View Full Version : Как беше първият път?
foursquare
06-10-2005, 14:11
Чрез тази анкета ще може да се направи проста статистика на всички как йм е било първият път?Така ще разберем какъв процент имат проблеми и нямат ;)
Ще ви помоля , всеки да разкаже как е било , и да каже отговора си на анкетата !
S malko bolki ? Taq anketa mai e samo za f a ? :P gei! :lol:
foursquare
06-10-2005, 15:48
еми най вероятно е само за момичета...момичетата ще казват и за момчетата с който са го правили..шматка
E i da ti kaja ne q poznavash :P
Ina4e ... abe stava ... purviqt put g/d :P
ne me bole6e hi4, be6e mnogo qko, i mom4eto, s koeto beh be6e super nejen :P :wink:
KiLLeR_InSTiNkT
06-10-2005, 16:41
Suvsem malko me bolq, no ve4e vtoriq put be6e extra...
ProstoAz
06-10-2005, 18:01
Адски много болеше, направо ми идеше да се разплача, но не се де...все пак като се замислиш...това е няква приятна болка. :D Само че нещо не стана първия път както трябва...въобще не можеше да си го вкара... :? абе тъпичко си беше. Иначе нямаше никаква кръв (за щастие :P ).
tra^la^la
06-10-2005, 19:58
Ауууу ами първият път беше върховно-едноптакова...яко и много,ама много вкусно(досега не бях правил такова нещо).Беше ми преди 2 години...голям страх беше да кажа заветните думи ама се престраших:"Една баничка и една боза".И сега не съжалявам!СТРУВАШЕ си!!!Определено!!!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 11 от правилника!
Благодаря!
one_touch
06-10-2005, 20:49
ujas be6e vob6te ne stana.4ak na 3 pyt mai vleze :oops:
VirginPunk
06-10-2005, 22:01
готино беше и съфсем малко болка:)
макар че третия беше къде по-як :oops: :oops: :oops:
Be6e perfektno kato cqlo izjivqvaneto be6e kakto v prikazka! :P Edva li ne kato san a ne realnost. Ni6to ne me e bolqlo, ama hi4 nito ima6e nqkakva krav!
luvche^87
06-11-2005, 17:35
bez kruv no imah 4uvstvoto 4e me reje s noj :x
ycMuBkaTa
06-11-2005, 20:22
Мина супер не ме е боляло въобще не усетих нищо неприятно само че малко се сблъсках с реалността за секса, че не е баш това по телевизията :roll:
ami az li4o bqh mnogo pqna i ni6to ne me e bolqlo,a mi be6e adski gotino
Elitooooo
07-05-2005, 10:31
Адски много болеше, направо ми идеше да се разплача, но не се де...все пак като се замислиш...това е няква приятна болка. :D Само че нещо не стана първия път както трябва...въобще не можеше да си го вкара... :? абе тъпичко си беше. Иначе нямаше никаква кръв (за щастие :P ).ABSOLUTNO SA6TOTO :!: :wink:
Gabcheto
07-05-2005, 14:16
на мен лично ми беше гот нищо че болеше малко.пък и тия митове дет се разпраат са супер глупави че първия път има кръв и че боли...едва ли не ше ревеш кат заклана и ше има толкова кръв колкото в "тексаското клане" абслоютна лъжа.вярно секи един човек е различен и изпитва различна болка но не е кои знае какво :wink:
unnormal-girl
07-05-2005, 16:32
"Перфектно,без никакви проблеми" нито ме боля нито кръв имаше беше СУПЕР :wink:
ro6li4ka
07-10-2005, 18:03
mi bole6e malko ina4e si4ko si be6e nared :lol:
Беше перфектно,без никакви болки.Много беше хубаво,приятелят ми беше много нежен. :wink:
sexy_vampire
07-11-2005, 07:23
napravo mi ide6e da izkre6tq ot bolka ..
ne se polu4i...
stana nelofko....
toi be6e mnogo nejen ama men kat si me boli.. :oops:
e ve4e ne e taka de :wink:
и мен ме боля х*я след първия път.... беше много кофти ама си заслужаваше :wink:
De_mikke
07-11-2005, 23:38
Aaaaa hora predi malko se regnah i ne sym mn naqsno dali shte vidite tva koeto sega pisha...Pri men pyrviqt pyt imashe super malko kryv(ama 4ak na dr den),obache me boleshe mnogo,pyk az uj izdyrjam na bolka :roll:
DitmataMC
07-12-2005, 12:11
вазе се ви е болело по нещо първия път.
мене пък не ме боля.
сигурно щот съм момче.хех. :lol:
princesa_viki
08-03-2008, 21:07
Адски много болеше, направо ми идеше да се разплача, но не се де...все пак като се замислиш...това е няква приятна болка. :D Само че нещо не стана първия път както трябва...въобще не можеше да си го вкара... :? абе тъпичко си беше. Иначе нямаше никаква кръв (за щастие :P ).
