View Full Version : Искате ли да направите тройка и правили ли сте ...
az li4no mn iskam da probvam i s dvama maje i s jenka iskam ama de da znam ne 4e ne sam imala vazmojnost imala sam i to ne edna ama e kofti s poznati de a i s ne poznati ne varvi ama sam si kazala 4e trqaa da opitam i 6e go napravq samo da ulu4a horata i momenta :) a sq razkajete vie
Дам, и аз съм така като теб. Много искам да опитам, но просто не съм срещнала подходящи хора, с които да го направим. Сигурно е много яко :shock: :D 8)
Dorianchety
06-23-2005, 06:40
eee i az iskam,imala sam mn vazmojnosti,no ne s podxodq6i xora :roll: e tfa e lo6o 4e nemoa da oli4a nekoi....koit trqa :wink:
tedo_davis
06-23-2005, 06:45
hmmmmm mali mali da no samo kogato --> http://ftlbg.com/Sayan/Emoticons/act-sleepy%20sleepy.gif
za sujalenie - ina4e ... struva mi se gotin-ko.
probvala sum minaloto lqto s edna priqtelka i gadjeto i, a kato po-malka s 2 mom4eta, gotino si be6e ot vsqkude :)
Ами аз си бях казал мнението по този въпрос в друга тема ама ще го спомена и тука. Най-яко за мен е с две момичета по възможност с леко леви наклонности и аз :P
THE END
Sssssexy{P}Baby
06-23-2005, 11:57
a ne takoz ne6to nqma da pravq!!! :?
аз пък не искам и нямам намерение да пробвам :lol:
Ами аз си бях казал мнението по този въпрос в друга тема ама ще го спомена и тука. Най-яко за мен е с две момичета по възможност с леко леви наклонности и аз :P
THE END
YES! :mrgreen:
az li4no mn iskam da probvam i s dvama maje i s jenka iskam ama de da znam ne 4e ne sam imala vazmojnost imala sam i to ne edna ama e kofti s poznati de a i s ne poznati ne varvi ama sam si kazala 4e trqaa da opitam i 6e go napravq samo da ulu4a horata i momenta :) a sq razkajete vie
Давай направо адрес :) Стига да е с две момичета тройката ... :)) {}
*SCHWARZ*
06-23-2005, 13:23
хах...хубаво е,че има толкова разкрепостени хора
Naughty-Girl
06-23-2005, 13:26
Не съм пробвала а и немисля и да пробвам
MaRiYa_86
06-23-2005, 17:58
Оооо,незнам! По принцип немога да си се представя в тройка :) Но понякога ме хващат извратените и си мисля,че сигурно би било интересно :)
dudeto_sy
06-23-2005, 17:59
ne ne iskam nikakvi troiki i t. n. Moeto mom4e si mi e dostatu4no...
a kato po-malka s 2 mom4eta, gotino si be6e ot vsqkude :)
Извинявай но на колко точно си била когато си го направила с тези две момчета? :) Защото това като по малка ми звучи малко :? Между другото сега на колко си?
Правил съм четворка- двама на двама, но тройка не съм, но бих правил и с две момичета и с едно момиче и още едно момче
Идеята за тройка ми звучи много ... възбуждащо. Но от желанието до действието пътят е доста голям.
rosskata
06-26-2005, 09:50
Правила съм веднъж с наи- добрата ми приятелка и един мъж, :roll: беше страхотно изживяване. Иска ми се само да бях трезвена, за да мога да го изживея пълно, но си мисля, че ако бях, едва ли бих се осмелила... Просто стана спонтанно. 8) Мисля си, че ако нещо такова се планира предварително , няма да е толкова хубаво... Едно е както си говорите да се озовете и тримата на пода, а друго е да им кажеш " абе аиде да правим тройка..." :oops:
идеята не е лоша .. някой хубав ден,когато съм сама :)
amatorium
05-27-2008, 14:45
Da. Hubavo neshto sa. Sega obache planiram neshto novo da opitam ... ako ste gledali Shiroko zatvoreni ochi se seshtate za kakvo party stava duma :)
irka.baby
05-27-2008, 14:47
:-D da vi kaja az o6te ne s1m go pravila i nemoga da izrazq mnenie no s 2 m1je ne bih iskala s o6te edna macka stava ama s m1je 111 svidimise dupeto :D :P
beb4eto0o
05-27-2008, 18:18
az li4no mn iskam da probvam i s dvama maje i s jenka iskam ama de da znam ne 4e ne sam imala vazmojnost imala sam i to ne edna ama e kofti s poznati de a i s ne poznati ne varvi ama sam si kazala 4e trqaa da opitam i 6e go napravq samo da ulu4a horata i momenta :) a sq razkajete vie opitvala sam troka s dve mom4eta,mojibi i s momi4eto bih pravila troika ,no ne sega za6toto sam obvarzana seriozno imam priqtel ,koito revnyvam i neiskam da me deli s nqkoi kakto i az nego
SexOnTheBeach
06-09-2008, 11:28
искам да пробвам със 2 момичета :grin:
gotodasho
06-09-2008, 11:45
аз съм имал 2 предложения ама ситуацията не беше особено подходяща
psychopath
06-09-2008, 11:46
iskam...
s o6te 2 mom4eta
ps-mom4e sum 8)
Имала съм много и разнообразни предложения за групов секс, но не съм ги приемала, не смятам и да правя такъв! Поради простата причина, че не обичам да деля и да ме делят.. :D