View Full Version : Сексуални фантазии?
Има те ли сексуални фантазии и какви са те? Споделяте ли ги с партньора или ви е страх?
Mi ne gi spodelqm ... zashtoto v momenta nqma na koi :( ina4e da ...
Imam mnogo qsno ... no ne mislq, 4e trqbwa da gi spodelqm s nqkoj drug...shte gi spodelq samo s realna partniorka :P
Аз пък понякога направо се учудвам на себе си...Иначе всичките си глупости ги споделям с моя и двамцата си се кефим :D :lol:
pinK_Baby
06-14-2005, 18:37
имам да.... :oops: 8) и ако съм настроена на такава вълна задължително ги споделям с гаджето.... :)
nasty_baby
06-14-2005, 19:27
xax ami imam,da dosta ama ne6tu ne mi se spodeqt mnou mnou :oops:
a ina4e spodeqm gi s gadjeto razbira se i toi pove4eto puti mi ugajda :twisted:
^HOTbabyHOT{f}
06-18-2005, 18:40
Даам....имам :twisted: И от това ми се отваря апетита :twisted: За не6то,или някого :wink: :lol: :wink:
i az imam...i si gi spodelqm s partniora vzaimno :P
`summer``
06-18-2005, 19:27
Имам,но не смятам за нужно да ги казвам.
LiNkiN4eTo
06-18-2005, 19:44
имам но още не му ги споделям
Естествено,че имам, кой няма :lol:
Винаги ги споделям с него и той неговите с мен,и така понякога фантазиите се превръщат в реалност! :wink:
mary_jane_666
06-19-2005, 15:07
imam dosta i vinagi mu gi spodelqm ... i toi vinagi mi gi izpalnqva kakto i az negovite ... :twisted:
Mi ne gi spodelqm ... zashtoto v momenta nqma na koi :( ina4e da ...
Imam mnogo qsno ... no ne mislq, 4e trqbwa da gi spodelqm s nqkoj drug...shte gi spodelq samo s realna partniorka :P
Аха :D Подкрепям всичко казано :P
ammm oshte ne...prekaleno rano e ama ima vreme ... :)
MaRiYa_86
06-20-2005, 09:03
Аз не споделям всичките си фантазии,защото в мислите ми всичко е идеално,но знам ли дали наистина ще се получи толкова добре :)
Иначе приятеля ми винаги би се съгласил ;)
Immortality_
06-20-2005, 09:15
ami az pyk po4ti nyamam... tuk tam nyakoi syn suym imala...
no fantaziite sa mi pove4e- romanti4ni, taka da se kaje, otkolkoto sexualni.
ostavyam gi tyah za mom4etata :lol:
MaRiYa_86
06-20-2005, 10:53
Аз съм си изпълнила всички романтични фантазии :)
да съм в оргия с супер яки блундинки,брионетки сякви :D :D :D ама саамо аз съм мъж :razz: :razz: :razz: :razz:
ghostwisper
08-27-2008, 17:35
моите сексуални фантазии са изключително опасни и ненормални,затова се въздържам от споделяне .. Но пък си имам една .. в една хотелска стая със страхотна тераса и супер голямо легло .. вали дъжд и целите сме мокриии и после като по филмите (димек да праим "любов") .. ама честно казано едва ли ще се сбъдне .. ехх :(
dreaml1nd_
08-27-2008, 18:06
Че кой няма 8)
Много ми е интересно кой няма никакви фантазии?!
Естествено че имам и си ги споделям с милото ( :smt008 ) да се радваме :D
key_of_hell
08-27-2008, 20:02
Imam vsqkakvi fantazii, s vsqkakvi hora, po vsqko vreme, na vsqkakvi mesta, no si mislq 4e ako nqkoq vkliu4va priqtelq mi v otsustvieto na drugi muje bih mu q kazala s udovolstvie, no ne mi se struva mn zabavno!A ina4e smqtam 4e e po-dobre da si traq za fantaziite si s negovi, moi i dori na kogoto i da bilo priqtelite i poznatite!
SpOrTs_GiRl
08-27-2008, 20:26
Всъщност имам много малко ..
From_Hell
08-27-2008, 20:45
ami az pyk po4ti nyamam... tuk tam nyakoi syn suym imala...
no fantaziite sa mi pove4e- romanti4ni, taka da se kaje, otkolkoto sexualni.
ostavyam gi tyah za mom4etata :lol:
+1 :P
Xrisenceto
08-27-2008, 20:45
Вие като стадо,тръгнала една крава и сичките подир нея."Имам ама си ги споделям само с с милото"пфф... [-( .Преди време имаше такава тема и споделихте ся кво се прайте... :(
По темата:Нямам кой знай кво на ум,но искам да го направим на плажа през ноща,или край някое езерце на някой хълмче.Това е по скоро романтика,но съвсем от скоро водя полов живот и за сега това са ми фантазийте,за по нататък незнам :-)