Влез

View Full Version : Колко да е продължителен половият акт ?

WaKo
07-04-2005, 09:29
Въпроса е към момичетата. Това го пускам за информация за това колко дълго искат момичетата да продължава сексът, защото гледам, че битува тука някаква заблуда, че едва ли не момичетата обичат секса да продължава с часове и удоволствието им зависи единствено от това колко дълго ще издържи момчето. Знам, че ще кажете, че е различно, но все пак обикновено колко дълго искате да е , момичета ? Питането е за самия секс, без любовна игра и такива работи преди това.
Отговор под 10 минути не слагам, защото под 10 минути смятам, че не е пълноценен секс и за двамата

koro
07-04-2005, 09:31
хмм интересно признавам
браво ...
та нека видим ..

___Kaka Eli___
07-04-2005, 10:08
Oooyy kvi ti 20,30min. :?: Nai dobre sie CQLA no6t,i ako moje na sutrninta pak :lol:

e4o
07-04-2005, 10:20
Oooyy kvi ti 20,30min. :?: Nai dobre sie CQLA no6t,i ako moje na sutrninta pak :lol:
heehe tva e qko, i as vikam taka :lol:

07-04-2005, 10:28

Сам0 г0в0рите, аз ви чаках вас двете сн0щи в нас, ама никви не д0йд0хте :)

Хехе, мисля, че м0же и едн0 мъжк0 мнение да се каже п0 темата :)

м0же и два дена секс ак0 искате, н0 трябва да ни жалите, да не ни нервирате, два дена реклас преди заветните други два и п0сле се дръжте здрав0 :)

Блях, 40 минути? И за м0мче са малк0, п0не за мен де :) аз г0ре-д0лу разделен0 на по 45 минути свършвам един пър, н0 т0ва не е винаги, зависи 0т т0ва дали съм ум0рен, или съм б0дър и свежичък :)

___Kaka Eli___
07-04-2005, 10:35
heehe tva e qko, i as vikam taka :lol:
Xaxaxaaa.....da no koi 6te izdarji tolkova,nakoi...Terminator :shock: xaxxaa

koro
07-04-2005, 10:41
ааа не ви ли се убива тръпката до го правите толкова дълго време и често ... ?

07-04-2005, 11:00
ааа не ви ли се убива тръпката до го правите толкова дълго време и често ... ?

Еми нямам си сери0зн0 гадже, секса е п0-рядк0 и тази липса п0ражда страст, к0ят0 м0жеш да я ут0лиш д0ри след четвърти-пети 0ргазъм :) т.е м0же да се издържи п0вече, а и на п0чивки 0ще п0-д0бре!

pinK_Baby
07-04-2005, 13:34
на приятеля ми му трябва много време,за да свърши...така че понятие като 20 минути за нас просто не е никакъв секс...най-малко половин час,а най-често е над 40 минути..не знам колко точно...а много често дори не свършва...много кофти :( :roll:

07-04-2005, 13:40
Да кажем два часа, но не се знае... :wink: ако пък съм на кеф..

LiNkiN4eTo
07-04-2005, 13:53
от 1 час и 30 мин. до 2 часа и 30 мин. някъде ...

Murderdoll^^
07-04-2005, 16:36
буфф..ненормални :shock:
два часа ама с "увертюрата"
или без?:)))иначе самия секс...
при мене пона 40-50 минутки,
най-много час(не че съм засичала
хехех:))ама имам някфо такоа
чувстфо че после омръзва...
предпочитам няколко пъти по 40
минутки отколкото 1 път по 2
часа :P

koro
07-04-2005, 16:42
ее нека да има фас почивка и малко лаф след 20-30-40 минутен кеф и после НП пак :P

Murderdoll^^
07-04-2005, 16:53
ее нека да има фас почивка и малко лаф след 20-30-40 минутен кеф и после НП пак :P
мхм точно тфа имах и аз предвид...
а не прас 2 часа като животни и ае после
кой откъде е...

koro
07-04-2005, 16:58
все пак секса сближава :P

WaKo
07-04-2005, 17:00
абе бях написал, че въпроса е за момичета, ама щом и момчета взеха да се изказват, както и да е ... А момичетата големи лами се оказаха - 2 часа нон-стоп секс ... без в това време да се включва любовната игра ... интересно как ви задоволяват тогава. От лиичния ми опит съм се убедил,че след повече от час вече става монотонно и усещането се губи и за двамата.

