Влез

View Full Version : Девствеността

IKisseDAGirL
05-30-2005, 10:26
Tva kato vi 4eta mneniqta i imam 4uvstvoto,4e vsi4ki ve4e ste go pravili.. Sqka6 sym edinstvenata devstvena... Neka v tazi tema tezi, koito o6te sa zapazili detskoto v sebe si ( :) ) kajat za6to sa re6ili taka i koga smqtat da go napravqt :wink:
:arrow: Az lichno smqtam da se pazq za myja na jivota mi i NISHTO ne moje da me nakara da promenq reshenieto si : ) ) )

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

WaKo
05-30-2005, 10:34
То не бих казал, че губиш детското в себе си след като правиш секс, но карай. А иначе бих казал, че си още малка и след някоя година ще си промениш мнението. Имах много такива приятелки, които като бяха на 13-14 казваха като теб и след 1-2 години всички вече правеха секс, та направо се разпукваха. Не казвам, че ти си като тях, но като цяло така става, а и секса е прекалено хубаво нещо, за да се въздържаш от него заради такива причини. Секса не е толкова сериозно нещо, колкото си го мислят повечето момичета, които не са го правили и колкото по-бързо го разберат толкова по-пълноценно го изживяват

TupBush
05-30-2005, 18:27
Всички сте курви !

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 2 и 9 от правилника!
Благодаря!

05-30-2005, 18:37
kat si devstvena , kvo praish u "seks" :twisted:

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 9 и 11 от правилника!
Благодаря!

bulgarche
05-30-2005, 18:44
Аз съм девствен бе :twisted: :twisted: :twisted: :D :shock: :lol: 8)

Не прекалявай с emoticons

05-31-2005, 12:59
tiq koito sa zapazili detskoto li be
hahaha
ako na devstvenostta mu vikash detsko
eh de da beshe tolkoz lesno porasvaneto, da iz4ukam nqkoq i da porasna
tova 4e ve4e ne sum devstven ne zna4i, 4e sum porasnal(sushtoto vaji i za vsi4ki ostanali)

mira_
05-31-2005, 13:48
е кво, аз като не съм девствена мислите ли, че не съм дете?
Аз съм най-голямия дечко на тоя свят хи хи хи
*смуче си палеца*

Cherveno`Koska
05-31-2005, 17:47
Tva kato vi 4eta mneniqta i imam 4uvstvoto,4e vsi4ki ve4e ste go pravili.. Sqka6 sym edinstvenata devstvena... Neka v tazi tema tezi, koito o6te sa zapazili detskoto v sebe si ( :) ) kajat za6to sa re6ili taka i koga smqtat da go napravqt :wink:
:arrow: Az lichno smqtam da se pazq za myja na jivota mi i NISHTO ne moje da me nakara da promenq reshenieto si : ) ) )
спокоино и твоят ред ще доиде, когато се чустваш готова 8)

DeziRe
06-01-2005, 10:47
И аз съм като теб все оше не съм го направила,но не мисля да се пазя за някой си когато реша че е подходящ човека просто ще го направя :P А пък и смятам че е голям кеф (не първия път де ) така че.... си заслужава да се пробва :)

bulgarche
06-01-2005, 13:45
И аз съм като теб все оше не съм го направила,но не мисля да се пазя за някой си когато реша че е подходящ човека просто ще го направя :P А пък и смятам че е голям кеф (не първия път де ) така че.... си заслужава да се пробва :)
Всичко хубаво, но прочетете малко теми преди това. И гледайте да не станете "Наебана и изоставена".
Извинявам се за гадния израз, но така ми го написаха и ся го казвам на младите дами във форума (те не че като са млади са девствени, пък и големи да са)

DeziRe
06-01-2005, 21:36
Всичко хубаво, но прочетете малко теми преди това. И гледайте да не станете "Наебана и изоставена".
Извинявам се за гадния израз, но така ми го написаха и ся го казвам на младите дами във форума (те не че като са млади са девствени, пък и големи да са)
СПок пич няма пша се пазиме 10х за съвета :)

06-05-2005, 18:41
Аз съм почти на 20 и не съм го правила, а причината е: Не съм имала истински силна връзка и човек в когото да вярвам, за да го напрявя от любов и не съм се почувствала достатъчно разкрепостена, за да го направя без любов (но може би и това ше ми се случи). Не зная на колко години си, но по- добре не бързай, нито пък чакай до безкрай- сама ще усетиш кога.

miloto_girl_4e
06-05-2005, 20:22
mi i az sam devstvena i mnogo se gordeq s tova :D
na 15 sam,imala sam vuzmojnost da prava sex 2-3 puti,ama za nikude ne burzam.. ne kazvam,4e 6te 6te sam devstvena dookato se omuja :lol: :lol: ,no
kogato precenq,4e sam gotova i momenta e do6ul(a mai sega to4no tova si mislq :oops: ) 6te sam gotova da se otdam na mom4eto,koeto si obi4kam :wink:

S C A N D A L O U S
06-05-2005, 21:01
...nqmate ideq kakvo propuskate.......;)

CSKA1948
06-05-2005, 21:05
Аз съм много против секса за норматив, защото приятелите ти са го правили и ти трябва да го направиш. Много е глупаво. Сексът не е просто е**не, това е чувство, което трябва да се съхрани. Трябва да се прави с човек, който обичаш, особенно първият път...
Много е глупаво и дразнещо, като мина покрай някакви момчета и да се чува "Ей аз съм е*** 4 пъти, а ти колко?" и почнат да се хвалят. Не е това смисълът на секса...

bulgarche
06-05-2005, 21:09
na 15 sam,imala sam vuzmojnost da prava sex 2-3 puti,ama za nikude ne burzam.. ne kazvam,4e 6te 6te sam devstvena dookato se omuja :lol: :lol: ,no
kogato precenq,4e sam gotova i momenta e do6ul(a mai sega to4no tova si mislq :oops: ) 6te sam gotova da se otdam na mom4eto,koeto si obi4kam :wink:

Да бе..то такива като тебе са на изчезване..пари се и ще те сложим в музея на БАН :) Пък това за възможностите...незнам защо съм такъв...като харесам някое момиче и искам нещо повече даже не се опитвам да създам каквото мога. Просто сякаш не ми пука пък после ми е тъпо, че не съм... :)

terkata
06-06-2005, 08:15
Za6to misli6 4e ve4e kato pravi6 sex gubi6 detskoto v sebe si? az ne mislq taka no kakto i da e....tova koeto si re6ila da napravi6 bravo no propuska6 dosta ,nekazvam 4e trqbva da spi6 s vseki no kato obi4a6 nqkoi-za6to ne? nz na vseki my idva vremeto

Bimper-ska
06-06-2005, 13:00
Аз не съм девствена, но не се чувствам по-различно в сравнение с това, като бях. И не мисля, че сексът е вид спорт, в който трябва да се чупят рекорди, че да си броиш пътите, в който си го правил!
И друго - познавах една даскалица, някъде на 28-29 години, която беше девствена. Честно казано, беше много откачена! Това да не правиш секс до толкоз късно ти се отразява и на хормоналните нива бе!!! Можеш да се сбъркаш!

DeziRe
06-06-2005, 21:00
AMi...az kakto kazah ve4e sym defstvena i ne 4akam princa za da go napravq no vsse oshte ne sym otkrila podhodqshtiq 4ovek zatova...no se nadqvam da ne e 4ak tolkova gadno kolkoto se o4akva da byde :(

