Влез

View Full Version : Садо мазо?

BDSM
03-07-2005, 12:12
Любопитно ми е защо толкова много жени не го харесват!?

wetti
03-07-2005, 12:19
Ami normalno :)

BDSM
03-07-2005, 12:21
е аз имах предвид някяква причина :roll:

e4o
03-07-2005, 13:39
nqkoi puk go haresvat :lol:

Nekasa4a
03-07-2005, 15:06
Mi 6toto obi4at da gi plqskat :!: Bii me varjime ti ebe6 kat kon i dr takiva :twisted:

6 точка от правилника!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL

*SCHWARZ*
03-07-2005, 16:14
az go obi4am

LiL_Juliete
03-07-2005, 16:59
zavisi ot nastroenieto predpolagam !

korn___
03-18-2005, 20:08
ot nastroenieto zavisi neznam taka mislq ima nekva logika ili pone as vadq nqkva logika :P

http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg

Kris
03-18-2005, 20:49
Oligfrensko e! Ebasi kefa da te 6ibat da izpitva6 bolka a ne kef mnogo got nema 6to :twisted:

NaSty GiRl
03-18-2005, 21:04
mi shoto e super gadno..az neznam dali ima i mnogo mom4eta koito da haresvat sado mazo?!

tedo_davis
03-20-2005, 09:31
Любопитно ми е защо толкова много жени не го харесват!?normalno da ne go haresvat.Ti moje da obi4ash da biesh nqkoi ama Jena da q biqt - bahti izvratenqshtinite.

amatorium
01-22-2008, 11:02
Sado-mazoto si e cqlo izkuststvo. Suchetanieto mejdu silna vuzbuda i bavno leko prichinena bolka na opredeleni mesta q izostrqt. Drug e vuprosa koi kak i zashto go praktikuva. 8) A iskam samo da vmetna che imenno jenite sa caritsite na BDSM-a obiknveno s mnogo po-golemi poznaniq i umeniq ot mujete. :P

ghostwisper
01-22-2008, 11:06
аз пък познавам доста момичета,които го харесват.Нз на мен ми допадат само някой неща от садо-мазото:) :P

Mitio_man
01-22-2008, 12:34
Oligfrensko e! Ebasi kefa da te 6ibat da izpitva6 bolka a ne kef mnogo got nema 6to :twisted: +1

FelisDirus
01-22-2008, 17:54
То ти е в кръвта.. или ти харесва, или не. Насила хубост не става (за жалост).

И да, както някой преди мен спомена, изкуство е. Бондиджът - не можеш да мръднеш.. доминиращият мъж.. ти си в ръцете му, зависиш от него. А по-красиво нещо от болката няма.

Ахх, и аз се чудя как може да не го харесват... :neutral:

Sa6a_Belov
01-22-2008, 20:36
то е или за разнообразие (мое мнение), или като от известно време не сте се... и сте O:) :grin: :evil: , иначе редовно, много страстно и естествено с човека, с който се получава магията. 8)

rubi
01-23-2008, 01:22
еми като се замислиш самия отговор е в заглавието"садо-мазо" садист и мазохист...предполагам че повечето момичета не са садисти нито мазохисти...
лично според мен е адски грозно и унижаващо да въжеш някой и да правиш секс с него както е вързан...няма нищо възбуждащо в това....или пък некви голи тела облечени в смотан винил и с камшици и разни нашийници...ужас........бих предпочела двама да ме мушкат но не и садо-мазо :-s :-s :-s :-s :-s

amatorium
01-23-2008, 01:31
еми като се замислиш самия отговор е в заглавието"садо-мазо" садист и мазохист...предполагам че повечето момичета не са садисти нито мазохисти...
лично според мен е адски грозно и унижаващо да въжеш някой и да правиш секс с него както е вързан...няма нищо възбуждащо в това....или пък некви голи тела облечени в смотан винил и с камшици и разни нашийници...ужас........бих предпочела двама да ме мушкат но не и садо-мазо :-s :-s :-s :-s :-s

Dvama seriozno? Bazikam se :)

quench
01-23-2008, 06:15

точно така!

тея, дето го правят тва, са мръсни перверзници и трябва да бъдат убити!!!

освен това е яко човек да знае, че има 13-годишни, които искат да ги праскат двама 8-)

да си разменим телефоните,а?

