View Full Version : неща който всяко момиче иска да чуе
svetla_88
03-28-2005, 20:20
ето ви няколко примера:
1.оби4ам те-колкото по 4есто толкова по добре!
2.изглежда6 за6еметява6то-комлименти за ван6ния вид винаги са добре до6ли озна4ава 4е оценява6 усилията и да изглежда добре.
3.има6 прекрасна усмивка-коси о4и -
4.прекарах си стархотно-завар6ек на сре6та.
5.ужасно ми липсва6е-поласкана 4е си мислил за нея
6.оценява това което прави6-независимо от жертвата
7.признавам 4е сбьрках.прсости ми!-стьпка кьм сдобряване
8.разбирам за6то не може6 да.....няма проблеми!-без зна4ение какво е станалоти не си само интимен партньор а и приятел и за покрепа
9.покрепям те каквото да ре6и6
10.вярвам 4е 6те се справи6-когато се 4уства не сигурна старахлива и други.
дано да ви е помогнало вси4ко това :lol:
BABY_SEXY_GIRL
03-28-2005, 20:42
Super temi4ka :lol: Dano pove4ko mom4eta go pro4etat, da znaqt kakvo ni haresva na nas (a i na tqh sa6to) 8) , za6toto tova vsi4ko napisano e VQRNO :P Pozdravi za temata :) Mnogo hubavi ne6ta pi6e :)
Super temi4ka :lol: Dano pove4ko mom4eta go pro4etat, da znaqt kakvo ni haresva na nas (a i na tqh sa6to) 8) , za6toto tova vsi4ko napisano e VQRNO :P Pozdravi za temata :) Mnogo hubavi ne6ta pi6e :) не сичко е вярно. примерно първото - колкото по-често й се повтаря, толкова повече ускоряваш решението й да те зареже. :evil: :x
m00nlightshadow
03-28-2005, 22:42
ami,az sym syglasna s traffic..kato na4alo tezi izrazi sa tolkova iztyrkani..a pyk i da gi kazva6 bezrazborno i postoqnno..to trqbva da ti idva otvytre..da go po4uvstva6..i togava ne ti e nujen nary4nik,a i vsi4ko tova 6te se izrazqva po mn dr na4ini,a ne s edno krakto izra4enie kazano prosto ej-taka..kolkoto da se ugodi..pone az taka mislq..a kolkoto po-4esto..ami,stava natrapv4ivo,obsebva6to..pak kazvam-kogato se po4uvstva..togava trqbva..a ne za da e po-dobre..
danger_girl
03-29-2005, 05:19
ami,az sym syglasna s traffic..kato na4alo tezi izrazi sa tolkova iztyrkani..a pyk i da gi kazva6 bezrazborno i postoqnno..to trqbva da ti idva otvytre..da go po4uvstva6..i togava ne ti e nujen nary4nik,a i vsi4ko tova 6te se izrazqva po mn dr na4ini,a ne s edno krakto izra4enie kazano prosto ej-taka..kolkoto da se ugodi..pone az taka mislq..a kolkoto po-4esto..ami,stava natrapv4ivo,obsebva6to..pak kazvam-kogato se po4uvstva..togava trqbva..a ne za da e po-dobre..
s tova sam saglasna..nemoje da kazva6 na nqkoi "obi4am te" samo ei taka,za da go 4ue i da se po4ustva obi4am ili ne6to dr..kazva6 go togava,kogato go 4uvstva6 nai-silno!!!v moment v koito e tolkova SILNO, 4e ti se iska da go izkre6ti6 na celiq svqt :P xixixi
Tezi izrazi sa mn hubavi i vsi4ki momi4eta gi obi4ame NO te sa ve4e prekaleno izturkani mom4etata trqbva da izmislqt ne6to novo s koeto da grabnat vnimanieto ni :P :P
не сичко е вярно. примерно първото - колкото по-често й се повтаря, толкова повече ускоряваш решението й да те зареже. :evil: :x
Със това съм абсолютно съгласна! Аз лично въобще не обичам да ми го повтарят и до някаква степен ме изнервя :?...Предпочитам да ми го кажат веднъж, но да знам че наистина го мисли в този момент и е от цялото му сърце!!! :roll: На мен ми се случи веднъж, но тогава не го оцених!!! :(
Tezi izrazi sa mn hubavi i vsi4ki momi4eta gi obi4ame NO te sa ve4e prekaleno izturkani mom4etata trqbva da izmislqt ne6to novo s koeto da grabnat vnimanieto ni :P :P
Ето с това съм съгласен.Ей момчета мина тва време когат' момичетата бяха скромнички и "тъпички".Сега всяка втора е надъхана "кучка" такаче бъдете изобретателни и импровизирайте повече.
