View Full Version : Liubov ot prav pogled :(
Lovely^Girl
04-03-2005, 21:12
Predi izvestno vreme zapochnah da vlizam v chata ama si pisah samo s poznati,ama edin pat reshih da otgovorq na edno mom4e poneje nick-a mu mi se stori interesen.I taka si chatkahme v prodaljenie na 2-3 meseca i poneje toi poprincip e ot bs ama jivee v sf i nqmashe kak da se vidim.Edin pat mu se naloji speshno da doide do tuka i ostana za 2-3 dena.Bqhme si ugovorili sreshta oshte parviq den kogato toi pristigna tuk ama 1-viq pat kogato otidoh toi ne doide...sled tova opitahme i 2-ri ala otnovo si chakah kato glupachka i veche na 3-tiq pat toi doide ama ne sajalqvam che mu prostih i che tolkova go chakah :) okaza se golqm sladur.Na drugiq den toi sam me pomoli da izlezem i 3-tiq den sashto sled koeto se pribra.Az mn si go haresah i toi tvardi che sashto...ama toi si ima priqtelka i az priqtel.Az sam gotova da zareja priqtelq mi zaradi nego zashtoto naistina si struva ama nz toi dali shte go napravi.Mnogo iskam da sam s nego.Ponqkoga se pitam zashto li izobshto otidoh na sreshtata :shock: strashno sam obarkana nz kvo da pravq shtoto negovata priqtelka i az sme mn blizki i tq shte se pochuvstva kofti ako razbere a be napravo nz iskam si go paaaaaaaaaaaaaaak :evil: :evil: :evil:
svetla_88
04-03-2005, 22:30
moqt savet e ako toi napravi nqkakva kra4ka i skasa s pr si deistvai ne my misli ..ako pak mn darji6 na nego opitai da my prevle4e6 vnimanieto...opitai ne gybi6 ni6to..i ti pojelavam mn kasmet!!
a za lubovta ot 1 v pogled vqrvam v neq ,za6toto moqta e takava.dymite s koito moq pr opredelq sre6tata ni be6e nai xybaviq i nezabravim den v koito sam go o4arovala i plenila, toi po princip ne govori takiva ne6ta no napravo se 4ydq kak s kakva ysmivka govori za sre6tata ni s edni takiva sladi4ki o4i4ki syper:) stiga xarakterite da sa dolu gore savmestimi i da umeqt da pravqt kompromisi ne6tata 6te sa OK :lol:
POJELAVAM NA VSI4KI DA IM SE SLY4I TAKAVA LUBOV ZA6TOTO E MN VALNYVA6TO ...nezn kakvo se sly4va s teb, 4ydi6 se i ti nz ..4ystvoto e velikolepno yverqvam vi:)
Immortality_
04-03-2005, 22:35
Az samo ne razbrah kade v toya slu4ai se govori za lubov ot prav pogled :roll: a tya e ne6to...veliko :shock: :oops: :cry:
Наистина първо трябва да изчакаш той да направи първата крачка,защото може да загубиш и сегашния си приятел.Макар че честно казано не виждам огромен смисъл сега да си с него,щом мислиш за друг.Мисля че наистина е бил страхотен щом те е накарал да го харесаш толкова много но все пак те съветвам да внимаваш с него.Това,че не е дошъл на първите две срещи не говори за особена сериозност и трябва много добре да си помислиш дали ще излезе нещо ако имате връзка и дали наистина можеш да разчиташ на него.Пожелавам ти успех!
bih kazal 4e rastoqnieto e dosta mejdo bs i sf ..... tva dosta 6te otejni si4ko moq savet e nedei kusa sega6niq ti poneje 6te sujalqva6
http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg
karamel4eto`m
04-04-2005, 06:46
moqt savet e ako toi napravi nqkakva kra4ka i skasa s pr si deistvai ne my misli ..ako pak mn darji6 na nego opitai da my prevle4e6 vnimanieto...opitai ne gybi6 ni6to..i ti pojelavam mn kasmet!!
a za lubovta ot 1 v pogled vqrvam v neq ,za6toto moqta e takava.dymite s koito moq pr opredelq sre6tata ni be6e nai xybaviq i nezabravim den v koito sam go o4arovala i plenila, toi po princip ne govori takiva ne6ta no napravo se 4ydq kak s kakva ysmivka govori za sre6tata ni s edni takiva sladi4ki o4i4ki syper:) stiga xarakterite da sa dolu gore savmestimi i da umeqt da pravqt kompromisi ne6tata 6te sa OK :lol:
POJELAVAM NA VSI4KI DA IM SE SLY4I TAKAVA LUBOV ZA6TOTO E MN VALNYVA6TO ...nezn kakvo se sly4va s teb, 4ydi6 se i ti nz ..4ystvoto e velikolepno yverqvam vi:)
napulno sum suglasen sus svetla_88 i pri men stava duma z aliubov ot pruv pogled i jena mi govori po absoliutno su6tiq omagiosan na4inn!!!
Puk ako goo haresva6 tolkova mnogo i si privurzana kum nego i si se vliubila moje da mu go namekne6 ne6to takoa da razbere za ko sta duma !! aide uspeh 8) :D
Защо не си поговориш с момчето за вас двамата...Какви са неговите чуства,намеренията му към теб,отношенията му към приятелката му и дали би я оставил.Може би именно след този разбовор ти ще си на ясно как трябва да постъпиш,но си дай и реална сметка дали си готова да имате връзка след като сте разделени...
sladkoto_mime_
04-04-2005, 18:46
Nai dobre pogovori s mom4eto i razbere dali ima nqkakvi 4uvstva kam teb,pak posle misli dali shte rejesh segashniq si priqtel! :roll:
ami iz4akai go na skasa s priqtelkata si i togava deisvtai.
lubimata93
11-28-2009, 20:47
Az samo ne razbrah kade v toya slu4ai se govori za lubov ot prav pogled :roll: a tya e ne6to...veliko :shock: :oops: :cry:
Без извинение, миличка, ти си една студенокръвна кучка.
"Имам си приятел, той си има приятелка, живеем на двата края на света, но дай да заебем здравия разум и да сме заедно".
А онези двама нещасници (сегашните ви половинки) супата ли да духат? Пука ли ти изобщо за някой друг, или просто се опитваш да си начешеш текущия нагон?
алоооу lubimata93 като тръгнеш да отговаряш поне гледай от кога са темите .. :x
Да братоооо как се ровите та чак до 2005 стигате,е то имаше ли скайп тогава :razz: :razz: :razz: :-o :-o :-o
Абе хора като видите нещо на латиница,което не е поправено,просто е ясно че е стара темата.
ToniStoraro
11-29-2009, 09:26
ех
hamilcar
11-29-2009, 09:34
темата е стара.