Влез

View Full Version : Първият път за мен и нея.

Аноним
06-08-2005, 22:48
Здравейте, имам голям проблем.
С мойта приятелка отскоро водим полов живот или поне се опитваме да водим. Преди това и аз и тя бяхме дествени. Отначало като я галя и облизвам там долу става влажна и влагалището й се отваря добре. Но след като започнем... след 5-10минута казва, че започва да я боли и става много тясна. Немога да проникна повече в нея защото изпитва голяма болка и се отказваме. Вече 5 или 6 пъти опитваме, но все същото се получава. Дали защото и двамата се притесняваме и неможем да се отпуснем изцяло... незнам. Може би аз немога да я възбудя добре защото незнам какво да правя, а си мисля че знам... пак незнам.
Моля дайте ми съвет как да подходя към нещата. Благодаря предварително.

06-08-2005, 22:52
Отделете повече време за любовна игра ... изпуснете парата ... вкараите малко страст и изкараите напрежението :P

S C A N D A L O U S
06-09-2005, 20:02
amiiiii
na4aloto dobre mi zvu4i..ama posle:((((
moje problema da e 4e himenut i e mnogo zdravi ne se kusa,za tfa q boli. a zaboli li q,vmesto da se otusne za da mine bolkata,tq se pla6i i o6te pove4e se stqga...i pak stigame do dead zone i nikuf sex:)
kakto kaza NoEx daite po dulga liubovna igra...i kato q zaboli vmesto da sprete,ti produlji mnogo nejno,govori i,gali q navsqkude i tn..moje i da ima efekt:)

DeziRe
06-09-2005, 21:28
amiiiii
na4aloto dobre mi zvu4i..ama posle:((((
moje problema da e 4e himenut i e mnogo zdravi ne se kusa,za tfa q boli. a zaboli li q,vmesto da se otusne za da mine bolkata,tq se pla6i i o6te pove4e se stqga...i pak stigame do dead zone i nikuf sex:)
kakto kaza NoEx daite po dulga liubovna igra...i kato q zaboli vmesto da sprete,ti produlji mnogo nejno,govori i,gali q navsqkude i tn..moje i da ima efekt:)
Дамм и според мене трябва да продължиш то така или иначе винаги първият път боли и то дори и малко винаги ше я боли колкото и да си внимателен зат'ва по-добре действай няма да умре нали така казват ???

Аноним
06-09-2005, 22:04
Но... вие не ме разбрахте сигурно. Аз вече я отворих. Е кръв нямаше, но болка да. А и все пак го вкарах целия. Просто след време започва да я боли и... спираме.

06-09-2005, 23:04
Но... вие не ме разбрахте сигурно. Аз вече я отворих. Е кръв нямаше, но болка да. А и все пак го вкарах целия. Просто след време започва да я боли и... спираме.

Ем май не четеш с голям интерес ... виж ми първото мнение, отделете повече време за любовна игра, явно не е достатъчно предразположена, възбудена, отпусната ... :P

kirkolevka_love
04-04-2008, 17:12
Кажи и да не се стяга!Явно когато и го пъхаш целия има някфа болка и тя се стяга и затова неможеш после да проникнеш в нея!Поне така си го обяснявам аз!И повече любовна игра!Успех!

amphetaminkb
04-04-2008, 18:39
Май този проблем вече не е актуален ;) :-)

elitututu
04-04-2008, 20:50
em dokato si v neq prodaljavai da q galish po klitora i t.n 8)

elab
04-04-2008, 20:53
глайтгелен

TopTa
04-04-2008, 20:57
mi 6tom se navlajnqva zna4i q vazbujda6 po natatuka zvu4i kofti :? moje da ne ii e mn komfortno o6te i za tova da ne ii trae vuzbudata! :? s vremeto tova 6te se promeni! ina4e dr neznam kakvo da kaja ...

pitan4icata
04-04-2008, 21:16
probvaite s lubrikant ,moje da se protriva... a i kato useti6 4e ti stava tqsna ili tragne da q boli obarni nujnoto vnimanie i na drugite 4asti ot tqloto i, 4rez koito da q vazbudi6...

nejnaDROGA
04-04-2008, 21:20
Кажи и да не се стяга!Явно когато и го пъхаш целия има някфа болка и тя се стяга и затова неможеш после да проникнеш в нея!Поне така си го обяснявам аз!И повече любовна игра!Успех!
:? Това ще е малко тъпо от негова страна!!!Тя едва ли се стяга съзнателно!!!Просто е притеснена и мускулите й се свиват без да може да ги контролира :)
Нещо подобно ми се случи преди време със сегашното ми гадже...Някак си се притеснявах,но с повечко игра всичко си идва на мястото :)
П.П. 1-2 съвета от мен :)
1.Не си вкарвай целия член в нея щом изпитва болка :) Започни бавно :)малко по малко като през цялото време я целуваш (целувките успокояват :))
2.Докато проникваш в нея може да наблегнеш повечко на стимулирането на клитора :)
Хммм ми май това е от мен :) Успех :)

Ch0c0la73
04-04-2008, 21:33
napiq q be ;] hxah