PDA

View Full Version : Да имате любов вътре в себе си...

Sisley^
03-16-2005, 18:20
Slu4valo li vi se e da imate lubov v1tre v sebe si da taite samo dobri 4uvstva a...da nqma na kogo da gi dadete...da ima hora koito sa gotovi da gi priemat tezi 4uvstva no vie da 4uvstvate 4e ne mojete da gi dadete.Az s1m v takova polojenie i..mi e mnogo tejko..4iuvstgam 4e ne6to napira v1tre v men...iskam da dam na nqkogo lubovta si vseotdainostta si...a nqma na kogo... i tova nqkak si imam 4uvstvoto 4e me e zatvorilo v kletka nqkak si... i mi e gadni4ko use6tam tejest i tova mi se lsu4va za p1rvi p1t.slu4valo li vi se e ?ako da?koga?kak se/ste se 4uvstvali/4uvstvate?i..bihte li mi dali nqkak1v s1vet...

т.7
krem4et0

iv4enceto
03-16-2005, 18:29
О,сякаш слушам своята история...и аэ съм в такова положение в момента!Животът ми е адски тъжен и сив :cry: !Дано някой може да ни помогне и даде съвет... :cry: :

Eliiiiiiiiii sexsito
03-16-2005, 18:29
Da naistina e mnogo gadno :? za6toto misli6 4e nemoje6 da ia dade6,6otto moje bi 6te s eokaje nepodhodia6t 4ovek.Emi az preid niakolko meseca go izpitvah.Makar 4e ima6e mnogo horta koito se nujdaeha ot lubovta mi,az ot 4asti gi prenebregnah i segamalko sajeliavam.Taka 4e ti se postarai da si razsdade6 lubovta.No ostvai i malko za sebe si. :)

lady{vp}devil
03-16-2005, 18:38
...ami v momenta sam v podobno polojenie...taq v sebe si takiva juvstva,no 4oveka na koito iskam da gi dam ne se interesuva ot men,i zatova pone za sega trqbva da gi zapazq za sebe si :cry: ...a sa6to ima mnoo hora koito iskat da priema tehnite 4uvstava,a az ne go pravq...nz za6to se polu4ava taka,no moga da te uverq 4e tezi ne6ta ne stavat samo s teb.... :evil:

BaT_GirL
03-16-2005, 19:04
В живота си всеки минава през такъв период.Все пак понякога просто се случва да се чувстваме така.Спокойно скоро ще намериш на кого да дадеш тази любов и ще го направиш.Упсех мила :wink:

LiL_Juliete
03-16-2005, 19:19
sluchvalo mi se e no za kratko vreme i se e poqvqval nqkoi ama toi ne e zaslujaval liubovta mi i az ne sum mu q davala de :) dano i ti skoro namerish nqkoi ,no da si zaslujava i da mu podarish liubovta si

suzanna
03-16-2005, 19:58
skupa mnogo e hubavo che gi taish tezi chuvstva v sebe si tui kato te spirat loshoto i moga da te uverq che shte te napravqt mnogo po dobra :!: a rano ili kusno istinskiqt shte se poqvi i togava shte prejiveesh sigurno neshto unikalno.Uspeh :) :!:

korn___
03-18-2005, 17:28
dam i as sum taka samo si taq 6tot redko namiram nqkoe momi4e det da si zaslujava :evil: kurvite ve4e vladeqt sveta ...podqvolite !!!! :? za tva puk prosto si4ko slagam v KoRn a ostanaloto otiva v edno golqmo zlo v mene am ne mi puka i tva si ima dobri strani :twisted: :twisted: :twisted: te korn imat edna takava pesen v koqto se pee to4no za teq bezimeni 4ustva det sa nikakvi nito lubov kum priqtel nit kum gadje nit kum rrodnina nito kum daden predmet ili ne6to konkretno .... a nai lo6oto e 4e tezi bezimeni 4ustva ne se li vlojat va ne6to i vurhu nqkoi te se prevru6tat v edno ogromno i tlee6to zlo as ojasno mn godini sdurjah si4ko v sebe si i sega sum po4ti celiq igraden ot edno zlo no vajnoto e 4e s pomo6ta na nqkoi ne6ta i nqkolko priqtela se nau4ih kak da go kontroliram i polzvam za dobri celi i sega ve4e moga da ne spa po celi sedmici moga da se budq v to4en 4as i minuta vutre6niq mi 4asovnik ba4ka mn to4no moga da nau4avam si4ko samo s pogled pomnq mnogo pove4e ot predi celi izre4eniq i razgovori s priqteli a za telesnite mi sposobnosti da ne govorime po burz sum po rqzak isdurjam na neopisumena bolka i osobeno na du6evna poneje po4ti ve4e nqmam du6a :twisted: i tq si zmaina zaedno sus po4ti si4ko 4ove6ko v mene abe .... nedei da stigate do moito sustoqnie poneje poznavam edin 4ovek det e na moito polojenie no ne moje da vladeee zloto v sebe si i mnogo mnogo hora seki den go otnasqt mnogo qko .....

