View Full Version : Lubovna igra?
Kajete mi v kakvo to4no se izrazqva lubovnata igra pls 10x predvaritelno
Mi lubovnata igra poprincip se pravi predi sex,no ne e zadalgitelno!predstavlqva vsi4ki vazmojni laski,koito dava6 na partniora kato celuvki,oralen sex,galene i t.n.taka predrazpolaga6 partniora i go vazbujda6 predi da zapo4nete!nqkoi hora se kefqt na neq dori pove4e ot sexa!
nasty_baby
06-08-2005, 18:12
Mi lubovnata igra poprincip se pravi predi sex,no ne e zadalgitelno!predstavlqva vsi4ki vazmojni laski,koito dava6 na partniora kato celuvki,oralen sex,galene i t.n.taka predrazpolaga6 partniora i go vazbujda6 predi da zapo4nete!nqkoi hora se kefqt na neq dori pove4e ot sexa!
da tova e :D
tedo_davis
06-09-2005, 05:55
da tova e :D
dam t'va e no samo4e e po-dylgo ;) zna4i ... t'va koeto kaza "sani" si e liubovna igra ... no bez seks si e jiv PETING.
Peting-at e razprostranen pove4ko v Amerika ... sred Teen-4etata ;) Tova e kogato 2-ma dushi se otdavat samo na laskite si bez da pravqt seks (ili po prosto kazvane bez da ima e*ane,rygane i t.n.) ;)
Pri petingat e pozvoleno vsi4ko bez pronikvaneto v partniorkata.
Ima i Hard-Peting ... pri nego polovite organi na 2-mata partniori mogat da se dokosvat (oba4e e dooosta opasni4ko) :)
MaRiYa_86
06-23-2005, 20:28
Ами то Хард Петинга си е направо дразнещо :)
lady_bird
06-23-2005, 21:13
Mi lubovnata igra poprincip se pravi predi sex,no ne e zadalgitelno!predstavlqva vsi4ki vazmojni laski,koito dava6 na partniora kato celuvki,oralen sex,galene i t.n.taka predrazpolaga6 partniora i go vazbujda6 predi da zapo4nete!nqkoi hora se kefqt na neq dori pove4e ot sexa!awe po-to4no i po-qsno ot tova opredelenie nqma! :) oba4e lubovnata igra si e ne6to mnogo priqtno i...tova e ne6toto,koeto moje da te otpusne i da te nakara da leti6 kum sedmoto nebe! :)
pussycat_dolls15
01-02-2009, 18:31
Нещо мило и приятно.. :D
gu6kane,pipane draznene 8-) i tem podobni
Soldierofthetime
01-02-2009, 18:48
Mi lubovnata igra poprincip se pravi predi sex,no ne e zadalgitelno!predstavlqva vsi4ki vazmojni laski,koito dava6 na partniora kato celuvki,oralen sex,galene i t.n.taka predrazpolaga6 partniora i go vazbujda6 predi da zapo4nete!nqkoi hora se kefqt na neq dori pove4e ot sexa!awe po-to4no i po-qsno ot tova opredelenie nqma! :) oba4e lubovnata igra si e ne6to mnogo priqtno i...tova e ne6toto,koeto moje da te otpusne i da te nakara da leti6 kum sedmoto nebe! :)
А секса просто дава последния тласък. :razz:
suitable
01-02-2009, 22:29
Между другото ако някой си мисли, че секс-а е най-якото.. лъжете се.. без никаква "любовна игра" секса си е като поредното самозадоволяване.. е, хайде.. не чак.. ама си е слабо.. :} ако не можете да се наслаждавате на тези игри.. губите ужасно много.. защото само те могат да ви предразположат към същинската част.. само те могат да ви поразтърсят мозъчетата и да се досетите как да си "свършите работата" по-незабравимо и по-приятно.. ако тръгнем да изброяваме и очаквате да научите нещо.. си е малко като по учебник.. така че използвайте си малко въображението и сте готови ;}
btw temata e baq stari4ka :-D