Влез

View Full Version : kak da postypq?

momi4e:P
03-23-2005, 13:42
az sum edno momi4e koeto ve4e neznae kakvo da pravi!minaloto lqto imah vruzka s edno mom4e.bih se zaklela 4e dnite mi s nego bqha nai hubavite v jivota mi!no toi zamina za 4ujbina i sled 2-3 meseca az poiskah da se razdelim vupreki 4e imah 4uvstva kum nego o6te! i trugnah s drug...neznam zashto..moje bi za da go zabravq..no neshtata ne vurvqha..az postoqnno si misleh za nego i t.n....i skusah s drguigiq.sega oba4e tova purvoto mom4e za koeto vi kazah si e ve4e v bulgariq.az go tursih nqkolko puti i mu kazah 4e iskam da se vidim.kazah mu 4e mn sujeqvam za tova 4e sum go ostavila..kazah mu 4e o6te go obicham i nakraq se vidqhme...predi dva dena.celuvahme se i se pregrushtahme vse edno hodim.kaza mi 4e me obicha vse o6te no go e strah da ne go naranq otnovo! a az ve4e sum sigunr av 4uvstvata si i iskam da sum s nego! kak da mu dokaja 4e go obicham i 4e nqma da go naranq pove4e ? pomognete mi.
P.S . toi si misli 4e ve4e ne sum devstvena i 4e sum spala s drugoto mom4e , a ne e taka! az se pazq samo i edinstveno za nego..kakto se kavza:) i...trqbva i tova da mu dokaja!pomognete mi pls!

Sunny_stz
03-23-2005, 13:52
Ami mila ne vijdam kakv e problema,kato i toi vse o6te te obi4a!!!Kaji mu 4e tozi put 6te bude6 po seriozna!Kaji mu 4e go obi4a6,4e ne si obi4ala drugiq,4e si si mislela prez cqloto vreme samo za nego dokato si bila s drugiq,govori mu mili dumi,cqlata istina!!!Vqrvam 4e tova e dostatu4no za da go spe4eli6 otnovo!!USPEH!!!

foxy_f
03-23-2005, 14:28
kaji mu 4e kogato zareje6 nqkoi nikoga ne se vra6ta6 pri tozi 4ovek...no vav negoviq slu4ai si napravila izkliu4enie.no go kaji malko po ubeditelno...

bulgarche
03-23-2005, 15:15
Kaji mu 4e tova koeto se e slu4i e bilo gre6ka (deto si go otrqzala) i sega iska6 da bade6 s nego. Kaji mu 4e iska6 parviqt ti pat da bade s 4ovek koiito poznava, obi4a6 i na koiito ima6 doverie. Kaji mu 4e TOII E 4OVEKA.Uspeh :)

LiL_Juliete
03-23-2005, 17:23
ami spored men mu dokaji che go obichash kato si legnesh s nego i sam shte razbere che si devstvena shtoto predpolagam shte teche kruv i shte go oceni a i gledai da mu e qko s teb prosto po nqkakuv nachin mu pravi vse gotinoto govori mu sladko i taka shtem u dokajesh che ne se sheguvash !

grafinka
03-23-2005, 17:33
Ми изненадвай го всеки ден ..прави неща , които е обичал ... Казвай му колко много го обичаш :) И като си се пазила специално за него...сега е момента бре душице :) Успех , надявам се да сте щастливи заедно

korn___
03-24-2005, 03:15
ami moje bi s deistviqta si 6te go bedi6 pogovorete i taka nema ni6to slojno kakto se vika rotina operaciq :wink: :lol:
http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg

Legally_Blonde
03-24-2005, 09:05
Много просто!Единственото което ти трябва е едно осамотено местенце,среща с него и по едно кафе и за двама ви!Сядате и ти му казваш,че трябва много сериозно да си поговорите!Казваш,му,че след като той е заминал си се чувствала празна и непотребна,че си искала да не мислиш за чувстватаж си,защото си си мислела,че след като той се върне вече друга ще е заела мястото ти,затова си пробвала с друг,но не след дълго си осъзнала,че обичаш само него и че си оставила другия заради чувствата,които не са те напускали и които си се опитвала да подтиснеш!когато той те попита киак може да ти вярва пак ти му кажи,че в този свят нищо не е вечно и нищо няма 100% гаранция и ако наистина те обича ще ти повярва!Ако иска да е с тебе няма да му пречи това,че"не си" девствена,но ти все пак му признай истината!Постарай се да му го кажеш с цялата искреност и любов на която си способна и смятам,че ще има резултат! :roll:
УСПЕХ!!! :wink: :!:

afrodizia4ka
07-09-2008, 19:05
gfggfgfg

MiMcHeToOo
07-09-2008, 19:53
Абе Retro-to, я ходи се прегледай на психиатър. За 100ен път вече виждам как нарочно изкарваш стари теми напреде!