View Full Version : На колко сте и с колко сте спали
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
Гледай я лошо няма! То рано или късно ще се събудиш!
И всичко това е един сън.. :shock:
Само за някой е сън!(визирам теб)
Само за някой е сън!(визирам теб)
Тоест ти не си гей? :shock:
Това още в началото го споменах!
Виж силно се съмявам дали ти си хетеро!
Това още в началото го споменах!
Виж силно се съмявам дали ти си хетеро!
Нали знаеш, че не тоя дето ебе е гей, а тоя дето го ебът(взирам теб) :lol:
Не знам кой кого е ебал, обаче определено трябва да се успокоиш! И стига с тея стари лафове, защото ми ставаш скучен!
A колкото до е*ането ти сам си каза, че си девствен, значи не ти е*еш, а теб те ч*кат
Много яростно се защитаваш, гузна съвест май а? :razz: Айде лека, отказа ме.
holypotatoes
05-30-2010, 07:24
fear4o Раздава форумна справедливост....
SheIsAggressive
05-30-2010, 09:58
15-23 :oops:
Grudi_SeXa
05-30-2010, 12:03
На 23, с 12.
wow.. отговорите ме очудиха oO
иначе на 14 съм - 0 момчета.
еб*сии :shock:
не ги броя, но на 18 съм около 45 момичета.. скромно хDD
20 - вече им изгубих бройката..
Doomcryer
05-30-2010, 15:08
За 24 готова ли си ? :razz:
YouDontKnowMe
05-30-2010, 15:15
Бас ловя , че или са не повече от 5 , или си девствен.
По темата : 14 -89 xD
vaseto0o
05-30-2010, 15:27
а за рязък скок от 23 на 25 :D :oops:
Reaper93
05-30-2010, 16:03
а за рязък скок от 23 на 25 :D :oops:
А за по-голям скок, от 23 на 26 8-)
Ставате груби! Поне 1 по 1 отивайте!
не съм дествен.. ахах просто к*рвите се пускат да ги гледам ли?! ;)
ScionOfStorm
05-30-2010, 17:59
сифилиса иде, мейт
ахяхха
засега няма нищо.. дано и занапред хах
YouDontKnowMe
05-30-2010, 18:16
не съм дествен.. ахах просто к*рвите се пускат да ги гледам ли?! ;)
Е, щом се хвалиш с лесни мацки ... По тази логика моите нямаше да са 89, а 200. Примерно :D Все пак съм на 14 , имам още много да уча.Ти ша каиш, бате ^
...
Е, щом се хвалиш с лесни мацки ... По тази логика моите нямаше да са 89, а 200. Примерно :D Все пак съм на 14 , имам още много да уча.Ти ша каиш, бате ^
не се хваля.. и к*рви казвам на почти всички женки.. хаха
YouDontKnowMe
05-30-2010, 18:21
...
Ми и аз на почти всички мъже казвам педали, ама тук във форума се въздържам, нали така? Примерно << ...
...
Ми и аз на почти всички мъже казвам педали, ама тук във форума се въздържам, нали така? Примерно << ...
че да съм го казал на някоя от форума? :?
ScionOfStorm
05-30-2010, 18:30
индиректно го казваш, защото говориш за тях така.
аз се притеснявам, явно имаш някакъв комплекс, щом така наричаш жените... :-)
индиректно го казваш, защото говориш за тях така.
аз се притеснявам, явно имаш някакъв комплекс, щом така наричаш жените... :-)
апф и комплексар ме изкара.. не ме познаваш, затова спри да говориш без да знаеш.. щом ги наричам така значи са го заслужили ;)
ScionOfStorm
05-30-2010, 18:42
технически знам, защото ти правиш такова изказване, което дава доста ясно становището ти :>
уел ноун факт е, че когато човек е с такова отношение относно другия пол, бил той респективно мъжки или женски, е имал някакви преживявания, които са зародили такъв комплекс в него.
психология, майна,
но сигурно ше срещнеш няква мацка, дето ше ти ебе майката 8-)
gret4ety
05-30-2010, 18:52
15 - 0 :)
технически знам, защото ти правиш такова изказване, което дава доста ясно становището ти :>
уел ноун факт е, че когато човек е с такова отношение относно другия пол, бил той респективно мъжки или женски, е имал някакви преживявания, които са зародили такъв комплекс в него.
психология, майна,
но сигурно ше срещнеш няква мацка, дето ше ти е** майката 8-)
е комплекс нямам.. хаха жените не са за да ги обичаш, а да ги употребяваш.. сеш се? 8-)
VIPShEfErVIP
05-31-2010, 06:58
Добре дошъл. Кирилицата е задължителна.
kalpazanka
Някои хора просто не могат и да лъжат.... :razz:
психология, майна,
но сигурно ше срещнеш няква мацка, дето ше ти е** майката 8-)
е комплекс нямам.. хаха жените не са за да ги обичаш, а да ги употребяваш.. сеш се? 8-)
Имаш много тъпо мислене!