nasty_baby
06-08-2005, 18:50
Ami ne mislq 4e sled kato go napravi6 i gubi6 detskoto v sebe si!!!Su6to taka ne mislq 4e trqbva da se 4aka do bezkrai da nameri6 lubovta na jivota si za6toto tova e dosta trudno i po tozi na4in se li6ava6 ot dosta udovolstviq! :D puk i vsi4ko vse nqkoga svur6va i da nameri6 mom4e koeto obi4a6 da ne bi da si s nego do kraq na jivota si?Vsi4ko e vremenno e ne kazvam 4e trqabva purviq put s koito ti padne no ne trqbva i da se 4aka 4ak tolkova vse pak se izpuskat dosta hubavi ne6ta!Sexa si e sex i bez lubov i sus vse e hubavo ne6to, a kogato go pravi6 s 4ovek kogoto naistina jelae6 i obi4a6 e prekrasno!!!

S C A N D A L O U S
06-08-2005, 20:58
zna4i......
tuka kato 4eta,pove4eto devoiki deto sa pisali po taq tema, govorqt za tova kak go pravqt samo smom4eta v koito sa vliubeni,ili biha go napravili samo s nqkoi,kogoto mnogo obi4at.

ami, da vi kaja, az predi godina za purvi put spax s muj koito obi4ah- ne qx vliubena,ami go obi4ah.
dvete use6taniq za sex bqxa tvurde razli4ni,i sam sigurna 4e ako toi mi be6e purviq nqma6e da moga da ocenq i na polovina daje use6taneto koeto toi mi dade.

nadqvam se da razberete to4no kakvo imax predvid

lina15
06-11-2005, 21:42
...nqmate ideq kakvo propuskate.......;)
taka e

bybka
04-01-2008, 19:50
em to ko staa duma i as o6te ne sam praila sex ;] as sam na 14 i v smisal ne 4e mom4etata ne iskat da me 4ukat mi prosty ne iskam da gu napravq s nqkoi (ne sa i samnqam 4e 6te e qko) i posle da me zareje sled katy si naprai kefa :evil: .... zatfa tarsq nqkoi na koity da raz4itam :)

ubuntu
04-01-2008, 20:14
Дрън дрън . . .да питам ли андрей :grin: :grin: :grin: :grin:

Boss
04-01-2008, 20:30
Дрън дрън . . .да питам ли андрей :grin: :grin: :grin: :grin:

Май ключът е бил в палатката вече :razz: :smt117

ubuntu
04-01-2008, 20:33
Май ключът е бил в палатката вече :razz: :smt117
Нз нз трябва да питам косматия Хари :grin: :grin: :grin:
Ама се говореше нещо по темата за контакта и щепсела :grin: :grin: :grin: нещо сефтета ала бала и другите дребни . . . :grin: :grin: :grin: :grin:

aanitogb
04-02-2008, 14:58

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Kato sre6ni6 mom4e kam koeto da ima6 mnogo golqmo prevli4ane ,nqma li dago napravi6?

hahavteen
04-02-2008, 15:13
Не знам дали забелязахте но темата е от 2005 :?

alex_devv
04-02-2008, 15:27
нема нищо лошо в тва, че си девствена.
даже е добре, че не си са разпасала като другите хаймани :D

ghostwisper
04-02-2008, 15:30
айде заколете ме сега,ама честно казано не смятам 1 път за нещо кой знае какво..най-често той е ужасен,повечето момичета съжаляват,че не е било с момчето,в което са влюбени сега и тн..въобще мн проста работа според мен..ама всеки с мнението си

romantika_f_13
04-02-2008, 15:38
ами и аз съм на 14 и съм девствена смешно е 13-14 годишни неразвити деца да се ебат (е аз съм доста зазвита за 14 годишна ама хах) ще го правя когато съм готова :-P :-P

elmosGirl8
04-02-2008, 15:52
аз също съм девствена и не ме гризе нещо от вътре :) развита съм си.. бая навлязох в побертета което чак ме изнервя :) но не съм и голяма 15 години ще правя след няма 2 месеца и съм си добре просто не е дошъл момента както се казва пък и момчета нещо подходящи не виждам :) :-о :oops:

krem4et0
04-02-2008, 16:08
Проблемът не е актуален.