View Full Version : tc tc .. samo nekvi intrigi okolo mene
stereophonix
03-20-2005, 20:17
zdraveite! [; to ne sa to4no intrigi .. ami mn neqsni ne6ta. zna4i .. staan taka, 4e v petak se celuvah s edno mom4e na daskalo (V), ne nam kak se polu4i oba4e se celuvhame. pona4alo toi mn mi se radva (osobenno kato sa fashion oble4ena) i e mn stranen, sk8ar4e e. ne sam predpolagala, 4e moje da se polu4i ne6to takova s nego. i sega se 4udq kakvo da pravq, da govorq li s nego i ako da kak da mu kaja 4e iskam da sam s nego. 6toto toi e mn stranen, vse edno ne jivee v tova vreme (stranen po hubaviq na4in). pona4alo ot dosta vreme si mislq za edno mom4e (M), no s nego ni6to nqma da stane 6toto toi si ima priqtelka. i si mislq, 4e V bi mi pomognal da zabravq M. tva e edna ot pri4inite da iskam da sam s nego. a V ina4e si go poznavam ot blizo 2 godini i sme priqtel4eta (v na4aloto izlizahme v edna kompaniq, posle tragnah s negov priqtel, hodihme 7 meseca, tva vsi4koto stava predi 1na godina). ta vaprosat mi e... : kak da mu go obqsnq, po na4in po koito da go zaintriguvam i da pojelae da e s men? trqbva da e vse edno go obqsnqvam na malko dete! .. pls daite nqkoq ideika. prosto sam mn sramejliva i .. znam 4e e tapo,no ... mersi!!!
LiL_Juliete
03-20-2005, 21:58
emi shtom si se celuvala s nego shte prenebregnesh srama i shte govorish s nego dali tova e bilo samo edna celuvka ili moje da ima i neshto poveche a sigurno ako chuvstvata ti se zadulbochat v nego shte zabravish M :) uspeh
e 6tom ve4e se napravena purvata kra4ka prosto samo s deistviqta si mu pokaji 4e si go iska6 kato alkoholik botilka vodka i taka :P :wink: :lol: ti ve4e si go zaintriguvala taka 4e nqma za kakvo da se pritesnqva6 spored mene :P
http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg
stereophonix
03-21-2005, 11:44
mersi! :wink:
Темата е от 2005,спрете да ги изроввате тука!!!
Темата е от 2005
Знам.
еми като знаеш, защо пишеш в нея?!?! :x :?
Темата е от 2005
Знам.
еми като знаеш, защо пишеш в нея?!?! :x :?
Исках само да помогна, защо ми се нахвърляте всички?
Защото проблема за 4 години се е решил 4000000 пъти.
Първо как би помогнал на момче/ момиче, което я е писал/а преди 4 години?? Мисля, че вече отдавна си е разрешил/а проблема .. :lol:
Второ
Добре. невероятно изчерпателен отговор .. :razz: :razz: :razz:
Защото проблема за 4 години се е решил 4000000 пъти.
И заради това ме нападате?
Първо как би помогнал на момче/ момиче, което я е писал/а преди 4 години?? Мисля, че вече отдавна си е разрешил/а проблема .. :lol:
Второ
Добре. невероятно изчерпателен отговор .. :razz: :razz: :razz:
Не е вярно!
А и пропусна да коментираш поста в който казвам, че знам кога е постната темата.
LoveRetroMusic
11-30-2009, 18:43
Тая тема е писана вчера. :)
А и пропусна да коментираш поста в който казвам, че знам кога е постната темата.
Другия път ще го имам на предвид .. 8-)
п.с. Никой не те напада ..
Тая тема е писана вчера. :)
Пон Мар 21, 2005 12:17 am
точно от вчера ще да е ..
п.с. Никой не те напада ..
Знам.
sh3_1s_7h3_0n3
11-30-2009, 18:51
Темата е стара!