View Full Version : Момичета как ни желаете без косми или със косми?!
otorinolaringologo
04-24-2005, 08:34
Нямам си и на идея как ни предпочитате(как момичетата предпочитат момчетата) с косми по краката или целите гладки като яйце. Иначе и за около половите органи незнам какво искате, казвайте да ни е по-лесно на нас, и по-хубаво на Вас.
ami dolu-bez kosmi,a po krakata s1s,6oto moje nqkoe momi4e kat te vidi 4e si si obr1snal da kaje''tozi e gei''.tova e moeto mnenie
амииии аз лично много се чудя, защото по-гладки от моите крака да има момчето ми е някак си странно.От друга страна пък някакви косми...всъщност на краката не е толкова важно, по-скоро под мишниите предпочитам да си ги маха
miloto_girl_4e
04-24-2005, 10:30
po polovite organi - zaduljitelno bez kosmi :!:
pod mi6nicite - predpo4itam .. da nqma :!:
po krakata ... kakto toi si re6i i s kosmi i bez kosmi me kefi :wink:
a i po gurdite ako ima.. predpo4itam da si gi maha :roll:
Gostenka
04-24-2005, 10:36
to hybavo vsi4ki predpo4itame tyk-tam bez kosmi,no kak da kajesh na polovinkata si,4e predpo4itash na opredeleno mqsto da se obezkosmi ?!hybavo e napravilo mom4eto,4e pita,makar 4e dosta biha go oburkali otgovorite zashtoto vseki misli razli4no..
kurabiika
04-24-2005, 11:46
ами не ми харесват космите по половия член подмишниците гърдите и корема затова предпочитам да няма там или поне да не са много гъсти и големи :) (ауу ся се сетих че някой момчета имат голямо окосмение и по гърба...ама те са малка бройка)а по краката може и да има там не ми пречи както и по ръцете иначе ще изглежда гадничко и малко педалско
kaka_lara
04-24-2005, 12:40
spodelqm mnenieto na kurabiika :wink:
Bimper-ska
04-24-2005, 14:27
амииии аз лично много се чудя, защото по-гладки от моите крака да има момчето ми е някак си странно.От друга страна пък някакви косми...всъщност на краката не е толкова важно, по-скоро под мишниите предпочитам да си ги маха
I az taka. A doju okolo h** nqmam predpo4itaniq.
vse pak sqko momi4e si ima nali mnenie , no vse pak i vsqko momi4e iska mom4eto da e obrysnato otdolu - kakto i vie go iskate za nas , a za krakata - tova ve4e e sobstveno mnenie,no na men li4no mi e vse taq we man :) ne se stqgai tolkoz kakvo mislime nie - vajnoto e i na teb da ti e qko ! are 8)
LiNkiN4eTo
04-24-2005, 19:16
:!: без :!: без :!: без :!: без :!: ен-та пъти :!:
az predpo4itam mom4eto da si ima kosmi po krakata zashtoto ina4e e mailko geisko de da znam:)A za dolu po dobre da nqma!
otorinolaringologoa
04-24-2005, 20:13
Всичко което си го мислех е така, долу е по-добре без косми за нас момчетата, както и за Вас момичетата, иначе по краката е яко педалско да се обръсне момче, все пак това е доста мъжествено според мен, по мишниците е задължително, много яко дразни и супер гадно мирише.
BABY_SEXY_GIRL
04-24-2005, 21:36
Около половите органи - без!
Под мишниците - без!
На гърдите - без!
На другите мяста може да има, но на споменатите по-горе държа да няма :roll:
baby_one
04-25-2005, 13:07
Под мишниците - без!
На гърдите - без!
i az taka oba4e moje i na stomaha da nqma zashto ima mom4eta koito i tam imat ili moje da ima ama da ne sa nqkakvi gastalaci
the witch
04-25-2005, 16:04
direkten otgovor. ne ne i ne. bez kosmi. :!:
hopeless_pmg
04-25-2005, 17:25
ave az sam mom4e i si gi maham po cqloto tqlo i mi e naj dobre:) oba4e ponqkoga kato ida na more me bazikat ama sviknah:) apak i taka na momi4etata pove4e im haresva i na men mi e po - dobre;)
момичетата - по гъза искате ли да си махаме космите, а?