:D :D :D

DevilWish
01-23-2008, 06:50
Мен пък много голямо удоволствие ми се доставя по време на секс да ми се причинява болка [-( ,ама моят е толкова нежен и такова нещо няма да видя ,ама карай . . .
А пък да правиш полов акт със завързване е сууууууууууууупер яко мога да кажа само на онова момиченце ,което е навито двама да я скъсат?! [-X

SINDEL
01-23-2008, 21:01
Я! Интересна теми4ка :D

Оба4е мисля да си затрая и просто да ви гледам мненията и да ви се радвам :)

Хмм.. а нашийниците са секси :D

BrokenInnocence
01-23-2008, 21:05

И да, както някой преди мен спомена, изкуство е. Бондиджът - не можеш да мръднеш.. доминиращият мъж.. ти си в ръцете му, зависиш от него. А по-красиво нещо от болката няма.

vaniLL
01-23-2008, 21:06
sado mazo ne ... zashtoto ne vsichki haresvat nasilieto , zatova ... vyprossa mi se struva glupav , vseki si ima predpochitaniq
haresva mi kaot se razgoreshti da e malko po-agresiven i da me slqpne ili da mu se razvyrje mrysnishkiq ezik , no ne i da izpitvam/e bolka ...na nego sichto ne mu bi nosilo udovolstvie da me narani po nqkakyv nachin ... ako bqh sado-mazohistka , shqt da sym s takyv priqtel
vypros na predpochitaniq i vyzgledi

rubi
01-23-2008, 21:21

точно така!

освен това е яко човек да знае, че има 13-годишни, които искат да ги праскат двама 8-)

да си разменим телефоните,а?

ъЪм...как прецени че съм на 13.... :lol:

rubi
01-23-2008, 21:26
Мен пък много голямо удоволствие ми се доставя по време на секс да ми се причинява болка [-( ,ама моят е толкова нежен и такова нещо няма да видя ,ама карай . . .
А пък да правиш полов акт със завързване е сууууууууууууупер яко мога да кажа само на онова момиченце ,което е навито двама да я скъсат?! [-X
да бе много е яко да си вързан..аз направо обожавам болката...така и не можах да рабера по какво преценихте че съм момиченце...... ](*,)

lithium4e
01-23-2008, 21:38
щото е извратено??? и не мога да си представя,че това може да достави удовоствие..но всеки си е различен :)

shadow4e
01-23-2008, 22:25
точно така!

На кладата!!! Те са вещици и трябва да изгорят в ада! :D

vaniLL
01-23-2008, 22:30
да бе много е яко да си вързан..аз направо обожавам болката...така и не можах да рабера по какво преценихте че съм момиченце...... ](*,)

rubi
Супер фен
Супер фен

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Яну 22, 2008 12:44 am Заглавие: Отговорете с цитат
аз лично не обичам да ми ги "месят" лекото галене и пипане ми действат по-яко...

ottuka predpolagam

:P :P :P

FelisDirus
01-23-2008, 22:37

Ще си траем, я! Иначе ще ни линчуват... хах

аз пък вече се издъних де.. [-o<

SINDEL
01-23-2008, 22:40

:D Хехе.. Не знаех, 4е знаеш за мен.

FelisDirus
01-23-2008, 22:43

Еее, моля ти се.. помня как се закачахте отдавна (преди да ме баннат) ти, бънгъл, куенч и мааай шизъл (но не съм сигурна за него.. дали беше той). 8-)

rubi
01-23-2008, 22:44

rubi
Супер фен
Супер фен

аз лично не обичам да ми ги "месят" лекото галене и пипане ми действат по-яко...

ottuka predpolagam

хм...странно :lol:

vaniLL
01-23-2008, 22:45

rubi
Супер фен
Супер фен

ottuka predpolagam

8) stranno nestranno , tova e polojenieto , razkrita i lokalizirana si :smt001

SINDEL
01-23-2008, 22:46

Еее, моля ти се.. помня как се закачахте отдавна (преди да ме баннат) ти, бънгъл, куенч и мааай шизъл (но не съм сигурна за него.. дали беше той). 8-)

Оооо, той беше..
Дааа, такава великолепна 4етворка бяхме..