П.П Да не някое момиче в форума да се засегне..всичко го казвам в добрия смисъл :wink:
ето ви няколко примера:
2.изглежда6 за6еметява6то-комлименти за ван6ния вид винаги са добре до6ли озна4ава 4е оценява6 усилията и да изглежда добре.
8.разбирам за6то не може6 да.....няма проблеми!-без зна4ение какво е станалоти не си само интимен партньор а и приятел и за покрепа
Tova emnogo hubavo, no za jalost, mnozinstvoto savremenni "F" rejat tez koito im se vri4at, a bqgat slet oniq deto im razdavt 6utove...
Izska mi se tova koeto si napisala da e istina, za6toto e po lesno da nare4e6 edno momi4e "KRASAVICA", a ne "KOZA"....... No vremenata sa takiva 4e trqbva da si grub, maloumen, ligav, alkoholik, trevoman, kurvar, prost, ograni4en, psihi4eskinesatbilen, paraliq, kara6t hubava kola za da bude6 v spisaka na pove4eto momi4eta...... "sadbata e jestoka"
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
наистина на нас момичетата ни е много готино да чуваме мили неща от момчетата,обаче много се дразня когато някой каже "Обичам те" без да го 4увства!!!Все пак това са силни думи,а не просто някой лаф,който да употребяваме ,без да влагаме чувства когато го казваме
_baller_
03-29-2005, 19:07
^S^ e moi 4ovek! Napylno prav e!
ReQuiem_For_a_DreaM
03-29-2005, 20:02
Suglasna sum s teb svetla_88.. No za men tezi dumi sa znachimi samo kogato mi gi kaje nqkoi koito obicham ili prosto durja mnogo na nego.. Inache sa prosto prazni prikazki i nachin za vdigane na samochuvstvieto ahahhaha.. A kolkoto do "obicham te" - iskam da go chuvam ne tolkova chesto kolkoto da go chuq vednuj i da znam che e istina!!!
CRaZy_IKT
03-31-2005, 18:51
Poprincip sym protiv teq neshta 6toto za vseki si e individualno...Typo e vsichki momi4eta i mom4eta da sa pod obsht znamenatel
girlpower
03-31-2005, 18:53
Копелееее е най-якото,или кучко ей тва ме кефи кво е тва мило! :wink:
Cyberdyne_101
03-31-2005, 19:12
А нещата, които всяко момче иска да чуе :?: :lol: :lol:
sladkoto_mime_
03-31-2005, 21:14
mom4eta,momi4eto vi napisa kakvo iskame da 4uvame,a sq ostava tezi neshta da gi kazvate i po-4esto...aide vie ste
svetla_88
03-31-2005, 21:26
ami da dadox im savet a te ama ne bilo taka ama iskali da e iskreno ami mn qsno 4e trqa da e isktereno...pysnax temata za da im e po lesno pri razni svalki kogato nz kakvo da kajat kogato se 4ydqt kak da izrazqt 4ystvata si i dr.jelaq na vs yspex :lol:
dam temata ne e lo6o no mislq 4e seko mom4e trebe da go znae tva as primerno mn obi4am kat naja na direktno obi4am te milo po stava ei tva ..
Milo..az ...neznam..kak..da ti go..kaja..ama mai...az..takova..az..te...OBI4AM! :wink: :P :lol:
poneje ima moment na iznenada i o4udvane dokato ne stigne do kraq s obi4am te po4ti vinagi tva vodi do zasmqvane na momi4eto na koeto go kazvam a i kombinirano sus zamislena fizionomiq se u4udva mnogo i po4va da misli treskavo kakvo 6te i kaje6 :P 8) :lol: :twisted: hihi
http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg
Immortality_
04-01-2005, 09:03
ima ne6ta deto kolkoto i da se kazvat ne zvu4at it sarce... po-dobre e da ne kazva6 ni6to...edin pogled negov govori mnogo pove4eot vsyaka fraza- dali sam nai-krasivata za nego...ili dali me obi4a
mnogo si prava..az mnogo bih iskala da 4uvam tezi ne6ta:)
Immortality_
04-01-2005, 09:11
kakvo obi4at da 4uvat mom4etata
1- mnogo te obi4am (kolkoto po-malko tolkova po-dobre...4e ina4e se pla6at) :lol:
2- az sam izcyalo na tvoe razpolojenie i moje6 da pravi6 kakvoto i kogato iska6 s men
3- az sam tvoyata robinya
4- ti si moya gospodar
5- ako re6i6 da izleze6 na diskoteka s 20 sex bombi... az ti imam doverie i nyamam ni6to protiv
6- are da gledame ma4a
7- ne iskam da se jenim
8- deca ne iskam
9- da ti donesa li edna studena biri4ka?
