Влез

View Full Version : ДЕТСТВЕН ПРОБЛЕМ

05-08-2005, 09:56
Значи снощи бяхме заедно и така започна всичко по реда си:целувки,шпакли ала бала.До дук добре,след това преминах към пръстите,както си трябва първо единия после и другия,след това дойде ред на пениса,но за мое съжаление нещо се обърка и не можаш да го вкарам,защото беше по-голям от вакината.Защо стана така,да не би да не я бях отворил напълно или зареди нещо друго плс хора споделете своето мнение и опит,защото сега не знам с какви очи да я погледна и с какво да внимавам за напред.

Nasindo
05-08-2005, 11:21
e kvo zna4i ni6to ne stana taka li ..........mislq 4e moga da ti pomogna za6toto znam kakvo e...i na men mi se e slu4valo da popadne6 na nqkoe po tqsno momi4e ...i da ne stane ni6to....znam kak se 4uvstva6...za6toto i az sam se 4uvstval taka... no da ne ti puka...makar 4e nqma da go zabravi6 ot ei taka... prosto az se postarah sledva6tiq pat lub.igra da prodylji pove4e i da vyzbudq momi4eto pove4e.... i uspqh ... vsi4ko premina gladko i sex-a be6e 6....no ne trqq se pritesnqva6... az li4no si mislih : ami kvo da napravq az sam nadaren a tq e tqsna....prosto kogato e vyzbudi6 zdravo...vsi4ko 6te vleze v neq;}....spoki4...pri men taka stana ...uspeh brato! 6te vidi6 4e 6te uspee6

ProstoAz
05-08-2005, 11:45
Ами нормално е щом е била девствена.
И при мен първият път не се получи... :oops: :oops: :oops:
Пробвайте пак и нещата ще станат, както трябва. Ако не на втория, то със сигурност поне на третия път. :wink:
А не разбирам тебе са нещо срам ли те е какво?? Може би и тя се чувства така. Сигурно си мисли, че тя е виновна...А то никой не е виновен, така си е първия път (при някои). Така че не се притеснявай и да не ти пука, по това, което казваш си се справил перфектно. Давай и следващия път така и гледай да е възбудена на МАХ. Айде..
Успех! :wink:

LetiCherry
05-08-2005, 14:27
Така че не се притеснявай и да не ти пука, по това, което казваш си се справил перфектно. Давай и следващия път така и гледай да е възбудена на МАХ. Айде..

Абсолютно съм съгласна! Само една малка забележка - пише се деВСТвен, а не деТСтвен!!! :wink:

Ekita
05-08-2005, 16:11
I pri men ima6e problemi pyrviq pyt,bqh dosta tqsna,a priqtelq mi ne ot nai-o6tetenite,no kogato me vyzbudi dostaty4no i se opita pak kato si pomaga6e s ryka se polu4i :oops: Taka 4e ne se pritesnqvaite,slu4va se,prosto ne gubete kuraj i vsi4ko 6te e OK sledva6tiq pyt!

Verliebt_Maedchen
05-08-2005, 16:55
Така че не се притеснявай и да не ти пука, по това, което казваш си се справил перфектно. Давай и следващия път така и гледай да е възбудена на МАХ. Айде..

Абсолютно съм съгласна! Само една малка забележка - пише се деВСТвен, а не деТСтвен!!! :wink:
t1kmo i az tova 6tqh da pi6a:}}}}ne se nau4iha kak se pi6e...a be hora,p1rvo pone tova nau44ete,a posle kak se pravi sex :!:

Napu6en-Buhal
05-11-2005, 09:45
eMi poGLedNi gO Ot dObraTA sTraNA... sEga Tq sI MisLi cHe ImaSH MnoGo GoLqM *** :D

foursquare
05-12-2005, 14:59
Погледни го от смешната му страна ;-) Аз така правя като нещо... нестане ХиХиХ :-)

Следващия път прайш една гоооЛяма любовна игричка и си готов дуде ;-)

one_touch
05-12-2005, 18:10
Spoko 4ovek i pri men pyrviq pyt ne be6e cvete.az dori ne go smqtam za pyrvi pyt ,a 4ak sled 2 opit kogato blaopolu4no vleze.men dori sedmici i meseci sled tova me bole6e kogato vliza6e i sym imala slu4ei kogato ne moje da vleze za6toto pak mnogo me boli , no tova be6e predimno v na4aloto.sega ponqkoga s malko bolki ama vliza.USPEH :!:

flirty_girl
05-15-2005, 20:04
1-во пише се "девствен" вместо "детствен" и "вагина" вместо "вакина"!
А сега :arrow: по темата: Споко,просто опитайте пак и мисля че следващия път ще се получи. Процедирай по същия начин, ако е възможно я възбуди повечко този път
УСПЕХ

AvaLan4e
05-20-2005, 22:02
nema kvo da se pritesniavash vig na mazeto sigurno i e mnogo gadno shtom e bila devstvena :? pogovorete si, nima nachin da ne stane, prosto poveche opiti pravete dokato ne se poluchi 8)

sherry
05-20-2005, 22:51
момичето е било девствено,нормално е ,че се е получило така.Няма от какво да се притеснявате,може би следващите пъти всичко ще е както трябва,само бъди внимателен и спокоен :wink:

05-21-2005, 02:56
Гадна работа пич, а само врънкат как размира имал значение и особено дебелината :wink: , айд де на - дебел е яко, ама кат не влиза къв е смисъла. Такива като нас трябва само по какички да ходиме за да получиме каквото ни се иска :( да ама не ме възбуждат разни зрели жени (ми че, те даже и работа си имат и карат по яка кола от мене, срам :oops: )

bulgarche
05-21-2005, 08:26
Еми нормално бе човек. Пък и ако е била по-тясна...нормално е...не еболка за умиране..сега тя се чвства и по-зле даже от теб. По-скоро тя е виновна...въпреки, че при тези неща нетрябва да се търси вина у някой :) Айде споко и давай смело напред. Следващия птът ще се справиш ;)

GeRyTo
05-21-2005, 09:14
eMi poGLedNi gO Ot dObraTA sTraNA... sEga Tq sI MisLi cHe ImaSH MnoGo GoLqM *** :D

Хахахахахахха, съгласна съм! :D :D :D :P

pLaMa4eTo
05-21-2005, 11:58
spoko pi4..mn 4esto taka s epolu4ava... prosto sledva6tiq put si poigrai malko pove4e s neq i q nakaraq da i stane super kef i sled tfa premini natatak...dori i da ne stane pak-probvai po-prodaljitelno s prast4etata...ili pahni ako moje6 pove4e ot 2..vse nqkoga 6e stane...

lina15
06-11-2005, 22:13

t1kmo i az tova 6tqh da pi6a:}}}}ne se nau4iha kak se pi6e...a be hora,p1rvo pone tova nau44ete,a posle kak se pravi sex :!:
da

s3x_0n_th3_b3aCh
03-25-2008, 11:27

da :smt023

LiLGrizzly
03-25-2008, 11:31

i az tfa zabelqzah... :shock: kato se sudi po ocenkite mi..

TheBlackStranger
03-25-2008, 11:32
Темата е от 3 години, бе хора...

MakeMeLaugh
03-25-2008, 11:59
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
ХАХАХАххахахХАхахахахах
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕЕЕ НЕРЕАЛНО ЕЕ :grin: :grin: :grin:
MAke me laugh

vodka_f
03-25-2008, 11:59
много голям проблем ....тцтцттцтц :lol: