View Full Version : Бихте ли го направили с женен мъж
C-I-A-R-A
03-26-2005, 15:18
Bihte li pravili sex s jenen maj?
Ako ste vlubeni v chovek koito e jenen i ima dete kak shte postapite?Sluchvalo li vi se e ?Sajaliavate li?
P.S Pisha tova ne zashtoto imam takav problem ami prosto mi e interesno kakvo bihte napravili ako izpadnete v takava situacia :wink:
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
LiNkiN4eTo
03-26-2005, 15:21
ami ne mi se e slu4valo , nadqvam se 4e nqma da mi se slu4i , nai - veroqtno izob6to ne bih se zanimavala s nego , vse pak semeistvoto si e seriozna rabota , ne e kato pri gadjetata :!: :!: :!: za6to trqbva da razvalqm cqlo semeistvo , zaradi moqto pri6tqvka :!: :!: :!:
http://www.umusic.dk/MCM/covers/covers_web/cover_LilJon_EastSideBoys.jpg
Immortality_
03-26-2005, 15:35
ami... maika mi taka se vlubi v edin jenen maj... i sa zaedno ve4e ot 1 god... na men ne mi se struva mnogo uda4no tova koeto tya pravi :roll: :? :( daje se 4uvstvam otvratitelno , no tva si e neiniya jivot i kazva 4e taka nikoga ne e bila vlubena :? niznam...ti si re6avai
C-I-A-R-A
03-26-2005, 15:40
ami... maika mi taka se vlubi v edin jenen maj... i sa zaedno ve4e ot 1 god... na men ne mi se struva mnogo uda4no tova koeto tya pravi :roll: :? :( daje se 4uvstvam otvratitelno , no tva si e neiniya jivot i kazva 4e taka nikoga ne e bila vlubena :? niznam...ti si re6avai
hehehe za kakvo da si reshavam be dusha az niama takav problem prosto mi e interesno zashtoto tova e chesto sreshtano pri momichetata (14-18 )
A za maika ti ostavi e i da i govorish niama da se promenat neshtata moita maika e s edin oshte ot rajdaneto mi i sa veche zaedno 18 godini i na men predi mi beshe machno,no veche ne mi puka da se ebe v gaza ovca
Immortality_
03-26-2005, 16:31
da... naistina ima momi4eta det kvo li ne pravyat. az li4no ne bih se namesila v nyakoe semeistvo... maje ima mnogo po zyal svyat... :D
Не!Никога!Колкото и да ми се иска,не бих го направила!Коя съм аз,че да се намесвам в чуждото щастие и да го провалям??Това е много гадно и не бих го направила.Апък и този човек ако наистина много иска да бъде с любовницата,ще се разведе.В противен случай само я използва
miloto_girl_4e
03-26-2005, 17:48
az po princip kato na4alo NE si padam mnogo po po golemite ot men mom4eta(muje)
no ako nedai si Boje mi se slu4i da se vlubq v jenen muj s dete,prosto
bih se otkazala ot nego,za6toto zaradi edna moq pri6tqvka,ne bih iskala
da razvalq edno semeistvo :!:
ProstoAz
03-26-2005, 19:28
ami ne mi se e slu4valo , nadqvam se 4e nqma da mi se slu4i , nai - veroqtno izob6to ne bih se zanimavala s nego , vse pak semeistvoto si e seriozna rabota , ne e kato pri gadjetata :!: :!: :!: za6to trqbva da razvalqm cqlo semeistvo , zaradi moqto pri6tqvka :!: :!: :!:
Май веднъж да съм напълно съгласна с теб! :wink:
Аз си представям какво би станало ако нещо такова се случи примерно с баща ми...това ще е нещо отвратително...Не бих искала да го причиня на никой.
А тези, които биха го направили без да се замислят, мисля, че трябва да са някои, които мислят само за себе си. А този пък женен мъж просто сигурно ще иска да пробва как е с нещо по-младо или пък просто иска малко да покръшка, но ако е човек с морал ще остане със семейството си.