Po krakata si e mnogo dobre s kosam4eta....daje mi e mnogo priqtno da si galq krakata v negovite. Ina4e pod mi6nicite zadaljitelno bez- ina4e e gnusno. A po polovite organi nikakvo brasnene mnogo e gadno i bocka otvratitelno. Kola maska moje ama edvali nqkoi maj 6te se navie , tak4e 1 kasa podstrijka e perfektvo i predpo4itam.
BABY_SEXY_GIRL
04-25-2005, 21:12
момичетата - по гъза искате ли да си махаме космите, а?
Не мисля, че е много задължително, но аз лично предпочитам без :wink:
А по гърба? :D
Ооо, задължително, мноо е гнусно :!: :x
bulgarche
04-25-2005, 21:28
I az taka. A doju okolo h** nqmam predpo4itaniq.
Bimper-ska какви са тия неща дето пишеш бе мила ?!? :)))
По темата: Бръсни се под мишниците, половите органи и лицео естествено....другате сам си решаваш....незнам как предпочитат момичетата....
А между пръстите на краката и ръцете да си ги махам ли ? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
s kosmi po krakata moje....ama pod mi6nicite i tama dolu se mahat 100% shoto ina4e ne e hava...prosto e nekomfortno..pone za mene
bobbyggx
04-26-2005, 07:51
s kosmi po krakata moje....ama pod mi6nicite i tama dolu se mahat 100% shoto ina4e ne e hava...prosto e nekomfortno..pone za mene
Под мишниците са 100%, аз там се чувствам некомфортно, и не обичам естествената мъжка миризма, на вмирисан ПОР.
Аз предпочитам момчето да си има косми по краката;
под мишниците обаче е задължително да няма...отвратително е;
половите органи - предпочитам да не се бръсне, защото боцка и е адскии гадно :x всичко друго е по-приемливо;
а за гърдите и от пъпчето надолу...не ми правят никакво впечатление и ми е се тая;
също така обичам когато момчетата си оставите брадата да ви порасне малко, към 4-5 ден и мн. се кефя...ама знам че на повечето хич не ви е приятно!
Под мишниците - без!
На гърдите - без!
i az taka oba4e moje i na stomaha da nqma zashto ima mom4eta koito i tam imat ili moje da ima ama da ne sa nqkakvi gastalaciи аз мисля така :wink:
Под мишниците са 100%, аз там се чувствам некомфортно, и не обичам естествената мъжка миризма, на вмирисан ПОР.
На мен честно казано ми харесва как мириша като се изпотя, но проблема е, че на другите не им харесва...:D
Ami opredeleno predpo4itam bez kosmi !!! I na krakata su6to ne iskam da ima kosmi ne znam .. haresvam poddurjani mom4eta...ne mi haresvat nqkvi kosmati topki...
CRaZy_IKT
04-26-2005, 21:18
Na gyrdite,gyrba,podmishnicite-bez kosmi...Na onaq rabota e jelatelno da nqma,a po krakata da si e s kosmi da ne e nekvo geiche i po rycete da si ima
p1tni4ka_za_ada
04-29-2005, 18:38
Доло ги махаите,много по-приятно е да няма. На краката - бе да има :lol: там си е напълно нормално. Пък не ми се е случвало момчето да има по гърдите.Ако има и тях да махне :lol: :lol: :lol: :lol:
foursquare
04-29-2005, 18:50
Ми проблем ли е да си бръсна краката (момче съм) като се има в предив ,че имам таттоо на крачето и ако имам косми няма ефект от нея..
Пък и съм на 15 години и мисля ,че е яко да видиш момче на мойте години с таттоо ? :)
SisTeR`oN`MaXa
04-30-2005, 06:00
Под мишниците - без!