Murderdoll^^
07-04-2005, 17:05
А момичетата големи лами се оказаха - 2 часа нон-стоп секс ... без в това време да се включва любовната игра ... интересно как ви задоволяват тогава. От лиичния ми опит съм се убедил,че след повече от час вече става монотонно и усещането се губи и за двамата.
кхммм аз ен съм ли момиче ...такоа:)
не см писала че искам 2 часа:)аз съм от
скромните :lol: :lol: :lol: :lol:

unnormal-girl
07-04-2005, 17:11
аз предпочитам повечко пъти по 20-30 минутки :P

ProstoAz
07-04-2005, 17:25
Хах, много се изхвърляте, ама както и да е...ще се здържа този път от коментар. :D
Най-добре си е 30-40мин. (без любовната игра). Един нормален мъж не може и да издържи повече, а ако издържа значи или нещо с него НЕ е в ред или е бил чикии преди това (употребил е алкохол в големи количества, яко се е надрусал)!
А пък и 30-40мин. като им сложим и любовната игра си стават горе долу 1 час, което е напълно нормално.
По-дълго мисля, че е напълно излишно - не само, че писва, ами и вие (момичета) по някое време вече и спирате да се овлажнявате толкова (някои въобще спират), така че...незнам как си го представяте? :?

П.С. Вие говорите за първия тек само че е 2 часа (примерно, приблизително, не ми се рови с точност в отговорите ви) или за всички (колкото и да са те)?
Според мен и един тек си е достатъчен, стига да е бил качествен.
А мен отговорите ви ме навеждат на мисълта, че или ваще приятелчета не ви задоволяват достатъчно или и понятие си нямате от секс?? :shock:

07-04-2005, 18:12
буфф..ненормални :shock:
два часа ама с "увертюрата"
или без?:)))иначе самия секс...
при мене пона 40-50 минутки,
най-много час(не че съм засичала
хехех:))ама имам някфо такоа
чувстфо че после омръзва...
предпочитам няколко пъти по 40
минутки отколкото 1 път по 2
часа :P

Без люб0вната игра :)

07-04-2005, 18:14
Хах, много се изхвърляте, ама както и да е...ще се здържа този път от коментар. :D
Най-добре си е 30-40мин. (без любовната игра). Един нормален мъж не може и да издържи повече, а ако издържа значи или нещо с него НЕ е в ред или е бил чикии преди това (употребил е алкохол в големи количества, яко се е надрусал)!
А пък и 30-40мин. като им сложим и любовната игра си стават горе долу 1 час, което е напълно нормално.
По-дълго мисля, че е напълно излишно - не само, че писва, ами и вие (момичета) по някое време вече и спирате да се овлажнявате толкова (някои въобще спират), така че...незнам как си го представяте? :?

П.С. Вие говорите за първия тек само че е 2 часа (примерно, приблизително, не ми се рови с точност в отговорите ви) или за всички (колкото и да са те)?
А мен отговорите ви ме навеждат на мисълта, че или ваще приятелчета не ви задоволяват достатъчно или и понятие си нямате от секс?? :shock:

Защ0 за вас винаги е невъзм0жн0? Невъзм0жн0 ли е една жена да п0лучи 0ргазъм след 5 минути секс, или мъж да не м0же да свърши? Баси, всичките сте секс експерти 0баче :evil:

ProstoAz
07-04-2005, 18:18
Мъж да не може да свърши е напълно възможно, но не и нормално...нали за това говорим? :roll:

R.I.P.
07-04-2005, 20:16
seksat sas si4kat lubovna igra i gu6kane i frenska lubov moje da strae do sutrinta- nai dobre de.No sami akt"vatre-vanka" pri pove4e ot 30 min prosot samata koja ot dolu me zabolqva i ne mie priqtno. No go nqmam tozi problem 4esto za6toto priqtelqt mi za akolo 20/30 min svar6va, koeto pak e to4no kolkoto mi e dobr ei na men.

unnormal-girl
07-04-2005, 20:37

Защ0 за вас винаги е невъзм0жн0? Невъзм0жн0 ли е една жена да п0лучи 0ргазъм след 5 минути секс, или мъж да не м0же да свърши? Баси, всичките сте секс експерти 0баче :evil:

в този свят НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА

07-04-2005, 20:55
Мъж да не може да свърши е напълно възможно, но не и нормално...нали за това говорим? :roll:

Ми ти кат0 не си п0паднала на так0ва м0мче не мисля, че м0жеш да слагаш всички п0д 0бщ знаменател. Тука всеки знае да г0в0ри сам0, защ0 всичките сте такива секс експерти :?: г0в0рите си 0т малкия 0пит к0йт0 имате, все едн0 сте 40 г0дишен/а и че сте имали цял0 стад0 офце/прасета :!:

