Влез

View Full Version : Сгреших ли ?

MMF
06-06-2005, 19:18
Преди година случайно се запознах с едно момиче и станахме много добри приятели. По едно странно стечение на обстоятелствата веднъж се оказахме сами в една спалня и тогава разбрах, че тя е била влюбена в мен. Чувствах се странно в началото, но с течение на времето нещата между нас потръгнаха. Ходихме известно време, тя ме уважаваше страшно много, но аз се държах с нея по наистина детински начин. Може би просто не можех да повярвам, че това ми се случваше. За първи път се чувтвах така. Беше дяволски различно от всичко, което ми се е случвало досега. Бях истински влюбен, просто малко късно го осъзнах(вече бяхме скъсали).От тогава мина доста време(10 месеца и 3седмици:)), но все още знам, че я обичам. Старая се да не мисля за това, знам, че си има друг, опитвам се да не ходя до тях всеки ден, но наистина ми е трудно. Накрая й се ядосах(тъпо, нали?), че не мога да мисля и живея без нея, и реших да отида на едно купонче и да спа с друго момиче. Мислех си, че ще се почувствам по-добре. По дяволите, сега се чувствам като пълен боклук, просто не мога да проумея как можах да го направя. Оправдавам се пред себе си, че бях пийнал, но отново се чувствам отвратително...Знам кво ще кажете - Ебаси шматката, скъсал е с нея преди година и пак си вкарва някви паранои!. Еми така си е, знам колко е глупав, може би наистина съм малко смахнат, но сега не мога да си го простя. Въпреки че не е никаква изневяра пред нея, знам, че и тя е спала с други(сигурен съм в това), но това като че ли е по-скоро изневяра пред самият мен.Не знам как да се оттърся от това. Не знам дали и някога наистина ще мога. Но и не мога да й искам прошка за нещо, за което знам, че ще ми се изсмее. Не мога да повярвам, че ми се случва такова глупаво нещо, все пак цялата ситуация е доста объркана. Ако някой/я може да ми даде някакъв съвет как да престане това чувство за вина, ще съм му/й безкрайно благодарен. И ще ви помоля да се въздържите от разни коментари от рода "Бе ти нормален ли си?!" и подобни. Благодаря !

angelski_o4i
06-06-2005, 20:06
tova koeto razkazva6 e mn trogatelno!
a siguren li si 4e tq ve4e ni6to ne izpitva kam teb!
ako e taka,znam 4e ti se vijda bezbojno trudno i nevazmojno-zabravi q!taka 6te pomogne6 i na teb i na neq.
a ako ima6 i dori malko samnenie 4e tq o6te izpitva kam teb ne6to-PREDPRIEMI NE6TO!bori se za lubovta si!
VSEKI Q ZASLUJAVA!(ILI PONE VSEKI DOBAR 4OVEK)a spored men ti naistina q zaslujava6 :D

DeziRe
06-06-2005, 20:50
Ami kvo da ti kaja sgreshil si 4e si se dyrjal taka s neq ama ako tq oshte si pada po tebe moje i da ptrobash pak ama pyrvo razberi dali e taka i togava deistvai ina4e sha bydfe reaallly typo !

favichka
06-06-2005, 21:17
Ami kvo da ti kaja sgreshil si 4e si se dyrjal taka s neq ama ako tq oshte si pada po tebe moje i da ptrobash pak ama pyrvo razberi dali e taka i togava deistvai ina4e sha bydfe reaallly typo !
i az s1m na tva mnenie

06-06-2005, 21:34
vij pi4 az biah taka suu6to. vluben v edno momi4e s godini sled kat skusahme. i nai6 kvo mi pomogna. da preotkria 4yvstvata s drygo momi4e. pi4 ne si povtarqi tq ne moje se sravniava s drugite. fani si novo gaje i postepeeno zabravi za tvoita golqma lubov.tva ujasno trydno no preodolimo s mnogo usilia.

svetla_88
06-07-2005, 21:05
по спокойно !и аз да бях и аз щях да спя с зр за да забравя но не се получава то е ясно!съвет ами няма за какво да се обвиняваш освен ако ти не си се разделил с нея ти да си я скъсал!тогава е гадно!ако искаш можеш да опиташ пак с нея като и кажеш вс или др вариянт е да я забравиш /това е трудно/става с намирането на др обект прехварляне на чустната в/у нея!успех! :D

cafun4o
06-07-2005, 22:33
sorry no shte buda malko po pisimistichen.Mislq si che razbiram v kakvo polojenie si.I spored men ako tq veche nqma chuvstva ku m teb a tova se ochavka sled kato ima i drug,a tq ne e doshla da ti iska proshka za tova che ima drug,znachi namalqva shansa da ima serioznichuvstva kum teb,puk ti si q razocharoval.Nqma smisul da ti kazvam che ne e trqbvalo da se durjish taka sneq ti sam si go znaesh.Moga da te posuvetvam da q azabravish,kolkoto i trudno da e tova.Samo znai che ako zapochnesh nova vruzka dza da zabravish starata e vuzmojno da si igraesh nevolno sus surceto na noviqt ti partnyor[vsmisul ako nemojesh da zabravish vuprosnoto momiche a nqkoe drugo se privurje k teb]

incheto
06-08-2005, 10:47
Mi tova koeto kazvash e naistina mnogo stranno vsmisal 4e az ne poznavam mom4eta koito da imat toq problem da skasat s momi4e o posle da razberat 4e go obichat..misleh 4e tova stava samo po filmite no sega naisitna se radvam 4e ima i takiva hora kato teb!!tova 4e q obichash e mnogo hubavo radvai i se 4e e shtastliva pak moje nqkoga pak da ste zaedno no nedei da mislish samo z aneq nameri si nqkoq druga nqkoq koqto shte te pravi shatstliv..i shte q zabravsh moje bi!!