rubi
01-23-2008, 22:54

rubi
Супер фен
Супер фен

ottuka predpolagam

8) stranno nestranno , tova e polojenieto , razkrita i lokalizirana si :smt001
аз все пак тъпо и упорито продължавам да твърдя че не съм момичеНЦЕ...мисля че съм доста зряла и знам какво и как може да ми достави кеф....... \:D/ \:D/ \:D/

shadow4e
01-23-2008, 23:10
Оооо, Къддли, как въобще се зачуди за шизъл. Той много разказваше. Още помня господарските ботуши на мацката му :-D

ludoto_f
01-24-2008, 08:05
za men li4no zavisi ot nastroenieto silata i dr ;) ;-)

quench
01-24-2008, 08:12
вие сте извратени

не мога да ви понасям

аз вече минах през психодиспансера и ме излкуваха - с клизми и сомшни промивки (както в "Швейк" на Хашек)

сега правя само вагинален секс, само по веднъж в седмицата и не ме кефи, но такава е цената на голямата привилегия да бъдеш нормален

ludoto_f
01-24-2008, 08:20
вие сте извратени

не мога да ви понасям

аз вече минах през психодиспансера и ме излкуваха - с клизми и сомшни промивки (както в "Швейк" на Хашек)

сега правя само вагинален секс, само по веднъж в седмицата и не ме кефи, но такава е цената на голямата привилегия да бъдеш нормален

em ne sme izvrateni bre :P

quench
01-24-2008, 08:21
да, да

там има едни по-горе, дето искат да осъдят безмъртната ми душа на вени адски мъки, пне така каза в едно ЛС jesus is good

ludoto_f
01-24-2008, 08:24
да, да

там има едни по-горе, дето искат да осъдят безмъртната ми душа на вени адски мъки, пне така каза в едно ЛС jesus is good

xaxaxaaxax :D

Saymon90
01-24-2008, 08:25
хаха еее, Куенчи, споко, ще те пазя :D Няма да те дам толкоз лесно на сектанта с трънливия венец

quench
01-24-2008, 08:41
хаха еее, Куенчи, споко, ще те пазя :D Няма да те дам толкоз лесно на сектанта с трънливия венец

знаеш ли, в леглото ми е сутдено, когато съм сам
ела да ме пазиш сега

:evil:

хайде, сладур, няма да боли...много...дълго....

ludoto_f
01-24-2008, 08:43

ела да ме пазиш сега

xaxa :lol:

radito
01-24-2008, 08:43
Аз го харесвам, ама приятеля ми нещо не го кефи :-k

Saymon90
01-24-2008, 08:47

ела да ме пазиш сега

ако обещаеш, че после бързо ще ми мине, може и да се замисля :D

quench
01-24-2008, 08:47
връзването и лекото шляпване ли имаш предивд? :) *преслушва*

Saymon90
01-24-2008, 08:55
Връзването и лекото шляпване и аз съм ги практикувал ;) Но предполагам, че ти няма да се задоволиш с леко шляпване, за това трябва да дадеш гаранция, че няма да има трайни физически наранявания... психически също :D

quench
01-24-2008, 09:00
виж, за психически не мога да гарантирам

100% ще се разревеш, а може после да сънуваш и кошмари

но то е в реда на нещата

:)

иначе хората си представят как хард нещата са задължително свързани с физически наранявания и прочее

ludoto_f
01-24-2008, 09:02
виж, за психически не мога да гарантирам

100% ще се разревеш, а може после да сънуваш и кошмари

но то е в реда на нещата

:)

иначе хората си представят как хард нещата са задължително свързани с физически наранявания и прочее

ot kade si siguren :? :D

quench
01-24-2008, 09:04
за него съм сигурен

а то че жените сте по-болни и от мъжете, то е ясно

абе вие не сте хора бе...

Saymon90
01-24-2008, 09:05
Ами, не знам... не мисля, че ще се разрева ;) Не съм толкова мек, за колкото ме мислиш ;)
Хмм... стана ми доста интересно :D

quench
01-24-2008, 09:06
Ами, не знам... не мисля, че ще се разрева ;) Не съм толкова мек, за колкото ме мислиш ;)
Хмм... стана ми доста интересно :D

сигурен ли си? някога борил ли си се за живота си?

Saymon90
01-24-2008, 09:08
хех.. да, борил съм се.

quench
01-24-2008, 09:09
разкажи ми

Saymon90
01-24-2008, 09:11
Ще ти разкажа, но някой път, когато не закъснявам за училище ;)
Хайде, чао ви.

И не, не отбивам въпроса, просто наистина закъснявам за училище :D

ludoto_f
01-24-2008, 09:12
Ще ти разкажа, но някой път, когато не закъснявам за училище ;)
Хайде, чао ви.

И не, не отбивам въпроса, просто наистина закъснявам за училище :D

4ao za sega i az sled malko trygvam na daskalo :D

Lorelei
01-24-2008, 15:57

Nali ? :P
Principno i na men mi haresva po-grubiq i jivotinski seks,no chak ne moga da kaja,che sym BDSM fenka :P Ima neshta,koito namiram za bezkraino izvrateni i ne bih iskala da gi praktikuvam.Hubavoto e,che s priqtelq mi sme namerili nqkakvi obshti jelaniq i interesi i v tazi sfera. :P

ludoto_f
01-24-2008, 17:34

Nali ? :P
Principno i na men mi haresva po-grubiq i jivotinski seks,no chak ne moga da kaja,che sym BDSM fenka :P Ima neshta,koito namiram za bezkraino izvrateni i ne bih iskala da gi praktikuvam.Hubavoto e,che s priqtelq mi sme namerili nqkakvi obshti jelaniq i interesi i v tazi sfera. :P

i az sym taka donqkade ;)

quench
01-25-2008, 07:40
всички мацки говорите за "приятелят ми иска/не иска"

омфг

просто не знам как може толкова мъже да се дърпат за това нещо?!

в смиъл, за крехки лои ви имат, за раними? мацката ти като в продължение на един месец ти говори за това и виждаш, че се подлудява - абе батко, киво се правиш на нежен и чувствителен? едно е да й удариш шамар като на уличница, друго е да го направиш, защото тя има нужда да се почувства уязвима и че изпуска контрола над ситуацията - освен това, не съм чувал за някоя двойка, която прави бдсм без да са се уговорили за това предварително

има си думички и знаци, най-малкото

освен това, много двойки, които са пивлечени от това, намират този ви секс за също толкова емоционалн и взаимен, колкото и ванила изпълненията

то като те влече, а гаджео ти не иска, в един момент ти прегарят жичките...

ludoto_f
01-25-2008, 07:42

омфг

в смиъл, за крехки лои ви имат, за раними? мацката ти като в продължение на един месец ти говори за това и виждаш, че се подлудява - абе батко, киво се правиш на нежен и чувствителен? едно е да й удариш шамар като на уличница, друго е да го направиш, защото тя има нужда да се почувства уязвима и че изпуска контрола над ситуацията - освен това, не съм чувал за някоя двойка, която прави бдсм без да са се уговорили за това предварително

освен това, много двойки, които са пивлечени от това, намират този ви секс за също толкова емоционалн и взаимен, колкото и ванила изпълненията

ako momi4eto kaje na mom4eto i mom4eto pone malko se syobrazqva s momi4eto shte go napravi ;) :oops:

quench
01-25-2008, 07:45
хах

то не е до съобразяване, вярвай ми - точно за момчето не

то си ни е в къвта, не може да се избга от това - просто пи някои мъже желанието за подобно нещо се появява по-рядко

а има и някои мързеливци, които не искат да се знаимават с възване и бла бла

копелета.... ;)

иначе помня, май един приятел имаше в мууда си в скайп
Х каза: "У каза, че си истинки мъж - а истинският мъж бие, лъже и изневерява"

рофл, но вярно

ludoto_f
01-25-2008, 07:47
хах

то не е до съобразяване, вярвай ми - точно за момчето не

то си ни е в къвта, не може да се избга от това - просто пи някои мъже желанието за подобно нещо се появява по-рядко

а има и някои мързеливци, които не искат да се знаимават с възване и бла бла

копелета.... ;)

иначе помня, май един приятел имаше в мууда си в скайп
Х каза: "У каза, че си истинки мъж - а истинският мъж бие, лъже и изневерява"

рофл, но вярно

moje i da e taka da sa myrzelivci.. no citata ne mislq 4e vaji za vsi4ki mom4eTa! tova 4e za 1 e vqrno ne zna4i 4e za vsi4ki e ;) za vseki vlak si ima pytnici se pak ;)

quench
01-25-2008, 07:50
е, да

за момчетата не важи, за мъжете - да ;)

дали твоят фоумен любимец прави такива неща на момичетата? имам предвид, хардкор?

13-годишните мацки от флиртче дали се навиват да ги връзват и бият? или тук става по-лесно?

;)

ludoto_f
01-25-2008, 07:53
е, да

за момчетата не важи, за мъжете - да ;)

дали твоят фоумен любимец прави такива неща на момичетата? имам предвид, хардкор?