На гърдите - без!
t04n0 taKa :wink:
Ae ako pitate men navsqkyde kydeto imate kosmi trqbva da se epilirate(glavata po jelanie) - mom4eta i momi4eta. :D :D :D Super typo e kogato nqkoe mom4e ne se podyrja, a momi4e s mustak - hahahahah.Ei tva napravo umiram da se hilq. Ne se 4udete a se obezkosmqvaite - navsqkyde!!! Po-higieni4no e i po esteti4no :D
Satanas_daughter
04-30-2005, 10:14
po polovite organi - zaduljitelno bez kosmi :!:
pod mi6nicite - predpo4itam .. da nqma :!:
po krakata ... kakto toi si re6i i s kosmi i bez kosmi me kefi :wink:
a i po gurdite ako ima.. predpo4itam da si gi maha :roll:
i az sum taka,daje i na krakata predpochitam da niama
Kvi kraka kvo 4udo???? AZ kato vidq mom4e ili momi4e s kosmi po tqloto ili krakata i mi se dopovry6ta dokato q gledam ta kamo li da q dokosna.Za sex nqma da govorq. :evil: :evil: :evil: Prosto trqbva da razberem 4e trqbva da se podyrjame - kakto fizi4eski taka i psihi4eski :D Koi kakto moje.
ae vii maje li ste ili goli ohliuvi.goli ohliuvi 6oto sled premahvane na vsi4ki kosmi to4no na twa 6e zaprili4ate xaxaxax. Nai na kiriq e maha6 kosmite pod mi6nicite podstrijka okolo huq (samo podstrijka) malko ot gurdite moje6 da vzeme6 (ako slu4aino si kato vejdio voivoda) i twa e. A kolkoto do twa dali momi4etata go haresvat super mi e sme6ni nekvi devstveni mi6ki da si iskazvat mnenieto 4e iskat mom4etata da sa obeskosmeni otvsqkade a puk vsu6tnost ne sa vijdali gol muj xaxaxa.
SHanTAFa
05-01-2005, 09:50
Абе е такива изказвания са много крайни.Първото,което е девствените мишки,могат да си изказват мнението,няма проблем-все някога ще видят гол мъж :twisted: А до въпроса за космарлаците-ами то си е до лична хигиена и прочие.Аз лично не обичам да има под мишниците и на пишока,е ако има някакви проблемни зони около врата и гърба ест,че не искам.Първо защото ми е по-яко да му гледам пишоната,а и няма никакви косъмчета да ми се пълни устата.Другото си е до лично негово мнение......мене ме кефи с косми по краката или по ръцете.....Смешно е и глупаво момче без косми по ръцете.......
мене ми е чудно за задника... тряя ли да се депилираме там?? :) шото не моеш да кажеш, че са малко.. ама не са и много.. а и са некфи таквиз мекички :)
по ръцете няя се обръсна никога!!! :)
ама задължително искам да ви чуя мнението за задника и неговия статус :)
под мишниците мене ме отвръщава да имам.. или миризмата... (кой беше тоя дето го кефела неговата миризма???!!! отвратително)
Po krakata si e mnogo dobre s kosam4eta....daje mi e mnogo priqtno da si galq krakata v negovite. Ina4e pod mi6nicite zadaljitelno bez- ina4e e gnusno. A po polovite organi nikakvo brasnene mnogo e gadno i bocka otvratitelno. Kola maska moje ama edvali nqkoi maj 6te se navie , tak4e 1 kasa podstrijka e perfektvo i predpo4itam.
e tva e i moeto mnenie,nai-to4no i qsno izkazano
Кофти е едно момче да е по-мазно от теб ... По-добре е да си с косми ... моят приятел не се чисти ... и яко си ме кефи !!!
a guza kak go predpochitate e momicheta kosmat ili ne ?
Mrazq kosmi! nenavijdam! Ama v kraina smetka tova ne e 4ak tolkova vajno ne mi puka osobeno ako naistina si haresvam priqtelq ne mi pravi vpe4atlenie kade ima kosmi i kade ne.
По мое мнение...с риск да повторя няколко човека.... страшно е педалско да си обръснеш краката.
Мишниците - задължително.
Гърди - Само ако са като джунгла.
Топки - ами мойте ги бръсна и маи наистина е по добре една прическа.
Задник - абе вие болни ли сте? ако искате и да си епилираме дупката отзад около нея?
Корем - ами на мен ми се струва по яко като има малко косамчета които придават пухкавост... но в никакав случай да са много.
