View Full Version : Фантазия -жена с жена
Здравейте :) Аз съм момиче , обаче много често докато се самозадоволявам си представям как се целувам с момиче и напоследък ми се случва да си го представям с определено момиче . Не съм би сексуална според мен или хомо чудно ми е какво мислите вие всички от другата страна на монитора , случвало ли ви се е и на вас Естесвено въпросът е само към МОМИЧЕТА защото момчетата едва ли биха ми отговорили :oops: :roll: :shock: :shock: :shock:
bulgarche
03-15-2005, 07:10
Na men 4esto mi se slu4va da si predstavqm momi4eta :) Neznam, no mislq 4e ti nqma ni6to..k'vo kato si misli6 za momi4eta? Da ne ti puka !!!
Na men 4esto mi se slu4va da si predstavqm momi4eta :) Neznam, no mislq 4e ti nqma ni6to..k'vo kato si misli6 za momi4eta? Da ne ti puka !!!
Emi pri teb taka da se kaje ne vijdam zashto da ne si mislish za momicehta sled kato si momche ,za tova napisah ,che momchetata edva li biha mi otgovorili trezvo we pich :shock: :lol:
emi kvo i az 4esto si predstavqm momi4eta tova ne ozna4ava ni6to nito 4e si bi nito 4e si lesbiika prosto taka go 4uvstva6 na momenta :wink:
Здравейте :) Аз съм момиче , обаче много често докато се самозадоволявам си представям как се целувам с момиче и напоследък ми се случва да си го представям с определено момиче . Не съм би сексуална според мен или хомо чудно ми е какво мислите вие всички от другата страна на монитора , случвало ли ви се е и на вас Естесвено въпросът е само към МОМИЧЕТА защото момчетата едва ли биха ми отговорили :oops: :roll: :shock: :shock: :shock:
"Здравейте :) Аз съм момиче " az puk mislia che si shiban pedal?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 2, 10 и 11 от правилника!
Благодаря!
ako si predstavq6 4e se celuva6 sas momi4e vzemi se celuni s nqkoq za da vidi6 kak e.spored men si fantazira6 za takiva raboti za6toto ti se struva zabraneno i perverzno a pak zabranenite ne6ta obiknoveno sa nai interesni no nz ne sam popadala v takava situaciq.ama moje li samo da mi kaje6 kak go gleda6 posle tva momi4e v o4ite posle 4e mi e mn interesno? :?
LiL_Juliete
03-15-2005, 17:25
mi nqmam takiva problemi
e_l_i_z_a
03-16-2005, 09:23
vsqka psihika e razlichna,no nedei da se pla6i6 4e si BI ili Lesbiika :wink:
Spored men si si mnogo normalna , dori mislq 4e vsqko momi4e ima i takiva fantazii .. spoko :wink:
rosskata
03-16-2005, 17:22
:)Само не се спичай- не е задължително да си би, пък и да си - не е голяма работа. Монго пъти съм се целувала с момиче ,пък и нещо повече, ами не е кой знае какво- в смисъл, не ме е срам да ги гледам в очите. Мисля си, че всички момичета са в някаква степен би, просто малко си го признават 8)
'neosuznat homoseksualist'
4uvala li si za tova ponqtie 8) napulno vuzmojno e!
lady_bird
03-18-2005, 17:37
gnus me e dori samo pri misalta za tova,korto si predstavq6...otvratitelno e!ne razbiram kak momi4e moje da se samozadovolqva pri misalta za drugo momi4e...ti ili si oburnala rezbata ili... :roll:
abe ako na teb ti haresva tva e ... da ne ti puka za nikoi i ot nikoi as sum na toq princip i ne gubq ni6to ve4e i ni6to ne mi obqgva
http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg
emi shtom ti haresva , kakyv e problema , ne se pritesnqvai :P pyk mene idenqta me me vyzbujda , ne sym si predtavqla momicheta :)
emi shtom ti haresva , kakyv e problema , ne se pritesnqvai :P pyk mene idenqta me me vyzbujda , ne sym si predtavqla momicheta :)
ъъъ...темата е от 2005-а :lol:
ъъъ...темата е от 2005-а :lol:
yyy , ama nqmam kako da pravq :p