Влез

View Full Version : Влюбвам се в добра приятелка?

RanEthel
03-13-2005, 19:42
Ъм.. имам един доста сериозен проблем ..
Влюбвам се в най-добрата ми приятелка.. учихме с нея в един клас .. познаваме се от 4 години..
знам , че ако покажа чувствата си - повече приятели няма да може да останем..а аз не искам да губя това приятелство.. но и не издържам повече .. от месец се опитвам да преглътна това .. нарочно не се виждам с нея.. но просто не издържам.
Надявам се , че някой ще може да ми помогне.

bulgarche
03-13-2005, 19:47
Еми доста такива случаи има (и аз съм така(бях)) Еми незнам. Гадно е, но ако мислиш, че може да стане нещо м/у вас..пробвай

LiL_Juliete
03-13-2005, 20:06
ako pitash men shtom ste tolkova dobri priqteli tq shte te razbere puk i ako i kajesh pravilno moje da ne ste poveche priqteli a neshto poveche :) puk i nali se opitvash da zibegnesh tova ako se skarate sus sigurnost shte go izbegnesh no ne mislq che shte se skarate prosto i go kaji iskreno i vij kakvo shte ti kaje i kak shte reagira opitai spokoino s dumi puk kakvoto shte da stava predstavi si che moje da se poluchi a ti si izpusnesh shansa taka kato q otbqgvash? shte e dosta glupavo mislq prosto opitai uspeh

BABY_SEXY_GIRL
03-13-2005, 20:13
Ne moje6 da se bori6 sas sarceto si :!: De da moje6e, no nikoi ne moje... :? Za6to se spira6, za6to ne dade6 6ans na 4ustvata si, za6to ne iska6? Probvai se, za da ne strada6, za6toto kato se vijdate 4esto 6te se imu4va6 i 6te trqbva da q zabravi6 za da ne me mu4i6 :(

Frankee^^
03-14-2005, 08:12
ako pitash men shtom ste tolkova dobri priqteli tq shte te razbere puk i ako i kajesh pravilno moje da ne ste poveche priqteli a neshto poveche :) puk i nali se opitvash da zibegnesh tova ako se skarate sus sigurnost shte go izbegnesh no ne mislq che shte se skarate prosto i go kaji iskreno i vij kakvo shte ti kaje i kak shte reagira opitai spokoino s dumi puk kakvoto shte da stava predstavi si che moje da se poluchi a ti si izpusnesh shansa taka kato q otbqgvash? shte e dosta glupavo mislq prosto opitai uspeh
dobre kazano :)

UnPredictable`Girl
03-14-2005, 08:31
Често големите приятелства прерастват в голяма любов...наистина може би трябва да й кажеш какво изпитваш към нея пък току виж и тя изпитва нещо,но също като тебе го крие...това е малко вероятно.Но си струва да опиташ.Ако тя няма чувства към теб,ще трябва да се примириш(а това е доста трудно,да не казвам невъзможно...) и да си останете само приятели :?

03-14-2005, 10:04
Преебал си се :? и то ЯКО. И аз бях така. Казах й всичко, тя ми каза, че иска да сме си само приятели, чувствах се УЖАСНО, мина ми и все още сме си приятели. Така стана при мен и колкото и гадно да ми беше не смятам, че сгреших като й казах, защото сам знаеш, какво е да криеш такива работи. Ще ти мине (на мен ми отне 2-3 месеца). Като тръгнеш да й казваш (ако го направиш де), НЕ увъртай, че ще се здухаш яко!

hellrider
03-14-2005, 11:44
I na men mi se slu4i :roll: Tva e nai - ujasnoto ne6to . Bqhme dobri priqteli , a ve4e ne sme .. Sled moite priznaniq ne6tata se obarkaha dosta .. I ne stiga tova , ami u4im zaedno :cry:
Sega vseki den q vijdam i use6tam , 4e moqta lubov si e jiva kam neq ...
No mnogo stradaniq mi pri4ini ... bahti - mrazq q i q obi4AM EDNOVREMENNO ...
Pone taq godina zavar6vam , ta 6te se otarva nai - nakraq ..

