View Full Version : Спешно!!!КАК?
Значи искам да се запознач с едно момиче от моето даскало.Гадното е че никога не ми се отдава ситуация да се запозная.Но въпреки това аз съм решил да деиствам по бързата процедура "директно" запознанство.Малко ме е срам ама ще деиствам.Да оставиме това на страна.Като я спра някъде какво да кажа.Защото това "искаш ли да се запознаеме...Казвам се..." е малко така изтъркано и елементарно и прекалено директно.Предложете вариант.Какво да кажа.Ама да не е някво като за прекалено отворени хора защото аз не съм такъв.
hm...nqma li koi da vi zapoznae za6toto taka 6te e nai dobre.ami ne moje taka izvednaj za6toto e malko stranno no ako iska6 primerno otidi do neq i q pitai kolko e 4asa ili ne6to takova i posle q zagovori za 2-3 min a pak sledva6tiq pat kato q vidi6 ako e sama pak q zagovori ama ve4e moje za malko po dalgo i taka
iv4enceto
03-15-2005, 17:27
hm...nqma li koi da vi zapoznae za6toto taka 6te e nai dobre.ami ne moje taka izvednaj za6toto e malko stranno no ako iska6 primerno otidi do neq i q pitai kolko e 4asa ili ne6to takova i posle q zagovori za 2-3 min a pak sledva6tiq pat kato q vidi6 ako e sama pak q zagovori ama ve4e moje za malko po dalgo i takaДобре каэано,нямам кфо да добавя :roll:
moje niakoi pat leki4ko da se "blasne6" v neq i posle i se izvini i q pitai kak se kazva.....malko tapi4ko no...ili prosto otiva6 i pri neq i q pita6 dali moje da se zapoznaite..kaji i 4e ti e napravila vpe4atlenie ili ne6to takova..aide uspeh
lady{vp}devil
03-15-2005, 18:28
.....of ami dosta trudno...edno mom4e trqbva da e otvoreno,da e nahakano ina4e ne vijdam kak 6a stane ne6to mejdu vas,v smisal pone za zapoznanstvoto vi....ako be6e malko po otrakan mnoo lesno 6te q zapleni6...ako otide6 pri neq i i kaje6ne6to ot sorta:zdrasti kak e,nii sme v edno daskalo,az te gledam ot dosta vreme nasam ta ne6to protiv da sa zapoznaem....ili ne6to takova i kaji ama po nehakano....az nito znam kolko si golqm nito tq na kolko e,ako be6e napisal moje bi 6tqh da ti dam po to4en savet...ai pi6i pak....i az 6ti pi6a......... :wink:
Doktor4o
03-15-2005, 18:48
Zavisi si ot momi4eto az predi dosta vreme bqh izpraven pred sa6tiq problem no ni6to ne predprieh!Ti ne pravi moqta gre6ka a gledai da uspee6 mnogo sa na4inite i naistina trqbva da si dosta otvoren i dosta smel za da se spravi6 no s malko savet4eta i vatre6vna naglasa vsi4ko stava!!!
Dai pove4e informaciq za sebe si i za neq.... taka na slqpo malko to4ni saveti 6e polu4i6.
Ako bqh az - napravo 6tqh da q zagovorq bez pri4ina t.e. 6tqh da i napravq nqkakuv kompliment na ne6to drebno, no zna4itelno. Naprimer momi4etata mnogo se vpe4eatlqvat, kogoto nqkoe mom4e im napravi kompliment za manikura - tolkova vreme sa se mu4ili, a nikoi da ne go zabeleje......, ti taka 6te se otli4i6 malko, kolkoto za na4alno zapoznanstvo. Ima drugi - dori da mnogo zle oble4ena ti trqbva da i kaje6 ne6to ot roda na: "Mnogo dobre si sa4etala cvetovete, pothojda ti na cveta na o4ite" ili "...na manikura....".
Edno ne6to trqbva da ti e v glavata prez tova bvreme: "Az sum gotin i ako mi otkaje tq 6te zagubi" t.e. trqbva da si samomuveren.....
Deistavai pi4 ti si.....
sladkish4e
03-15-2005, 19:32
ами отиваш при нея и й казваш "ще може ли да се запознаем,защото ми направи впечатление!Много си красива" и от там ала-бала нали как се казваш туй онуй и така!
LiL_Juliete
03-15-2005, 21:01
men ako pitash oshte sus zapoznanstvoto ne vurvi shte si pomisli toq puk ? i moje daje da si kaje che iskash samo da spish s neq shtom tolkova burzash :p purvo nameri nqkoi poznat koito q poznava i taktichno mu kaji da te zapoznae s neq :) posle malko po malko na zdrasti na ko staa ko praish kuv chas imash tam nz kak shte q podhvanete hvurli i nqkoq svalka ot sorta na nqkoi kompliment tam sam shte reshish kakuv i tq nemoje da e tolkova tupa i da ne se oseti sled tova prosto i go kaji spored men tova e nachina ili pone az taka bih reagirala na tazi situaciq
zabravih da napravq dve oto4neniq: nqmame nikakvi ob6ti poznati
trqbva da deistvam po barzo za6toto nqma vreme.I bez tova rqdko q zasi4am.
DJ Skrooll
03-15-2005, 22:55
Pi4 mnogo gotina tema si pusnal zashtoto dosta mom4eta sa popadali v tazi situacia.No si dal mnogo malko info za vas dvamata i zatova nikoi neznae kakuv to4no suvet da ti dade.Spored men nai lesno shte stane ako razbere6 primerno ot kakvo se itneresuva momi4eto i napravo da se opita6 da q zagovori6 na nqkakva takava tema.Ili ako tq primerno hodi na nqkakvi uroci po neshto i ti da se vnedri6 vutre no nz dai malko pove4e info i shte moga da ti dam nqkakuv suvet.
bulgarche
03-16-2005, 06:26
ами отиваш при нея и й казваш "ще може ли да се запознаем,защото ми направи впечатление!Много си красива" и от там ала-бала нали как се казваш туй онуй и така!
