:59
Виж са брато , 15-20 минути преди да го направите си траскаш една - две чекии , и няма да имаш проблеми , препорачително е да ползваш кондоми Durex Performa те забавят еякулацията ..

vladboy
02-19-2005, 10:07
Това се получава, защото си прекалено възбуден, от там и самата главичка става много чувствителна и бързите движения (ако бързате) довеждат до бързото ти "свършване" :wink: Методът с предварителното самозадоволяване е добра идея, но трябва както каза колегата преди мен, поне 15-20 мин, за да можеш след това да го "вдигнеш" и да "имаш интерес" както сам каза. Нямаш иначе интереса, защото след като си свършил не може веднага отново да почнеш и да искаш - така е и при жените, за инфо ако искаш се допитай до приятелката ти :wink:
И най-важното е не бързайте, забързвайте в края, когато усетите че свършвате :wink:

^efas^^
02-19-2005, 10:25
Напий се и се надрусай и ще можете да правите секс 3 часа! Но и с чикиите е вариант :lol:

LiNkiN4eTo
02-19-2005, 12:52
15-20 sek. li e :shock: maneee :shock: ujas :? ako moq **** mi naprai takav "nomer" .... nz :shock:

02-19-2005, 14:10
zna4i imam sledniq problem.. kogato prawim sex s gadjeto si swyr6wam mngo byrzo.. za 15-setina sekundi... kogato oba4e po4nem da go prawim pak wednaga sled towa.. gybq interes, kolkoto i da mi se prewilo predi towa.. i pi6oka mi spada... tq ne moja da me dignesy6to.. kajete ko da prawa po4wam das e pritesnqwam
ne gi slushai drugite s tez suveti za 4ikiite
izpii 2 vodki 20 min predi seksa i she q izkurtish priqtelkata si(ot li4en opit ti go kazvam)
izdurjal sum s 4asove(bukvalno) kato sum na gradus

LiL_Juliete
02-19-2005, 18:21
opitai da ne gubish interes a tq da ti posviri malko za da ti stane i pak se pochvaite !

korn___
02-19-2005, 18:51
tva s zakona na dqsnata raka e bavno re6enie na problema ... potursi bostan4eto(dokrtor bostandjie demek :wink: ) iu toi 6te ti dade lek 30 leva e leka ne e skupo samo sum 4el za nego ne sum go probal no e garantirano 4e deistva aide kusmet

http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg

MalkataDrusalka
02-19-2005, 22:28
ne gi slushai drugite s tez suveti za 4ikiite
izpii 2 vodki 20 min predi seksa i she q izkurtish priqtelkata si(ot li4en opit ti go kazvam)
izdurjal sum s 4asove(bukvalno) kato sum na gradus

Не забравяй, че на по-голямата част от момчетата изобщо не им става като се напият.. алкохола прай странни работи.. :lol: На всеки му действа ралично.. на приятеля ми например му действа като екстази ама на много малко момчета е така.. :!: :roll:

06-11-2007, 10:25
еми ако си на амфетамини от 2 год.ни6то 4удно