Жените да не са ти като презерватив бе?Да си ги сложишп веднъж на х*я и после да ги изхвърлиш?
fanincety
05-31-2010, 09:10
Na 15-samo s 1 :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: .. ти кво..курва ли искаш да ставаш! : xx остани си със същия поне докато не станеш 16! ...
15 - 1 (още съм с него) :-P
ScionOfStorm
05-31-2010, 09:11
не :>
.....
Имаш много тъпо мислене!
Жените да не са ти като презерватив бе?Да си ги сложишп веднъж на х*я и после да ги изхвърлиш?
нещо такова xDD
ScionOfStorm, ок.
Pawiinka
05-31-2010, 10:17
14/- николко все още :grin:
YouDontKnowMe
05-31-2010, 11:21
.....
Имаш много тъпо мислене!
нещо такова xDD
ScionOfStorm, ок.
Те ти го казаха по-горе, но нека и аз да се разпиша - комплексар. Спокойно, няма да ти се смеем, ако ни кажеш , че поне веднъж си правил любов.
dAimIk0z
05-31-2010, 12:28
кво го нападате момчето бе ?
завиждате,че има такава бройка ли,какво ?
и аз мисля като него,а и дори да не мисля,не мисля че прави тъпо
отношението ми към момичетата са абсолютно същите като неговите,щото аз до сег не съм попадал на нито една свястна и на нито една,която да не пусне от 1 или 2 път...те сами са си виновни,че аз примерно съм си изградил такова мнение за тях
Seducti0n
05-31-2010, 13:28
Това, че вие двамцата попадете все на леки момичета, не означава, че няма свестни.Най се дразня на момчета, които си направят кефа с някоя мацка и след това започнат да обясняват, че била курва... Айде моля ви се, помислете вие какви сте, щом сте стигнали дотам да твърдите, че всички момичета са курви.
Който иска-намира.Който не му се занимава и търси само чукането-курви намира! Сеш се?
ef4etyYy
05-31-2010, 13:28
^ това, че не си попадал на такива, не значи, че няма!!!! :booooomb:
SoXaxoXixi
05-31-2010, 18:34
На 17 години съм (почти на 18г.,след по-малко от месец ставам на 18г.).
:arrow: 14 момчета и 5 момичета.
Ууу за лесбийките!Ура за гейове/педалите (замислете се ) 8)
dAimIk0z
05-31-2010, 19:52
На 17 години съм (почти на 18г.,след по-малко от месец ставам на 18г.).
:arrow: 14 момчета и 5 момичета.
Ууу за лесбийките!Ура за гейове/педалите (замислете се ) 8)
щот си гей,за тва ли ги подкрепяш
YouDontKnowMe
05-31-2010, 19:56
кво го нападате момчето бе ?
завиждате,че има такава бройка ли,какво ?
и аз мисля като него,а и дори да не мисля,не мисля че прави тъпо
отношението ми към момичетата са абсолютно същите като неговите,щото аз до сег не съм попадал на нито една свястна и на нито една,която да не пусне от 1 или 2 път...те сами са си виновни,че аз примерно съм си изградил такова мнение за тях
Да, завиждам му. Защото трудно се намира млад човек , който да притежава качествата които аз ценя => нямам голям избор за партньори.
Виж, вие като не подбирате, като се отдавате изцяло на животинските ви инстинкти - хубаво, горедейте се с това. Добре е човек да не се срамува от себе си. Просто някои хора нямат волята да подтискат влечението си, за което мога само да ги съжалявам, нали. Тяхна си работа, аз мога само да коментирам.И тези хора няма какво друго мнение да си изградят за жените, тъй като това, което спи с тях, всъщност е подобие на тези две момчета. Общо взето, се чукат с "който подаде пишка" (има един такъв форумен лаф, не помня в чий подпис седеше.).
Момчета, не се притеснявайте. Такива сте си вие, такава ви е средата, нормално е да имате такова мнение за жените, то само леки такива ви връзват. :)
dAimIk0z
05-31-2010, 20:17
аве аре ся
ти да не очакваш аз на 17 да си хвана сериозно гадже ?
имам още тооолкова много време и за тва ще си дойде времето
не ртазбирам защо сега да се обвържа с една за дълго,от колкото да еба всяка,след като това може да стане,когато стана по-голям,по-зрял,здраво стъпил на земята и готов за нещо сериозно ???
YouDontKnowMe
05-31-2010, 20:19
аве аре ся
не ртазбирам защо сега да се обвържа с една за дълго,от колкото да е** всяка,след като това може да стане,когато стана по-голям,по-зрял,здраво стъпил на земята и готов за нещо сериозно ???
Е, тук си прав, напълно съм съгласна с теб. Ама сега недей да се обявяваш против женския пол, ако не бяхме ние, нямаше кой да ти пуска, тъй че...