Cha0
07-04-2005, 22:11
на приятеля ми му трябва много време,за да свърши...така че понятие като 20 минути за нас просто не е никакъв секс...най-малко половин час,а най-често е над 40 минути..не знам колко точно...а много често дори не свършва...много кофти :( :roll:

Кви са тея мин много ясно че 20 мин са нищо, даже за първи тек са малко...... Секс под 1 час и половина поне нещо не ми се връзва. Пак че понякога не свършвал да не се притеснява просто като се стегне за да издържи по-дълго и момичето като свърше той ко да праи да стане и да си ласне една ли? особенно ако не иска тя да му помогне е кофти :(
THE END

pinK_Baby
07-05-2005, 08:11

Кви са тея мин много ясно че 20 мин са нищо, даже за първи тек са малко...... Секс под 1 час и половина поне нещо не ми се връзва. Пак че понякога не свършвал да не се притеснява просто като се стегне за да издържи по-дълго и момичето като свърше той ко да праи да стане и да си ласне една ли? особенно ако не иска тя да му помогне е кофти :(
THE END

аз с удоволствие бих му помогнала да свърши след това :twisted: не знам....вече имам чувството,че или на мен или на него нещо не ни е в ред....

Stefka_st
07-05-2005, 08:24
За мен колкото е по-дълъг секса толкова по-добре. Мисля, че при повечето момичета е така. И секс, който е с продължителност под 30 мин не е никакъв секс. А ако е околко 1час ще е най-добре. Може и повече, но не и по-малко. :oops:

Cha0
07-05-2005, 08:27

THE END

аз с удоволствие бих му помогнала да свърши след това :twisted: не знам....вече имам чувството,че или на мен или на него нещо не ни е в ред....
Виж ся всичко си ви е наред просто приятеля ти може да умее да се сдържа, а ти свърщваш ли за 20-30 мин?
ако свършваш наистина е добре да му помогнеш после и той да свърши ама ако не свършваш не виждам каде е проблема ... споко :)

pinK_Baby
07-05-2005, 08:50

THE END

Виж ся всичко си ви е наред просто приятеля ти може да умее да се сдържа, а ти свърщваш ли за 20-30 мин?
ако свършваш наистина е добре да му помогнеш после и той да свърши ама ако не свършваш не виждам каде е проблема ... споко :)

сорка,малко като чат стана ама ми е за първи път и надявам се ми е позволено донякъде :roll: :oops: та...ами не и аз не свършвам...първите няколко пъти си свършвах нормално ама от известно време не.... :x :evil: ....разнообразие му е майката май и тва е....

ProstoAz
07-05-2005, 10:31

Ми ти кат0 не си п0паднала на так0ва м0мче не мисля, че м0жеш да слагаш всички п0д 0бщ знаменател. Тука всеки знае да г0в0ри сам0, защ0 всичките сте такива секс експерти :?: г0в0рите си 0т малкия 0пит к0йт0 имате, все едн0 сте 40 г0дишен/а и че сте имали цял0 стад0 офце/прасета :!:

Не разбирам сега за какво точно спориш? :roll:
И не поставям никой под общ знаменател, но хората налко или много са еднакви, освен излкюченията, които са си ИЗКЛЮЧЕНИЯ!
За опита - аз не твърдя, че е много! А за стадото офце/прасета - за теб колко вече са стадо? :D
И също така аз може да съм спала с момчета, които се броят на пръстите на двете ми ръце, но това не значи, че нямам приятелки, които са спали също с толкова и с които често обсъждаме такива неща. :wink:

П.С. pinK_Baby, все още не е чат споко, по темата е. :P

07-05-2005, 11:40

Не разбирам сега за какво точно спориш? :roll:
И не поставям никой под общ знаменател, но хората налко или много са еднакви, освен излкюченията, които са си ИЗКЛЮЧЕНИЯ!
За опита - аз не твърдя, че е много! А за стадото офце/прасета - за теб колко вече са стадо? :D
И също така аз може да съм спала с момчета, които се броят на пръстите на двете ми ръце, но това не значи, че нямам приятелки, които са спали също с толкова и с които често обсъждаме такива неща. :wink:

П.С. pinK_Baby, все още не е чат споко, по темата е. :P

п0чваш да си изкривяваш мнениет0. ти беше казала, че тези мъже, изключенията, т0ва не бил0 н0рмалн0, напр0тив, н0рмалн0 си е, а т0ва, че ти не си п0паднала на такъв незначи, че ги няма, или пък че са рядк0ст. пък т0ва, че се 0питваш да смениш темата ... г0лям праз, важн0т0 е, че има такива м0мчета и ак0 при вас секса е 30 минути, при други е д0ста п0вече, пр0ст0 трябва да се п0стараете да си намери п0дх0дящ парнь0р, а не да г0в0рите със сравнителн0 малкия си 0пит (не твърдя, че имам мн0г0 0пит, н0 винаги има 50/50 и 0т двете възм0жни страни/0тг0в0ри :!:

