Влез

View Full Version : Как е могъл да ми го причини?

Sulza v bezkraia
03-20-2005, 20:32
Hodq s priqtelq si ot 15 meseca.Toi e ot drug grad no se vijdame chesto.Az sum luda po nego.Obicham go,toi mi povtarq sushtoto postoqnno.Az sum na 16 toi na 17.Predi malko nai-dobriq mu priqtel mi kaza che toi puskal ruce na drugo momi4e ot negoviq grad.Za men tova e nedopustimo.Vinagi sum bila na tova mnenie.Obicham go do smurt,no ne moga da si zamulcha makar che obeshtah da ne kazvam che znam,boli me nadali shte mi mine tuko taka.Ako toi se okaje poredniq lujec,shte umra ot bolka.Sega go chuvstvam drug,chuvstvam go omursen.Kakvo da pravq da zagurbq li tazi vruzka koqto me naravi tolkova shtastliv chovek ili da premulcha vsichko i da izchakam da vidq kakvo stava.Ne moga taka ne izdurjam bez nego nqma jivot za men.Molq vi kajete mi kakvo da pravq.Imam nujda ot pomosht i to burza.

grafinka
03-20-2005, 20:43
Ми виж щом сте от различни градове ...може да е поискал разнообразие все пак е мъж :arrow: намерил е някоя си там . Това не означава, че не те обича! А и неговият приятел може да те е излъгал , не можеш да си сигурна , че ти казва истината...
Не се отказвай от любовта си , щом сте щастливи няма смисъл! Стига обичта ви да е взаимна... , поговори с него ако искаш върху темата "Ние двамата" :oops: , за да си изяснш още веднъж нещата :) Вярвам , че вашата връзка има бъдеще. Успех !

SnoW_GiRl_
03-20-2005, 20:45
miva vie hodite ot mnogo vreme,koeto ozna4ava 4e trqbva kakto ti si luda po nega taka i toi po teb a tova zna4i 4e ne trqbva da ima zamesen treti 4ovek!sled tolkova vreme trqbva da si imate golqmo doverie i o6te pove4e 6tom ste ot razli4ni garadove....kakto vsqka vrazka palna s lubov taka ima i hora koito ne q odobrqvat ili prosto zavijdat...tozi priqtel moje da e 4esten i otkroven s teb no moje i da te e izlagal za6toto iska da vi skara taka 4e nai dobre pogovori s tvoq lubim i neka toi da ti kaje!!!imai my doverie 6tom go obi4a6
P.s govorete na jivo i gledkai dali 6te se pretesni i kak 6te reagira i 6te moje6 da razbere6 to4no kakvo stava....
ySpEh i dano vsi4ki se opravI!!!

LiL_Juliete
03-20-2005, 21:55
emi vij sq ti si go poznavash nai dobre toq negoviq priqtel puk moje da te laje govori s nego vij kakvo shte ti kaje i sama si preceni az smqtam che nemoga da pomogna v slucheq !

korn___
03-21-2005, 03:35
tva za raznoobrazieto e pulna glupost nema takova ne6to na mene mi se e slu4valo da mi se nastiska momi4e ama napravo se opita da me vkara v zadunena ulica kato me natisna v edin ugal a tq mn dobre znae6e 4e si imam priqtelka i as ne i se dadoh de takova ne6to kato tva raznoobrazie nqma a momi4eto be6e po hubavo ot moito ama s moito praihme egati dueta pulno razbiratelstvo :lol:

as bih te posavetval malko po malko se otdale4i ot nego za da ne te boli ot vednuj !mislq 4e ako e postepeno si4ko bolkata 6te e po malka

iade uspeh nadqvam se da se mine6 s po leki naranqvaniq :?

http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg

S_L_A_D_U_R_K_A
03-21-2005, 16:53
Мисля, че най-добре е да отидеш и да го попидаш дали съществува тва момиче или не! Ако ти каже, че съществува го питай коя избира, а ако ти каже, че не същесвува, а вярваш на човека,който ти е казал, го зарязвай!Успех мила!

svetla_88
03-21-2005, 19:06
spoko ne si samo ti v tazi sityaciq ako znae6 kolko ne6ta nie prejivqvame i prodaljavame da se borim i 2ta stradame ma4im se kolkoto se moje 4esto da se vijdame .tazi sed pravim 1 god otkakto se poznavame i to savsem sly4aino be6e.staraem se da govorim .i az go obi4am min mes toi me skasa bez da ima povod vs be6e perfektno vijdaxme se na sed pone po 2 pati nai mn 3 4 no gadnoto be6e 4e ne kaza za kakvo ne kaza pri4inata za6toto nqma6e v na4aloto na mart se 4yxme i si govorixme kaza mi 4e togava si e imal dr az kam kraq na fevryari zapo4nax da izlizam s dr za6toto mn me bole6e ot razdqlata i vapreki vs si obi4ax biv6iq vednaj v 1 sms my kazax 4e mi lipsva mn i 4e nikoi nqma da go zamesti !sled tova be6e mi kazal da go otavq malko da pomisli az re6ix 4e nqma kakvo da re6ava i ne go potarsix 1 2 sed i predi nqkolko dni oti doide obqsni mi vs i 2ta 6tqxme da se razpla4em no poneje bqxme n akafe ne go napravixme qvno razbraxme se i taka pak sme zaedno .mislq 4e ako lubovta minava vsqkakvi premejdiq i roditeli i priqtelite koito sa protiv nas i raztoqnie i vs stiga da ima lubov i da nastoqva6 .
savetat mi ot vs tova koeto ti razkazax e da govorite liuce v lice za problemite nito 4at nito sms nito po6tata nito tel 6te pomogne ako ima ne6to govori kaji go taka povqrvai mi zn ot li4en opit 6te ti ylekne !!!YSPEX!!!!

BlindedAngel
10-18-2008, 22:35
Доста кофти тръпка...Дано се оправите :razz: :razz: :razz:

AFT
10-18-2008, 22:44
^ Ауе, грозен, стига си връщал стари теми.

Miimiinka
10-19-2008, 09:06
Какво значи,че си обещала да не казваш.Естествено,че акогаджето ти изневерява трябва да му кажеш и да в най-лошия случай да сложиш край.Дай той да си изневерява а ти понеже си обещала и нищо да не правиш.Това са глупости.

Blab
10-19-2008, 09:09
Убедена съм, че след 3 години, авторката все още чете темата си.(ким)

PePeLePew
10-19-2008, 09:19
мацка няма мъж,който да не изневерява ако не го прави значи е някакъв путко .... особено като има свободата да не сте от 1 град това е нещо нормално и ни е в природата .... нз още си малка за такива сериозни връзки.... в моя стил това е нормално.... пък не мислиш ли че ако няма такива изневери ще се изгуби тръпката .... няма да е интересно...... ще се изгуби адреналина от връзката ви или си фенка на сапунените сериалчета и любовта от приказките а?

summer_mo0n
10-19-2008, 16:46
Най-добре говори първо с него и после преценете дали има смисъл връзката ви. :)

Abbie_Broken
10-19-2008, 17:07
Аз ако ходех с някой от др. град нямаше да съм толкова сигурна в него. Защото според мен е норамално да потърси това от което има нужда, а именно от ласки и такива неща... Се пак не вс. момчета успяват да се сдържат. Моят съвет е, да не му казваш веднага, че знаеш. Почни да го разпитваш и т.н. и виж дали те лъже. Ако те излъже е нормално вече да се ядосаш и да му кажеш че знаеш. Е аз поне така бих напрвила. Успех!