Eii tova e otgovora !!!
Drugite ko vikat da q blaska6, da pita6 kolko e 4asa i nqkvi takiva...mi az da ti predloja osven da q s4upi6 ot boii i posle i zanesi cvetq v bolnicata. Are stiga s tiq gluposti !!! Kav maj si ti be????....s edno momi4e da ne moje6 da se zapoznae6.Are vari pri onaq.
Точки 2, 6 и 12 от правилника!!!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
mi 6ti dam edin sawet ama kato te gledam edwali 6ti pomogne!ZA da q zagowori6 i tam da imate nqkwa ob6ta tema ili ne6to takowa ........abe s dwe dumi za da nwe se upleska6 q po-dobre se zapoznai s priqtelkite i ilil ne6to takowa i tam gi preceni kwi sa..........dali moze6 da gi pita6 ne6to za neq ili naprawo da gi pomoli6m da te zapoznaqt.Neinite priqtelki 6te sa ti nai-golqma partiq!Samo 4e 1wo 6te trqbwa da se zapoznae6 s tqh.........slozni4ko li 6te ti byde???
shtom e ot tvoeto daskalo vinagi mojesh da q pitash za nqkoi daskal za nqkoi chas ili neshto takova.tova e super udoben nachin za zapoznanstvo i taka m.u drugoto puskash nqkoq shega zasmivash se i taka :wink: toku vij ste izlezli na uchilishtnite peiki da si govorite :)
moje niakoi pat leki4ko da se "blasne6" v neq i posle i se izvini i q pitai kak se kazva.....malko tapi4ko no...ili prosto otiva6 i pri neq i q pita6 dali moje da se zapoznaite..kaji i 4e ti e napravila vpe4atlenie ili ne6to takova..aide uspeh
ei tva e to4noto re6enie na problema zeha mi dumite ot ustata;)
http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg
darvodeleca
03-18-2005, 08:37
Bate mn e efektno ako primerno ima6 tel s nekva kamera,i otiva6 pri neq i i kazva6 "izvinqvai moje li da te snimam za6toto snimam samo hubavi ne6ta',ottam 6e si potrugnat ne6tata :lol:
Abe vie ste bili golemi "invalidi" v toq forym :lol:
sheguffam se..
ama izmislete neshto originalno primerno v daskaloto 'otivash do neq..oglejdash q ot dolu do gore i i kazvash neshto ot roda 'neshto si se iscapala' ....' i taka natatuk..ako puk v diskoto q sreshtesh ([puk i v daskaloto stava]) 'Vikash q taka..i q pitash dali moje da ti pomogne i zapochvash da i opisvash 'vijdash li unova momiche eto taam..na onaq peikaa..blq blq blq' i v sushtoto vreme q opisvash neq..kazvash i ..'onova krasivo momiche na rusi kichori..sys sinite dunki i bqlata shapka...' i taka tq osyznava,che i pravish kompliment na neq..she se zainteresuvai sled tva e momenta da kajesh 'zareji kakto i da e blagodarq vse pak..kazvam se Pesho...' i taka
tva e spored men..ima oshte mnogo taktiki za zapoznanstvoo..obeshtavam sled 1-2 sedmici she poblikuvam tema..i she pomolq da q napravqt vajna neshto ot roda "taktiki pri zapoznanstvo"
p.p sq byrzam ii mnoo greshki nemoga da si svurja misylta..
Eliiiiiiiiii sexsito
03-18-2005, 10:05
emi da,mai e nai dobre da vi zapoznae niakoi ob6t frend ako imate,ili ne6ot se butni v neia i taka.Ili si nameri nekav povod :) ama da nee mnogo iztarkano.are uspeh :D
van4encetyYyY
05-03-2008, 09:44
kaji i 4e e mnogo krasiva napravi i interesen kompliment :-) momi4etatat obi4at takiva ne6ta ili kaji na va6 ob6t frend da vi zapoznae :P
fuck_me_pls
05-03-2008, 10:26
намери някой да ви запозне,така е най-лесно!
MiMcHeToOo
05-03-2008, 10:38
Абе темата е от 2005?! Стига сте изкарвали стари теми, проблема одавна е решен вече!
Ми като я срещнеш по коридора,питай примерно дали й преподава еди кой си и прим дали отсъства.И накрая кажи ''аа помежду другото се казвам ..'' и такам :)
вярно, че била оттогава :/ за ко ме подвеждате :D
mickelangelo
05-03-2008, 14:13
Мии блъсни се в нея .. извини се .. попитай я коя е .. що е ... не е трудно .. освен ако като я видиш ... си гълташ граматиката ... щото тогава е много трудно
kaji i ,,izvinqvai,6te moje li da se zapoznaem,, tova e nai dobriq variant,, :o
наи добре е да ви запознае някои..
gPa3HuTeJl
05-03-2008, 17:06
Точно така, какво каза... ДИРЕКТНО БЕ, МЛАДШИ... ПРАС ПРАС ПРАС... и си готов...
bdilinkb
05-04-2008, 12:13
Емиии хвани когато носи нещо под ръка бутни я ама леко де :D ии такаа заговори я :P
Ptivash pri neq i i kazvash :"zdravei, napravi mi mnogo golqmo vpechatlenie, mnogo si sladka, ta po tozi povod moje l ida znam imeto na tova xubavo momiche!" :P:P:P :-D