Влез

View Full Version : Moderated by ^npocTo^a3^f^: Вярно ли е, че ципата няма...

06-11-2005, 23:09
Kjete mi vqrno li e, 4e cipata nqma ni6to ob6to s bremenostta, 4e moje6 da zabremenee6 i bez da ti e skusana cipata??? MOlq da otgovarqt hora koito znaqt !

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!

06-11-2005, 23:20
Еми зависят ... ако си още девствена надали има някъв процент ... поне не мисля ... поради простата причина, че сперматозоидите няма как да преминат през цепата за да стигнат до яйцеклетката ... :P

pipi`e`golqma
06-12-2005, 01:58
Gluposti ako si DEvstvena oshte ne mojesh da zabremeneesh zashtoto cipata ti ne e skysana i prosto nqma kak :)Drug e vaprosa ako si pravila sex sas nqkoe momche ... :)

ProstoAz
06-12-2005, 07:54
Като се замислите теоритично - може да си правила секс, но ципата ти да не се е скъсала (по една или друга причина), НО ако той е свършил в теб естествено, че ИМА шанс да забременееш :!: Все пак вие от къде си мислите, че тече мензиса?? - Ами точно от там! Така че щом има достатъчно място той да излезе, значи има и достатъчно място сперматозоидите да влязат! :wink:

WaKo
06-12-2005, 08:56
Абе хора, чувате ли се какво говорите ? Как да няма откъде да минат сперматозоидите? Ципата си има една доста голяма дупка по-средата, а може и още няколко по-малки, откъдето да изтича менструалната кръв. Това да не е запушалка през, която нищо не може да мине.А иначе по въпроса - има дотолкова общо, че ако не си правила секс няма как да забременееш. Ако си правила секс и той е свършил в теб, дори и ципата ти да не е разкъсана, си има вероятност и да е станало нещо, въпреки че хората, които не са запознати с това как точно става номера се шашкат повече от нужното. А ако той не е прониквал в теб или пък е свършил отвън вероятността да е станало нещо е почти нулева ( сега оставете намира тия капчици, които се отделят преди свършването). А и откъде знаеш, че ципата ти не е разкъсана ? Ти може въобще да нямаш ципа или пък да се е разкъсала при някаква тренировка или нещо друго, но това както казах в началото не е от много съществено значение, защото сперматозоидите са толкова малки, че за тях дупчица от игла е по-голяма отколкото за нас тунел с диаметър 15 метра. Мислиш ли, че не можеш да минеш през толкова широк отвор ?

bulgarche
06-12-2005, 09:32
Emi to i da ne ti e skusana cipata pak moje6 da zabremenee6. Dori i pri parviq ti puk pak move da ti naduqt korema :)

lina15
06-12-2005, 10:58
ami tova e naistina mnogo interesna tema,i mnogo trudna za otgovor.Ami az naistina neznam,no mislq i predpovagam 4e moje,daje sega pitah maikami i e lekarka,kaza 4e kategori4no moje da se zabremenee...

^FaiNt^F
06-12-2005, 11:22
Mda moje da si bremenna bez devstvenata cipa da ti e razkusana 6toto pri nqkoi jeni tq e izkliu4itelno raztegliva i se razkusva edva po vreme na rajdatneto.... :roll:

AvaLan4e
06-12-2005, 16:26
apsolutno e vazmogno da zabremeneesh tia zipata da ne ti e kontrazeptiv :lol: +tva kak mislish che ti idva zikala ako niama otvor :shock:

sherry
06-12-2005, 16:35
Gluposti ako si DEvstvena oshte ne mojesh da zabremeneesh zashtoto cipata ti ne e skysana i prosto nqma kak :)Drug e vaprosa ako si pravila sex sas nqkoe momche ... :)Ima vazmojnost!Razbira se,4e ima!!Kakto nqkoi pred men kaza,cipata si ima otvor,prez koito preminava menstrualnata krav.Daje sum 4uvala,4e nqkoi jeni imat tolkova elasti4ka devstvena cipa,4e tq se kusa napalno edva kogato rajdat!

nasty_baby
06-12-2005, 19:31
emi ima veroqtnost razbira se!

МаRi
06-12-2005, 19:32
може да забременее6 и да има6 ципа ама вероятността е много по малка.за6тото тази ципа спира сперматозоид4етата и те умират преди да стигнат до 6ииката на матката :D

one_touch
06-12-2005, 19:40
Gluposti ako si DEvstvena oshte ne mojesh da zabremeneesh zashtoto cipata ti ne e skysana i prosto nqma kak :)Drug e vaprosa ako si pravila sex sas nqkoe momche ... :)

abe horq govorite gluposti.ne ste li 4uvali 4e ima momi4eta na koito ne im se kysa cipata pri pyrviq pyt prosto pri tqh e mn elasti4na i dori im se kysa na nqkoi 4ak pri rajdane.moje da se zabremenee taka est :!:

МаRi
06-12-2005, 19:44
4е може-може но вероятността е много по-малка.все пак тази ципа играе роля на някаква бариера която не пуска лесно 4ове4етата да продулжат.а те умират за секунди.и преди да стигнат до матката 6те са гу6нали прасковите :)

Lollita
06-12-2005, 20:51
Po princip, ako zabremeneesh trqbva da ima oplodena qicekletjka ot spermatozoid, koito trqbva da dojde ot myj. Sledovatelno - trqbva da ste pravili seks ili pone nqkakyv dostyp da e imala spermata do teb (naj-logichniq nachin e seksa). A ako si pravila seks - devstvenata cipa se razkysva, taka che, da , dvete sa svyrzani. Izkliuchvame sluchaite, v koito spermata ti e vkarane vyv vlagalisheto sys sprincovka i vskqkakvi takiva ...

ludisuvurshen
07-30-2008, 14:17
Вярно е, като знаеш що питаш :o :grin:

Doppelganger
07-30-2008, 14:20
Вие за инвитро чували ли сте?