Kill Zone
06-08-2005, 11:37
Преди година случайно се запознах с едно момиче и станахме много добри приятели. По едно странно стечение на обстоятелствата веднъж се оказахме сами в една спалня и тогава разбрах, че тя е била влюбена в мен. Чувствах се странно в началото, но с течение на времето нещата между нас потръгнаха. Ходихме известно време, тя ме уважаваше страшно много, но аз се държах с нея по наистина детински начин. Може би просто не можех да повярвам, че това ми се случваше. За първи път се чувтвах така. Беше дяволски различно от всичко, което ми се е случвало досега. Бях истински влюбен, просто малко късно го осъзнах(вече бяхме скъсали).От тогава мина доста време(10 месеца и 3седмици:)), но все още знам, че я обичам. Старая се да не мисля за това, знам, че си има друг, опитвам се да не ходя до тях всеки ден, но наистина ми е трудно. Накрая й се ядосах(тъпо, нали?), че не мога да мисля и живея без нея, и реших да отида на едно купонче и да спа с друго момиче. Мислех си, че ще се почувствам по-добре. По дяволите, сега се чувствам като пълен боклук, просто не мога да проумея как можах да го направя. Оправдавам се пред себе си, че бях пийнал, но отново се чувствам отвратително...Знам кво ще кажете - Ебаси шматката, скъсал е с нея преди година и пак си вкарва някви паранои!. Еми така си е, знам колко е глупав, може би наистина съм малко смахнат, но сега не мога да си го простя. Въпреки че не е никаква изневяра пред нея, знам, че и тя е спала с други(сигурен съм в това), но това като че ли е по-скоро изневяра пред самият мен.Не знам как да се оттърся от това. Не знам дали и някога наистина ще мога. Но и не мога да й искам прошка за нещо, за което знам, че ще ми се изсмее. Не мога да повярвам, че ми се случва такова глупаво нещо, все пак цялата ситуация е доста объркана. Ако някой/я може да ми даде някакъв съвет как да престане това чувство за вина, ще съм му/й безкрайно благодарен. И ще ви помоля да се въздържите от разни коментари от рода "Бе ти нормален ли си?!" и подобни. Благодаря !

АМи зависи от каква гледна точка го гледаш но не бих акзал,че си боклук.Щом ти е станало кофти след като си спал с друго момиче значи наистина (при това след толквоа много време) има нещо истиснко което изпитва към момичето.Но си помисли дали не е вина за това,че тя се е отнасяла към тебе така като никоя друга а ти към нея по отвратителн начин.За да не сбъркаш.Ако все още смяташ,че я обичаш бих ти препоръчал да и званнеш да се видите и и кажи ВСИЧКО в учите.Абсолютно всичко за даржанието ти за момичето на купона и как си се чуствал за всико.И след това я питай дали иска да се саберете и да опитате отново и дали има още нещо към тебе или не.Ако ти каже няма смисал да се самонаказваш при положение,че няма смисал и надежда за нещо повече.

MaRiYa_86
06-20-2005, 13:00
Отиди и си легни с нея :) Щом я обичаш и ще се почувстваш много по-добре + това може и отново да се съберете,тогава ще ти е още по-добре...
Успех!!!

zavinagi_lubov
07-13-2008, 00:18
Temata e super.I ako nqkoi kaje"pi4,a be ti normalen li si",bih vednaga go napsuvala!
Ta za problema ti...NE sajalqvai !NA mnenie sam,4e ne6to se slu4va samo za6toto taka trqbva.Ako ne be6e se slu4ilo ti nqma6e da znae6 kakvi sa istinskite ti 4uvstva i nqma6e da se rodqt mislite,koito sa ti sega v glavata.Razbiram,4e ti e gadno,4e taka si postapil,no povqrvai,4e ako vi e pisano s tva momi4e da se saberete,ako vi e pisano da se obi4ate i da badete zaedno,to 6te stane rano ili kasno.Prosto ti trqbva da si siguren v sebe si i v tova kakvo iska6 da stava ot tuk natatak.I nai-vajnoto e da se stremi6!Vinagi da se stremi6 kam tova koeto iska6,nezavisimo ot pre4kite,koito ti zastavat na patq.Ako se uvajavate i ako himiqta pomejdu vi se polu4ava,nqma na4in pati6tata vi otnovo da ne se presekat.I ako (dai Boje) tova stane,obi4aite se i badete iskreni edin s drug!
Na parvo vreme moje da si izqsni6 sas sebe si kakvo iska6!
Kasmet! I ne barzai...vsi4ko si ima vreme,kogato da se slu4i !

fLamencO
07-13-2008, 00:36
Отиди и си легни с нея :) Щом я обичаш и ще се почувстваш много по-добре + това може и отново да се съберете,тогава ще ти е още по-добре...
Успех!!! ..
e да... то така ставало ... :lol: :lol: :lol: :( "иди легни с нея " хахахауахауахауаху . ... :grin: :grin:

ludisuvurshen
07-13-2008, 08:18
дайте си имената, годината на раждане и месеците и ще ви кажа звездите какво говорят за вас :grin: :-P :P

IDEPENDENT
07-13-2008, 13:20
еми пробвай пак да си с нея :? не може ли :)
пък ако не опитаи се да я забравиш, харесаи си някоя друга и готово :P :shock: