PDA

View Full Version : oralen sex

sexy-lady
05-15-2005, 10:29
Priqtelqt mi ne moje da svur6i,kogato mu pravq svirki.Kude e problema?Kakvo da napravq,4e da moje da svur6i?

BlinDBoY
05-15-2005, 10:37
Ми дай анално или вагинално.....как искаш да свърши от свирки...кой свършва от свирки :x

e4o
05-15-2005, 11:47
Ми дай анално или вагинално.....как искаш да свърши от свирки...кой свършва от свирки :x
hmmm dosta mom4eta svur6vat ot svirki :?

JaYnE
05-15-2005, 13:13
cakata na oralniq sex ne e da vuzbudi, a ne da svur6va ot tva. za tva si ima drugi hvatki:P

Momchenceto
05-15-2005, 13:18
Абе на вас светофари и маркировка ли ви трябва за да стигнете до правилния раздел?!?!
Колкото по темата пробвай с прахосмукачка!!

11 точка от правилника!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
Unmoderated by Momchence

^I don't give a fuck^
05-15-2005, 13:31
Явно не можеш да ги правиш както трябва...
http://smilies.sofrayt.com/1/r/supergrin.gifhttp://smilies.sofrayt.com/1/r/biggrininvert.gif

tech_noir
05-15-2005, 19:01
Хората са различни, спокойно. Много момчета свършват при свирки, ама не всички (малко като оргазма при жените). Друг е въпроса че си има и начини, вкусове, техники... както всяко нещо. Зависи си и от двамата. Ако ен си му първата можеш да го попиташ дали е свършвал с предишните и как би му харесало повече. Понякога се притесняваме да говориим за това, за да не нараним по някакъв начин момиче, на което държим :) .

LiNkiN4eTo
05-15-2005, 21:17
cakata na oralniq sex E da vuzbudi, a NE da svur6va ot tva. za tva si ima drugi hvatki:P
suglsna napulno :D

05-15-2005, 22:48
На някои хора като на мен за да свършат им трябва малко повече бачкане от обикновенното за да свършат, при други пък няколко облизания и край :oops: . Ама ако ги правиш бавно има да си смучаш няколко дена. При бавно просто се възбужда, а за да може да свърши трябва да натрупаш напрежение което се получава с бързо манипулиране на органа, :oops: с свирка трудно, щото ще ти изпопадат зъбите :lol: ама ако му вкараш една бърза чикия с бързо лъскане ще свърши като стой та гледай. Просто смучеш смучеш няколко минути и той в тоя момент е готов за свършване ама му трябва тая стимулация за да получи оргазъм.
Лелее само да не ме бият мъжете тука че разкривам тайните на наште уреди :lol: .

final_fantasy_fan
05-16-2005, 08:31
po temata nqma da govorq,ama are nau4ete se da si puskate temite v pravilniq razdel!

9 точка от правилника!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL

tedo_davis
05-16-2005, 08:44
cakata na oralniq sex ne e da vuzbudi, a ne da svur6va ot tva. za tva si ima drugi hvatki:P
ahym!

Allthatshewant
05-16-2005, 11:18
qvno ne si go dokarala do ekstaz .. sluchva se :)

bLaCk_MaGiC
05-16-2005, 11:38
qvno ne si go dokarala do ekstaz .. sluchva se :)ahym

bydi po nejna s nego.daje moje da go popitash kak obi4a da go pravi (da te naso4i ) :)

foursquare
05-16-2005, 13:20
Чел съм че има техники ;-) по главичката и т.н а не само да си го сложиш в устата ;-)

ISSP
05-16-2005, 14:43
Хората са различни, спокойно. Много момчета свършват при свирки, ама не всички (малко като оргазма при жените). Друг е въпроса че си има и начини, вкусове, техники... както всяко нещо. Зависи си и от двамата. Ако ен си му първата можеш да го попиташ дали е свършвал с предишните и как би му харесало повече. Понякога се притесняваме да говориим за това, за да не нараним по някакъв начин момиче, на което държим :) .
To4no obratnoto...mnoo ne swyr6wat...

Ekita
05-16-2005, 17:24
Predlagam da sednete dvamata i da si pogovorite syvsem otkrito za sexa!Na koi kakvo mu haresva,koi ot kakvo se vyzbujda nai-mnogo,kakvo mu dostavq nai-golqmo udovolstvie.S edna duma vseki da opoznae tqloto na drugiq,za da se nau4i da mu dostavq pylna naslada.Nqma smisyl da pita6 nas,s vremeto ako ste dostaty4no blizki i se obi4ate i GOVORITE 6te se nau4i6 po-dobre!

tech_noir
05-16-2005, 19:10
To4no obratnoto...mnoo ne swyr6wat...

Абе и аз така си мислех на времето, че от свирка не се свършва (просто не ми се беше случвало). После... познай какво стана че сега съм на друго мнение :wink: .

07-10-2007, 12:26
Много малко мъже свършват само при лизане и лапане на члена от страна на жената.За да си сигурна,че ще го изпразниш е необходимо да комбинираш свирката и с чикийка.Аз например само от свирка не мога да се изпразня,но при комбинация с ръчна обработка изстрела е сугурен.Много жени не умеят да правят чикия.Хубавата чикия изисква главата на члена да не се докосва грубо с ръка.Масажирането на главата трябва да става като движиш надолу нагоре кожата обгръщаща главата на члена.

palomaaa
07-10-2007, 12:29
явно,все още не си разбрала кое и как му създава по-голямо удоволствие...

loli-po
07-10-2007, 21:24
Досега не съм имала такъв проблем, но ако наистина просто му го лапаш няма как да свърши, порови с в нета има много теми и техники за оралната любов. Може би трябва да го стимулираш по-дълго време, а и определено трябва да включиш ръцете. Най-добре го попитай кое му харесва и кое му доставя най-голямо удоволствие,ако се притесняваш да го попиташ направо го направи по време на оралната любов, когато е възбуден ще си каже всичко :wink:
Късмет!

DreamDiddy
07-10-2007, 22:21
Xaxaxaxaxaxaaxxa OTIDI SE SKRII NQKADE WE!!!!!!!!!!! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005