13-годишните мацки от флиртче дали се навиват да ги връзват и бият? или тук става по-лесно?

;)

az govorq ne samo za mom4etata no i za mujete ;)
i kakto kazah za vseki vlak ima putnici!!! i vinagi shte e taka! ;) kakvo iskash da kajesh za 13 macki v flirt4e? ne ti zagrqh misylta!! :(

quench
01-25-2008, 08:00
мислех, че почти година след регистрацията тябва да ти е станало ясно

в тоя фоум влизат едни такива мъже, които, както ти казах, са ударили на камък във флиртче.ком - което е много тудно, значи са искали нещо по-така

та тук могат да покажат своята невероятна привлекателност, да демонстрират колко уникални и разбиращи са по отношение на момичетата и т.н. - абе дрийм мъже бе!

и после - хоп! someone gets f-u-k-d and used :P

те си и личат

мен дълго време ме спрягаха за такъв тука, но това е, защото съм малко по-различен и съм човекй с мнение, което не е изкопирано от БТВ новните и Шоуто на Слави, а и съм заядлив и гаден характер, но c'еst la vie

трябва да призная, че тук, когато се регистрирах, яко бъкаше от подобни типове - сега са по-малко, но все пак ги има - и не събирам инфо само от четене на постове, а и от приятелки от различни възрасти тук, на форума, които изказват възмущението си от ЛС-кореспонденцията си

мда, това не е също за ЛС, мисля е ме разбираш

mitakkka
01-25-2008, 08:08
Аз съм за садо-мазо по принцип но момичето с което правя секс в момента ме умолява да я бия и да съм груб с нея - щом нея това е кара да е щастлива - защо не :grin:

vaniLL
01-25-2008, 08:12
"boi , sex i srybska muzika "

btw , quench , izvinqvai , che se namesvam v korespondenciqta ti s ludoto_f , no si mn prav za LS-tata :)

amatorium
01-25-2008, 14:22
Ima neshto mnogo vuzbujdashto v ideqta da te vurjat i da te izpolzvat ili obratnoto, osobeno v kombinaciq s qki dreshki. Ama az mai otidoh chak do BDSM-a. O:)

FelisDirus
01-25-2008, 16:21

омфг

Айде, айде.. моя хубостник все едно не го знаеш. Опитва се, но не му се получава. А последния път така го ударих, после хапах и дерях с нокти (явна провокация - ще ми се ядоса и ще се държи по-грубо), че той сдуха. Извинете...

По принцип сексът е страхотен, но откакто установих, че БДСМ ме влече.. ставам все по-извратена, а той не е такъв и го прави само заради мен, за да ме удовлетвори, и става толкова изкуствено понякога, че всичко се проваля. А това провокира у мен едно огромно желание да го убия.. в буквалния смисъл. Той не ме респектира, не се страхувам от него и затова го имам за по-слаб, искам да го смачкам, искам да му причиня болка, сълзи от ярост ми пълнят очите.

Явно съм болна, хах..

П.С.
Писо, само ти ще разбереш, убедена съм.

CragHack
01-25-2008, 16:25
Еми просто не си си намерила мъж, ами женчо. Ако бях аз ти извивам и двете ръце зад гърба и ги хващам с едната си ръка, с другата те хващам за косата и ти дърпам главата назад докато не видиш тавана и след това ти разпоря дупето с дебелия.

FelisDirus
01-25-2008, 16:27
Еми просто не си си намерила мъж, ами женчо. Ако бях аз ти извивам и двете ръце зад гърба и ги хващам с едната си ръка, с другата те хващам за косата и ти дърпам главата назад докато не видиш тавана и след това ти разпоря дупето с дебелия.

Ааа, дупето си не давам! За другото съм съгласна. 8-)

Lorelei
01-25-2008, 16:42

омфг

Napylno podkrepqm!
Dokato osyznaq,che tova e neshto,koeto na podsyznatelno nivo me vleche mi trqbvashe vreme.Dokato proveda razgovor s priqtelq mi za tova syshto,no sled razgovora vsichko si e super i pritesneniqta mi,che moje da ne iska i t.n. sa napylno izpareni.Opredeleno mu haresva i napylno razbiram razlikata,za koqto ti govorish.Ima q i tezi,koito ne q pravqt iztyrvat mnogo.

amatorium
01-25-2008, 16:45
Hehe _Cuddly_ zapochvam da ti stavam fen 8) Q razkaji malko za tova kakvo haresvash :-)

CragHack
01-25-2008, 16:49

Кой те пита бе бамбина? Ако много се опъваш ша ти завържа ръцете с чорапогащника и ще ти запуша устата с бикините ти да не викаш. Но да не кажеш че не съм благороден - първо ще ти пусна един език на дупенцето за да се отпуснеш и ще ти оставя малко плюнка, за да влезе по-мазно.

