PDA

View Full Version : Имам кървене.

otka4ena
06-06-2005, 18:27
Зна4и историята запо4ва от петъка.С приятеля ми ходим от близо 8 месеца и в петъка наи-накрая го направихме,НО аз бях девствена а тои не много опитен.Та зна4и направихме го 3 пъти за една нощ/сутрин оба4е тои беше малко груб.Вината е естествено в мен защото тои ме питаше дали ме боли и дали да спре но аз му казах да продължава.Та ужасно много ме болеше първия и на4алото на втория и третия път,но третия път свърших.От тогава имам някакво такова кървене.Не е силно.Нещо като когато на моми4етата им свършва месе4ния цикъл.Ако имате да ме посъветвате/успокоите нещо-даваите.:)))Благодарности от сега!!!

AvaLan4e
06-06-2005, 18:32
shto ne otidesh na doktor?

06-06-2005, 18:35
promii go hubavo s yopla voda i 4akai da vidim kakvo 6te stane..ako ne spre do dva dni nai mnogo bqgai na lekar

06-06-2005, 18:39
Moga da ti kaja che moje i k1rveneto da e ot tova che devstvenata ti cipa se e razk1sala, t.e. ot 1viq ti p1t.. Nqkoi momicheta ne k1rvqt 1vi p1t , drugi po 1,2 kapki, a treti po traino. Spored men ti si ot tretiq sluchei ...

Dano da e tva :) i Ako e trqaa veche da spira :shock:

ZveRcheTo-f
06-06-2005, 19:11
Sht0m si bila devstvena e normalno..No vse pak ako iskash da badesh sigurna i da ne mislish za tva idi na ginekolog..

DeziRe
06-06-2005, 20:52
Sht0m si bila devstvena e normalno..No vse pak ako iskash da badesh sigurna i da ne mislish za tva idi na ginekolog..
Dam i az taka mislq :wink:

Cherveno`Koska
06-07-2005, 15:23
да това е нормално да има крав почти при всички момичета има , спокоино ще спре след няколко дни ! но все пак ако си обеспокоена отиди на лекар

TupBush
06-07-2005, 17:16
как те е търпял пича цели 8 месеца ве да не му пуснеш много си зле 100 % е ебал някоя друга за тея 8 месеца мислиш ли че само на чики и свирки е карал много си заухава !

Моля, без излишни коментари и обиди!
Пишете по проблема!!!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL

МаRi
06-11-2005, 12:59
според мен е от ципи4ката-6те мине :)

bulgarche
06-11-2005, 14:47
Ако не умреш ще ти мине. Пък и защо питаш нас...все пак има лекари за тия глупости :lol:

Menschenfeind
06-12-2005, 13:39
Като си дала на някакъв дървар да те ръга толкова пъти естествено,че ще кървиш!

Точки 9 и 10 от правилника!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL

WwanAdoO
06-12-2005, 13:49
E nqma stra6no. To twa e prosto ot purviq put

Lollita
06-12-2005, 22:22
Ne e ot svyrshvaneto kyrveneto. Prosot pri razkysvane na devstvenata cipa moje da se poqvi kyrvene, koeto skoro shte spre. Ne se pritesnqvai - normalno e. :D

chudoto
06-13-2005, 21:43
Зна4и историята запо4ва от петъка.С приятеля ми ходим от близо 8 месеца и в петъка наи-накрая го направихме,НО аз бях девствена а тои не много опитен.Та зна4и направихме го 3 пъти за една нощ/сутрин оба4е тои беше малко груб.Вината е естествено в мен защото тои ме питаше дали ме боли и дали да спре но аз му казах да продължава.Та ужасно много ме болеше първия и на4алото на втория и третия път,но третия път свърших.От тогава имам някакво такова кървене.Не е силно.Нещо като когато на моми4етата им свършва месе4ния цикъл.Ако имате да ме посъветвате/успокоите нещо-даваите.:)))Благодарности от сега!!!
В повечето случаи на момче и момиче което го правят за първи път става някакъв проблем.Наи-често това по-добре отиди на доктор.Наи напред се промии с чаи от смрадлика да го успокои.След това може да споделиш на някои и да отидете заедно на лекар които ще те погледне по отблизо и ще ти помогне на 100%!Наи добре се успокои и ще се оправят нещата!

sherry
06-13-2005, 22:01
почти съм сигурна,че е от разкъсването на дествената ти ципа.Не се страхувай,всичко сиурно ще премине.А ако не спре до няколко дни-бягай на лекар

MaRiYa_86
06-20-2005, 10:37
Според мен...Ако наистина те е боляло,значи не си се отпуснала,затова влагалището ти се стяга и се получава едно гадно протриване...Знам го от личен опит.Може да е затова,а може би още не ти е разкъсана девствената ти ципа.Някои са по-еластични и трудно се късат...

eveto_07
06-13-2008, 16:35
po princip e normalno nqkolko dni sled parviq pat da ima krav,no ako prodalji po dalgo se konsultirai s lekar,6oto 6tom e bil po grub moje da e stanalo ne6to.

hottie
06-13-2008, 17:10

никакви лекари не са ти нужни.не се притеснявай - нормално е, НО изчакай десетина дена преди да правиш пак секс, за да зарастне хубаво всичко. И после всичко ще е наред :)

paola_Rey
06-13-2008, 19:05
според мен е от ципи4ката-6те мине :)
+1 8-)

DevilWish
06-13-2008, 19:22
Moga da ti kaja che moje i k1rveneto da e ot tova che devstvenata ti cipa se e razk1sala, t.e. ot 1viq ti p1t.. Nqkoi momicheta ne k1rvqt 1vi p1t , drugi po 1,2 kapki, a treti po traino. Spored men ti si ot tretiq sluchei ...

Dano da e tva :) i Ako e trqaa veche da spira :shock:
S1glasna s1m ;) Ako ne e spryalo 2-3 dni otidi na lekar.
A i 100% ima6 rani4ka ili ne6to ,6tom e bil grub ,a ti e za sefte ;)

ZvEzdi4ka_
06-13-2008, 21:36
да това е нормално да има крав почти при всички момичета има , спокоино ще спре след няколко дни ! но все пак ако си обеспокоена отиди на лекар

Tochno taka.. savsem normalno e da ima kryv. Ne se pritesnqvai.. normalno e i shte spre sled nqkolko dni.

firesnow
06-13-2008, 23:55
нема кво да те успокояваме
ше се мре

Хари Потър
06-14-2008, 02:30
Ако не умреш ще ти мине. Пък и защо питаш нас...все пак има лекари за тия глупости :lol: ti pak ako ne umre ti dobre li si we pi4 hodi se metni ot nqkade :) :razz: :razz: :razz: :razz:

SpOrTs_GiRl
06-14-2008, 08:06
OMG .. цитирам "отиди на лекар" .. все едно да ти потече носа и да ти дадат антибиотик .. !! .. Пиле НАПЪЛНО НОРМАЛНО Е !! .. Няколко дни след първия път при някои /повечето/ момичета има леко кръвотечение. Може да изпиташ и болка при уриниране първите пъти след акта като ходиш до тоалетна... Аз имах същото кръвотечение няколко дни след това.

emviii
06-14-2008, 08:36
shto ne otidesh na doktor?

i ti si chela predpolagam che pishe che e bila devstvena ...

normalno e da ima krav ... pri nqkoi poveche pri drugi ne :) moje i da ti e doshlo smisul pri nqkoi se obarkva sistemata kat pravqt sex za prav pat :] normalno e ako prodalji tvarde dalgo bqgai pri genekolog vse pak ... uspehcheta :]

RyAn
06-15-2008, 20:06
spokoino shte mine :) 8)