LiL_Juliete
03-26-2005, 19:39
az imam edna priqtelka koqto ne samo e pravila ami i si pravi sex s jenen muj koito ima dete hodqt veche poveche ot godina mmmm a az lichno nikoga ne bih napravila takova neshto po prostata prichina che ne si padam p ochichkovci a k`fo ostaa i jeneni a i da ne govorim za deca !
mnogomili4kata-sf
03-26-2005, 21:02
Абе дано не ...попринцип не се занимавам със заети хора...просто някак си мозакът ми ги отхвърля като вариант да бъда с човек, за когото знам, че не е сам..1 път ми се случи да преспя така с 1 човек, който си има приятелка,но не беше нещо ангажиращо...
i az taka.imam poznati koito se zaburkaha s jeneni muje i polojenieto im e adski kofti.az ne znam kak bih se chuvstvala ako razbera sled godini che suprugut mi izliza s teenagerka koqto moje da mu bude dushterq :? i nai veche dechicata mu.te za kakvo sa vinovni.moje bi e losho che mislq tolkova za vsichko no naistina ne bih iskala da sum az tazi koqto razrushava semeistvo.moje bi shte kajete che shtom mujut e trugnal s drugi to veche e razrusheno no vse pak ne bih iskala da sum az tazi koqto shte go dorazrushi
BABY_SEXY_GIRL
03-26-2005, 22:12
Аз си представям какво би станало ако нещо такова се случи примерно с баща ми...това ще е нещо отвратително...Не бих искала да го причиня на никой.
А тези, които биха го направили без да се замислят, мисля, че трябва да са някои, които мислят само за себе си. А този пък женен мъж просто сигурно ще иска да пробва как е с нещо по-младо или пък просто иска малко да покръшка, но ако е човек с морал ще остане със семейството си.
Nqmam kakvo da dobavq :!:
лестно да казваме-няма да се занимавам с женен мъж...обаче има доста момичета и жени които са в този ситуация.работата е там че женен мъж има опит,той много добре разбира какво му трябва на момичето,как да го задоволи.обикновено всички казват една и съща приказка-"да,имам жена,но не я обичам,не спя с нея и.т .н.но не мога да я изоставя защото тя е много болна/има деца/заради апартамента/други подобни причини".има още вариант-"ще се развеждам някога".наистина той няма намерение да се развежда.но здраво влюбено момиче му вярва..
kurabiika
03-27-2005, 16:57
не знам...интересно ми звучи
може би бих го направила ама затова никой може да не научи защо всички говорят за разваляне на семейството?
ако никой не научи ще е добре а и аз малко трудно бих имала връзка с толкова голям мъж,така че може само за един път и толкоз :}
da slu4valo mi se e da se vliubq v jenen maj s dete. daje az hodeh s nego. nqma ni6to lo6o da go napravi6 samo...da ne se razbere ot jena mu. sexa s po-opitni ot teb e mnogo valnuva6t. az li4no sam go izpitala :))))
walkmanaw55o
12-24-2007, 14:59
mn qsno :smt003 :smt003 :smt007 :smt007 :smt007
hehehe za kakvo da si reshavam be dusha az niama takav problem prosto mi e interesno zashtoto tova e chesto sreshtano pri momichetata (14-18 )
A za maika ti ostavi e i da i govorish niama da se promenat neshtata moita maika e s edin oshte ot rajdaneto mi i sa veche zaedno 18 godini i na men predi mi beshe machno,no veche ne mi puka da se ebe v gaza ovca
"Това е често срещано при момичетата (14-18 )" Ебааааси майката :razz: Малко се изхвърли тука :grin: :grin:
`Death`Whore``
12-24-2007, 15:17
Ако не обича жена си, да се раздели с нея. Разбира се, не бих имала против да се грижи за детето - ако го прави, това показва отговорност и любов от негова страна.
Една приятелка ходела с женен мъж...който И обяснявал през всичките месеци, че толкова силни чувства има към нея, че дори жена си не чука... :neutral:
Еми присъствала съм на над 70 сватби и като знам колко щастие съм видяла...защо да рзвалям щастието на хората....за един секс...неженени мъже има колкото искаш!!!Женен ли е бегай надалеч! #-o #-o
Barbaronka
12-24-2007, 17:53
Estestven0!
Daje s 16 :-x
Ами на принцип съм, "Никога не казвай Никога, защото не знаеш какво ще ти се случи утре!", така че...днес не бих го направила, но ако утре се влюбя в женен мъж, знам ли?! А и освен това съм егоистка, така че едва ли бих се замислила за семейството му, щом той не мисли за тях, аз ли да мисля?! [-( В живота, ако не си гаден с хората, те са гадни с теб... така, че.. съжалявам ама това си е лично мое мнение.. [-(
sweet_sorcerer
12-24-2007, 22:08
А тези, които биха го направили без да се замислят, мисля, че трябва да са някои, които мислят само за себе си. А този пък женен мъж просто сигурно ще иска да пробва как е с нещо по-младо или пък просто иска малко да покръшка, но ако е човек с морал ще остане със семейството си. + и аз така мисля
Въпреки, че сега съм в горе-долу подобна ситуация не се възползвам от така нареченият женен мъж, защото това ще означава жена му да ми направи окото-кръв, зъбите-такси и кракта да ми ги прати на вторични суровини, а една моя приятелка да ми се сърди до живот. Иначе да, бих спала, но само ако е за единия секс, тъй като съм толкова ревнива, че не бих могла да бъда спокойна като знам, че докато аз си стоя у дома на коледа със СЕМЕЙСТВОТО СИ (мама, тати) той да е със СВОЕТО СЕМЕЙСТВО (жена му, децата). Обобщавам на кратко-ако жена му ми е приятелка или ме е страх от нея, не бих го направила, ако е любов се отдръпвам, защото едва ли ще ми се отговори със същото, ако е за секс за една нощ-с удоволствие и без угризения!
