View Full Version : След като започна да ги свалям, ми стават безинтересни
Zdraveite!
Moq problem e malko-mnogo-osoben. :evil:
Vinagi kato si nabelejq edno momiche..trugna da q svalqm 1-2 dena i mi omryzne..otkazvam se.Posle haresam druga..pomislq pomislq..naduham se trugna da q svalqm i nekvo mi ischezva jelanieto po edno vreme.Problema ne e,che me otbluskva ili neshto drugo..prozto nqkak si mi ischezva jelanieto..Edin vid myrzel :shock:
Kak da go preodoleq tova..ebasi kolko mnou momicheta me kefat..ako trugna da se zanimavam sys nqkoe moje i da izleze neshto,no typiq mi myrzel..nemoga da se ottyrva ili ako moga da go narecha "myrzel" de..
Pomagaite :)
т.7
krem4et0
e_l_i_z_a
03-22-2005, 17:38
emi namekni na nqkoe momi4e 4e q haresva6 smisal usmihvai i se...i tq 6te trugne da te svalq...nz :roll:
LiL_Juliete
03-22-2005, 17:46
mi gledaite da si pravite shouto zaedno za da ti haresva da si s neq i da ne te hvashta murzela ! nz t`fa e mnoo stranno !
Hah..emi na kolko si?
Sigurno ne ti se zanimava tolkova mnogo...i ne 6te6 da si uslojnqva6 jivota :P
zna4i ne haresva6 nikoq tolkova mnogo 4e da se zanimava6 s neq....mislia 4e tva tvoita sa samo pri6tqvki!
dj Javor 'crazy-idiot'
03-22-2005, 18:12
Abe треа да се влюбиш, ма после ще се молиш да ти писне
S_L_A_D_U_R_K_A
03-22-2005, 18:17
Ми...значи никоя от тях не харесваш толкова сериозно та да си я зарибяваш и да си доволен от резултата!
e_l_i_z_a
03-22-2005, 18:38
tochno!
tapa situatziq..trqbva nqkak si da predodolesh "marzela" inache nqmash shans
BaT_GirL
03-22-2005, 20:43
tochno!
Immortality_
03-23-2005, 00:59
ami yavno samo te privli4at...no kogato se pokaje momi4eto deto 6te te kara vse za neya da misli6 i da ne te e marzel da ya vijda6 seki den- togava 6te se izlekuva6 :) http://www.funeralofhearts.com/gallery/albums/userpics/10147/ville9993.gif
murzela mu4i a ne mori taka 4e opravqi se sam ne moje nikoi da ti pomogne momi4etata trudno se navivat da svqlqt tva e zada4ka na mom4etata ob6to vzeto :P :lol: :twisted:
http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg
danger_girl
03-23-2005, 06:19
prosto ne si se vlubil v nqkoq tolkova mng 4e da ima6 jelanie da se zanimava6 s neq...
Legally_Blonde
03-23-2005, 07:35
Съгласна съм със S_L_A_D_U_R_K_A и BaT_GirL!Може би...нз това ще изчезне с времето!И аз преди бях така,но сега се чувствам щастлива с приятеля ми!!! :wink:
Успех!
ami 4ovek to mislq 4e dosta 4esto se slu4va da se nameri po nqkoi defekt vuv vsqka taka 4e opitai se da igonira6 nqkoi ot nedostatucite i ...dea znam..;]
grafinka
03-23-2005, 17:48
aaa споко...и за теб ще се появи някоя, която ще те "укроти" в известен смисъл :)
silveto_sisi
06-30-2008, 04:51
Zdraveite!
Vinagi kato si nabelejq edno momiche..trugna da q svalqm 1-2 dena i mi omryzne..otkazvam se.Posle haresam druga..pomislq pomislq..naduham se trugna da q svalqm i nekvo mi ischezva jelanieto po edno vreme.Problema ne e,che me otbluskva ili neshto drugo..prozto nqkak si mi ischezva jelanieto..Edin vid myrzel :shock:
Kak da go preodoleq tova..ebasi kolko mnou momicheta me kefat..ako trugna da se zanimavam sys nqkoe moje i da izleze neshto,no typiq mi myrzel..nemoga da se ottyrva ili ako moga da go narecha "myrzel" de..
Ако става въпрос за мързел ... той се преодолява само с Воля ... а иначе ... май няма как да ти помнеме .... просто всичко си идва от самосебе си ... не е нужно да харесваш много момичета ... Когато намериш подходящата ... всичко ще се изясни :-D
Забрави момичетата. Има къде къде по-приятни занимания от това да се забиваш :) ... Ще ти дойде желанието след някъв/няква месец/година.
gLoRiOuS_aNGeL
06-30-2008, 11:33
Каквото е лесно,е и безинтересно...И аз имам същия проблем,само че съм момиче,и когато някой се опита да се обвърже по-сериозно с мен,бягам...Може би и ти имаш страх от обвързване като мен...
Rossmary
06-30-2008, 12:26
ъъъ стара тема?
Zdraveite!
т.7
krem4et0
темата е от 2005 година, обаче аз съм абсолютно същия.. на 100% - винаги ги харесвам само за 2 дена.
sasha_90
06-30-2008, 13:14
Докато те мързи си стой сам.Когато пораснеш този мързел битрябвало да изчезне.
soul1199
06-30-2008, 13:27
taq tema e adsi stara! :shock: