View Full Version : Моля ви се момичета
Значи въпроса ми е следният(към момичетата:Искрено ПЛС)как показвате че някои не ви е безразличен.по какво мога да разбера има ли някакви определени жестове които са незабележими за нас момчетата.Например:Ако приказва пред теб кои харесва и колко е ладък и такива работи или нз просто кажете как вие го показвате защото ми е много интересно аааа ако се питате как момчетата го показват почти всички със закачки.Моля ви се кажете някакви ваши случки които вие сте правили или каквото и да е.
grafinka
04-12-2005, 12:32
Значи въпроса ми е следният(към момичетата:Искрено ПЛС)как показвате че някои не ви е безразличен.по какво мога да разбера има ли някакви определени жестове които са незабележими за нас момчетата.Например:Ако приказва пред теб кои харесва и колко е ладък и такива работи или нз просто кажете как вие го показвате защото ми е много интересно аааа ако се питате как момчетата го показват почти всички със закачки.Моля ви се кажете някакви ваши случки които вие сте правили или каквото и да е. Ами постоянно му се усмихваме :) с някакви жестове примерно...някакъв по - особен поглед или движение. В училище се разхождаме все по коридора , на който е момчето или там където ходи ... Ако сме на кафе и той в същото .. гледаме да излезем до тоалетната или просто си намираме повод да минем покрай неговата маса. А на дискотека какво по - просто освен да танвъваш предизвикателно някъде близко до желания обект :). А това да кажем пред някое момче, колко сладко е някое друго - или искаме да го накараме да ревнува или просто го имаме за приятел и споделяме с него...Но в повечето случай споделяме това с приятелки така че остава първият вариант. За мои случки...еми има много , повечето са били на разни дискоетеки и клубове..с танци много се постига, или пък както смятат много - къса поличка,секси топ и хубав грим ...:) Сещам се за много преживявания в момента - на кафе или на футболен мач даже (тогава ми е много забавно да слвалям някого), също в училище, из парковете ...на екскурзии и къде ли не.Не че правя нещо особено...то си идва от самосебе си.Даже някога до толкова не се усещам , че чак прекалявам с флиртуването :) :) :)
Незнам какво друго да ти кажа освен - Успех с разгадаването на момичешките характери :)
хеххе страхотен отговор много ти благодаря.
Значи въпроса ми е следният(към момичетата:Искрено ПЛС)как показвате че някои не ви е безразличен.по какво мога да разбера има ли някакви определени жестове които са незабележими за нас момчетата.Например:Ако приказва пред теб кои харесва и колко е ладък и такива работи или нз просто кажете как вие го показвате защото ми е много интересно аааа ако се питате как момчетата го показват почти всички със закачки.Моля ви се кажете някакви ваши случки които вие сте правили или каквото и да е. Ами постоянно му се усмихваме :) с някакви жестове примерно...някакъв по - особен поглед или движение. В училище се разхождаме все по коридора , на който е момчето или там където ходи ... Ако сме на кафе и той в същото .. гледаме да излезем до тоалетната или просто си намираме повод да минем покрай неговата маса. А на дискотека какво по - просто освен да танвъваш предизвикателно някъде близко до желания обект :). А това да кажем пред някое момче, колко сладко е някое друго - или искаме да го накараме да ревнува или просто го имаме за приятел и споделяме с него...Но в повечето случай споделяме това с приятелки така че остава първият вариант. За мои случки...еми има много , повечето са били на разни дискоетеки и клубове..с танци много се постига, или пък както смятат много - къса поличка,секси топ и хубав грим ...:) Сещам се за много преживявания в момента - на кафе или на футболен мач даже (тогава ми е много забавно да слвалям някого), също в училище, из парковете ...на екскурзии и къде ли не.Не че правя нещо особено...то си идва от самосебе си.Даже някога до толкова не се усещам , че чак прекалявам с флиртуването :) :) :)
Незнам какво друго да ти кажа освен - Успех с разгадаването на момичешките характери :)
Поздравления, grafinka! :wink: По-добре не можеше да бъде казано! Много е вярно всичко!
LetiCherry
04-12-2005, 12:53
ОООПС! Това горе бях аз!
kat se prai 4e ne ti obru6ta vnimanie ...
http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg
kat se prai 4e ne ti obru6ta vnimanie ...
http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg
POnqkoga i taka no drug pat ne to4no..da obratnoto tvarde mnogoto vnimanie e znak 4e te haresva..naprimer iska da izlizate govori samo s tebe obajda ti se pishe ti sms i:):)Kato te vidi vinagi ti kazva zdrasti i ostava za da si lafite ne6to usmihva ti se 4esto gleda te stranno:):)I taka..abe nie momi4etat sme prozra4ni ne moje da e tolkova trudno da opredelish koga te haresvame i koga ne! :D
Bimper-ska
04-13-2005, 11:27
Klukarkite ot kvartala ili ot u4ili6te vur6at mnogo dobra rabota. S edno mom4e, koeto mnoogo haresvah, taka se slu4i. Spodelih kato priqtelka s edna porta 4e mnogo go haresvam, a na sledva6tiq den polovinata kvartal znae6e, 4e sum hlutnala. Toi su6to.
S_L_A_D_U_R_K_A
04-13-2005, 12:37
Ми...вглеждам се втренчено в него, само с него си говоря и само него гледам, някакси намеквам, че е сладък..! Правя му комплименти от рода на "Много си сладък", "Блузата ти стои страхотно","Супер готин пич си", отешавам го, карам го да споделя!!!
bogin4encetoO
04-20-2008, 17:56
Ми аз лично казвам директно на момчето че го харесвам 8) :P ...Някой път като ме е срам му казвам 4е е много сладък или пък си прокарвам пръстите м/у косата си,усмихвам се чаровно... :-) :-) :-)
evelinka1122
04-20-2008, 18:54
палави погледи и усмивки... :) :grin:
fuck_me_pls
04-20-2008, 19:05
ydrq mi dypeto :D ili me bara po cicite :D deeba nz :P
F_CK_all_I_need_is_U
04-20-2008, 19:18
az li4no my kazvam,4e e sladuuk i go gy6kaaam i neprekusnato go tursq..za glyposti :D eeee i ako mn sam lydnala go tormoza da izlizame i my pi6a smsi iii v kraina smetka my kazvam direktno :)
maybelline
04-20-2008, 19:18
Усмивка, докосване по рамото, прегръдка, разговор, общуване като цяло. Друг въпрос е какво имаш предвид под "безразличен". На мен (например) никой приятел (от който и да е пол) не ми е безразличен. Иначе, момичетата очакват да се досетиш и не го показват така открито. Държат се по-специално с теб просто.
sexy_dizzy
04-22-2008, 22:38
Най-важен е начинът, по който те гледа момичето-погледът издава всичко !