PDA

View Full Version : Moderated by B_S_G: Защо момичетата сте такива?:(

Mikelangelo
04-04-2005, 09:10
Zdrasti,hora!Kakvo da vi kaja na 19 sym - nqmam nito priatelka, nito sym pravil sex, super mi e sduhano - okolo men samo kurvichki i momicheta, koito se interesuvat ot kakvo imash... Tolkova li sa vajni za vas parite :((( Otnasqm se dobre s momichetata, daje mai po dobre otkolkoto trqbva i otkolkoto ocenqvat. Ednovremenno mi e typo, smeshno, tyjno. Ne mi se jivee veche, po dobre da umra, da se hvyrlq ot nqkoq skala i da poletq... Omryzna mi ot tozi shiban svqt na predatelstva. Pichove ne se ostavqite gadnite jeni da vi raznishtqt i da vi se pravqt na vajni. Az kazah na moeto momiche, che sym gotov da umra za neq, a tq se pravi na vajna i mi kazva che blafiram, samo za da sym s neq. Uvi ne e taka, ne blafiram i nqkoi den mi se shte da i vidq liceto kato razbere za men. Pisna mi i ne mislq da vi zanimavam s moite gluposti. Puskam tazi tema da vi kaja samo da si pravite kefa i da se radvate na jivota, koito vi e daden!!! Da se borite do posledno i da ne se otkazvate ot mechtite si. Az zagubih vsichko, zashtoto se ostavih da mi povliaqt drugi hora... Sbogom

P.S.Neka Bryan Adams - Please, Forgive me zvuchi za vsichki taka gadni momicheta i jeni - podqvolite fcheta - koga shte razberete che naistina bi obichame i shte prestanete da se pravite:(((

7 точка от правилника!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL

LetiCherry
04-04-2005, 09:15
Звучиш доста отчаяно!!! Не мисля обаче че за всичко са ти виновни жените! :!:

Sapphir
04-04-2005, 09:16
e nedei da se trepish chesno..piini valerian i shti mini..

karamel4eto`m
04-04-2005, 09:25
ae 4ove4e s edna ili s dve jeni svetut ne svur6va ne svur6va i s putkite deto sa smao s teb zaradi parite kolite i si4ki materialni raotiii povqrvai mi i mene enda jenka mee zaeba mno qko kut bqh ludo vliuben v neq drugi se vurtqha okolo men samo zaradi tova s keoto se zaniamvam i ne ispitvaha ni6to iskaha me prosto za ukra6enie no doide vreme i sre6nah moeto malko sukrovi6te koeto promeni vsi4koo i sloji tok4a na gadnite raoti koito ti kazva6 ne su6testvuvat samo takiva momi4eta kakvito opisva6 !!!! kvi sa tes depresii det vkarva66 !!! 6te nameri6 liubovtaaa na svoq jivot koqto nqma da e s teb zaradi kintite !

^I don't give a fuck^
04-04-2005, 10:27
хмм...доста си отчаян..да не си срамежлив..?виж,рано или късно ще намериш момиче.наистина в днешно време повечето момичета са безчувствени курвички (поне както аз съм забелязала).А такива глупости-че си на 19 не си правил секс и т.н нямат никакво значение :wink: Ще си намериш момиче :wink: Не се отказвай от живота затова че си наранен.Безмислено е..

пп:и не за всички момичета парите и лъскавите коли са важни.За някой е важен самия човек :wink:

N_I_K_I________
04-04-2005, 10:39
ZDR!
PRO4ETAX PISMOTO TI I SE EDNO VIDQX SEBE SI!
PREDI I AZ BQX TAKA OBI4A6 DADENO MOMI4E A TO NE OPRAVDAVA 4YSTVATA TI - YJASNO E.DAVA6 SI4KO ZA NEQ , A TQ SE PODIGRAVA S TEB.MNOGO TEJKO GO PRIQMAX I SI VIKAX 4E NA TOZI SKAPAN SVQT VE4E NQMA SVESNI MOMI4ETA KOITO DA NE GLEDAT PARITE , KOLITE I MATERIALNITE NE6TA , A DA GLEDAT TOVA KOETO SI - DA YVAJAVAT 4YSTVATA TI I YSILIQTA KOITO PRAVI6 ZA NEQ.
NO I V TYNELA IMA MALKA SVETLINA KOQTO 6TE TI DADE NOVA NADEJDA DA SE BORI6.
I AZ NE VQRVAX SLED VSI4KITE RAZO4OROVANIQ DA SRE6NA MOMI4ETO KOETO 6TE OCENI TOVA KOETO PRAVQ , NO Q NAMQRIX.MNOGO SE OPITAXA DA NI SKARAT I RAZDELQT NO IMAXME SI VQRA EDIN NA DRYG I DOSEGA SME ZAEDNO.
TAKA 4E NAMERI6 LI MOMI4ETO KOETO ZASLYJAVA LYBOVTA TI - BORETE SE I SE OBI4AITE MNOGO ISTINSKI ....
--=Y_S_P_E_X=--