И при мен беше така
Оф топик:Извинете,че писах в тази стара тема,но реших,че е интересна.
CuteBaby
08-03-2008, 22:40
Не ме болеше,нямаше кръв..супер беше и момчето ми беше много нежно :grin: :grin: :grin:
Ми, не ме боля многооо.. Т.е, горе-долу. Но не беше и хубаво. :/
Marina__
08-04-2008, 07:31
Първият път беше...не особено зле :-D . Не ме боля, но не ми и хареса, независимо, че приятеля ми се стараеше много :oops: .
супер беше..бях в ръцете на опитна какичка :grin: :)
some_on3
08-04-2008, 09:09
за мен беше тъпо... при мисълта че е за първи път, не ми пукаше дали ще боли или ще е хубаво просто исках да мине.
zelenooko_kote
08-04-2008, 09:27
за мен беше тъпо... при мисълта че е за първи път, не ми пукаше дали ще боли или ще е хубаво просто исках да мине.
BASI.Dobre 4e vsi4ki mom4eta ne sa kato tebe.Na nego ne mu pukalo.Gorkoto momi4e deto e izvadilo golemiq kasmet s tebe
parviq pat-ne6to taino,nepoznato.dobre e,4e imah doverie na mom4eto s koeto bqh.mn se postara i sam my blagodarna za "moq parvi pat"!!!dali bolq-da,vse pak tova e 4est ot teb.no ne e koi znae kakva bolka.prosto tr ti da si sigyrna,4e go iska6,i priqtelq ti da go e grija za teb!! yspeh na vs devstvenici! ne se 6a6kaite a si izjiveite tozi moment,momi4eta!! :-) ! :smt061
de_bella
08-06-2008, 16:36
Малко ме болеше докато влезе изцяло,после всичко си беше ок.Изобщо много забавно преживяване беше,тъй като и на двамата ни беше за пръв път. :-)
hahavteen
08-06-2008, 16:39
Никакви проблеми нямаше. Супер си беше 8)
Biskfitka
08-06-2008, 17:08
пак тема от 2005 :-o
hahavteen
08-06-2008, 17:15
момичето се извини че е писало в такава стара тема но и се сторила интересна. Не мога да ви разбера. От една страна викате "Оооо има 100 такива теми" а ако някой вместо да пусне същата пише в стара викате "Оооо мн е стара тая тема".. Е то не може да ви се угоди
Аз имам три сефтета еДнО МоЕЕЕеЕ и ДвЕ на мОми4е7Ъъъ :-P
princesa_viki
08-06-2008, 20:42
момичето се извини че е писало в такава стара тема но и се сторила интересна. Не мога да ви разбера. От една страна викате "Оооо има 100 такива теми" а ако някой вместо да пусне същата пише в стара викате "Оооо мн е стара тая тема".. Е то не може да ви се угоди
:-)
Мен много ме болеше първия път ... болката от късането на мъжката девствена ципа просто не може да се опише с думи - нещо нереално е :oops: :oops: :oops: :-# :-# :-# :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:
SpOrTs_GiRl
08-06-2008, 21:51
Мен много ме болеше първия път ... болката от късането на мъжката девствена ципа просто не може да се опише с думи - нещо нереално е :oops: :oops: :oops: :-# :-# :-# :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:
Ше ти скъсам заленото дупенце от сексссссс :oops: :oops: :oops: .. 8-)
Pliok0019
08-06-2008, 21:54
Много болки, много кръв...цяла касапница си беше. Едвам го вкара, издържах 2минути и го помилих да спре.
emoti0nal_girl
08-06-2008, 23:35
Мене пък втория път по ме боля от първия...
princesa_viki
08-07-2008, 11:07
Много болки, много кръв...цяла касапница си беше. Едвам го вкара, издържах 2минути и го помилих да спре.
При мен само кръвта я нямаше,иначе всичко друго беше както при теб.Ужасно ме болеше
sh3_1s_7h3_0n3
08-07-2008, 12:00
Мен пък почти не ме боля..., а кръв - съвсееееем малко.
Повечето ги боли, защото се стягат и си мислят само за това, аз изхождайки от тая гледна точка, се бях разложила доволно. :-D
Xrisenceto
08-07-2008, 12:43
Горе долу, с малко болки :-)
Адски много болеше, направо ми идеше да се разплача, но не се де...все пак като се замислиш...това е няква приятна болка. :D Само че нещо не стана първия път както трябва...въобще не можеше да си го вкара... :? абе тъпичко си беше. Иначе нямаше никаква кръв (за щастие :P ).ABSOLUTNO SA6TOTO :!: :wink:
+1 :x
Здравейте на всички!Аз съм още девственица,но смятам скоро да пусна на приятеля си,който ме чака вече 2 години!Искам да питам колко боли?Знам,че все ще боли-пък малко или много зависи от нагласата.Та вас от скалата от 1 до 10 колко ви боля?
mimsssssss
08-07-2008, 16:03
Зле,много болки и т.н
dori sledva6tite 2-3 puti su6ty me bolq :x
eveto_xx
08-07-2008, 16:05
Ако си много тясна,много ще те боли.. мен , да речем ,по скалта за болки, които съм усещала, това беше към 7.5 - 8...При мен началото принципно винаги е леко болезнено...
Здравейте на всички!Аз съм още девственица,но смятам скоро да пусна на приятеля си,който ме чака вече 2 години!Искам да питам колко боли?Знам,че все ще боли-пък малко или много зависи от нагласата.Та вас от скалата от 1 до 10 колко ви боля?
Ами мен лично ме боля около 7-8 по десетобалната скала. Но всеки човек е индивидуален! :P
9adveiq9
08-07-2008, 20:40
Адски много болеше, направо ми идеше да се разплача, но не се де...все пак като се замислиш...това е няква приятна болка. Само че нещо не стана първия път както трябва...въобще не можеше да си го вкара... абе тъпичко си беше. Иначе нямаше никаква кръв (за щастие ).
i pri men be6e taka
princesa_viki
08-07-2008, 20:44
Мен 10 по десетобалната 8-)
Ти остави нас колко ни е боляло.Ти си съвсем друг човек и не се знае ще те боли ли или не.А от нагласата също зависи,от приятеля ти-ако е мил и нежен,ще сведе болките до минимум.
bebsito0
08-13-2008, 21:43
emm 4esno da kaja bolq me no se pritesnqvam ot edno i iskam da popitam kolko vreme prodaljava karveneto i vazmojno li e da ne me e otvoril napalno0o
Има един куп такива теми!!! И не знам защо толкова питате за другите... при всеки е индивидуално - едни ги боли, има кръв и всички екстри, а при други всичко минава без кръв, болки и т.н. или с леки болки...
animal4e
08-13-2008, 23:01
idealno daje beshe, samo syvsem leki bolki, koito ne mi praveha nikakvo vpechatlenie, poneje momcheto se dyrjeshe poveche ot prekrasno :grin:
donkihot
08-13-2008, 23:36
беше..нз..приятно ми беше,4увствах се добре,докато не дойде същинската 4аст и леко се притесних. Той беше адски внимателен,но мен адски мн ме болеше...не издържах много и му казах да спре и се свих на топка и заревах..защото цитирам думите си "един секс като хората не мога да правя" той ме успокояваше,4е е нормално,4е нищо не става от веднъж,но аз ревах много време. После той се притесни,4е не е направил нещо както трябва..абе ужас...важното е,4е беше много сближаващо за нас двама ни,а другите пъти..и тогава имаше болка,но удоволствието ве4е е на лице...
ne moga da kaja,4e hi4 ne e bolqlo...ima6e malko bolka,no sladka bolka :-P ima6e stra6no mnogo kruv :D se edno bqha zaklali nqkoi :D:D:D
moje da vi zvu4i gadno,ama si be6e nai-qkoto prejivqvane 8-)
to purviq put vinagi e nai truden sled tui stava lesno
:) kolkoto i ad e vnimatelno mom4ety pak 6a se oseti bolka
Insatiable
08-14-2008, 16:29
Първият път беше странно, мамка му 8-) С малко болки.. :)
deadly_ff
08-14-2008, 22:01
Първият ми път много ме боля, въпреки 4е приятелят ми много беше внимателен и имаше кръв, но много малко, няколко кап4ици.
sladko_teenche_v
08-14-2008, 22:53
аз вече направих такава :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Bolq me syvsem malko ....nqmashe kryv :oops:
princesa_viki
08-15-2008, 13:54
Има един куп такива теми!!! И не знам защо толкова питате за другите... при всеки е индивидуално - едни ги боли, има кръв и всички екстри, а при други всичко минава без кръв, болки и т.н. или с леки болки...
Сравняват се с другите.Нормално е да си притеснен и да искаш да знаеш как е било при другите и дали при теб всичко е минало нормално
pateto16
08-15-2008, 14:15
mn boleshe no tarpqh nqmashe kak...priqtelq mi vidq 4e mn me boli i mn se pritesni tfa beshe nai miliq moment v moq jivot
[B]a[N]D[i]T[k]a
08-15-2008, 18:28
болки .. малко кръв... чесно казано изобщо не помня .. нито беше отдавна нито съм била пияна /или напушена../ не .. просто не помня ... :-o
candy_little_girl
08-15-2008, 19:39
Еми много ме болеше :shock: :o А за кръвта...Еми като се облякох и после усетих нещо и нали видях, че имам на бельото.Не беше много.Обаче като цяло нямам много добри спомени от първия ми път :? :? :?
opasnosladka
08-15-2008, 19:51
S malko bolki ? Taq anketa mai e samo za f a ? :P gei! :lol:
Съгласна сам :D :D :D :D