View Full Version : Za kakvo pla4ete ...
Zna4i, temata e pove4e za mom4eta ... ta za kakvo pla4ete ... kakvo moje da vi nakara, da se razpla4ete ... ili dostoinstvoto vi ne vi pozvolqwa da si priznaete, 4e pla4ete? :roll:
petenceto
06-14-2005, 17:15
sigorno nikoi ot mom4etata nqma da se prestra6i da kaje 6to pla4e
sigorno nikoi ot mom4etata nqma da se prestra6i da kaje 6to pla4e
Mmm az ne mislq taka ... pri men e zaradi skapaniq jivot ... zaradi vsi4ko shitavo, prez koeto sum minal, zashtoto ponqkoga spomenite izpluvat i ... stava kofti rabota :(
най-често от гняв и отчаяние...или просто на някоя песен. различно.
final_fantasy_fan
06-14-2005, 18:41
nqma da kaja,4e ne plpa4a,za6toto ne e vqrno,no naposleduk se stremq da ne izbuhvm tolkova,a mi se stupaha mnogo ne6ta.Ina4e vsi4ko moje da me razpla4e-film,pesen,spomen ili estesveno nqkoq lo6a novina...
Elitooooo
06-14-2005, 18:52
za gluposti...
:arrow: az sam momi4e :D :wink:
za gluposti...
:arrow: az sam momi4e :D :wink:
i as taka :shock: :)
Devilsplaymate
06-14-2005, 19:10
Видях че Елитооо е писала и реших да направя същото... иначе и аз плача за глупости като например несподелена любов и често на някоя песен... :roll:
laydi_Kroft
06-14-2005, 19:33
mi zna4i az gledam da se sdyrjam i da ne pla4a oba4e na nqkoi film(nezavisimo dali e tyjno ili veselo az si pla4a :P),na pesen mai ne mi se e slu4valo, no ako e svyrzana s nqkakyv spomen sigurno 6te se razpla4a :oops: i naposledyk ot qd, ama ne6to mn gadno.eto primer4e:trqbva6e da imam izpit za kolan(6toto treniram taekwondo :lol: )i az bez da iskam zakasnqh s 10tina minuti, oba4e ne se pritesnqvah, za6toto tozi kadeto izpitva poprincip zakasnqva s okolo polovin 4as.I otivam tam i o6te ne be6e do6yl moq red i treniro mi idva pri mene i mi kazva "mi toq drugiq pyt 6e te izpita".lele tolko se qdosah 4e ne ospqh da si sdyrja sylzite :oops:
PS:syjelqvam 4e vi pi6a moite problemi ama mislq 4e ima nujda ot primer4e :oops: :roll:
4esto ot iad i nervi,poniakoga ot lubov i mnogo riadko ot maka po niakoi ne6ta
Lady_Love
06-14-2005, 20:36
Ами заради много неща.. ами например, заради това колко гадно е всичко... хъмм.. какви тъпаци (и тъпачки) може да срещне човек...и т.н. и т.н.... :(
bulgarche
06-14-2005, 21:13
Аз от щастие..когато някой мисли за мен и ми го показва
Плаче се за абсолютно всичко.. най-хубаво е когато плачешп от щастие.. рядко ми се случва, но това е едно прекрасно чувсвто.. аз спортувам и знам какво е да спечелиш с 1-2 точки и за щастие все още не съм падал така инфарктно, но не си го и пожелавам.. а иначе.. плаче за всичко .. няма човек който да не плаче.. винаги имаме моменти, в които се чувтваме слаби и несигурни и нуждата да поплачем идва като нужда да пиеш вода или да дишаш...Тогава винаги е хубаво да имаш човек на чието рамо да плачеш е не да се заровиш в леглото и да намокриш възглавницата!
GreenLadyM
06-15-2005, 14:25
:arrow: za glupostii vse...momi4eski prostotii obshto vzeto!
e_l_i_z_a
06-15-2005, 18:38
i az taka ili kato mn me stane qd za ne6to i ot gnqv pla4a :lol:
Човек има нужда да изрази емоциите си..дори само пред себе си http://teen.ludost.net/forum/html/emoticons/wink.gif
kaka_lara
06-15-2005, 22:44
kogato mi e mnogo mnogo mnogo......adski mnogo....prekaleno krivo :wink:
VirginPunk
06-15-2005, 22:56
най-често от яд ;)
AvaLan4e
06-16-2005, 17:51
zna4i samo az neplacha :P :lol: hehe mi az reva kogato:
ne sam spala ot nai malko 48 chasa
mi se prichiniava silna fizichaska bolka-ama tva znachi mnogo silna
i neplacha kogato-mi e tagno, kogato me e iad, prosto sa me uchili che e slabost i...neznam dage nikoi da nima v staiata, da sam sama, pak ne bih plakala, ako go napravia posle ne bih se chuvstvala po dobre, naprostiv shte se chuvstvam pobedena :roll:
Za kakvo pla4a li?Mi to nikoga ne pla4e6 samo za edno ne6to.Kato ti se natrypa i ti grumnat bu6onite revvam i tva e
miloto_girl_4e
06-16-2005, 19:56
otkakto sam v puberteta reva za 6tqlo i ne6tqlo :?
amm skoro za mom4e ne sam revala ...prosto vse ulu4vam sladuri,deto spodelqt 4uvstvata mi :P
am reva i ot qd... i kogato nqkoi friend me narani ..
ponqkoga prosto kogato sam mnogo nervna
lesno moga da se razpla4a.. abe ob6to vzeto reva za tova,za koeto i pove4eto momi4eta :wink:
BlinDBoY
06-17-2005, 11:25
Само в краен случай и то не за кого да е по принцип съм ревал общо 3 пъти!!
Но по принцип като се ядосам удрям нещо или някого и така ми минава яда набързо!!! :lol:
Immortality_
06-17-2005, 12:32
Само в краен случай и то не за кого да е по принцип съм ревал общо 3 пъти!!
Но по принцип като се ядосам удрям нещо или някого и така ми минава яда набързо!!! :lol:
hhahahaha...i az taka. ve4e sym si 4upila 2 kokal4eta, za6toto imam gadniya navik da udryam sfetofarite, stylbove, durveta i vsi4ko, koeto mi e nablizko... a v u4ili6te stenata do moya 4in ima vdyblnatinki ot men :lol: :twisted:
tedo_davis
06-17-2005, 13:05
sigorno nikoi ot mom4etata nqma da se prestra6i da kaje 6to pla4emai ne pozna :P
zna4i ... i az sum kato Bylgar4eto ... ot shtastie naistina e dobre da popla4esh - kogato si struva e normalno.
Moje da sum mom4e no mi se e slu4valo ne vednuj da pla4a ... plakul sam zaradi momi4e - t'va mie bilo nai-golqmoto unijenie ... e vse pak kogato se bqh razplakal edno Girl-4e doide (nepoznato) nz mai me sujali i me pokani na kafe - ta se uspokoih :P
Plakal sum kogato zagubih nai dobrata si priqtelka ... plakal sum kogato sa me prebivali do ... abre do ot4aqnie :P ina4e sq sam si super ot 3 sedmici na sam sym super happy!