SHANIA TWAIN
04-04-2005, 11:15
Пич, разбирам те напълно :cry: но какво да се прави понякога живота е безмилостно жесток ....Всичко, което каза е така няма две съмения тука :oops: Но се огледай на около не може да продължаваш така ...надявам се в най - близко бъдеще слънцето да изгрее за теб , както никога преди :!: Ние сме с теб :wink:

korn___
04-04-2005, 11:35
pi4 mn dobre te razbiram ....ne si samo ti taka spoko .... za tva znae6 li kakvo karai e na toq princip det ei sega 6te ti napi6a malko po nadolo i 6te vidi6 kak si4ko 6te se opravi ....

S DOBRA DUMA I S PISTOLET V RAKA VINAGI SE POSTIGA POVE4E OT KOLKOTO SAMO S DOBRA DUMA

tva go e kazal al kapone .....

http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg

sladkoto_mime_
04-04-2005, 12:03
Qvno si dosta ot4aqn,ama sporede men v nqkoi slan4ev den neshtata shte se opravqt...Awe nz zashto si mislish 4e za vsi4ko sa ti vinovni jenite- ne e taka :!: :!: :!:

Ev1lG1rL_
04-04-2005, 12:37
PICH Q SE OSUZNAI !!! Kakuv smisul ima v tva da si provali6 celiq jivot samo zaradi nqkva tupa pu... koqto ne e iskala da razbere 4ustvata ti :?: Tegli i edna.... i da se opravq samo tq gubi. Nikoga ne pozvolqvai na koito i da bilo da te ot4aq do takava stepen 4e da iska6 da umre6 zaradi nego,prosto nikoi nezaslujava takava jertva

luvche^87
04-04-2005, 15:31
4ove4e stegni se!! ne moje edin 4ovek na 19 godini da zvu4i taka ot4aqno! :roll: ta ti si edva v na4aloto na zreliq si jivot(ako moga taka da se izrazq) taka 4e q ne se zanimavai s tazi,koqto o4evidno e golqma ku4ka, a se poogledai po-dobre i potursi ne6to,koeto si zaslujava da bude obi4ano :wink:

souri_f
04-04-2005, 15:39
:( mili4kiq ,tolkova mi stana gadno kato go pro4etoh,purvo ima6 nugda ot istinski priqtel,na kogoto da moge6 da se opre6, a za momi4eta i seks nikoga ne e kusno,sigurna sum ,4e 6te gi ima6 i nqma da sa idioti,kato tazi,za koqto razkazva6,ne se predavai pls. Sigurna sum ,4e 6te nameri6 po-golqma i nai-vagnoto,spodelena lubov

ReQuiem_For_a_DreaM
04-04-2005, 15:41
хмм...доста си отчаян..да не си срамежлив..?виж,рано или късно ще намериш момиче.наистина в днешно време повечето момичета са безчувствени курвички (поне както аз съм забелязала).А такива глупости-че си на 19 не си правил секс и т.н нямат никакво значение :wink: Ще си намериш момиче :wink: Не се отказвай от живота затова че си наранен.Безмислено е..

пп:и не за всички момичета парите и лъскавите коли са важни.За някой е важен самия човек :wink:

I az sum na tfa mnenie.. Gore Glavata!!!