Гръб - то е ясно
Ръце - хахахахахахахах точно тва е супер яко...а като си представя гола рака.. ебати смеха.
Мъже стегнете се!!! Ако не ви кефи... поне мишниците си обръснете.
Иначе не ви ли е тапо като си вадите пишката и да се скубете!?
otorinolaringologo5
05-06-2005, 19:31
Мисля ,че един мъж трябва да има косми по краката и по ръцете ,все пак това е мъж .Иначе за под мишниците за малкия и там другите съм съгласен .Но тва да си обръснеш краката е педалско според мен .
THE_GANGSTA_GIRL
05-06-2005, 20:26
Нямам си и на идея как ни предпочитате(как момичетата предпочитат момчетата) с косми по краката или целите гладки като яйце. Иначе и за около половите органи незнам какво искате, казвайте да ни е по-лесно на нас, и по-хубаво на Вас.
На краката няма нужда да си ги махате, но по оная работа е задължително!
totaly_sexy
05-08-2005, 21:36
BEZ...
glori_vidin
05-14-2005, 16:25
Okolo polovite organi bez, a krakata_sas!!!
:wink:
mazoxista
05-15-2005, 21:34
viii prekalixte malko ...
nqma si obrasna krakata 6oto 6i zaprili4am na nqkaf pederazZz!!!po polovite organi nqkoi kaza da ne gi mahame kat stanat 10 santima kosam ko da napraq we kat ne mi e nadarven huq si da nemoa da namerq !!! bati brasnete se samo pod mi6nicite i slabinite drugutu shits :evil:
HunterKiller
05-16-2005, 21:02
Aбе като начало смятам да кажа, че всъщност това няма голямо значение, ако хората се харесват, за любов да не говорим. Те са си се обичали и преди да се измисли депилацията :)
Пък и какъв е проблема, казваш на партньора, че така предпочиташ и той щом те харесва няма да се противопоставя, особено пък за това :)
Е, да добре е да си бръсне човек мишниците поне лятото, защото тогава мирише...ОК пък и по потник се ходи туй онуй:)
Долу (там където слънце рядко огрява), ако ще се чувства човек по-добре,партньорът му също , или пък има срамни въжки :shock: ...ОК, така трябва
А иначе да се обявява едно или друго за варварско си е много глупаво според мен. Всички косми по тялото трябвало да се МАХНАТ, гадни са... е добре, хората които смятат това ОК, само дето аз пък смятам, че е странно и крайно. НЕ виждам място за гнус м/у двама партньори в нормална ситуация. И не забравайте - космите са тук отпреди самобръсначката :twisted:
NaSty GiRl
05-17-2005, 07:20
Без косми моля ;) хаха
kuPidon4ef
05-17-2005, 09:18
mejdu krakata po gurdite i korem4eto i pod mishnicite bez;))))))) a po krakata ve4e nqma zna4enie stiga da ne sa mn obrasli xixix:)
BlinDBoY
05-17-2005, 09:39
Аз си махам космите....навсякъде...
1.Много се потя с косми
2.Ходя на фитнес
Не знам вие с косми или без косми предпочитате обаче аз определено..не ги понасям!!! :wink:
kellybundy
05-17-2005, 09:46
kolkoto po-malko kosmi tolko po-dobre :lol:
bLaCk_MaGiC
05-18-2005, 05:21
Аз си махам космите....навсякъде...
1.Много се потя с косми
2.Ходя на фитнес
Не знам вие с косми или без косми предпочитате обаче аз определено..не ги понасям!!! :wink:
Нормално е едно Теен-че да се бръсне (или пък кола - маска върши добра работа :) )
Аз лично - яко бръснене навсякаде - иначе през лятото когато ходя на море ... кола маска задължително на цялото тяло.
значи примерно като играеш баскетче и си с шорти е по-яко да няма косми на краката. изглежда по-яко. Изобщо при спорта е по-добре без, на спортистите ходете и им кажете че са педали,а :wink:
Opredeleno e mnogo po gotino da nqma kosmi.Mom4eta,mahaite si kosmite-badete seksi i priqtni na dpopir za polovinkata si!!!
worldclass
05-19-2005, 20:10
aa ee momcheetaaaa
mahaite si kosmite navsqkade.Normalno e ne e pederastko spkoiinoooo
Az lichno si gi maham.