V edno sam siguren - ako otkajat lubovta ti , priqtelstvoto po4ti vinagi umira ..... :roll:

^I don't give a fuck^
03-14-2005, 14:33
ето защо аз казвам че няма приятелство между момче и момиче...винаги става така :roll:

iv4enceto
03-14-2005, 16:48
Често големите приятелства прерастват в голяма любов...наистина може би трябва да й кажеш какво изпитваш към нея пък току виж и тя изпитва нещо,но също като тебе го крие...това е малко вероятно.Но си струва да опиташ.Ако тя няма чувства към теб,ще трябва да се примириш(а това е доста трудно,да не казвам невъзможно...) и да си останете само приятели :?Верно си е!

^S^
03-14-2005, 18:35
Пусни стръв.... "Истината е наи добрата лажа"
Разкрий си чувстават сякаш казваш някоя шега, а сетне наблудаваи реакцията й. Така едновременно ще разбереш дали те взема на серизно или не и така също ще я подготвиш за по нататъшни действия.......

DJ Skrooll
03-15-2005, 23:14
Az bih ti dal suveta da opita6 i da i kaje6 kakvo izpitva6 zashtoto ina4e shte izmu4va6 sebe si v produljenie na mnogo vreme.Ima nqkakva vuzmojnost i tq da izpitva neshto podobno kum teb taka 4e ako iska6 moje purvo da opita6 po nqkakuv na4in da podrazbere6 dali ima neshto takova i pri neq. :D

naty
03-16-2005, 16:08
ako ne izrazi6 4uwstwata si-gubi6,a ako go naprawi6 malka wyzmoznost da ne za gubi6 :evil: :(

Fuck_me
03-16-2005, 17:40
A e riskuvai bie momche. NEznaesh dali shte ti otkaje ili prieme.Ako sam ne se uverish nqma kak da razberesh taka che .... da stava kakfoto shte.

lady{vp}devil
03-16-2005, 18:28
...ami nedei da sdarja6 pove4e 4uvstvata si,ne badi tolkova siguren 4e 6te zagubi6 priqtelstvoto i,nali si 4uval izraza "pove4e ot priqteli"-tova e po dobre nali...ako se polu4i 4udesno,ako ne moje bi 6te se otdr1pne malko ot teb,no barzo 6te i mine :wink: i vsi4ko 6te se opravi....deeistvai pak kakvoto 6te da stava :D

SnoW_GiRl_
03-16-2005, 18:57
mislq 4e e nai-dobre da i kaje6 kakvo 4yvstva6 i da se nadqva6 4e 6te ti otgovori na 4yvstvata ili ako ne ti otgovori pone te razbere 6tom ti e dobra priqtelka!4yvstvatta koito idvat ot sarceto ne mohgat da se prikriqt kolkoto i da iska6 ne moje taka 4e kaji vsi4ko....ySpEH!

korn___
03-17-2005, 17:32
i as tva go prejivqh i hodihme to4no 1 den i aide tq ze ta se drupna super tupo v smisal bez nikva pri4ina ....... i sled tova hop pak se zakrepihme i to4no sled izvestno vreme tq zastata na stranata na edin tapak i as za tva napravo 6tqh da q ubiq za6toto pred mene sedi dobri4ka a zad gurba mi sedi i govori kolko me mrazi koeto e super bezpri4ino poneje as ni6to ne mojah da napravq egati 1 den hodihme za 1 den moje li ne6to lo6o da napravq izob6to lo6o ?abe kolko puti sum mislil dali ne sburkah as v ne6to no bahti ni6to ne sum sburkal ...egati... i sa tq sedi kato sqnka samo me gleda v 4ata a na edin priqtel mu kazala 4e i lipsvam a na mene ni6to ne smee da mi kaje ... abe kakto i da e sa malkata i sestra me haresva i napuk na neq ama napravo s ogromen kef i za da se qdosa super mnogo 6te uspeq da spe4elq sestra i ama ba6 na purvata celuvka 6te gledam tq da e kolkoto se moje po blizko do mene :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: a i bes tva tva momi4e mi napravo ogromno vpe4atlenie kato se vidqhme i tq togava me gledka6e super sramejlivi4ko i ne posmq da mi kaje i edna duma qvno mn me be6e haresala puk as togava o6te si misleh za sestra i ....abe 6te q opravq as 6te gledam super mnogo da e qd 4e tq ne e 4oveka koito obi4am .....