Мария
04-04-2005, 16:48
От части разбирам как се чувстваш,но не съм съгласна с твоето отчаяние.Наистина не всички момичета са такива и би трябвало да си го разбрал.Със самосъжаление нищо няма да постигнеш.Я се стегни !Може да са те наранили,да са те предали,да си изпитал ужасна болка,ама...това не означава,че трябва да се отказваш от живота,да се самообвиняваш или да търсиш вина в момичетата около теб.Понякога живота в труден и ни изправя пред много изпитания.Трябва да вярваш в себе си и в собствените си качества,без да обръщаш внимание на онова,което не искаш да бъде част от живота ти.Какво като си на 19 и не си правил секс? По-добре,че не си спал с някоя без чувства.Познавам хора,които са на по 22г. и все още са девствени и аз много ги уважавам,защото знаят какво искат и не се оставят на течението. Не знам къде точно се крие проблема за теб.Има толкова много хора на този свят и всеки е със своя собствен характер.Еми,не може да казваш,че всички жени са "гадни".Наистина има много повърхностни и разглезени момиченца,които търсят връзки единствено с користна цел,ама не всички са като тях.Аз да започна ли да се оплаквам от момчетата? И на мен не винаги ми върви.Зарязаха ме след връзка,която продължи 2 години и половина и знаеш ли защо? Ами на човека когото обичах безумно просто му ОМРЪЗНА.И какво? Да се самоубивам ли? Беше ми гадно,плаках,беснях,дивях,з адавах си хиляди въпроси на които така и не намерих отговор.Само че живота продължава.И разбрах,че не си заслужава да страдам заради някого,който не го заслужава.Толкова странно се чувствах,когато това ми се сгромоли върху главата.Като че ли небето падна.Но...станалото станало. Не съм решила,че всички момчета са идиоти,които само се правят на важни.
Замисли се колко повече болка има на този свят.Някак си...просто е глупаво да ти се скапва настроението и да страдаш заради това,че някакви си там не знаят кое е истинското и стойностно в живота.Всеки човек е преживял любовно разочорование.Но с това не идва края на света.Трябва да се съвземеш и да стоиш малко над нещата,защото цял живот ще си тъжен и недоволен.Всичко си зависи само от теб.Ти сам градиш живота си.НИкога нищо няма да бъде идеално,но това не означава,че трябва да живеем ден за ден и да се чудим от какво да се оплачем.Ти като че ли си се комплексирал.А няма причина.Вярвай повече в себе си и не слканяй глава пред трудностите.Да,предателств а и проблеми колкото искаш,ама има и нещо различно,което носи радост и щастие.Бъди себе си и се стреми към онова,което е важно за теб.Може да ти бъде трудно,понякога да се чувстваш самотен,дори ненужен на целия свят,но това е моментно състояние и то няма да трае вечно. Не търси вина в момичетата или в някакъв друг страничен фактор,защото така нищо няма да промениш.Съветваш останалите да се борят за мечтите си.Ами...вслушай се в собствените си думи.Може някога да си сгрешил,но човек се учи от грешките си.Паденията в живота са нещо съвсем нормално и естествено,но те не бива да слагат окови за цял живот.Не ми се вярва,че всичко около теб е черно.Това е невъзможно.Ежедневието ни винаги е в нюанси на сивото и може да си сигурен,че ще дойдат и по-хубваи дни.Само не се предавай и не изпадай в депресии,защото така вредиш само и единствено на себе си.Трябва ли да се наказваш,заради грешките на някой друг? Е,глупаво е.Глупаво е да си на 19 години и вече да си се отчаял от всичко около теб.Това си е цял грях.Бъдещето е пред теб.Знаеш ли още колко любовни разочорования може да преживееш? Обаче щом искаш да отркиеш истинска любов...това ще се случи.С тези твои изказвания и мисли само пропиляваш дните си.Замисли се.Победи черногледството и мъглата,която витае около теб,защото тя пречи да забележиш красивите мигове в живота.А те не са никак малко.
Успех и ГОРЕ ГЛАВАТА ! :wink:

taking_lives
04-04-2005, 16:55
Parvo ne sme ti vinovni samo momi4eta!
Vtoro,vqrno e 4e ima mnogo,daje pove4eto sa kurvi4ki,no hei priqtel ne zabravqi 4e vse o6te ima takiva kato men(a i kato o6te mnogo drugi)koito ne tarsqt parite ili ne6to drugo!
Kolkoto i banalno da zvu4i vse o6te ima takiva budali kato men,koito vqrvat 4e ima lubov i q tarsqt!
Taka4e sedni i drasni dva reda
kakvo ti e mnenieto sega!:)

