PDA

View Full Version : Между две стени!

BaT_GirL
03-22-2005, 20:38
И така отново аз и моите тъпи теми и проблеми!Но надявам се поне да прочетете това.Та вече не издържах(след като гаджето ми ми се разсърди за някакъв си шибан оп в канал)и просто сложих край на връзката ни :!: Усетих как това з анего беше не ужасно а просто отвратително.Усетих че го заболя и тогава си помислих ами ако не се беше сърдил това нямаше да стане нали?Е намирам се между две стени.Не съжалявам за стореното,но най-добрата ми приятелка(Legalle_Blonde)и гаджето й казаха(по-точно той)че ще скъсат ако аз скъсам с моето гадже.Аз не искам те да се разделят и съм склонна само заради това да се върна при бившият си.Но от друга страна си падам по едно момче,което е много сладко и е от училището ми.Не знам но сякаш изпитвам интерес и от негова страна.Ако скъсам окончателни гаджето си може и да имам шанс с това момче,но това значи и приятелите ми да скъсат.Намирам се в капан.Кажете ми какво да правя!

foxy_f
03-22-2005, 20:45
ne boi se - edva li sa go kazali na seriozno.ako naistina iskat da sa zaedno nqma da se razdelqt samo zaradi fakta 4e ti si skasala s tvoito gaje.ama az vse pak ne razbiram kak taka sa kazali takova ne6to....kak taka vrazkata na ednata dvoika 6te zavisi ot taq na drugata... :roll:

mislq 4e trqbva da zabravi6 za tvoeto sega6no gaje 6tom ne go haresva6 ve4e i da vidi6 dali 6te izleze ne6to mejdu teb i tova drugoto mom4e ...naistina mislq 4e ako tvoqta priqtelka i neinoto gaje darjat edin na drug nqma da se povliqqt ot tva 4e vie dvamata ste se razdelili

BaT_GirL
03-22-2005, 21:01
Проблема е че гаджето на приятелката ми е твърде близак с бившето ми гадже.Той много добре знае за какво сме скъсали и не знам какво ще каже утре.Аз ще пробвам с другото момче и мерси все пак.

Immortality_
03-22-2005, 23:46
ufff...trudni4ko, no si mislya 4e tvoyata priyatelka i gadjeto i nyama da skasat toku taka...i ako zaradi teb skusat na4i samo izvinenie sa si tursili ili iska(priyatelkata ti, 6tom e mnogo dobra priyatelka na biv6iya ti) sigurno iska da te nakara da se 4uvstva6 vinovna za da ne go ostavi6. no ne barzai a pomisli parvo kakvo da napravi6. i pomisli na parvo myasto kakvo iska6 ti i da ne ti puka za drugite :wink: uspehhttp://nightwish-wm.narod.ru/nightwish-wishmaster/gif/band.gif

korn___
03-23-2005, 03:25
kofti slu4ka.... v toq slu4ai kusa6 i tva e ne na4in

http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg

bulgarche
03-23-2005, 05:45
Еми по-добре не стой с бившият си само защото не искаш приятелите ти да се разделят. Щом не искаш да си с гаджето си и имаш чувства към другото момче...аз мисля, че е по-добре да идиш при него

Ev1lG1rL_
03-23-2005, 05:53
Ami ako tova mom4e go e kazalo seriozno po-dobre naistina da skusa s priqtelkata ti,za6toto qvno ne durji na neq v smisul nemoje da q obi4a i samo za6toto ti si skusala s priqtelq si da q skusa...Ako pita6 men nai-dobre se opitai da trugne6 s mom4eto ot daskaloto ti i zabravi za biv6iq ti :)

BaT_GirL
03-23-2005, 06:07
Благодаря много на всички.Аз се опитах да говоря с бившия си да си останем поне приятелино той каза че така не може.А за приятелите ми дано те поне останат заедно и стискайте палци да тръгна с пича от даскалото ми. :D

danger_girl
03-23-2005, 06:14
hmm dosta kofti situaciq :( spored men ne sa go kazali na seriozno nedei da sevr6ta6 pri biv6iq..nqma smisal da se ma4i6,za da ugodi6 na priqtelite si

Legally_Blonde
03-23-2005, 07:09
ОЛЕ!!!Мила Вени!Съжалявам,че аз съм причината да се чувстваш така!Не искам да се чувстваш длъжна заради мен да продължаваш да водиш връзка с човек с който не искаш да си!Апък и Радо е по-хубав!Не се жертвай за мен!Умолявам те!!!Обичам те и искам първо ти да си щастлива!Повярвяй ми!Не се притеснявай за мене!

Legally_Blonde
03-23-2005, 07:12
Благодаря много на всички.Аз се опитах да говоря с бившия си да си останем поне приятелино той каза че така не може.А за приятелите ми дано те поне останат заедно и стискайте палци да тръгна с пича от даскалото ми. :D
:lol: Споко мила!Тоя калъф-милото няма да посмее да ме скъса!Сигурна съм!Е,НЕ ТОЛКОВА,НО СЕ НАДЯВАМ ПОНЕ!Та...за пича от даскалото....споко ще тръгнете!

incheto
03-23-2005, 17:26
tova e super tapo zaradi teb da kasat i te..vie v detskata gradina li ste be hora?!

Sunny_stz
03-23-2005, 17:35
Novo mom4e,nov kusmet!!Ostavi tezi stari intrigi!!!!Taka 6te narani6 i priqtelkata si,ako trugne6 s neiniq,koito qvno ne mu puka za neq!!!Probvai s novoto mom4e!USPEH!!

grafinka
03-23-2005, 18:12
Айде успех с новия ... :) После кажи какво е станало

Gadi
03-23-2005, 18:41
tova e super tapo zaradi teb da kasat i te..vie v detskata gradina li ste be hora?!

Аз съм абсолютно съгласна :shock: !!!
Очевидно на тях не им пука много много един за друг, щом ше късат само щото сте се разделили с приятеля ти :shock: :? ... А иначе като нямаш никви чувства към бившия...давай смело напред с тоя от даскалото ти :!:

Bubichka
03-23-2005, 19:22
Spoko mila :!: Nqma da skysat zaradi vas, znaesh, 4e go kazah na bazik. A i pi4a ot daskalo e mnogo po qk :wink:

Jamalskaaa
03-23-2005, 19:44
оффффффффф BaT_GirL ти на колко си години?
...Щото имаш проблеми присъщи за 13 годишна пикла....

2,9 и 10 точки от правилника!!!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL

afrodizia4ka
07-04-2008, 12:06
ghgh

OtherDimension
07-04-2008, 12:25
между две стени :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kaos_Urbano
07-04-2008, 12:35
темата е от: Сря Мар 23, 2005 9:22 pm !

prettyIdeath
07-04-2008, 12:48
Mоже би са ти го казали нарочно, не ми се вярва да скъсат само защото ти не издържаш с приятела си.
Ако са ти го казали на сериозно, то значи не са ти истински приятели, щом биха те карали да седиш при човек който ти прави проблеми от нищото.

sladkish_14
07-04-2008, 12:48
Ако приятелите ти се обичат истински,няма да скъсат!Мисля,че момчето ти го е казало,защото с твоя бивш приятел са приятели и иска да си те върне.А колкото до другото момче,което си харесала-опитай с него.Няма смисъл да си с някой насила,ако го правиш сега когато си в ранна възраст да кажем до 16,какво остава като станеш на 25 и ти кажат "омъжи се за него иначе ние ще скъсаме" :? Няма смисъл!

:) щастливката (:
07-04-2008, 12:53
Няма право никой да те контролира. Така че изобщо не го слушай, той познава ли се с твоя вече бивш фр, защото ако ДА може заради това,защото знае че на теб ще ти стане мъчно за фр ти и, за да не я нараниш ще тръгнеш пак с твоя фр. Ама не прави тази грешка, все едно му даваш да контролира живота ти и играеш по свирката му. Щом не съжеляваш за фр си,че сте скъсали значи ви е било време :wink: Сега виж какво ще стане с другото момче, а ако случайно скасат заради теб, дано приятелката ти разбере в какво положение се намираш :P

w0sh
07-04-2008, 13:07
ghgh

Честито ти си кретен.
Изкопай някоя праисторическа тема ако искаш

AnIcHkAtA
07-04-2008, 13:15
Заслужава ли си да седиш на сила с него за да не скъсат??Обясни на приятелката си.Нужно ли е тя да те "измъчва" по тоя начин?Щом нямаш чувства, разбира се, че няма да седиш с него.На тях ако им е толкоз акъла, нека късат!Това не е твой проблем!Че това е един вид шантаж!А и ако се обичат няма да скъсат заради тебе и (не)гаджето ти.Ако все пак скъсат, ще им направиш добро, защото няма смисъл да си губят взаимно времето, щом не се обичат!

AnIcHkAtA
07-04-2008, 13:17
Упс, съжалявам, чак сега видях, че темата е мн стара :-D

Pliok0019
07-04-2008, 13:38
Радвай се, че имаш такава добра приятелка. Онея глупаци ги зарежете.