View Full Version : drazni mi
ami iskam da wi kaja 4e kogato go praq sas to4kow ili orebren prezerwatiw mi dra6ti i me drazni twa ot kwo moje da e?
Moje da se poluchi, ako kojata ti e mnogo chuvstvitelna. Shtom ne ti dostatq usowolstwie, ne e nujno da go pravish s takiva prezervativi.
WwanAdoO
06-21-2005, 14:06
Moje da se poluchi, ako kojata ti e mnogo chuvstvitelna. Shtom ne ti dostatq usowolstwie, ne e nujno da go pravish s takiva prezervativi.
I az twa vikam
ами 6том с тези има6 проблем,взимаи си нормални.:)
MaRiYa_86
06-21-2005, 17:02
Ами аз мисля,че просто не си била достатъчно възбудена и така става...С мен така се е случвало няколко пъти.Ако не си достатъчно влажна се получава гадно протриване с презерватива...тва е гума все пак.
nasty_baby
06-21-2005, 19:47
i az mislq 4e sigurno si dosta 4uvstvitelna po dobre go pravi s normalni
Ами аз мисля,че просто не си била достатъчно възбудена и така става...С мен така се е случвало няколко пъти.Ако не си достатъчно влажна се получава гадно протриване с презерватива...тва е гума все пак.
Аз съм съгласен с теб , защото мойта приятелка се драни и от съмия нокът когато не е достатъчно влажна, допира на нокъта с нея я дразни. Не е от презервативитте явно любовната игра не ти е достатъчна
THE END[b]
ami iskam da wi kaja 4e kogato go praq sas to4kow ili orebren prezerwatiw mi dra6ti i me drazni twa ot kwo moje da e?
Ми май ти е дефектна оная работа...
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 11 от правилника!
Благодаря!
pussycat_dolls15
01-02-2009, 18:41
Не мога да кажа нищо.