Myrcheto
04-04-2005, 17:32
mnogo glupavo zvuchi ot mlado zdravo i normalno momche tva samosyjalenie ...
q se stegni pochni da dyrjish neshtata v tvoi ryce ...osyznai che mojesh i bez momicheta i kogato doide momenta te sami shte doidat pri teb ...
nameri nachin da si jiveesh jivota pylnocenno sam.Postavi si celi i gi sledvai ... prosto ne znam kak moje da govorish takiva gluposti ... utre kato gi prochetesh sam i shte si udrqsh glavata :)

Temptation
04-04-2005, 17:49
Da ti kaja 4estno i nie momi4etata mojem da se opla4em ot dosta takiva gadni proqvleniq ot strana na mom4etata.Prosto ne e 4estno da postavqme vsi4ki pod edin znamenatel...trqbva da iztrie6 toq 4ovek ot syznanieto si i da prodylji6 napred.Az sy6to sym bila razo4arovana,ponqkoga ot malko lubov,a dori vednyj i ot prekomerno mnogo lubov..taka 4e tyrsi tazi,koqto 6te te napravi 6tastliv,tq sys sigurnost sy6testvuva.Malko mu trqbva na 4ovek za da e 6tastliv,stiskam ti placi da go postigne6 i da sloji6 rozovite o4ila :wink:

final_fantasy_fan
04-04-2005, 17:57
Abe 4ovek-suboti se!Q stiga si govoril gluposti!Tolkova ot4aqno zvu4i6,4e napravo mi ubi nastroenieto!Spoko-jivota ne e tolkova gaden!Se nqkoi den 6te nameri6 momi4eto na me4tite si!Da mnogo momi4eta sa kakto ti kazva6 Kurvi s glavno K i ne ocenqvat tova,korto pravi6 za tqh,no da ne ti puka!Jivei si jivota i mu se radvai.Nqma smisal da se ot4aiva6 zaradi nqkakvi si pikli!

karamel4eto`m
04-04-2005, 18:16
mdae q zemi da kaje6 dali sme te sklonilida misli6 zan e6to drugo po vuprosa ili si si na su6tata gledna to4ka 4e e interesno ako vleze6 napi6i nqkoi red pone da sme v te4enie ako ne si se metnal ot nqkoi most ili nqkoi sgrada ::PPP buzikam se estestveno :PP aii do skoro ti

egHu4ka
04-04-2005, 18:42
otgovarqm samo na P.S.-a 6te razbereme 4e ni obi4ete samo kato sprete da ni naranqvate 6toto kolkoto i da ne moje6 da povqrva6 ima dosta gadni mom4eta!!! razbira se ima i svestni kakto ima i svestni moi4eta kofti e 4e o6te ne si popadnal na tqh :wink:

BABY_SEXY_GIRL
04-04-2005, 19:15
Еми мога да кажа, че същото се отнася и за мъжкия пол! И какво толкова се шашкаш не мога да разбера, като не можеш да срещнеш свястно момиче и трябва да се отказваш ли? И защо поставяш всички ни под един знаменател!? Винаги има изключения, само надежда да имаш и ще се увериш сам, че не е чак толкова безнадежно положението :wink:

the_kiss_1
04-04-2005, 19:36
Не мисля да ти давам тъпи съвети.Очевидно си наранен.
Всичко това се преживява,няма човк,който да не е изпитвал болка и често да е стигал до тоето състояние.Разбираш ли не си единствен?!
И какво като не си правил секс?Чудо голямо,повечето които пишат тук и ти дават съвети,сигурно и те не са го правили.Има време..
Да се откажеш от живота за едно нещо,не си струва.
Не мога да те разбера,сигурно съм лишена от чувства,но щом си поснал тук,значи все пак има надежда да се оправиш.
Човек,който е решил да се откаже от живота и наистин мисли да го напрви,просто не го обявява публично,а ти го правиш.
Щом разказваш това горе искаш хората да те съжаляват!
Имаш нижда от подкрепа и знаеш,че тук ще я получиш,но вместо да се ополакваш от живота НАПРАВИ СИ ГО ТИ ХУБАВ!!!!!
А не чакай другите да те съжаляват.Това е реалноста независимо дали ти харесва или не.Живота не е само розово има и болка и всеки я е изпитвал и преживявал.
Ако очакваш съжаление..от мен няма да го получиш!
Стегни се и продължи,ако клякаш пред всяко препятствие няма да стигнеш далеч!!
Вместо да се оплакваш и да чакаш съжаление си живей живота,защото никой тук няма да ти го напрви по-хубав.
Ти и само ти можеш да си промениш живота,по точно да си го изградиш!
СТЕГНИ СЕ И ЖИВЕЙ!!!!!!!