http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg

Q&I
03-18-2005, 15:25
vij,i az sam bil v podobna situaciq daje po te6ka, v smisal 4e tq si ima6e gadje i mi be6e mnogo po-kofti i nevqrvah 4e vaob6te nqkoga 6te moga da i kaja obi4am te i tq da mi otgovori sas sa6toto , no .... STANA, POLU4I SE :D :lol: :wink: tai 4e moga da ti kaja nikoga ne gubi vqra v sebe si , razberi tq kakvi 4uvstva izpitva kam teb, a dori i da sa samo priqtelski pak ne ti pre4i da se opita6 da spe4eli6 sarceto i :))) pojelavam ti uspeh :))) 6tom ste tolko dobri priqteli 6ansa ti e golqm :)) prosto badi sebe si :))

Lady_B_
06-03-2008, 15:46
Охххх тука ме хванахте във въхара ми :grin: хахаах ми имах така ситуация и аз ние не се познавахме от 4 години а от 6 ! И така и аз си мислех като теб лелееее почвам да изпитвам нещо към него и сега какво ще правим ! :О Мълчах си и така... След време се оказа, че той също изпитва чуства към мен и то от доста по-рано от колкото аз към него :) Та тук идва моя съвет номер 1 : Сподели й за чувствата си, ако щеш е така като на приятел го изфабрикувай :D Просто и кажи че ти тежи и искаш да си го кажеш без да я задължаваш с нищо ! ( това е много важно да ни се каже ихиххи ) Та ... вече със разкрити чувства ... лелеееееееее той човек ме ... търся мека дума ама ще го кажа ОТВРАТИ МЕ ! Така тук идва съвет номер 2 : ВНИМАВАЙ :) :) :) хихиихих много сложно го направих ама така да го кажем имай си 1 на ум :) Никои не казва, че при теб ще стане като при мен, затова с две думи мисля че трябва да пробваш :P

GregoryHouse
06-03-2008, 15:48
Лейдиииииии от къде я изрови тая тема последно е писано Март :D

maharbal
06-03-2008, 17:25
Ъм.. имам един доста сериозен проблем ..
Влюбвам се в най-добрата ми приятелка.. учихме с нея в един клас .. познаваме се от 4 години..
знам , че ако покажа чувствата си - повече приятели няма да може да останем..а аз не искам да губя това приятелство.. но и не издържам повече .. от месец се опитвам да преглътна това .. нарочно не се виждам с нея.. но просто не издържам.
Надявам се , че някой ще може да ми помогне.

poznata rabota... :D i az hlutnah taka v edna priqtelka ot moq klas... I to ot pyrviq ucheben den... Togava oshte ne q poznavah, no shtom q vidqh :smt007 Veche nqkyde godina i polovina sym vliuben v neq ama... :(

Lady_B_
06-03-2008, 21:32
Лейдиииииии от къде я изрови тая тема последно е писано Март :D
хахаахахах не знам :shock: ихихииххихи е простете ми докато разбера на кой свят съм :oops: ;)

lonelyboy
06-03-2008, 22:12
лошото е че неможеш да контролираш сьрцето си и на мен ми се случи нещо подобно и в крайна сметка сега с нея не си говорим ..

gazar
06-04-2008, 04:09
Ne moje6 da se bori6 sas sarceto si :!: De da moje6e, no nikoi ne moje... :? Za6to se spira6, za6to ne dade6 6ans na 4ustvata si, za6to ne iska6? Probvai se, za da ne strada6, za6toto kato se vijdate 4esto 6te se imu4va6 i 6te trqbva da q zabravi6 za da ne me mu4i6 :(
+1

UnToUcHeD
06-04-2008, 13:02
защо ли тая историйка ми е твърде позната преди два месеца най-добрия ми приятел ми заяви че ме харесва бях като гръмната не знаех какво става сега сме си приятели въпреки че той ме обича нооо каквото и да стане не се карайте и не загубвайте приятелството си успех!