Glezanka
12-25-2007, 00:07
Случи ми се веднъж,че си паднах по човек 8 години по-голям от мен и това ми се стори адската разлика,от тогава нататък като се замисля гаджетата ми са били с разлика 2-3-4 години.На мен 8 години ми се струват много,да не говорим за 20 или за некви женени мъже с деца ... а и не си се представям в леглото с възрастен мъж,даже ми се струва някак си отвратително ...
Div_angel_f
12-25-2007, 06:33
Ами на принцип съм, "Никога не казвай Никога, защото не знаеш какво ще ти се случи утре!", така че...днес не бих го направила, но ако утре се влюбя в женен мъж, знам ли?! А и освен това съм егоистка, така че едва ли бих се замислила за семейството му, щом той не мисли за тях, аз ли да мисля?! [-( В живота, ако не си гаден с хората, те са гадни с теб... така, че.. съжалявам ама това си е лично мое мнение.. [-(
Подкрепям това мнение! :wink:
CrazyBear
12-25-2007, 21:38
Ami razbira se 4e bih! :evil:
Haresala sam si edin na 26 i qko go navivam ma mi se izmakva s tva 4e sam bila malka! ](*,)
Ne e jenen ama i da be6e sigyrno pak 6tqh da go jelaq!Dreme mi!Toi si precenqva....
Naistina mn iskam da go 4ukam... :smt003
+1 ama ne e vinoven samo toi , koito e izql banicata , a i onzi koitu mu q e dal O:)
&ILoveU2
12-28-2007, 10:11
Въпреки, че сега съм в горе-долу подобна ситуация не се възползвам от така нареченият женен мъж, защото това ще означава жена му да ми направи окото-кръв, зъбите-такси и кракта да ми ги прати на вторични суровини, а една моя приятелка да ми се сърди до живот. Иначе да, бих спала, но само ако е за единия секс, тъй като съм толкова ревнива, че не бих могла да бъда спокойна като знам, че докато аз си стоя у дома на коледа със СЕМЕЙСТВОТО СИ (мама, тати) той да е със СВОЕТО СЕМЕЙСТВО (жена му, децата). Обобщавам на кратко-ако жена му ми е приятелка или ме е страх от нея, не бих го направила, ако е любов се отдръпвам, защото едва ли ще ми се отговори със същото, ако е за секс за една нощ-с удоволствие и без угризения!
Напълно съм съгласна с теб само мацко не ми стана ясно защо пък да ти се сърди тая приятелка. Ако ти е наистина то би трябвало да те разбере и подкрепи.
Та иначе по темата: и аз в момента съм в подобна ситуация. Не съм влюбена, само секс искам от него. Но по принцип има и още едно нещо. Ако не съм аз то ще е някоя друга, затова що пък да не си направя кефа с него.
А какъв ще да е тоя женен мъж,дето да спи с тебе?о.О
Не,не мисля,че бих...
&ILoveU2
12-28-2007, 10:13
Не,не мисля,че бих...
Точно той започна всичко между другото
Violenza
12-28-2007, 10:17
Не бих. Никога.
И не защото може да разваля семейство, а защото никога не бих била "втората".
JuS7^YourS
12-28-2007, 11:15
не бих имала никакви отношения с женени мъже, освен чисто приятелски.
diva4eto91
12-28-2007, 12:57
az imam edna priqtelka koqto ne samo e pravila ami i si pravi sex s jenen muj koito ima dete hodqt veche poveche ot godina mmmm a az lichno nikoga ne bih napravila takova neshto po prostata prichina che ne si padam p ochichkovci a k`fo ostaa i jeneni a i da ne govorim za deca !
mila moq tova che edin maj e jenen ne znachi ce e chichko!!!ima myje na po 20god.,koito sa jeneni i imat deca.ne mislq che edin myj na 20 god. e chichko ili pone spored men ne e!ti ako iskash i dqdo mi kaji!
MakeMeLaugh
12-28-2007, 13:10
Не,не мисля,че бих...
И ти като си глупава, да не кажа напълно проста... и взе, че му се върза и онзи изплющя малката ти п***а нали.. и после се е хвалил че спал с ученичка...