FelisDirus
01-25-2008, 16:51

Кой те пита бе бамбина? Ако много се опъваш ша ти завържа ръцете с чорапогащника и ще ти запуша устата с бикините ти да не викаш. Но да не кажеш че не съм благороден - първо ще ти пусна един език на дупенцето за да се отпуснеш и ще ти оставя малко плюнка, за да влезе по-мазно.

говори ми, не спирай... пхах

FelisDirus
01-25-2008, 16:53
Hehe _Cuddly_ zapochvam da ti stavam fen 8) Q razkaji malko za tova kakvo haresvash :-)

Изпусна златната възможност да ме питаш каквото пожелаеш, когато бях на "Горещия стол" във "Всичко тийн накуп".. язък

CragHack
01-25-2008, 16:53
чеки са, не мога да говоря щото езика ми е зает с друго

FelisDirus
01-25-2008, 17:00
чеки са, не мога да говоря щото езика ми е зает с друго

Като приключиш със сладоледа, свирни.

CragHack
01-25-2008, 17:04
Като приключа ще е твой ред да свириш...

FelisDirus
01-25-2008, 17:06
Като приключа ще е твой ред да свириш...

Щом казваш..

amatorium
01-25-2008, 17:09
_Cuddy_ na Dekart e misulta ot bloga ti. :-P

FelisDirus
01-25-2008, 17:11

Точно така. Но почти не пиша там, нямам време, така че нищо интересно няма прочетеш.

amatorium
01-25-2008, 17:20

Точно така. Но почти не пиша там, нямам време, така че нищо интересно няма прочетеш.

E az samo poglednah tam. Misleh, che shte namerq nqkoq qka snimka, no tam se okaza pulno samo s eseta vduhnoveni ot evropeiska filosofiq. Prekaleno tejki politichski temi se rajdat kogato nqkoi smesi zimnata depresiq s nikotin. 8) Inache otnosno eseto i po temata trqbva da vuvedat nai-setne uchenicheskite uniformi. Predstavqm si te samo s nakazana za pushene v uchilishtna uniforma O:)

FelisDirus
01-25-2008, 17:22

E az samo poglednah tam. Misleh, che shte namerq nqkoq qka snimka, no tam se okaza pulno samo s eseta vduhnoveni ot evropeiska filosofiq. Prekaleno tejki politichski temi se rajdat kogato nqkoi smesi zimnata depresiq s nikotin. 8) Inache otnosno eseto i po temata trqbva da vuvedat nai-setne uchenicheskite uniformi. Predstavqm si te samo s nakazana za pushene v uchilishtna uniforma O:)

пхах, снимки ли искаш?

тва с униформата ме разби.. хаха
и да гледам лошо, а? :lol:

amatorium
01-25-2008, 17:23
E neznam ti kak gledash :P

CragHack
01-25-2008, 17:26
пхах, снимки ли искаш?

Аз искам. Но само ако има 18+

feelthless4o
01-25-2008, 17:32
Oligfrensko e! Ebasi kefa da te 6ibat da izpitva6 bolka a ne kef mnogo got nema 6to :twisted: +1

Незнам как може да обичаш едно момиче а да те е кеф да ги удряш

FelisDirus
01-25-2008, 17:33

Ооо, можеш, можеш... повярвай ми.

amatorium
01-26-2008, 00:31

Ооо, можеш, можеш... повярвай ми.

_Cuddly_ s udovolstvie bih q zavurzal s vdignati ruce i bih q naplqskal. I ako trqbva da dobavim i temata za uchenicheskata uniforma to togava shte se stigne do edni uchilishtni vuzpitaniq vuv Viktoranski stil O:)

RAWRRR
01-26-2008, 00:37
Къдли,чудя се,дали да ти завиждам,или да те съжалявам ..

(да ти завиждам заради секса,и да те съжалявам заради "ебачите",които те зарибяват с последните няколко мнения)

FelisDirus
01-26-2008, 12:22
Къдли,чудя се,дали да ти завиждам,или да те съжалявам ..

