View Full Version : pomognete mi da stane kakto trqbva,iskam da e prekrasno
Zdaveite!Iz4etoh mnogo ot temite i re6ih da vi pomolq da mi pomognete.Sigurno vi e pisnalo i sajalqvam,ako sam porednata dosadnica :( ...no se nujdaq nqkoi da me svetne po nqkoi vaprosi.Ta az za sega sam devstvena,no bukvalno sled nqkolko dni nqma da bada,naistina sam sigurna i 6te go napravq s 4oveka,koito obi4am,no ne e tova problema,ne sam pritesnena ot tozi fakt,a ot tova,4e ne znam kakvo da napravq sled tova.Imam v predvid sled parviq pat trqbva li da se napravi ne6to,da se promiva,kolko vreme sled tova trqbva da se izmiq,ima li nqkakvi osobenosti ili malki tankosti,koito trqbva da se znaqt.Pi6a tova vav forum,za6toto nikoq ot priqtelkite mi ne go e pravila i nqmna koi da mi izqsni "malkite" ne6ta,za6toto vseki znae osnovnoto!No momi4eta,glavno vas molq,opi6ete mi kakvo trqbva da napravq,za da pomogna i na nego da mu e kef i na men da mi e,kakvo ne trqbva da pravq parviq pat i kakvo da napravq sled nego,kak da razbera dali sam svar6ila i dali toi e svar6il,kakvo se iziskva ot men parviq pat I SLED TOVA KAKVO TRQBVA DA NAPRAVQ,KOLKO VREME SLED PARVIQ PAT MOJE DA PRAVQ SEKS OTNOVO :oops: znam zvu4i ujasno tapo znam, :( no tova trqbva da si izqsnq!Molq vi razberete me i spodelete opit!!Blagodarq vi predvaritelno! :wink:
Bimper-ska
06-18-2005, 09:38
Миличка, има 1000 теми за сефтето. А относно това, колко време след това може да повторите си е индивидуално. Хубаво ще е обаче да си вземеш еднодневни превръзки, понеже ако се разкървиш може да си изцапаш бельото. След като свършите ще е добре да се измиеш. И ползвайте кондом! По-лесно ще стане, ако не действате направо с члена, ами предварително с пръсти. Но това вече е до личен избор. Но по-малко ще боли. И ако приятелят ти има опит с девственици, ще знае нещата. И най-важното - не се притеснявай! Просто се отпусни и се наслади на момента.
Bimper-sk,znam 4e ima takiva temi,no ne uspqh da namerq,blagodarq ti tova za prevrazkite be6e mnogo polezno,no da re4em ot koi ne6ta zavisi tova kolko vreme sled parviq pat moje6 da povtori6?A I O6TE NE6TO,KOETO MI SE STRUVA VAJNO DOBRE LI E PARVIQ PAT DA SE NAPRAVI NQKOLKO PATI,NE EDIN,A POVE4E TOVA VREDNO LI 6TE E ILI POLEZNO?
MaRiYa_86
06-20-2005, 11:59
Мила,най-добре не го правете няколко пъти,а те уверявам,че ти няма да искаш да го направите няколко пъти.Няма да изпиташ оргазъм първия път.А ако той се изпразни ,значи е свършил...Това е.След секса се измии със сапун и вода просто :)
И не забравяй-МИСЛИ ЗА СЕБЕ СИ!!! Много момичета правят грешката да дават всичко от себе си,за да му е добре на момчето...Не забравяй,че ти си на първо място...Не му разрешавай да прави каквото си поиска още първия път,за да не съжеляваш...
Успех Мила!
Питай още нещо ако искаш...
MaRiYa_86,blagodarq ti!!Ammmm....otnosno "svar6vaneto"(moeto,koeto qvno 6te e po-kasno i negovoto,za6toto ne mi stana mn qsno moje6 li da mi obqsni6 po-podrobno? :oops: Sorry za tapite vaprosi,oba4e za sajalenie vse o6te sam gola voda v tova otno6enie :( :oops: I vse pak kak da doprinesa ne6to,ne iskam da izglejdam tapo i neopitno :cry: :( :oops: :? Predvaritelno blagodarq,ako nqkoi se zanimae da mi obqsni!!!
http://bash.bg/face2face/s_devstvenost.html
мисля че това ще ти помогне
bulgarche
06-20-2005, 15:12
Еми..първо Презерватив, другто той може би знае. Само се отпусни и знай че ще помниш този миг завинаги :)
MaRiYa_86
06-22-2005, 10:15
Опитай се да не седиш като дърво,за да не изглеждаш тъпо,което обаче ще ти е много трудно първия път...
Нищо кой знае какво не се иска от теб.Твоето свършване не е задължително да е по-късно от неговото,но наистина не мисял,че ще свършиш при първия път...Също така не мисля,че от самосебе си ще свършип и следващите пъти...Затова правете такава поза,че да можеш да се галиш по клитора и областта около не го (или той да те гали,както дойде).Не трябва да те е срам.Това е нещо нормално.като се галиш,ще свършваш...+ това на повечето момчета тази гледка им действа възбуждащо :)
Просто не трябва да се притесняваш,че ти е за първи път толкова много,защото тъпите ситуации се получават от притеснение :) Питай нещо конкретно,ако те интересува.Ще ти отговоря!
И НЕ ЗАБРАВЯЙ-НЕ ПРАВИ НИЩО<КОЕТО НЕИСКАШ!
Аз съм момче ама да си кажа това което мисля. Едно уважаващо себе си момче, което държи на момичето с което е особенно ако тя е девствена както във случая трябва да успее да я предразположи поне минимално към ситуацията, а не като див селянин да извади члена да го надърви да и го плесне в челото и да я натисне здраво още първия път. Първия път трябва да започне с целувки от страна на момчето по областа околко клитора и по него...... после лекичко и внимателно с пръсти да я навлажни и момичето да усети малко удоволствие и след това с нежни и постепенни движения напред, назад да прониква по малко навътре. Най-важното обаче е когато тя каже, че я боли много и иска да спрат, той да спре, защото после момичето започва да си мисли че всичко е до секса и той не я обича и няма секс поне още няколко месеца. Тука малко се увлякох
THE END
BLAGODARQ VI !!!Ujasno me e sran da popitam tova ....lelee ujas......naistina mnogo me e stram da popitam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: no koe po-to4no e klitora? :cry: ujas ne znam obqsnete!!!!
MaRiYa_86
06-22-2005, 15:20
Няма страшно,мила!Сега ще се мъча да обяснявам :)
Явно не си маструбирала :)
Пробвай първо да маструбираш,тогава прави секс,послушай ме :)
Клитора е малката издутина в горната област,над входа на влагалището...
А бе немога точно да ти го обясня.Някой да ми помогне :)
MaRiYa_86
06-22-2005, 15:21
Та за това става въпрос.Пробвай първо маструбация и тогава секс,явно не си добре подготвена още,даже изобщо :roll:
MaRiYa_86
06-22-2005, 15:30
Cha0 не ми харесва нещо,как нарече "селянин"....за пример.
Виж какво ще ти кажа.Има добри и лощи хора,но не и граждани и селяни.Също както има добра и лоша музика,а не рап и метал...
Хората се определят по умствените способности и възпитанието,а не по местоживеене...
blagodarq ti mnogo,MaRiYa_86!!Zadaljena sam ti!Naistina ne sam ve6ta po vaprosa,iz4etoh dosta literatura,no pratkikata mi lipsva!
MaRiYa_86
06-22-2005, 21:48
Ама и аз не съм много по обясненията,затова не си ми задължена :)
Cha0 не ми харесва нещо,как нарече "селянин"....за пример.
Виж какво ще ти кажа.Има добри и лощи хора,но не и граждани и селяни.Също както има добра и лоша музика,а не рап и метал...
Хората се определят по умствените способности и възпитанието,а не по местоживеене...
Като съм казал див селянин съм имал предвид ... че е див можех да кажа и див гражданин ама не звучи така както ми трябваше за контекста. Се пак мерси за поправката на място е
THE END[b]
lubimata93
11-28-2009, 21:44
Мила,най-добре не го правете няколко пъти,а те уверявам,че ти няма да искаш да го направите няколко пъти.Няма да изпиташ оргазъм първия път.А ако той се изпразни ,значи е свършил...Това е.След секса се измии със сапун и вода просто :)
И не забравяй-МИСЛИ ЗА СЕБЕ СИ!!! Много момичета правят грешката да дават всичко от себе си,за да му е добре на момчето...Не забравяй,че ти си на първо място...Не му разрешавай да прави каквото си поиска още първия път,за да не съжеляваш...
Успех Мила!
Питай още нещо ако искаш...
ОМГ любимата93 МОЖЕ ЛИ ТОЛКОЗ ГЛУПАВ БЪМП ДА НАПРАВИШ ???????????
по темата: лол още преди 4 години е имало 1000 теми за 1вия път сега сигурно са милярди :lol:
Любимата адски си куха. Ходи на доктор, не губи време тука, че си критично зле. :(