Kraka,korem,gardi,intimni chasti,lice,mishnici a lqtoto i race.S kosmi viziata ne e dobra.Higienata i tq.Stiga s tia prikazki che e pederastko shtoto zvuchi smeshno
SisTeR`oN`MaXa
05-21-2005, 18:19
amMm az Li4no predpo4itam bez... Mislq 4e ve4e sam otgovarqla po takava tema ama kakto i da e :)
Абе нз какво ви е фанало с тва за космите по краката че било гейско?!?! Хора осъзнайте се живееем в 21 век!!!!!!!!!!!!!!!!! Не е ли по-важно човек да изглежда добре а? С косми е по-скоро гнусно ако ги няма никъде най-добре ! Особено по краката е ужасно! Както и по х** :lol:
Това че спортистите са с обърснати крака, е защото им се налага, а не че те искат. Налга им се заради масажите които им се правят за възстановяване.
И примерно за краката, не ги бръснете хораа, бръсненето е най-лошото нещо на света заедно с тез депилатуарни кремове ( те вършат същата работа като бръснача). Като сте решили да махате космите ползвайте епилатор или кола маска
Бръснете се само под мишниците. Иначе навсякъде става по-лошо акто се бръснете и космите все по-бързо ще растат. Всеки грабва първо бръснача без да се замисля.
Иначе аз караката не ги бръсна, просто защото не виждам смисъл.
ycMuBkaTa
06-12-2005, 12:25
По половите органи под мишниците - без косми, а иначе на другите места не ми пречи дори ми харесва например ако има по ръцете или гърди :) действа ми възбуждащо :oops: въпрос на предпочитание :wink:
Immortality_
06-17-2005, 13:34
zadyljitelno DA...
da ima kosmi po krakata...racete i ako brada ima... maiuko miua :oops: za da bode :P :twisted:
da nyama po gyrba... ne me kefi osobeno :?
a ostanaloto ve4e si e po negov izbor... na men mi e vse edno :twisted:
WwanAdoO
06-17-2005, 20:43
Abe na kura da nqma kosmi est...ina4e e nekvo gadno...a po krakata mene li4no me kefat mom4eta bez kosmi ama ako imat ne mi pre4at osobeno
edin`marmot
06-18-2005, 10:26
pi4 ela do vka6ti az 6te te obrasna ako si mnogo kosmat :D mrazq kosmati maje po krakata i na racete moje vapreki 4e predpo4itam gladki kraka!!!! ama nqkoi propusnaha da spoment garba zatova az 6te si kaja 4e i tam netrqbva da imash :D ama za mai sigorno ela az da te obrazna apak moje i nqkoq figurka da izmaistorq :twisted: :wink:
Pi4 ne e vajno madamite kvo mislqt dali s kosmi ili bez kosmi.Kakto ti e dobre na teb.Na men mi e po got bez kosmi taka 4e gi brysna epiliram i t.n
Abe nqmam protiv na kralat i na razete.. ma na korema tam kadeto sa plo4kite -ako ima muskuli mom4ete estetveno bi bilo hybavo ako nqma.
flirty_girl
06-18-2005, 14:21
Ами значи според мен под мишниците и покрай интимните части е задължително, по гърдите и гърба - само ако са повечко и на другите места - нямам претенции. Все пак при мъжете не обичам да издребняват на някакви по-специални места. Например по краката ще го преживея, но на ръцете - не!