sherry
04-04-2005, 21:29
не вси4ки моми4ета са използва4ки и гледат само парите.Сам каза,4е моми4ето до тебе не е такова и изпитваш силни 4увства към нвя.Ами тогава защо си толкова негативно натроен към моми4етата?А за това,4е когато си казал на приятелката си 4е би направил вси4ко за нея,тя ти е казала 4е блъфираш-навярно е о4аквала да 4уе 4е не е така и 4е не би я лъгал за нищо.Или пък е от моми4етата,които не оби4ат голите приказки и обяснения в любов,а оби4ат да" 4етат" за 4увствата ти по твоите действия.Така,4е недей да си мислиш,4е вси4ки моми4ета се правят на голяма работа.Не е така.Апък за самоубийството-това е прекалено крайно!По-добре се успокой и недей да мислиш за негативни неща!

dudeto_sy
04-06-2005, 12:28
Abe q ne se sduhvai...

____ROZI4KA____
04-06-2005, 23:14
Pi4 az ako sum na teb 6a tegla edna maina na vsi4ko-moje da ti olekne.Nz dali za vsi4ko sme vinovni nie ama kato se zamislq da..... ama bez nas nqma6e da imate qki momenti i gor4ivi estestveno.em tfa moa da ti kaja -SPOX

lubimata93
11-28-2009, 20:48

ScarletBite
11-28-2009, 21:04
Темата е от 2005. :?
Интересно дали се е самоубил :-o

Python5
11-28-2009, 21:09
1. Твоята приятелка хвърля ключовете от апартамента ти, връща писмата, които с толкова любов си й писал и с ледено изражение ти съобщава, че е бременна от някой друг. В същия миг ти звънва телефона и те уведомяват, че е по-добре да си търсиш друга работа - защо не и в друг град. За капак ти излиза голяма червена пъпка с бял връх в основата на носа. Каква е най-естествената ти реакция?

А: хвърляш се от панорамната сладкарница на висока административна сграда и умирайки крещиш, че нямаш нужда от помощ;
Б: слагаш си черни очила и отиваш да вечеряш в най-близкия клуб с майката на новия любовник;
В: одушваш приятелката си с кабела на телефона, злобно изтискваш пъпката и палиш писмата в центъра на хола, после танцуваш около кладата мучейки неразбираемо;

Честито, ти избра отговор А). Приятно летене.

Според мен отговорът, който всеки уважаващ себе си психопат би избрал, е ясен.

Assshley
11-28-2009, 21:19
Отчаяна работа .. ;) Прекалено си добър там ти е проблема.

x9xgxn
11-28-2009, 21:48
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=5594653
Присъединявай се към мене, да завладяваме света.
А иначе абсолютна душица си. Момичетата такива ги въртят на малкия си пръст (е, и момчетата въртят на малкия си пръст добричките момичета, де). Изчакай още 10 години да им минат хормоните/детинщината.

Послепис: момичетата, дето не гледате парите и материалното и му казвате, че има и положителни качества, ми хайде тръгенте с него, тогава, бре, такива като него са 1 на милион.

DevilWish
11-29-2009, 07:26
Разбирам как се чувстваш лично познавам момичета, които заменят момчето, което страшно много ги обича, за момчето, което е по-сладко и има по-нова кола.Кофти е.Но ще си намериш подходяща за теб.Самоубийството не е изхода, повярвай ;) Това не оправя проблема.
Освен това помисли за всички около себе си, които ще нараниш ;)

justonegirlwithonehope
11-29-2009, 11:05
Защо поставяш жените под общ знаменател ? Не всички сме такива каквито ни описваш ти.Например мен никога не ме е вълнувало материалното.Родителите ми ми осигуряват всичко , от което се нуждая не мисля, че гаджето ми е длъжно да ми плаща сметките и да ми копува подаръци постоянно.Глупаво е.Това, че жените сред твоето обкръжение са такива, не значи че всички сме еднакви.При момичетата и при момчетата всичко е еднакво.Има много свесни, но има и много боклуци :)