View Full Version : vapros za sfirkite
zdraveite!na4i iskam da vi pitam neshto:kogato pravish svirka na nqkoe mom4e trqbva li da mu q praavish dokato svarshi(govorim samo za svirka a ne posle da pravim i sex)ili ne e zadaljitelno!za parvvi pat she mi bade i zatova pitam!
ako e samo sfirka...karai do sfur6vane..ina4e e kofti za mom4eto... :lol: :lol:
mi ako iskam da praq i sex s nego kak
stoqt neshtata togava?seriozno i az ne sym praila
i neznam ...ma iskam da probvam de ne za drugo
mi na momcheto opr she mu e qko :lol: :lol: :lol:
na4i primerno praq sfirka i toi sfyrshva i posle koga pochfa
istinskoto e*ane:))))))))hihhihi
ili pyk praq malko sfirka i toi ne sfyrshva mi naprao po4fame
s e*aneto :lol: :lol: :lol:
sorry za grubiq i vulgaren ezik koito izpolzvah ama nesho
me e udarilo zdravo na prostotiq dneska
bobbyggx
04-23-2005, 23:22
Свирката е най-ефективният начин да удървиш мъжкият член, след като не сте много опитни предполагам, момчето ще свърши бързо, след това веднага можете да започнете със секса, аз лично ако свърша след като ми правят свирка го замимвам и това се почва.
aha i kak e po-dobre svirka predi sexa ili
svirka sled sexa?
mi ako iskam da praq i sex s nego kak
stoqt neshtata togava?seriozno i az ne sym praila
i neznam ...ma iskam da probvam de ne za drugo
mi na momcheto opr she mu e qko :lol: :lol: :lol:
na4i primerno praq sfirka i toi sfyrshva i posle koga pochfa
istinskoto e*ane:))))))))hihhihi
ili pyk praq malko sfirka i toi ne sfyrshva mi naprao po4fame
s e*aneto :lol: :lol: :lol:
sorry za grubiq i vulgaren ezik koito izpolzvah ama nesho
me e udarilo zdravo na prostotiq dneska
ami da ti kaja...pri vseki e razli4no.. :D ..az li4no si go vdigam barzo kato svar6a pyrviq i vtoriq...4e i tretiq put :lol: :lol: ..no puk ne sys vsy4ki e taka...ima nqkoi na koito im e po-trudno..a ima nqkoi koito im e trudno da svur6at. Ako priqtelq ti e edin ot vtorite ne mu beri grija...davai.. :P sigurno 6te izdarji edna svirka predi istinskiq sex :P :lol: :lol:
P.S....umiram za syn :?
bogicata
04-24-2005, 07:14
aha i kak e po-dobre svirka predi sexa ili
svirka sled sexa?hmmmm mislq 4e predi vypreki 4e na men ne mi se e slu4valo pylna programa, sega6nata mi priqtelka ne iska da go napravi a pyk edna predi mi napravi svirka e taka, a se poznavahme ot nema i 2 dena :shock:
Bimper-ska
04-24-2005, 13:09
Ako e samo svirka opr 6te mu e kef, ako svur6i. A dosta muje obi4at momi4eto da gulta, ma po moe mnenie tova e otvratitelno. Ina4e ako posle ima i sex, moje samo da go nadurvi6 sus svirka. A sled sex edva li 6te ti se iska da mu pravi6 svirka.
LiNkiN4eTo
04-24-2005, 13:48
можеш да си редуваш свирките и ебането както си искаш
например: правиш му свирка известно време (без да свършва) после почвате с ебането (под каквато и да е форма) после пак можеш да му правиш свирка докато свърши .. абе вариантите са много...
ako e bez sex - dokato svyr6i , za da mu e o6te po qko :P ! are 8)
Абе за такива неща не трябва да искаш съвет, щото трябва да ти дойде отвътре как да го наравиш....а и той сам ще си каже :) :) :)
PaRkInSoN
05-06-2007, 13:03
Ми докато се изпразни ше му е по-добре ;)
krizbeto_zleto
05-06-2007, 16:22
paaaaaaaaaaaaaaaa dokolkoto razbiram si si ugovorila den i 4as za svirka mn int raota paaaaaa tree da go izprazni6 ina4e kaf e smisala
аха...определено ще му е по-хубаво ако свърши....ама ще е гандо ако е в устата ти.
Sexapilna_kukla
05-09-2007, 19:26
аха...определено ще му е по-хубаво ако свърши....ама ще е гандо ако е в устата ти.
Защо да е гадно, може пък на нея да й хареса :-s