View Full Version : Dobre 4e biah nerazpolojena
swetty baby
06-05-2005, 14:17
biah s edno mom4e,no biah nerazpolojena i mu pravih svirki.na drugia den kato stanah se 4uvstvah iako gadno,za6toto jiveia v malak grad i vsi4ko se znae.i mn se pritesniavam kakvo ime 6te mi izleze i drugoto koeto e ve4e ne iskam da sam s nego,oba4e ako go zareja toi 6te zapo4ne da me presledva.POmognete mi,kakvo da kaja kato me pipat "VERNO LI SI PRAVILA SVIRKI NA..?" i kak da mu kaje 4e ne iskam da go vijdam
Kill Zone
06-05-2005, 14:30
Ами момиченце не е трябвало и свирки да му правиш....защото докато не легнете няма да те устави.АКо го разгласи кофти работа но няма как да се утарвеш можеш само да се постараеш да покажеш,че не е така или рпеди тов апусни слух за него някакъв гаден след тов аи да го каже ще се приеме като опит за отвръщане.Другият вариант е накарай го да ти прави щпакли и после примерно го отеби или излажи,че ти е рпавил доакто си била в цикъл.Това гарантирам ти ще разбие половината град,защото ако не го нарпавиш от злоба той ще каже и ще ЛЪЖЕ надувайки нещата демек да става по-зле за тебе.Да го спреш...ням акак по друг начин.АКо не легнеш с него ще го вбесеиш и ще започне да разправя.А ид а легнеш ако е комплексар същото.А как да го разкараш и сама си знаеш...;)
ЕДИТ:Но в никакъв случай не се съгласявай на думите "духай ми пак/легни с мене и няма да кажа обещавам!!!" в никакъв случай повярвай ми ЧИСТА ЛЪЖА СА!!!!!!!На ултиматуми не се съгласявай...води война.АКо не ще си носиш последствията.
Bimper-ska
06-06-2005, 13:11
На мен ми се е случвало същото :cry: . Момчето естествено се похвали на ВСИЧКИТЕ си приятели за това, което бяхме правили. Но на мен не ми пука, понеже той живее на майната си райна на другия край на града, а и това беше доста отдавна! Аз обаче живея във Варна и градът е доста голям... Но каквото и да става, смятай, че този човек ще разкаже за свирките! Посто най-добре прекрати всякакви отношения с него, колкото е възможно по-бързо, иначе ще те принуди да правиш и други неща, за които може горчиво да съжаляваш.
Като те питат : "Вярно ли си правила свирки на ... ". да бе обаче, ако знаеш какъв му е малък, направо ще паднеш, да видиш как бързо ще утихне цялата история
Cherveno`Koska
06-07-2005, 15:25
Като те питат : "Вярно ли си правила свирки на ... ". да бе обаче, ако знаеш какъв му е малък, направо ще паднеш, да видиш как бързо ще утихне цялата история
хаха това е наи доброто решение
Elitooooo
06-07-2005, 15:43
хаха това е наи доброто решение
da 6tom toi 6te se hvali,neka i ti da pretendira6 snegovia malak razmer :wink: :!:
Mi toi kato razglasi ti se napravi ,che si obidena ot tova i mu kaji,4e ne iskash da go vidish zaradi tova,koeto e napravil i gotovo..a inache za sluhovete,WaKo dade dosta dobyr syvet:).
abe da vi kaja za tova s razmera,zavisi kuv e dali shte se qdosa da trugne da si go vrushta,shtot nqkoi sa mn 4uvstvitelni na taq tima
nasty_baby
06-07-2005, 22:00
Mi toi kato razglasi ti se napravi ,che si obidena ot tova i mu kaji,4e ne iskash da go vidish zaradi tova,koeto e napravil i gotovo..a inache za sluhovete,WaKo dade dosta dobyr syvet:).
dam i az mislq taka..
Трябвало е да мислиш преди да правиш каквото и да било.Сега вече е късно да поправиш нещата.Това е няма какво друго да се направи
e kakto go kazvash na nas..toi e 4ovek i sha se razbere ot duma!!!Kaji mu 4e ne iskash da si s nego i tova e...nikoi ne moje da te zadalji da si s 4ovek koito ne iskash!
Хахаха горките момичета. И какво като каже че си му духала? Да не би това да е лошо, извратено или курвенско? Или може би никоя друга в твоя град не го е правила? Винаги трябва да сте наясно когато ще правите сеь с някое момче че неминуемо след това ще сподели с приятелите си няма начин просто. Дори и да не разберете след това че приятелите му знаят за случилото се повярваите ми така е.
lele tva e mnogo dobro,super qko az nikoga ne bih se setila za tva ama da taka ima kaji,ili drugiq variqnt e da si priznae6.i da go kaje6 vse edno e ni6to neobiknovenno.nqkoi te pita i ti kazva6 s mnogo spokoen ton "da,za6to?pravih mu svirki i..."
nqkvo takova,i taka 6te gi zduha6 za6toto se znae 4e vodi6 polov jivot.i te 6te ti zavijdat.ima mnogo cvarianti na tvoq otgovor...are mili4ka 4ao
MaRiYa_86
06-20-2005, 11:16
Като те питат,ще си признаваш,то и без това всички ще разберат истината...Аз също живея в малък град и знам как е...По-добре да си признаеш и да те оставят на мира,отколкото да лъжеш и да те наричат малка глупачка дето прави свирки и я е срам и винаги да те базикат...Като си признаваш,бързо ще забравят :)
eveto_07
06-13-2008, 09:45
ne e trqbvalo da mu prai6 ni6to,ako si znaela 4e 6e razkaje na vsqkade.........kofti
AnChItOoOo
06-13-2008, 11:18
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
ne e trqbvalo da mu prai6 ni6to,ako si znaela 4e 6e razkaje na vsqkade.........kofti
I da e imalo sluhove,ne smqtate li che za tri godini sys sigurnost sa otshumqli :grin:
Temata mi se struva prekaleno stara,za da se obsujda oshte?! :?
Трябвало е да мислиш преди да правиш каквото и да било.Сега вече е късно да поправиш нещата.Това е няма какво друго да се направи Жена: да го направя ли... добре :?
Мъж: за ко да го правя :-o аз така виждам нещата... нали 8)
alex_devv
06-13-2008, 14:44
Незнам защо се притесняваш какво име ще ти излезе :)
Не те ли кефи Мима Свирката, Пепка Духалката или там както се казваш
:lol: :lol: :lol:
dam i az mislq taka..
+1
Kaжи му, 4е не иска6 да си с него, а ако му мине през ума да разказва за слу4илото се, ще каже6 на вс , 4е му е малък и крив. 100% няма да му мине през главата, 4е дори те познава...
DjuDjiTo
06-13-2008, 15:09
Като те питат,ще си признаваш,то и без това всички ще разберат истината...Аз също живея в малък град и знам как е...По-добре да си признаеш и да те оставят на мира,отколкото да лъжеш и да те наричат малка глупачка дето прави свирки и я е срам и винаги да те базикат...Като си признаваш,бързо ще забравят :)
+1
krem4et0
06-14-2008, 15:20
Стара тема!