Влез

View Full Version : поредното: Да го направя лиi?

izenceto
05-08-2005, 16:44
Molq vi iskam suvet4e na4i ot 2 meseca hodq s edno mom4e toi e po4ti na 18 a az na 15.Mnogo se kefim edin na drug obi4am go puk i toi men postoqnno mi go povtarq mnogo e mil,nejen abe vuob6te super e probema e tam 4e sigurno 6te iska da spim vsu6nost moje bi i az go iskam no se priesnqvam ot vuzrasta si vse pak skoro napravih 15 ne sum li malka o6te?znam 4e toi nqa da me ostavi dori i da ne go napravim da iz4akam li nz!no mislq 4e sum gotova i go iskam!!! s kogoto i da govorq se mi kazvat tva si e tvoi izbor t.n. i nz kvo da pravq :?: HELP
thx predvaritelno :)

Verliebt_Maedchen
05-08-2005, 16:57
i porednoto:ako se 4uvstva6 gotova :!:
vs16tnost ako go poznava6 ot pove4e vreme i ako naistina si gotova -za6to ne.no li4no az ako poznavam nqkoi smao ot 2 meseca ne bih spala s nego-i to 1viq p1t

izenceto
05-08-2005, 17:17
nie prosto hodim ot skoro a ina4e go poznavam otdavna i sum sigurna v nego...prosto nz moje bi 6te e nai-dobre da iz4akam malko..a i zabravih da spomena 4e i na nego 6te mu e za purvi put :)

e4o
05-08-2005, 18:17
6tom se 4ustva6 gotova i go jelae6 ne vijdam nikakuv problem, davai napravete go...za tva ne mislq 4e ima vuzrast kogato iska6 togava puk i 15god ne mislq 4e si malka :roll: :wink: , 6tom si go re6ila kogato doide udoben moment go pravite...Kusmet :) :wink:

sherry
05-08-2005, 18:52
хихи,че сладко -това,че и за теб и за него ще е за първи път.Много хубаво,че си се обичкате,ако искаш изчакай още малко,за да си наистина сто процента готова,още месец-два да се опознаете като двойка.

Immortality_
05-08-2005, 19:30
ako go obi4a6 i iska6 da go npravi6- za6to ne
vse pak si s nego 2 meseca...ne mi se vyarva da e naprazno, taka 4e davai, obi4kaite se :D

Chiana
05-08-2005, 20:32
emi mili4ka trqbva da go iska6 ti samata a pak ne si tolkova malka. nqma opredelena vazrast za 1viq pat. spored men moje6 o6te vreme primerno mesec dva max da xodi6 s nego i togava da spi6 s nego makar 4e 2 meseca sa napalno dostata4ni ako si gotova ti samata. ako ne si sigurna 100% iz4akai. i nai vajnoto gledai da si napalno ubedena 4e toq 4ovek jivota si dava za tebe i te obi4a bezumno mnogo a ne prosto 6toto xodite ot edi si kolko vreme i trqbva da spi6 s nego. sexa ne e zadaljenie a izraz na obi4ta kakto i golqmo udovolstvie :twisted: . a i vinagi trqbva da e s prezervativ :wink:
a pak i 6tom i na nego 6te mu e za 1vi pat tova e mnogo dobre btw 6toto rqdko se namirat takiva mom4eta.

05-08-2005, 20:40
xixi mersi macki super ste!! :wink: :D

linx
05-08-2005, 20:51
Xexexe ti si na 15 a mislish che ti e rano xexex. A znaesh li kolko mnogo pikli na po 12-13 veche sa go pravili...Abe vajnoto e kogato si gotova za tova psihicheski i fizicheski :wink:

machoka
05-08-2005, 21:29
Приятелко,

Според мен ти е рано. Виж, не казвам че си малка, а че ти е рано. Физическата възможност я имаш, но какво от това? Какво ще усетиш от половият акт? За какво ще го направиш? Ще влееш ли чувство, емоция в самия акт или ще го направиш просто защото твоите приятелки го правят и да не останеш по-назад? Просто за да кажеш, че си правила секс?

Помисли си хубаво, това е важна стъпка в живота. Кажи на момчето, че не искаш и не си готова за да го пробваш. Ако продължи да настоява и ти се обиди, че не искаш, то значи той е с теб САМО заради сексуалните контакти, които очаква. Повярвай, казвам ти го от гледна точка на момче. Едно свестно момче никога няма да те задължи да го направиш с него, нито пък ще се цупи. /ако твоя почне да те заяжда, че не искаш да го направите/. Винаги ще те изчака, ще бъде толерантен. Подложи го на този 'изпит', за да видиш какъв ще е резултата и дали си се излъгала в преценката си за него. Ако каже 'добре, няма проблем мила, ще го направим когато си готова' и няма да се цупи и да те гледа накриво - значи той е 'твоят' човек.

А иначе - отново казвам, помисли защо ще го направиш! От любов или просто за самото ***кане да се изфукаш пред приятелки, да се направиш на голяма и зряла. Не казвам, че не си такава, но не е това начина да го покажеш.

Успех в избора!

BABY_SEXY_GIRL
05-08-2005, 21:49
nie prosto hodim ot skoro a ina4e go poznavam otdavna i sum sigurna v nego...prosto nz moje bi 6te e nai-dobre da iz4akam malko..a i zabravih da spomena 4e i na nego 6te mu e za purvi put :)

Ти сама си отговори на въпроса :wink: Изчакайте малко и когато ви дойде желанието и музата го направете както вие искате и си знаете :wink:

izenceto
05-09-2005, 08:56
machoka izvinqvai kak moga da se fukam s tova to e ne6to li4no puk i kakvo ob6to imat priqtelkite mi? :?: az znam 4e takova mom4e kato nego nqma da namerq deto da ne gleda samo kak da me na**e i da mi bie 6uta!razbira se 4e nqma da me zareje ako ne go napravim ili sled kato go napravim govorili sme si za tova i toi prosto me popita dali iskam dali sum gotova i t.n.Za6toto toi me obi4a i iska purviq put da sme zaedno da se lubim...:)toi e strahotno mom4e i az nz otkude izvadih toq kusmet xe xe :lol:
nz 6te iz4akam i kogato doide momenta 6te go napravq :)

korn___
05-09-2005, 16:36
da tvoe re6enie si e !!! am za tva dali si malka ... poznavam edno momi4e det e na 13 i .... ti 6te se seti6 :lol: pri polojenie 4e momi4eto ne e nqkvo bezmoza4no kurve de !a i za6to si4ki tolkova mnogo mislqt za purviq put vij sa ... kogato prosto oseti6 4e ve4e go iska6 prosto si go zemi tva da ne e planuvane koga 6te izlezne6 da si kupi6 hlqb za ve4erq ?!? kogato oseti6 4e iska6 togava go napravi !

http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg

Schneeflocke
12-11-2007, 09:33
Той е на 20, а ти на 17, нали ;)
Темата е на ДВЕ години... Намерете си приятели, хора.... От социален живот не се умира...

koalka
12-11-2007, 10:06
Стара тема!