seksapila
06-18-2005, 14:25
По половите органи под мишниците - без косми, а иначе на другите места не ми пречи дори ми харесва например ако има по ръцете или гърди :) действа ми възбуждащо :oops: въпрос на предпочитание :wink:
i na men tei mi haresva :P
Az li4no haresvam mom4eta koito sa bez kosmi navsqkade.. :D
И аз мисля,че на половите органи и под мишниците не трябва да има косми,а за останалите места няма проблем дори и да има косми-все пак космите са знак за мъжественост! :lol:
А иначе ако няма никакви косми може да те помислят за педал! :) :) :)
mary_jane_666
06-19-2005, 16:18
samo da nqma po intimnite 4asti i pod mishnicite ,... drugoto ne me interesuva ... qko e kato ima i nabola brada na liceto 666toto dere super qko kat 6kurka ... :twisted:
MaRiYa_86
06-20-2005, 10:32
Аз съм си навсякъде-БЕЗ КОСМИ :)
Без косми долу [-X [-X [-X [-X [-X [-X
_crazy_baby_
05-06-2007, 12:36
gol kato ohluv ne be bazikam se ama e hubavo pone na intimnite 4asti da si mahate kosmite shtoto ina4e e protivno nqkvi stur4oci da te privetstvat ot tam :lol: :lol: puk i da nqma samo nie da tarpim bolkata ot premahvaneto na kosmite aaaaaa aide malko i vie popla4ete :smt005
Glezanka
05-06-2007, 13:01
gol kato ohluv ne be bazikam se ama e hubavo pone na intimnite 4asti da si mahate kosmite shtoto ina4e e protivno nqkvi stur4oci da te privetstvat ot tam :lol: :lol: puk i da nqma samo nie da tarpim bolkata ot premahvaneto na kosmite aaaaaa aide malko i vie popla4ete :smt005
Hahaha ... daaaa s teb sum :)
JoeBanana
05-06-2007, 13:05
Без косми долу [-X [-X [-X [-X [-X [-X
ти, май, си и без мозък !
СПРИ ДА ВРЪЩАШ СТАРИ ТЕМИ, БЕ
Аууу,много сте ми прости... Т'ва че си маха космите по краката,не значи че е гейско,това е признак на хигиена... Умници... Хитрици... Подмишленцата,гърба,кракат а,ръцете,половият орган,всичко е окосмено,даже има хора които са толкова хубави и желани,че като се съблечът имат косми по гърба и дупето,това не е срамно,просто е такава ПРИРОДАТА му,вземете го разберете... МУргавите и Негрите,имат повече косми отколкото БЕЛИТЕ... Малко поука...
Аууу,много сте ми прости... Т'ва че си маха космите по краката,не значи че е гейско,това е признак на хигиена... Умници... Хитрици... Подмишленцата,гърба,кракат а,ръцете,половият орган,всичко е окосмено,даже има хора които са толкова хубави и желани,че като се съблечът имат косми по гърба и дупето,това не е срамно,просто е такава ПРИРОДАТА му,вземете го разберете... МУргавите и Негрите,имат повече косми отколкото БЕЛИТЕ... Малко поука...
брао, бе, ако не си бръсне краката ще си наруши яко хигиената - аз викам, че има и нещо на коет му викат баня?
Че е гейско, гейско е мн ясно - с некви женски крачета. :-({|= :smt005
Негрите,имат повече косми отколкото БЕЛИТЕ... Малко поука
Да и негрите имат повече пръсти от белите
ЩО
ЗА
ГЛУПОСТИ?! :smt017
BeMyLover
05-07-2007, 12:50
Az predpo4itam bez kosmi za6toto si e nqkak i az nz kak da go opi6a ne obi4am mom4eta s kosmi :wink:
SweetDaNi
05-07-2007, 12:57
Ем аз мойто бебз си го харесвам сякак, но наистина е по-добре без косми.. поне отдолу де O:)
MaKiNgMeCraZy
05-07-2007, 13:04
От долу да няма косми !! Определено така е най-добре.
Под мишниците също да няма косми !!
По краката, ръцете .. нормално да има .. все пак мъж .. ;)
За гърдите .. по-добре е да няма .. или ако има и са някво съвсем малко не ми пречат ;)
awe mahaite gi na vsqkyde weeeeeee!!!!MRAZQ KOSMATI MyJE
marina star
05-07-2007, 14:07
KOLKOTO PO-GLADKO,TOLKOVA PO-DOBRE!!!
Kak ve tova e myjestvenosta KOSMITe e da ot dolu bez no ne pre4i tolkova :) .Moq friend iska da se obezkosmi no az ne mu razreshavam 6tot super me kefi malkite tynki neokytnati negovi kosm4eta :-D :-D