hahhaha :lol: :lol: bazikam se hora :) :D ne si4ki mom4eta iskat si4ko tva :roll: :wink: :)
girlpower
04-01-2005, 09:17
1- mnogo te obi4am (kolkoto po-malko tolkova po-dobre...4e ina4e se pla6at) :lol:
2- az sam izcyalo na tvoe razpolojenie i moje6 da pravi6 kakvoto i kogato iska6 s men
4- ti si moya gospodar
5- ako re6i6 da izleze6 na diskoteka s 20 sex bombi... az ti imam doverie i nyamam ni6to protiv
6- are da gledame ma4a
7- ne iskam da se jenim
8- deca ne iskam
hahhaha :lol: :lol: bazikam se hora :) :D ne si4ki mom4eta iskat si4ko tva :roll: :wink: :)
Suglasna sum s tebe!Az kazvam samo nqkoi ne6ta kato-
1- mnogo te obi4am (kolkoto po-malko tolkova po-dobre...4e ina4e se pla6at)
6- are da gledame ma4a :lol: :lol: :wink: :arrow:
Cyberdyne_101
04-01-2005, 11:16
4- ti si moya gospodar
6- are da gledame ma4a
7- ne iskam da se jenim
8- deca ne iskam
Добре. Доволен съм :lol: 8)
svetla_88
04-01-2005, 11:59
super e tova za mom4eto :) :lol: :) :P
Fancy^Man
04-01-2005, 22:32
Ето какжо искате да чувате вие момичетата !!!
1.обичам те,любов моя
2.ти си всичко за мен,слънчице
3.до сега не бях се влюбвал толкова силно в никоя
4.ти си всичко за което съм мечтал някога
5.ако можех да обичам още,щях да те обикна още повече
6.на този свят няма втора като теб
7.ти си уникална,неповторима...обич ам те
8.ти си една красива роза в сърцето ми
9.моето сърце е само за теб
10.ако те загубя ще се съсипе целия свят
11.завинаги ще бъда твой
12.завинаги ще бъда с теб
13.ти за мен си въздуха
14.ти не си само моята любов,ти си моят живот
15.на този свят ме интересуваш само ти
16.никога няма да спра да те обичам
17.ти си една сбъдната мечта
18.само ти си в сърцето ми и никоя друга
19.приеми сърцето ми като подарък
20.ще ти дам всичката си любов,само на теб и само на теб!
21.ти си най-хубавото нещо което може да се случи на едно момче!
22.миличка,обичам те...ти си най-ценното нещо в моя живот...
23.обичам те с цялото си сърце,сладурче
24.ти си любовта на живота ми!
martin_stz
04-01-2005, 22:43
Mislq che na momichetata im se haresvat mili dumi kogato se kazvat ot sarce. Zashtoto nqma smisal da gi kazvash ako ne go mislish.. mmmm nali :roll:
Ето какжо искате да чувате вие момичетата !!!
1.обичам те,любов моя
2.ти си всичко за мен,слънчице
3.до сега не бях се влюбвал толкова силно в никоя
4.ти си всичко за което съм мечтал някога
5.ако можех да обичам още,щях да те обикна още повече
6.на този свят няма втора като теб
7.ти си уникална,неповторима...обич ам те
8.ти си една красива роза в сърцето ми
9.моето сърце е само за теб
10.ако те загубя ще се съсипе целия свят
11.завинаги ще бъда твой
12.завинаги ще бъда с теб
13.ти за мен си въздуха
14.ти не си само моята любов,ти си моят живот
15.на този свят ме интересуваш само ти
16.никога няма да спра да те обичам
17.ти си една сбъдната мечта
18.само ти си в сърцето ми и никоя друга
19.приеми сърцето ми като подарък
20.ще ти дам всичката си любов,само на теб и само на теб!
21.ти си най-хубавото нещо което може да се случи на едно момче!
22.миличка,обичам те...ти си най-ценното нещо в моя живот...
23.обичам те с цялото си сърце,сладурче
24.ти си любовта на живота ми!
но винаги се оказват лъжа...
Fancy^Man
04-02-2005, 09:42
Айде бе лъжа-тъй милслиш щото още никой не ти ги е казвал искрено.Аз като ги казвам не лъжа!Но досега не съм късал с момиче-понеже се превързвам адски мн и мн обиквам!!!
dudeto_sy
04-02-2005, 09:51
Bravo na avtora, tova mi haresa :D
Fancy^Man az sum suglasna s tova 4e v pove4eto slu4ai tezi ne6ta koito si napisal se okazvat luji luji i pak luji!!! i ne 4e nikoi ne mi gi e kazval i ne otri4am 4e mi e priqtno da gi 4uvam no sa prekaleno nerealni... e sega zavisi koi ti gi kazva.... vinagi ima 'zavisi' ....
ето ви няколко примера:
50% ot neshatat sa taka ma ne e tochno taka !!!!
Ае луд ли си? НЕ може цял живот да си с един човек колкото и да го обичаш да си привързан,писва ти просто!Добре хайде ожени се за приятелката ти или останете тъй заедно завинаги да те видим.На бас,че ще започне да ти писва,ще гледаш другите жени ... пък особено с остаряването ще се засили желанието да бъдеш с друга - по млада и красива примерно.Може да не я зарежеш но ще искаш вътрешно,а причината да не я зарежеш ще бъде това,че не искаш примерно тя да страда или ще имате деца ... абе има безброй причини.Виж от друга страна всяко правило си има изключение нали за това са изключенията те потвърждават правилата. :wink:
CRaZy_IKT
04-02-2005, 12:41
Ае луд ли си? НЕ може цял живот да си с един човек колкото и да го обичаш да си привързан,писва ти просто!Добре хайде ожени се за приятелката ти или останете тъй заедно завинаги да те видим.На бас,че ще започне да ти писва,ще гледаш другите жени ... пък особено с остаряването ще се засили желанието да бъдеш с друга - по млада и красива примерно.Може да не я зарежеш но ще искаш вътрешно,а причината да не я зарежеш ще бъде това,че не искаш примерно тя да страда или ще имате деца ... абе има безброй причини.Виж от друга страна всяко правило си има изключение нали за това са изключенията те потвърждават правилата. :wink:
Abe da....Tva che ti ne iskash da se vliubish istinski ili ne mojesh si e tvoi problem...I tva che kato se ojenish she kryshkash na jena si si e napravo jalka kartinka
прочети внимателно кво съм написал ;) не говоря за мен говоря общо, прочети и последното изречение,кво ми пускате постове без дори да се замислите над прочетеното?!
и все пак нека бъдем реалисти,да не замесваме онези "пуберски любови"...
Tvoeto_Momi4e
04-02-2005, 13:06
saglasna sam s tova mnenie :P
nebrejnata
04-07-2009, 01:56
1.оби4ам те-колкото по 4есто толкова по добре! не сам сагласна дразнещо е :booooomb: :booooomb:
Мии да нещо такова е... :D Е има и други...абе важното е да е от сърце!!! :wink: Макар че има едни момци дето ги знаят ама са мн несериозни.. (хах те си знаят кои са) ... :lol:
1.ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!
2. Еми някои момичета ми се кефят като им го кажа, ама защо по подразбиране е, че момчето първо трябва да се извини? Е*ати :-x
Дам за помощ на дебилите дето не знаят какво какво да кажат. :lol:
ето ви няколко примера:
МОЛЯ,НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ!!!
ТУК ИМА МАЛКИ ДЕЦА,КОИТО ИМ
СЕ ВРЪЗВАТ!!!
1.Ставаш лигав пендел.Плюс това
е по-вероятно да лъжеш.
2.Тя много добре знае,че е
положила усилия.Репликата върви
до 7-ми клас.
3.Имаш хубави очи! Добре,и кво прайм???
4.Това да не е холивудска боза???
5....но не е поласкана,че си я излъгал.
6.не мога да разбера
7.ясно.вече си гей.
8.виж 7...и се гръмни!
9.Ти мухъл ли си??????
10.Казваш това,и какво става?
Проблемите и се решават сами?
Това е като преди да ти вадят зъб-
ще боли ли?Нееееееее,неее,само
като комар...и аууууу извинявай...мама щи купи сок.
Съвземете се!
Няма универсални формули.
Айде сега благославяйте Бай ви Тоя.
2005?!
2005?!
2005?!
2005?!
2005?!
2005?!
2005?!
2005?!
Ко ве :lol:
valdesbg
04-07-2009, 17:54
Брей колко рибки се хващат. Изненадан съм че има толкова много глупави създания.
По дяволите та това са 4 години. На никой ли не му прави впечатление?!
BigFakeSmile
04-07-2009, 18:53
аз примерно не искам да чувам ''Обичам те'' с повод и без повод..
и мн от другите неща не са толкова верни
не всички момичета са еднакви
moon_flower
04-07-2009, 19:42
Всичкото е вярно,но трябва да го мислите наистина,за да има някаква стойност.
Ебати неграмотната авторка!
Обичам те ! ---> е тфа искат да чуват момичетата
myNameIsImmortal
04-07-2009, 21:14
Не ми се занимава да чета предишните мнения..
Направо по темата:
И аз искам да чуя от татко: Ето ти ключовете за моята кола (BMW x6) ама няма нали?!
..
Ако ги заслужи, ще ги чуе, ако не - НЕ!..
Аэ не искам.
Предпочитам "Мило мое копеле,сакам те." - лафчето е патентовано.
BlueDream16
04-07-2009, 21:28
ъъъъ "4" и "6" в българския език няма,само да кажа :D
nebrejnata
04-07-2009, 23:27
2005?!
2005?!
2005?!
2005?!
Ко ве :lol: направете тогава 2009 :D