Влез

View Full Version : Molia, daite suvet - dosta sum oburkana : (

Hm?
03-25-2005, 22:46
Zdraveite! Mnogo bi mi se iskalo da mi pomognete za6toto v momenta se namiram v dosta zatrudneno polojenie :?
Preduprejdavam 4e e dulgo , no vi MOLIA da go pro4etete za da mi pomognete. Taka, po4vam:
Vsi4ko zapo4na gore-dolu v na4aloto na tazi u4ebna godina - nov klas, novi sau4enici i tn. Ta ottogava se svaliam dosta usileno s edin ot na6ia klas. I sum SIGURNA 4e toi mn me haresva6e! Sa6to taka si misleh 4e 6te mi predloji zastoto vinagi gleda6e da me svalia, da me pregru6ta, da mi pravi komplimenti, da me hva6ta za krusta ..i .. Abe se6tate se :wink: NO toi taka i ne predprie ni6to :( nikoga ne sme spirali sus zaka4kite i flirtovete no toi kato 4e li stava6e vse po-sdurjan :? A i ot vreme na vreme az mu se surdih za razni gluposti sus sedmici ne sme si govorili...
Ta predi okolo mesec toi me pita dali poznavam edno momi4e ot kursovete mi po ezik. A neia az ia poznavam ot pred-u4ili6tnata zastoto ot togava hodia na english. A na tezi mi kursove az spodeliah absolutno vsi4ko sus momi4etata zastoto az vuzpriemah tiah i u4ili6teto kato 2 savsem razli4ni sviata, bez nikakva vruzka pomejdu si! I izvednuj toi mi kazva 4e ia poznava tazi!!! I est. az mnogo se upla6ih tia da ne mu e kazala 4e si padam 06te po nego i vsi4ki ostanali gluposti koito sum govorila tam za nego i men itn. za6toto negovoto samo4uvstvie i bez tova si e dosta goliamo ta samo tova mi triabva6e! :x Sa6to se zamislih te kak puk moje da sa se zapoznali tui 4e toi o6te da ia pomni i dori tia da mu e kazala 4e hodi na moite kursove i 4e me poznava i toi da me pita za neia , i re6ih 4e edinstvenia na4in e ako dvamata sa ne6to pove4e ot prosto poznati! I sledvastia put na kursovete sumneniata mi se potvurdiha - TIA nose6e NEGOVATA grivna, ne mlukva6e da govori za niak'vo novo gadje, koeto bilo "nekuv super-gotin pi4aga" i da govori po telefona s nego + 4e i edin moi priatel ot klasa mi kaza 4e novoto gadje na vuprosnia se kazva kato vaprosnata!!! Sled kato porazpitah o6te malko razbrah 4e toi si ima rabota s taia o6te ot Noemvri!!! Az sus men koga se svalia6e? - Oktomvri, noemvri, dekemvri, ianuari, FEVRUARI ,MART!!! I kvo - az est. ni6to ne sum razbrala i sum se ostaviala da si me pregru6ta i da mi se umilkva :evil: :evil: :evil:
NO vsi4ko 6te6e da bude super ako az ne si padah po nego :cry: Znam 4e e edin nadut bez4uvstvan puiak, no vse pak mislia 4e e minalo dostatu4no vreme da hlutna dosta seriozno po nego...
I RE6IH : 6te se boria za nego - pravia se na tapa i 4e ne znam ni6ti4ko za nego i neia i sum si pak drujelubna s nego. Toi naposleduk (okolo 2 sedmici) MNOGO IAKO mi se svalia pak! I az su6to flirtuvam s nego no 4estno kazano ne vijdam tova dokade 6te dovede za6toto toi prez ostanaloto vreme s goliama gordost govori 4e imal gadje! :(
Molia - pomognete mi da go napravia MOI za6tot mi pisna da si igraiat s men + 4e onaia ku4ka ne go zaslujava, a az si go iskam samo za men!!!!
Mnogo vi blagodaria za vnimanieto :( :( :(

foxy_f
03-25-2005, 23:15
mila zareji i ne se zanimavai sas nego za6toto ot cqlata situaciq ti 6te ostane6 nai precakanata...6tom kato toi razpravq nalqvo nadqsno 4e ima gaje i ti znae6 za tova, ti 6te izglejda6 t1pa i mnogo ot4aqna zadeto vse o6te mu se natiska6.6te izleze 4e go obi4a6 napravo a pak toi 6te se broi za golqm pi4 i playboy za6toto go svalq6 vapreki 4e znae6 4e si ima gaje. otreji go bez da mu se obqsnva6 mnogo mnogo i po4ni pod nosa mu da se zaribqva6 s nqkoi drug - tva opredelno 6te mu posma4ka samo4uvstvieto malko :twisted: a pak na neq nameri nqkakav drug na4in da si otmasti6 koito ne e svarzan sas nego no se pravi 4e vsi4ko si e kakto predi (moje i da e trudno no se opitai).kakvoto i da stava ne se zanimavai sas nego pove4e !!! zagubila si dostata4no vreme sas nego...toi ne zaslujava da mu otdelq6 pove4e!!! uspeh