(да ти завиждам заради секса,и да те съжалявам заради "ебачите",които те зарибяват с последните няколко мнения)

Да ми завиждаш заради секса ли? Аз не получавам това, което искам иии не съм за завиждане. Да зарибяват.. трудно се впечатлявам, пък и не ми е до това.

TeKiLaSuNrIsE
01-26-2008, 19:05
nali znaete strahat bolkata i stydenoto donqkade vazbujdat a za sado mazoto az go obi4am oba4e samo v sityaciq kogato toi e varzn a az vlastvam :evil:

PrionBreak
01-26-2008, 19:09
ani shtoto boli ... :D :D :grin: :grin: :grin: :razz:

TeKiLaSuNrIsE
01-30-2008, 08:42
qko e mrasni6to e zabavno e no estestveno az go plqskam toi men nqma pravo :-P

quench
01-30-2008, 09:04
еее, аматориум, как така ще й връзваш ръцете! как ще свърши, горката, нали няма да може да си хапе пръстчето от кеф!

amatorium
01-30-2008, 09:51
еее, аматориум, как така ще й връзваш ръцете! как ще свърши, горката, нали няма да може да си хапе пръстчето от кеф!

:lol: Ami taka e to sus sadoto ... 8-) Muchenie

quench
01-30-2008, 10:10
айде да направим някой път една садо-мазо тройка

ама с моето момиче сме много хардкор, да не се стреснеш! 8-)

amatorium
01-30-2008, 10:14
Prati nqkoi pic purvo. 8-)

quench
01-30-2008, 10:17
еее, кофтито е, че снея нямам снимка , която да е цензурна

ето ти моя

http://chase.inthebasement.us/wp-content/shel_silverstein.gif

amatorium
01-30-2008, 10:25
Otkazah se 8-) Za momenta si tursq laitmotif bez brada :razz: Kolkoto po-nejna i po-krehka tolkova poveche hruskane shte ima ... :oops:

quench
01-30-2008, 10:31
айде бе, не сде прави!

аз ще те гледам така нежно и мило, като ан снимката, докато жерна ми надява страпона, за да те поздрави

8-)

amatorium
01-30-2008, 10:41
Dva vulka v edna koshara ne vurvi ... Osven tova sum Alpha male i neznam za kakvo shte ti e tozi strap-on osven priatelkata ti da ti napravi usmivkata po-golqma. :lol: :-P

quench
01-30-2008, 10:43
алфа ли си,а? :)

алфа фимейл,а? ;)

милият

ела де, айде, ще ме научиш как да чукам жена така че да свърши

amatorium
01-30-2008, 10:47
Za kakvo ti e da te ucha. Az dokolkoto chuvam ot teb tvoita te uchi ti kak da svurshvash ... ot analen ...

Sorry pich. Nqmam nishto protiv da si govorq s geyove za kola maski i ama ne i za sex 8)

quench
01-30-2008, 10:55
ее, не, моля те, не ме късай

знам, че ти е трудно, като човек на 40, да задоволяваш по 5 12-годишни мацки наведнъж (то не са бурни оргазми, не е нещо), ама не отхвърляй и мен, хайде де

прояви малко благоволение, научи ме на тва-онова :)

AnIcHkAtA
01-30-2008, 10:56
Вие отгоре що не земете да се въсползвате от ЛСтата, а?
По темата: Не съм пробвала ама с удоволствие бих опитала :P

amatorium
01-30-2008, 11:04
E nie po temata pishem ama spiram veche. Nqma da mu otgovarqm na Quench che neshto se prevuzbudi. Mnogo kola pie tova choveche. A kato stana na 40 shte pisha kak. Dotogava stoi primeren i nikakuv sex za tebe. :-P

quench
01-30-2008, 11:06
оо, не, моля те, нека и аз се докосна до звездната слава

и защо без секс за мен? с какво съм го залсужил, о, велики? :)

AnIcHkAtA
01-30-2008, 11:09
:razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz: Ама аз сериозно го говорех тва за личните саобщения :razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz:

amatorium
01-30-2008, 13:01
Quench your thirst for knowledge with pussy juices and you shall drench in wisdom. 8)

SINDEL
01-30-2008, 13:06
:?
Ъ?

amatorium
02-04-2008, 02:06

Priznavam. Interesna si mi 8)