мъка мъкаа... хубаво е, че има такива шматки да ни се връзват 8)
тая тема откъде я изровихте :shock:
по темата не бих ще се чувствам използвана по принцип повечето женени мъже са 26+ такаче още повече не бих правила,а и свободните момчета не са свършили
DevilWish
12-28-2007, 14:47
Da bih :-) :grin: Samata misyl dori me vyzbujda!!!!!!!!
besnicataa
12-28-2007, 14:51
Ако е готин за6то не??! :-) :smt001
make`me`high
12-28-2007, 16:01
я се поставете на мястото на жената на женения мъж.А ако тя разбере но си мълчи само и само да запази брака си представете си как би се чувствала тя като знае,че мъжа и чука друга.Едва ли ще и стане приятно!Мога само да кажа,че майка ми преди да се разведат с баща ми беше в такава ситуация и знаете ли - хич не и беше приятно да намипа руси коми по дрехите на баща ми- като се има предвид,че майка ми не е руса.Та зарди тва чукане на баща ми с русата се разпадна цяло семейство и като си помисля майка ми как се е чувствала - не не бих спала с женен мъж !!!!!!!!!!
Честно да ти кажа ... нямам такива амбиции 8-)
h0t_bAbE
12-28-2007, 17:53
a we hora vie iz4erpahte temata ...i men me vazbujda misalta :oops: a pa mnoY to4ny kazaha 4e ne e vinovno samo momi4eto a i ba6tata kra6ka4 ... 6tom e tragnal po dr jeni ne moga da gy spra ,moga samo da znam 4e ne sam az tazi koqto 6te razvali jivota na nqkoe sladky malky dItence kyety iska da se mu6ka vs ve4er mejdu mama i tati , i da razbere 4e na tati mu e vtrasnalo da bade v legloty s mama i e oti6al pri nqkoq gotina kaki4ka , prili4a6ta na kaka my da si "igraqt" , a kato porasne 6e psixqsa katy stane na godinite na (ve4e) "taq k**va det otkradna tfa kopele ba6ta mi dety zareza maika mi" ... no pak aky ne razbere za6to da ne si napraa kefa ...stiga ferny da ne e nqkoi 4i4ko ,a da e nqkoi gotin pi4 ...no de da zn de ...a vie bihte li go karali da se razvede ?6oto az smqtam (ako mi se slu4i-i moq deviz e Nikoga ne kazvai Nikoga) 4e 6te e tapo - toi ve4e e kra6kal , ako staneme ,kakvo mi dava garanciq 4e nqma pak da gy naprai ?!Za ediniq seX bih gy napraila pri opredeleni obstoqtelstva: kolky ni e razlikata,v kakvo po-to4no polojenie e maja v sem. si ;na kolko sam az,moety polojenie... mn rabyti ,tova 4e 6te e za 1-to ebane ne ozna4ava 4e 6te se darja katy k**va i nqma da se point. ot negy ...A pak za jenata mn mi puka - vzela si e takav maj - da mu misli ,bahti,6tom e mogla da se jeni,mogla e i da misli ,trqbvalo e da poznava 4oveka do sebe si ,egati,vie katy mangalite se jenete na 12 za nepoznati pa posle 6e vi mislime nie kak se 4ustvate ...pfff
Хмммммм може би не бих правила...не знам :)
&ILoveU2
12-28-2007, 19:00
Не,не мисля,че бих...
И ти като си глупава, да не кажа напълно проста... и взе, че му се върза и онзи изплющя малката ти п***а нали.. и после се е хвалил че спал с ученичка...
мъка мъкаа... хубаво е, че има такива шматки да ни се връзват 8)
още не ме е плющял и не ме смятай за толкова тъпа путка. Аз си знам какво правя и ми е пределно ясно какъв е той. Плюс че и жена му знам коя е. Просто пича много ми харесва пича и що да не се позабавлявам. Пък и да разправя много ми дреме.
`Death`Whore``
12-29-2007, 09:29
Точно така говорят курвите - натиска ми се, защо да не се наеба с него? Алооо, малката, ако баща ти се ебе с други жени и знаеш, че майка ти знае, как ще се почувстваш?
&ILoveU2
12-29-2007, 09:48
Да да права си и то много \:D/ \:D/
просто си какзах какво ми се иска да направя, ама не бих все пак и аз съвест имам колкото и да искам да я преодолея от една седмица. След няколко дни ще ми мине, тъй че ще гледам да не се въртя около него... :roll:
`Death`Whore``
12-29-2007, 09:49
И на мен ми се искат много неща...но не ги правя на първо място заради себе си.