http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg

grafinka
03-18-2005, 21:03
Попадала съм в подобна ситуация...най - лесно е да си намериш някого ...ако ли пък не превърни тази любов в приятелска :) Незнам...нали знаеш , че винаги се появява идеалния..принц , остава да чакаме. Аз лично в момента съм в някакво такова състояние , само където знам на кой човек да дам любпвта си , ала той е прекалено далеч от мен :cry:

DJ Skrooll
03-18-2005, 21:59
Здрасти и аз съм в същото положение.Имам много любов но нямам на кой да я дам точно в момента а много ми се иска да намеря някое момиче на което да я дам.

Ilinkata08
05-28-2008, 13:57
:-# И аз съм така мн е гаднуууУууу :smt089 :smt007 :smt089

WhiteDove
05-28-2008, 14:51
Всеки човек е любов,защото е бил създаден с любов...всеки има нужда от нея.И както се казваше в един филм ``....има едно единствено щастие в живота:да обичаш и да бъдеш обичан в замяна...``Колкото до твоят случай...любовта си можеш да изразиш по всякакви начини-към приятели,към хора,коита имат нужда от теб...да я изразиш в стих,рисунка,песен,снимка... иди прегърни някого!НЕ пренебрегвай това си чувство...любовта се крие в малките големи неща,които ни дават живот и ни помагат да продължим напред!!! :) :) :)
Peace !

FiRe_LaDy
05-28-2008, 14:58
Бях така преди ... имаше в мен много силни чувства и исках да ги дам само на един човек,но това беше невъзможно и не можех да ги дам докато не срещнах сегашния ми приятел .... и се радвам много,че го има и че ми показа,че мога отново да съм щастлива ...

Obsession
05-28-2008, 15:09
Като, че ли в момента ми е едно такова... същото! Искам да обичам, ама няма кого...

vamp
05-28-2008, 15:13
Просто имате нужда някой да ви обича.Това чувство се нарича самота.
Така става когато другите не ти дават нищо или не ти стига това което ти дават.Когато се сдърпаш със всички и останеш сам,живота ти стане скучен и еднообразен.Мечтаеш си за човека с който ще бъдеш щастлив само от присъствието му до теб :)

жУси
05-28-2008, 15:15
Ммм за съжеление не те разбирам

Eternity`
05-28-2008, 15:17
Не ми се е случвало, но бих те посъветвала да търсиш внимателно на кого да дадеш тези чувства.
Тоест да не се хвърляш на първия, само защото вече нямаш търпение да чувстваш, да обичаш, да си себе си.
След прибързани работи следват сълзи.

Lekov
05-28-2008, 15:26
за съжаление не съм минал през такъв период и незнам как да ви помогна само успех ви пойелавам дано намерите човека създаден за вас

mickelangelo
05-28-2008, 15:45
0о0о това е до болка познато чувство .. повечето му казват самото :| но не се отчайвай някой ден .. ще намериш любовта ... когато най малко очакваш ... сега ти звучи .. някъде в далечното бъдеще ... дори може да не повярваш ... но ще я намериш ще видиш ;)

heroine
05-28-2008, 15:48
понякога има моменти в които ако не кажа на някой че го обичам истерясвам :(

koalka
05-28-2008, 16:11
Няма как да "имаш" любов...
Може да се появи, когато намериш дадения човек и започнеш да я изпитваш.Иначе да искаш да обичаш и да бъдеш обичана - нормално е да имаш желание да споделиш чувствата си с някой.