View Full Version : оргазъм при девственица
Different Shit
06-28-2005, 23:18
вижте ся... до сега не съм правил секс... само съм лизал приятелката си... та... кажете поне как да стигне до оргазъм тя при положение че тя не иска да бързаме... 8) пък може да кажете и как да я отворя да знам за в бъдеще 8) благодаря предварително
Ani_girl
06-29-2005, 06:11
AMA4E VUPROSI MI KATO Q LIJESH NE I LI SE ISKA DA GO NAPRAVITE NE I LI STAVA KEF AKO I SE ISKA SEX NQMA DA TI SE DYRPA :lol: :lol: QKO ISKAH SEX Q VUZBUDI MAKSIMALNO BUDU SUPER VNIMATELEN I NEJEN :)NAPRIMER MOJA DA SI IGRAESH S GURDITE O DA GI LIJESH ILI HAPESH LEKO TAKA4E SUPER DA Q VUZBUDISH USPER !!! :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ani_girl
06-29-2005, 06:11
AMA4E VUPROSI MI KATO Q LIJESH NE I LI SE ISKA DA GO NAPRAVITE NE I LI STAVA KEF AKO I SE ISKA SEX NQMA DA TI SE DYRPA :lol: :lol: QKO ISKAH SEX Q VUZBUDI MAKSIMALNO BUDU SUPER VNIMATELEN I NEJEN :)NAPRIMER MOJA DA SI IGRAESH S GURDITE O DA GI LIJESH ILI HAPESH LEKO TAKA4E SUPER DA Q VUZBUDISH USPER !!! :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
А ма овца момчето не питаше как да накара приятелката му да се съгласи да правят секс, а как да я доведе да оргазъм и как се отваря девственица.
1. Мисля че имаше статия за това как да отвориш девственица
2. Тва с оргазма е сложна работа много жени не получават оргазъм дори и на 30 години като са. Просто Господ е решил че тряа да са прецакани :lol: Трябва да я лижеш много да се ебете по дълго време а ве сложно е няма да можеш да я накараш да изпита истински оргазъм
e tq moje da polu4i i klitoren orgazum dokato q lije6 :D , a kak da q otvori6 ima 100 temi popro4eti tam. No v kraina smetka kato e qko vuzbudena dokato i pravi6 "tornado s ezik" puhni edno prust4e, vij ako moje i vtoro, i ako pak ne q boli deistva6 ti :D :wink:
Ani_girl
06-29-2005, 07:06
abe ti si bil mnogo maluumen be hodi se skrii nqkude be ako ne q vuzbudi kak 6et polu4i orgazam maluummno sushtestvo takova mnogo si bil smotan be
То си личи кой е смотания. Аз му говоря на момчето за истински оргазъм който тинай-вероятно никога няма да изпиташ щото като те гледам кво си офца никой няма да иска да те ебе а пък ако се намери такъв едва ли ще си прави труда да ти направи кеф
Ani_girl
06-29-2005, 07:13
sper mnogo se sumqnavm ima si hora vsi4ko spoko az si izpitvam orgazmi sumnavam se oba4e na teb nqkoq da ti vurje ti mai si na 4ekii i vinagi 6te si ostanesh mni si nqkoi smotan tup ne6tasten subur ili nekvo podobie nali ti kazvam ne me e qt 4e si tup a 4e ti li4i
Ani_girl
06-29-2005, 07:15
kak moje da si tolkova tup be znaesh li vsi4ki sa otvoreni po 4atove4e i forumite ama ina4e polovinata sa bokluci kato tebe
Ani_girl
06-29-2005, 07:18
kvo takiva kato tebe pishkite ima ska4at mnogo lesno samo kato vidat cici a tva si ti xexxexe ako ima kvo da ti ska4a de
Ani_girl
06-29-2005, 07:20
a teq ne6ta koito gi napisa nqkoi li ti podskaza ili ti sam si gi izmisli az mislq 4e nqkoi ti e podskazal 6toto malumnik kato tebe nemoje da kaja ili izmisli ne6to dorii i nekva prostotiiq kato tebe m,ai ti si super golqma greshka a
Прочети сега внимателно щото наистина ми писна от тебе. Ти си много тъпа, ама много. Който е прост, е прост за цял живот, нали знаеш? Ти истински оргазъм не си изпитала можеш да бъдеш сигурна в това. Не се притеснявай за мене има к'во да ми стане и не карам на чекии. По-добре престани да пишеш 'щото утвърждаваш простотията си :!:
Ani_girl
06-29-2005, 07:25
dobre be super mi e 4udno ti otkade znesh 4e ne sum izpitvala orgazam i 6te si pisha kolkoti si iskam sumnqvam se 4e ti mojesh da mi kajsh kvo da prava sumnqvam se 4e ima kvo da ti stava kak si biesh 4ekii s pinsetka :))))) :lol: :lol: :lol:
Ani_girl
06-29-2005, 07:27
po prost i smotan ot tebe v toq forum nqma be
Може да е с пинсетка ама твойта путка е толко тясна че и микроб да влезе вътре ще имаш чувството че слон ти го е нахакал
Ani_girl
06-29-2005, 07:38
XAXXA PO GOLQM BUZIK NE BQH 4UVALA ZA DNES MI BII SI TAM 4EKIITE S PISNETKA I NE SE PRITESNQVAI ZA MOITA PUTKA
Ani_girl
06-29-2005, 07:48
e kvo nali pone 6te mi e kef
Не съм екстрасенс. Мене пишката може да ми е и 0.1 мм може и 2 метра да ми е ама ако си бия чекии ще ми е кеф нали :P
slim_shady_lady
06-29-2005, 10:59
Абе хора я се погледнете !! Не можете да си представите колко жалко изглежда отстрани тая караница !! Поне като флуудите флуудете по темата,дайте да му помогнем на човека !! Вие тая тема на обществн скандал я направихте бе!! БЕЗОБРАЗИЕ !!! :? :? :?
A колкото до темата......според мен само с лизане не можеш да я накараш да достигне до оргазъм!! Е естествено само клиторен,обаче за истинския оргазъм ще трябва да я отвориш....а щом тя не иска ще тряаа да си почакаш...
Е айде помагай му на човека
slim_shady_lady
06-29-2005, 11:07
Kakto vijda6 pomagam s kvoto moga !!
Ani_Girl, DespaiR:
И двамата сте тъпи. Кат0 гледам умен няма, ак0 имаше, щеше да спре сп0ра 0тдавна, а сега гледам, че т0ва е в две теми, сигурн0 ак0 видя в другите теми и там ще има фл00д!
п0 темата:
пич, ми тя не иска да бързате, к0ет0 единственият вариянт за 0ргазъм е клит0ра, м0же би и анала, н0 дай да караме за клит0ра. Първ0 караш бавн0 и нежн0 с език, ак0 усетиш, че п0чва да се възбужда увеличаваш темп0т0 с език, кат0 м0же да вкличиш пръстче, а с другата ръка да я д0к0сваш п0 лицет0, да 0пипваш и мачкаш лек0 гърдите й, да захапен лек0 и нежн0 клит0ра и, да г0 засмучеш ... варианти адски мн0г0, пр0бвай всичк0, и най-вече, бъди мн0г0 мн0г0 нежен с нея :)
Stefka_st
06-29-2005, 12:14
А ма овца момчето не питаше как да накара приятелката му да се съгласи да правят секс, а как да я доведе да оргазъм и как се отваря девственица.
1. Мисля че имаше статия за това как да отвориш девственица
2. Тва с оргазма е сложна работа много жени не получават оргазъм дори и на 30 години като са. Просто Господ е решил че тряа да са прецакани :lol: Трябва да я лижеш много да се ебете по дълго време а ве сложно е няма да можеш да я накараш да изпита истински оргазъм
Това, че ти не можеш да докараш приятелката си до оргазъм, не означава че никой не може.
