View Full Version : Opaaa!!!???
mr. nobody
03-02-2005, 09:02
Истината: Във весеки един момент след като момчето получи ерекция (но преди да стигне до оргазъм) от пениса му може да изтече трудна за забелязване течност, наречена предеякулационна, която съдържа сперматозоиди и-о,чудо!- е в състояние да оплоди яицеклетката
Ako t'va e vqrno iskam da pitam na4i praihe sex u nas i be6e tymni4ko i predi da go napraim obarkah i zapo4nah da slagam prezevativa naobratno 6toto po4ti ni6tu ne vigdah !!! Sled t'va se opraih i praihme sex !!! Ama misylta mi e dali e vyzmojno da e stanal gaf 6toto ako e imalo na vyrha mu ot предеякулационната te4nost !!! Vyzmojno li e ,da iz4akam li !!! Nz daite nekvo syvet4e!!!
Pri dori nai-malkoto symnenie,4e ne6to ot tozi vid moje da se e slu4ilo :arrow: vzemete predpazni merkiNe znam koga e stanalo tova,no ima edni hap4enca,nari4at se Postinor Duo,prodavat gi v aptekite i se piqt do 72 4asa sled poloviqt akt-pyrvata tabletka i 24 4asa sled pyrvata se pie i vtorata.Vyzmojnostta da e zabremenqla priqtelkata ti e dosta minimalna,no nali ne iskate da stavate mladi roditeli,a :shock: Tka 4e deistvaite dokato e vreme i sledva6tiq pyt si cyknete lampata :D
mr. nobody
03-02-2005, 09:24
Emi zna4i praihme go prediiii celii 2 sedmici , po kakvo moge da se poznae dali e bremenna !!!
Ti ot mars li pada6,zemlqnino :?: :!: :?: Predi 2 sedmici i sega se setil da se pritesnqva,pyk i kyv e toq vypros kak :?: Ami ima si testove za bremennost,no ne znam to4no kolko vreme trqbva da e minalo...trqbva da pitate v aptekite!6to ne q pita6 priqtelkata si dali ne i zakysnqva slu4aino cikyla?Mislq 4e vyv va6iq slu4ai veroqtnostta e super malka,no...na koi mu se doverqva na veroqtnosti
mislq 4e nqma za kvo da se pritesnqva6 :wink:
THE_GANGSTA_GIRL
03-02-2005, 10:44
Абе според мен няма защо да се притесняваш, а за да сте по спокойни кажи на приятелката си да си купи тест!
Деда ви попа Гяволин
03-02-2005, 11:19
Pri dori nai-malkoto symnenie,4e ne6to ot tozi vid moje da se e slu4ilo :arrow: vzemete predpazni merkiNe znam koga e stanalo tova,no ima edni hap4enca,nari4at se Postinor Duo,prodavat gi v aptekite i se piqt do 72 4asa sled poloviqt akt-pyrvata tabletka i 24 4asa sled pyrvata se pie i vtorata.Vyzmojnostta da e zabremenqla priqtelkata ti e dosta minimalna,no nali ne iskate da stavate mladi roditeli,a :shock: Tka 4e deistvaite dokato e vreme i sledva6tiq pyt si cyknete lampata :D
awe ti na kolko godini si we !? stavash smeshna...
est. che nishto ne e stanalo !
ti podqvolite znaesh li kolko e trudno da se naprai edno dete !? :evil:
Spokoino , po4ti 100% sum ubedena 4e nqma ni6to , nqma za kakvo da se pritesnqva6 , ako puk e obratnoto , kupete 1 test za bremennost , za da si 100% siguren 4e nqma ni6to , Spox naistina deca ne se pravqt tolkova lesno :wink:
Деда ви попа Гяволин
03-02-2005, 11:59
nai posle nqkoi umen...
pochvat da me draznqt bebetata v toq forum m****a mu
za seko neshto - bremenna si ! pii postinor ! ooo gorko ti ! ima shans i to golqm ! oo treperi ! awe lapeta q hodete si go n***taite v diviq we
zemete se obrazovaite malko che me nervite naistina a i ne hubavo da lujete zablujdavate i plashite horata...
d*ba ..
kazvam pak - shansa e samo na teoriq 0.000000000000001%...
na praktika v sluchaq - 100000000% ne e stanal gaf
tfa e...
d*ba... horata se muchat da si napraat s meseci dete
a tuka nekfa k***a naprai polovinata tuka bashti i maiki
:evil: :evil: :evil:
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Моля, уважавайте останалите потребители!
Благодаря!
ProstoAz
03-02-2005, 12:33
Деда ви попа Гяволин, само по-спокойно. :wink: Иначе си напълно прав.
Никаква вероятност няма да е бремена, въпреки че на теория може и да има. Това са глупости. Един случай на 1 000 000 сигурно! И въобще е много тъпо и при най-малкия гаф (ако това може да се нарече гаф) да се пие Постинор Дуо ей така "за всеки случай", защото каквото и да си говорим това не са хапчета като Витамин С, които могат да се пият когато и по колкото си искаш! Могат да се пият НАЙ-МНОГО веднъж на месец и въобще не са полезни... :roll:
Деда ви попа Гяволин
03-02-2005, 12:56
ok, shte se staraq zanapred da ne si izpuskam nervite
radvam se che si suglasna s men
Krasinka
03-02-2005, 12:58
Mislq che ne bi trqbvalo da se pritesnqvash....,nali si slojil kaputa naopaki predi oshte da si i go vkaral dori edin put..ako e taka,nqma ot kude da izteche taq technost mn rano ne stava.Ai de da si po vnimatelen drugiq put :)
LiNkiN4eTo
03-02-2005, 13:05
ami mislq 4e nqma takava veroqtnost :roll:
ednoto_ne6to
03-02-2005, 15:32
spoko be,4ovek,ako taka se zabremenqva6e,az dosq 475643756 deca da sum narodila ;))))
Spokoino ne mislq 4e ima 4ak takava opasnost tq da e bremenna ama ako iskate da ste po spokoini nakarai q da si vzeme test za bremennost
Деда ви попа Гяволин
03-02-2005, 16:54
i testa e bezsmislebn...
Деда ви попа Гяволин
03-02-2005, 18:22
i ot kfa glupost da chuq nai obrata ti priqtelka e zabremenqla ?!
LiL_Juliete
03-02-2005, 20:39
tova e vqrno da ama ne mislq che shte imash problem shtoto to se sluchva rqdko ama znae li chovek ... se pak edin put stava s moq muj go pravim bez i ne sum imala problem do sq slava bogu ama veche se psihirame i go pravim sus i nqmame problemi :) slagame go tochno :P
pi4...ima hora deto izob6to neizpolzvat prezervativi i ni6to nqma na momi4eto - spokoino ! 8) - svirkai si ,
Hard_life
03-03-2005, 20:27
абе стига с тея тестове. Според мен няма опасност, че е трудно да се забременее трудно е, но има много случаи когато женени двойки се опитват да забременеят и не става, а понякога между двама непознати които са го направили и се забременява. Съдбата си играе, така че по спокойно, не е нужно да се убиваме заради това. Но все пак мисля че онова за хапчетата беше преувеличено, отделен е въпроса че са минали две седмици, а пък и то се мисли като се прави секс дори и с гаджето ти.
DJ|DarkNeZz
03-04-2005, 17:23
Тук няма да коментирам може да потърсиш стари теми за тая работа и там е достатачно да ми намериш поста ........
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 10 от правилника!
Благодаря!
spored mene nqma golqm 6ans da zabremenee vse pak kaza 4e sa minali dve sedmici i ako tq ne usetila ne6to koeto moje da predhojda bremenostta ili tam tq si znae nqma za kakvo da se trevoji6 :wink: :wink:
SwEeTSsSnake
12-26-2006, 13:40
mislq 4e nqma za kvo da se pritesnqva6 :wink:
:!: