View Full Version : Какви момчета предпочитате?
LiL_Juliete
03-06-2005, 17:48
hilavi nemoje da se kaje :) no az obicham po slabichkite momchenca i ako moje s leki muskulcheta zaformeni i plochki po koremchto kato muj mi ! no toi sus sigurnost ne e HILAV !
ProstoAz
03-06-2005, 17:51
Аз пък обичам по-едри. Не дебели, но просто по-едрички и с МНОГОООООООООО мускули...
Мразя некви клиощави или нормални.
Мъжа трява да си тежи на мястото! Това е! :P
emi i az neobi4am klio6tavi , no prosto s leki muskuli,ama i da ne sa nekviii....a we nqkyv sladur s qko tqlo ... xa xa :) !
Toi ako e hubav i svesten po harakter - drugoto nqma zna4enie.no ako stava vapros samo za tqloto tiq deto sa slabi no stegnati s malko muskuli imat moq vot
Аз пък обичам по-едри. Не дебели, но просто по-едрички и с МНОГОООООООООО мускули...
Сигурен бях, че ще си признаеш, че си влюбена в мен! :twisted:
11 точка от правилника!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
kellybundy
03-07-2005, 17:09
normalno teloslojenie!
nito hilav nito nekuv kulturist
az li4no predpo4itam edrite mom4eta(ne tip borci de).Da ne sa nqkoi beizolni hilki deto kato gi pregarna da se 4uvstvam vse edno sam predarnala nqkoq moq priqtelka :lol:.Gotino e da te gu6ne po-silen i zdrav ot tebe.No ne nai-vajnoto v 4oveka e teloslojenieto.Naprimer toi moje da e super grozen ,no s gotino tqlo.Zatova :) nai dobre e prosto az da si go haresvam i dopalnitelen plus :oops:
Muskulest batko
03-07-2005, 19:07
A te tebe obi4at li te we patko s patkite?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 2, 9 и 10 от правилника!
Благодаря!
П.С. Ми за са не се оплаквам, сори, че ще те разочаровам. :P
dqvolitka
03-07-2005, 19:42
AZ LICHNO HARESVAM NORMALNITE S SHIROKI RAMENE GOLEMI I SILNI RACE S MALKO DUPE GOTINO I STEGNATO KOREMCHE NO DA NE E MNOGO MUSKULEST I V NIKAKAV SLUCHAI HILAV.NEZNAM ZASHTO NO KATO CHUQ ZA HILAVO MOMCHE SI PREDSTAVQM NQKOI OCHILAT PAPCHASAL ZYBAR KOITO VISI PO CQL DEN NA COMPIUTARA AMA ZA ONOVA KOETO KAZAH PO GORE OXXXXXXXXXXXXXXXXX MALIIIIIII PRIQTELQ MI IZGLEJDA TAKA :wink: :twisted: ''OOOOOOOOO DA POLODEEM TAZI NOSHT''
shtraker
03-10-2005, 09:52
hmmm nachi kat men ;) eto vijte da ne kajete che luja :) http://shtraker.sladur.com i mail shtraker@abv.bg :) sq molq moderatorite da ne mi pipat posta nadali sum napisal neshto tolkova "nezakonno" puk ako zavidite kvo da vi pravq ... ae
az haresvam slabi mom4eta s oformeni muskuli no ne golemi prosto oformeni v nikakuv slu4ai ne haresvam takiva kato vin dizel primerno
jordanbaby
03-10-2005, 12:48
visoki ... po-skoro edri4ki otkolkoto slabi...ne s mnogo muskuli...no da ima masa...abe futbolisti:)
ciganki!!!! cigankite rulsssssssssss nema po qki ot teh ne se bruznat nikade smisal obezkosmiavat mirishat na voja i praviat vsi4ko kakvoto ima kajesh haahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha dgd be mangalki
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 2 и 11 от правилника!
Благодаря!
dqvolitka
03-11-2005, 17:06
hmmm nachi kat men ;) eto vijte da ne kajete che luja :) http://shtraker.sladur.com i mail shtraker@abv.bg :) sq molq moderatorite da ne mi pipat posta nadali sum napisal neshto tolkova "nezakonno" puk ako zavidite kvo da vi pravq ... ae
OH JALKO CHE SI OT SOFIQ :!: :twisted: A ZA VIN DIZEL CHE KVO MY E NA MOMCHETO MNOO SI E GOTINO DAJE :D
muskolesti ne haresvam izob6to daje sa protivni..haresvam normalni..HORA!
C-I-A-R-A
03-11-2005, 18:37
Haresvam normalni :wink:
hilavi ne moje da se kaje :) no az obicham po slabichkite momchenca i ako moje s leki muskulcheta zaformeni i plochki po koremchto!
държа на релефа, не толкова на масата 8)
my_pulsar
01-09-2008, 14:35
Moq priqtel e dooosta slab, klio6tav dori, no tova e za6toto drusa. Ina4e kato si qde redovno i kato ne qde razni gadosti si e mn mn dobre- ne e debel, ima si muskuli, we vaob6te perfekten si e, a i da si kaja 4estno, ne obi4am nqkvi deto kato gi pogledne6 i ne vijda6 ni6to zad tqh, 6toto sa kato kitaiskata stena! ") :wink:
muskulesti i mujestveni
muskulesti i mujestveni
muskulesti i mujestveni
:grin:
MoOnLiGhT_ShAdOw
01-09-2008, 16:16
Честно казано, като видя хилнатите манекени по женски списания, без едно косъмче по тялото и чието единствено смислено занимание в живота е ходенето на фитнес, ми става противно чак. вярно, имат супер тела - мускулести, релефни (не че с тази глуповата физиономия някога биха ми харесали дотолкова - трябва им и малко умствен багаж ;) ), но да са обезкосмени така... къде им е мъжественото? Вярно, може би е и въпрос на хигиена (а може би не - ако човек си е чист, си се поддържа чист и с косъмчета), но съвсем да няма горичка поне на гърдите - сякаш съм с момиче!
Моят приятел си е съвсем нормален, вярно, че на килограми го докарва почти колкото мен (аз съм 54, той 56), но е способен да ме възбуди много повече от гореспоменатите момъци само с излъчването си. :twisted:
DevilWish
01-09-2008, 17:19
С нормално телосложение ;) И всъщност всеки път различно ;) Винаги на различни "типове" относно телосложението съм попадала ;)
olive_oil
01-09-2008, 17:44
с мускулииииииии
moeto beb4e:}e s1s strahotno tqlo:P super e;]daje si ima i tatto-ta tuk tam:}} :D
Sticky778
01-09-2008, 18:25
Аз пък съм 190см 73кг, ето и снимков материал --> http://194.12.229.99/photos/222/2216149l.jpg надявам се да не предизвикам много смях :)
MISTERIY
01-09-2008, 19:41
аз съм 85 кила и 180см за мойте 16години ама не се оплаквам.
Снимки отдоло в профила--->
МЪЖЕСТВЕН,ДА НЕ Е СЛАБ НО НЕ И НЯКВА СВИНЯ.ВИСОК
FelisDirus
01-09-2008, 21:56
pathetic...
GreenFairy
01-10-2008, 09:42
Честно казано, като видя хилнатите манекени по женски списания, без едно косъмче по тялото и чието единствено смислено занимание в живота е ходенето на фитнес, ми става противно чак. вярно, имат супер тела - мускулести, релефни (не че с тази глуповата физиономия някога биха ми харесали дотолкова - трябва им и малко умствен багаж ;) ), но да са обезкосмени така... къде им е мъжественото? Вярно, може би е и въпрос на хигиена (а може би не - ако човек си е чист, си се поддържа чист и с косъмчета), но съвсем да няма горичка поне на гърдите - сякаш съм с момиче!
Моят приятел си е съвсем нормален, вярно, че на килограми го докарва почти колкото мен (аз съм 54, той 56), но е способен да ме възбуди много повече от гореспоменатите момъци само с излъчването си. :twisted:
А така! Мъж без косми не е мъж!!!
на мен пък повече ми харесва, като няма косми [-( :-) :evil:
love_girls
01-10-2008, 12:09
Нимфоманки :grin:
MoOnLiGhT_ShAdOw
01-10-2008, 12:22
]
на мен пък повече ми харесва, като няма косми [-( :-) :evil:
Всеки с предпочитанията си, не съм казала, че този, които харесват обезкосмени момченца, нямат вкус. ;) Просто казах какво е нормално за мен...
sweetsunshine
01-10-2008, 21:24
Старото ми гадже си бръснеше краката и като го виждах с едни лъщящи крака ми ставаше много смешно.То просто мъж без косми струва ми се ненормално и смешно. :D :D :D
lithium4e
01-10-2008, 21:37
в никакъв случай хилав..изключено..ами не обичам мн напомпани..но стегнати..атлетични..да си личи,че полагат грижи за тялото си :)
VilleBaby
01-10-2008, 21:48
ami 4estno kazano ne haresvam izob6to muskolesti maje,daje sa mi protivni...haresvam mom4eta s malko muskoli primerno na racete i korema :oops: :P :P :P
Иска ми се като го гушкам да се губя в силните му ръце.. обичам да се чувствам закриляна :)
Старото ми гадже си бръснеше краката и като го виждах с едни лъщящи крака ми ставаше много смешно.То просто мъж без косми струва ми се ненормално и смешно. :D :D :D
Ъ, аз пищя като видя подобни индивиди..
Само не разбирам как може някой да ходи с такъв човек..
MoOnLiGhT_ShAdOw
01-11-2008, 12:03
Ъ, аз пищя като видя подобни индивиди..
Само не разбирам как може някой да ходи с такъв човек..
... и все пак да си има представата, че е с мъзки индивид... #-o
sweetsunshine
01-11-2008, 17:19
Ами аз му видях краката след като бяхме скасали,иначе незнаех,но той е един голям идиот и е много смотан и се чудя какво съм му харесвала. :? :? :?
ludoto_f
01-11-2008, 17:21
s normalno teloslojenie 8)