Най добре използвай пръста си докато правите секс. Може и с езика, но от първия път няма да може да я доведеш до оргазъм. Трябва да минат поне 3-4 пъти и чак тогава.
А девственица се отваря нежно с пръст или направо с пениса си, но е леко грубо да започнеш направо. Първо с пръст леко. Препоръчвам ти да не и пъхаш други предмети освен пръста си, за да я отвориш. Успех! И най-важното е да бъдеш максимално нежен.
Стефке да съм казал нещо за приятелката ми :?:
bulgarche
06-29-2005, 14:32
Няма значениое, че е девствена. Пак може да стигне до оргазъм, а за отварянето има много теми. Прочети там. Има и статии от които ще научиш (може би) много неща
tifani95
09-12-2010, 17:22
вижте ся... до сега не съм правил секс... само съм лизал приятелката си... та... кажете поне как да стигне до оргазъм тя при положение че тя не иска да бързаме... 8) пък може да кажете и как да я отворя да знам за в бъдеще 8) благодаря предварително
ami to i az do skoro bqh devstvena.....taaa ot li4en opit ti kazvam 4e purvo trqa da q vuzbudi6 stra6no mn ina4e nqma da stane t.e. trqa da q opipva6 i celuva6 navsqkade nai - efektivno e...sabli4ai q bavno i bavno i svali bikinite...posle nai - dobre purvo si puhni bavno glavi4ka i togava nejno i sa6to taka bavno produlji da pronikva6
ako ne ti dopada standartniq na4in probvai da q otvori6 s prust posle s dva [po produljitelno] i opitai da i go vkara6 bavno i plavno!!...
a dr. vupros za orgazma...purvo q liji....a posle po4ni da i turka6 s dva prusta kato zapo4ne6 po - burzo i po - burzo trqa da go pravi6 mn burzo v oblasta na klitora... dokato ne svur6i [ne stava vednaga moe da otneme 2-3 min, a moje i 7 - 8 min zavisi ot momi4eto
SexyBitch
09-12-2010, 17:30
Абе вие за кирилица и грамотност чували ли сте??? :shock: Ключ :?
дам сложете ключенце :x тея го обарнаха на сабор
Ani_girl, ако иска някой да й чете постовете /въпреки, че не си заслужава/ да започне да пише на БЪЛГАРСКИ! За спора - без коментар!
По темата: Както казаха преди мен има жени, които не стигат до оргазъм дори и до 30 години. Индивидуално е при всеки!
Лично аз все още не съм имала оргазъм, а водя полов живот от около година.
За "отварянето" /ужасна дума/ - Най-вече бъди нежен, действай бавно за да не я откажеш! Много любовна игра, възбуди я максимално! Целувки навсякъде, гали я нежно, намери местата, които я побъркват и тя сама ще го поиска.
Започни с пръсти за да я подготвиш и след това действай много бавно! Ако ти каже, че много я боли поспри за малко и пак опитай. Повтаряй й да се отпусне, че няма от какво да се притеснява, че е в добри ръце и всичко ще мине ок /дано е така/.
Успех от мене :)
Behemoth
09-12-2010, 19:21
Сря Юни 29, 2005
Ама вие сте...
Bombshell
10-07-2010, 10:05
Според мен автора на темата не е виждал женско освен на монитор и списание :)
Шанса да лижеш приятелката си(както трябва) и да не й се иска.... сещаш ли се какъв е....
Не мисля, че проблема е в жените които не стигат до оргазъм. Наистина има и такива, но са толкова малко като процент, че не си струва да се говори.
Обикновенно е проблема е, че мъжете или не знаят или не могат да докарат жените до оргазъм. Случвало ми се е да бъда с жени, които казват "аз не мога да получавам оргазъм" и това се е променяло след това това и изведнъж почват да могат :)
Въпрос на подход и техника е всичко!
Оооф ама вижте годината бе,глупчовци, :x
NobodyIsPerfectSoWhat
10-07-2010, 22:06
Шанса да лижеш приятелката си(както трябва) и да не й се иска.... сещаш ли се какъв е....
+1