PDA

View Full Version : За първи път ми е и е малко късно..

06-10-2005, 09:35
Значи на скоро ми се случи да опитам(подчертавам опитам) да правя секс за първи път. В интерес на истината отдавна чакам този момент(дори твърде отдавна) и като съчетаем това, че съм неопитен и факта че този момент го чакам наистина с голямо нетърпение и исках да не се изложа и всички тия неща... еми изложих се.. не можах да получа добра ерекция пък мацката реши и свирка да ми прави, а тогава стана друго - свърших за секунди.. изобщо пълен провал..
Сега съм наистина сдухан.. само за това си мисля и изчетох целия форум и навсякаде по тая тема е писано че не трябва да мисля за това, че трябва да се отпусна и бла бла.. АМА НЕ СТАВА наистина моля някой за компетентен съвет.. просто не знам не ми излиза от главата тая мисъл СДУХАН СЪМ помощ ...

foursquare
06-10-2005, 09:36
дуде,аз правя така - да не ми пука..ама от нищо ама от нищо..квото и да става от нищо не ми пука, бъди независим !Късмет пич !

Kill Zone
06-10-2005, 10:16
Ами ако си бил мнгоо напрегнат и в очакване ето защо си свършил толков абързо.НЕ се притеснявай с времето ще започнеш да се контролираш и да усвояваш някои неща.За ерекцията ами първият път винаги е така.Това с еполучава от високото повдигане на адреналина.Предпоалгам по едно време си започнал и да треериш и си имал чуството че сърцето ще ти избие от ушите.Спокойно отпусни се и пробвай пат.Ако искаш можеш и сам да тренираш издражевливостта си.Започваш да лъскаш и малко рпеди да свършиш се опитваш мислено да се спре и да стегнеш мускулите за да затворят канала.Ако не имаше едни рпезарвативи които вътре бяха с подобен препарат който забавя.А за ерекцията спокс ще се оправи.....

bulgarche
06-10-2005, 12:03
С опита...Заеби бе....майната му...ще караш на чикии докато си жив...или пък пак ще пробваш. Какво избираш?

^HOTbabyHOT{f}
06-10-2005, 15:50
Spoko be pi4,6te se opravi6.Nqma stra6no :wink:

06-11-2005, 11:22
i kvo sa..

alksndr
02-05-2008, 20:57
Значи на скоро ми се случи да опитам(подчертавам опитам) да правя секс за първи път. В интерес на истината отдавна чакам този момент(дори твърде отдавна) и като съчетаем това, че съм неопитен и факта че този момент го чакам наистина с голямо нетърпение и исках да не се изложа и всички тия неща... еми изложих се.. не можах да получа добра ерекция пък мацката реши и свирка да ми прави, а тогава стана друго - свърших за секунди.. изобщо пълен провал..
Сега съм наистина сдухан.. само за това си мисля и изчетох целия форум и навсякаде по тая тема е писано че не трябва да мисля за това, че трябва да се отпусна и бла бла.. АМА НЕ СТАВА наистина моля някой за компетентен съвет.. просто не знам не ми излиза от главата тая мисъл СДУХАН СЪМ помощ ...

Със 1то момиче с което спах.. и аз бях така... нз. дали много ме е възбуждала или... незнам.. ама и аз се притеснявах и ме беше срам от нея сега с това момиче с което съм... успявам дасе орпусна повече.. и сичко е на "6" спок. няма проблем ще се оправиш !

DevilWish
02-05-2008, 22:44
Че и на мен приятелят ми първият път свършва много бързо и от свирка също е готов . . . но след това просто не спираме ,а има втори рунд ;) толкова ли не можахте да направите нещо по-въпроса и пак да го "включите" в готовност?

hooliganka89
02-05-2008, 22:51
Е значи и момчета могат да се претисняват вий тва не съм го знаела.
Значи пич да ти каа щом си чакал този момент много време значи просто си се сцепил така да се изразя в смисал от претиснение да се представищ добре е станало обратното,ама мисля,че тва е съвсем нормално.Другия път като ще правиш секс пий едно малко питие да се поотпуснеш отдай се на фантазията и момичето ще буде доволно и ако почне да стене и да ти каже,че много й харесва ти ще се надъхаш,че е*еш добре и всичко ще се нареди :)

sh3_1s_7h3_0n3
02-05-2008, 22:51
Темата е стара!