Immortality_
03-26-2005, 00:34
awe zabravi go... tegli mu edna... pak na neya ne vijdam kakvo ima da si otmy6tava6...tya nyama ni6to ob6to s tva 4e toy se svalya s teb. a toi 6tom s teb se svalya dokato ima gadje... moje i s teb da e i da se vyrti okolo druga...awe mom4eta...zabravi go :? i mu spirai krakata ako iska pak da se varti okolo teb...pone tva e lesno. uspeh :wink:

korn___
03-26-2005, 04:11
e za ko 6te se bori6 s toq kato nqma smisal a ?kvo 6te spe4eli6 mi e 4udno ?za 1-2 mesega iskustveno 6teastie i posle o6te po gramadna bolka kat zema da kru6ne il go vidi6 da se svalq s nqkoe momi4e?tova li iska6 da te boli o6te pove4e a ?q zemi se stegni i go zareji toq tapanar !

http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpghttp://korn-666.hit.bg/niki_smal.jpg

etrusca
03-26-2005, 06:22
наи-добре го зарежи....

Sunny_stz
03-26-2005, 06:39
Ami kvo da kaja te vsi4ki go kazaha ZAREJI GO!!!Toi ne te zaslujava!Qvno ne znae kvo iska,kato se svalq s mnogo momi4eta!Takiva jenkari ne ti trqbvat,za da mu poniji6 samo4uvstvieto i ti se svalqi s mom4etata ,kogato moje da te vidi!Shte se qdosa,vqrvai mi! :wink: I da ne ti puka za nego!

gazovia
03-26-2005, 07:08
Awe kakto kazvat i drugite, po-dobre go zareji toq kaput. toi edva li izpitva ne6to pove4e ot nqkvi simpatii kym tebe, ako ne be6e taka edva li 6te6eda se dyrji taka i t.n. Taka 4e nai-dobre e da go zareje6

Hm?
03-26-2005, 07:43
Mnogo vi blagodaria za suvetite. Izglejda vsi4ki smiatate 4e toi e goliama otrepka I SI E TAKA!!! No samo da znaehte kak se 4uvstvam kogato siada do men, kogato me pregru6ta, kogato si govorim i toi me gleda po onzi opianiava6t na4in :( :( A i vsi4ki momi4eta ot u-6te ne spirat da mi povtariat 4e toi me haresval, 4e sme 6teli da se ojenim i tn.
No te ne znaiat tova koeto i az :cry: :cry:
Makar 4e toi sa6to ne znae 4e az znam 4e TIA mu e gadje :roll: :roll: No moje i da ne mu puka :cry: :(

danger_girl
03-26-2005, 08:44
nai-dobre go zareji.. ne si struva da si habi6 nervite po nego!

ReQuiem_For_a_DreaM
03-26-2005, 08:56
Ne se zanimavai s tozi.. Kakto izglejda nishto nqma da izleze m/u vas.. :(

Napst
03-26-2005, 09:20
Nai dobre go zareji toq
mn se precakva6 tai za6toto za tvoq smetka toi se prevru6ta v "golqnata rabota".I izliza 4e toi ima koqto si poiska a nego nikoq ne go ima sam oza sebe si !

Cyberdyne_101
03-26-2005, 13:46
Ти достойнство нямаш ли :?: :evil: А той е прасе :twisted: :evil:

Обичам го тоя раздел:!: 8)

TSecret
03-26-2005, 15:08
lele...toq te e napravil za rezil-vij akk si igrae s teb a ti me se vrazva6?????milaa!!!!!!osaznai se,otvori si o4ite za6toto te sa zatvoreni!!!!kak toi 6te ti kazva 4e ima gadje a ti 6te hrani6 golemi nadejdi?kolkoto i da ti e trudno e po dobre pred nego da flirtuva6 s drug,taka 6te razbere6 dali negovite svalki s tebsa istina ili prosto si igrae i ti mi porednata igra4ka koqto moje da si varti na malkiq prast...predpolagam ne iska6 da si takava,nali???
ami togava ne gubi vreme i si haresai niakoq jertva za da mu go varne6 tapkano!!!! :wink:

sherry
03-26-2005, 16:05
тц тц тц :evil: как можеш въобще да мислиш да се бориш за него??Ти казваш че тя не го заслужава,е аз ще ти кажа-той не заслужава нито нея,нито тебе!Как можеш да си и помислиш че трябва да се бориш за него?Та той ви прави на нищо и двете!По-добре въобще не се занимавай с него,въобще не си заслужава!Ще ти донесе само нерви и болка

SnoW_GiRl_
03-26-2005, 18:00
zareji go!!toi si ima priqtelka a se zanimava s teb -tova kakvo ozna4ava?-4e ako tragnete ne e garantirano 4e nqma da se darji taka i s drygi momi4eta...ta ti tova li iska6?po dobre si nameri mom4e koeto da ne 4ak tolkova ``gotin pi4aga`` no da darji na teb i da te obi4a!a povqrvai ima mnogo takiva samo se poogledai!

raia338
07-20-2008, 08:57
и моята история е подобна,мила!харесва мен пък се сваля с друга,мисля да му кажа ,,кажи ми сега ,тя ли или аз писна ми да се натискаш на мен а да си с нея ,кажи коя харесваш или тя ще разбере че има и друга или нещо подобно!звучи заплашително но може да подеиства ,успех !!! :)

krem4et0
07-20-2008, 09:18
Темата е стара!