в тая тема писах на 14,15 и 16 години, а сега пиша на 17
17-2
ReachlessGirl
05-31-2010, 20:38
С такъв начин на живот няма скоро да се осъзнаеш ..
Напълно съм съгласна с това, което каза Seducti0n ..
YouDontKnowMe
05-31-2010, 20:39
в тая тема писах на 14,15 и 16 години, а сега пиша на 17
17-2
Помня, че до 16 бяха 0, човек, к'во напраи за 1 година бре 8-)
аве аре ся
не ртазбирам защо сега да се обвържа с една за дълго,от колкото да е** всяка,след като това може да стане,когато стана по-голям,по-зрял,здраво стъпил на земята и готов за нещо сериозно ???
Е, тук си прав, напълно съм съгласна с теб. Ама сега недей да се обявяваш против женския пол, ако не бяхме ние, нямаше кой да ти пуска, тъй че...
хах ае ти да не мислиш, че съм против вас?! хич не съм, даже много си ме кефите.. хДД
браво е, dAimIk0z, радвам се, че не съм сам.. 8-)
YouDontKnowMe
05-31-2010, 20:44
[/quote]
щом ги наричам така значи са го заслужили ;)
хаха жените не са за да ги обичаш, а да ги употребяваш.. сеш се? 8-)
.....
Имаш много тъпо мислене!
нещо такова xDD
О'кей, щом те кефиме ^^ :D
dAimIk0z
05-31-2010, 20:48
аве аре ся
да съм казал,че съм против вас ?
dAimIk0z
05-31-2010, 20:50
и що да не се осъзная ?
какъв ми е чак пък толкоз живота...да си нямам приятелка и да еба всяка,която искам
много тъпо мислиш.аз още съм малък,едва на 17..има време кога да се осъзная,за всичко си има време
YouDontKnowMe
05-31-2010, 20:51
да съм казал,че съм против вас ?
Абе, да ти кажа аз не се чувствам виновна :D
YouDontKnowMe
05-31-2010, 20:53
и що да не се осъзная ?
какъв ми е чак пък толкоз живота...да си нямам приятелка и да е** всяка,която искам
много тъпо мислиш.аз още съм малък,едва на 17..има време кога да се осъзная,за всичко си има време
Ама не си малък за да правиш секс , да пиеш и да пушиш коз , а ? Ако се чувстваш малък - у песъка :D
аз още съм малък,едва на 17..има време кога да се осъзная,за всичко си има време
И накрая ставаш 50 годишен брадясал чичко, общ чиновник в завода "на ъгъла". Така е за всичко си има време.
ReachlessGirl
05-31-2010, 20:57
и що да не се осъзная ?какъв ми е чак пък толкоз живота...да си нямам приятелка и да е** всяка,която искам..
Сам си отговаряш .. явно не си осъзнал, че НЕ можеш да имаш всяка различна от стойностното .. + това за мен осъзнатия човек не се задоволява с най - лесното ..
Не съм те питала как мисля .. и това, че си на 17 не те оправдава, че не знаеш какво искаш и се бориш за бройка, не за нещо различно .. аз съм маалко по - голяма, но въпреки това отдавна съм се осъзнала! ..
dAimIk0z
05-31-2010, 20:58
аз още съм малък,едва на 17..има време кога да се осъзная,за всичко си има време
И накрая ставаш 50 годишен брадясал чичко, общ чиновник в завода "на ъгъла". Така е за всичко си има време.
брейй да ти имам мисленето
не знаех,че щом не искам да си имам приятелка и да еба всяка ще окаже такова влияние на живота ми :razz:
......
хмм не ми долови сарказма.. нищо 8-)
YouDontKnowMe
05-31-2010, 21:45
......
И ти моя :D Нищо :D
......
странно почваш да ме радваш :lol:
YouDontKnowMe
05-31-2010, 22:02
......
странно почваш да ме радваш :lol:
Е, след дълги разговори индиец и мексиканец все ще намерят общ език, нормално :D
....
Е, след дълги разговори индиец и мексиканец все ще намерят общ език, нормално :D
да е егати якото :D как каза че се казваш? хD
ladykeisy
05-31-2010, 22:33
Тази тема стана историческа.
YouDontKnowMe
05-31-2010, 22:33
....
да е егати якото :D как каза че се казваш? хD
Т'ва става на ЛС, че във форума съм инкогнито :D
Тази тема стана историческа.
Толкова много спам е отнесла тая тема, направо се чудя как не са я заключили още! :lol:
ladykeisy
06-01-2010, 09:44
fear4o Явно модераторите се забавляват.
kalpazanka
06-01-2010, 09:47
Не, просто нямаме физическата възможност да изчетем всичко във всеки раздел. Но отстрани е най-лесно да се критикува. ВИНАГИ!