Slayer
07-05-2005, 12:21
Много зависи от настроението а също и физически как се чувства един човек (пример: след 2 часа здраво блъскане в залата - изобщо не ми е до правене на любов - веднага като се прибера - трябва да минат поне 2 часа). Иначе всичко зависи от момента. Някой път е за 10мин, някой път с часове (повтаряне, потретване и т.н.). Не мисля че е важно да се прави дълго време макар и обикновенно да искам да е по-дълго - важното е да се прави с любов - тогава и момичето ще свършва много пъти за кратко време - за момчето да не говорим...
А на момичето дето разправяше че приятеля и не можел по 30мин да свърши и даже често не свършвал ще кажа - така е като се прави секс без любов... Секса е в главата ти - не влагаш ли чувства може да си търкаш до утре (или поне повече от час). Не е възможно да харесваш приятелката си, да си супер влюбен в нея, да я обожаваш и да не ти е приятно с нея в леглото (тоест да не свършваш) - изводите да си ги направи сама...

-Slayer

WaKo
07-05-2005, 13:30
Еее, NoEx, тука не е въпроса момчетата колко могат да издържат. То е ясно, че има доста момчета, които могат да издържат по час и повече от час, и аз мога, но приятелката ми на около 30тата минута е свършила и оттам нататък тя дори доста често ми казва да свърша когато искам. А после, ако оше има желание повтаряме и така. Това е хубаво да можеш да да издържаш дълго време, но не означава, че на всички момичета им харесва. Говорил съм с доста момичета по тоя въпрос и повечето казват, че предпочитат няколко пъти по около половин час, отколкото един път 2 часа примерно и точно затова и пуснах темата. :wink:

07-05-2005, 13:49
Еее, NoEx, тука не е въпроса момчетата колко могат да издържат. То е ясно, че има доста момчета, които могат да издържат по час и повече от час, и аз мога, но приятелката ми на около 30тата минута е свършила и оттам нататък тя дори доста често ми казва да свърша когато искам. А после, ако оше има желание повтаряме и така. Това е хубаво да можеш да да издържаш дълго време, но не означава, че на всички момичета им харесва. Говорил съм с доста момичета по тоя въпрос и повечето казват, че предпочитат няколко пъти по около половин час, отколкото един път 2 часа примерно и точно затова и пуснах темата. :wink:

Съгласен съм с тв0йт0 мнение, пр0ст0 ^npocTo^a3^f^ така се изказа, че м0мчетата издържаме сам0 п0 30 минути, че п0вече не м0жем, а ак0 случайн0 се намери так0ва м0мче, значи нещ0 не е д0бре ... т0ва нейн0 мнение ме издразни супер мн0г0 :!:

ProstoAz
07-05-2005, 16:52
Аз не съм казвала, че не съм попадала на такива момчета... :roll:
Казвам ти НОРМАЛНО е 30-40мин. секс (без любовната игра. А някой да блъска 2 часа и чак тогава да свърши..хммм? Ако е в наълно нормално състояние значи има някакъв проблем (здравословен).
И това, че веднъж (2,3 пъти) си (не говоря специално за теб) издържал толкова време не значи, че говориме за РЕКОРДИТЕ ти, а за един нормален секс, който правиш всеки ден (през ден или там колко често го правиш).
Ми тва е...нямам кво повече да кажа. :wink: Не ми се карай еййй...всеки с мението си! :P Щом твърдиш, че можеш да блъскаш 2 часа (и то само блъскане) - добре, ти си знаеш, не съм пробвала и не мога да ти кажа. :? И все пак ще е добре да отидеш на лекар...

07-05-2005, 16:59
Аз не съм казвала, че не съм попадала на такива момчета... :roll:
Казвам ти НОРМАЛНО е 30-40мин. секс (без любовната игра. А някой да блъска 2 часа и чак тогава да свърши..хммм? Ако е в наълно нормално състояние значи има някакъв проблем (здравословен).
И това, че веднъж (2,3 пъти) си (не говоря специално за теб) издържал толкова време не значи, че говориме за РЕКОРДИТЕ ти, а за един нормален секс, който правиш всеки ден (през ден или там колко често го правиш).
Ми тва е...нямам кво повече да кажа. :wink: Не ми се карай еййй...всеки с мението си! :P Щом твърдиш, че можеш да блъскаш 2 часа (и то само блъскане) - добре, ти си знаеш, не съм пробвала и не мога да ти кажа. :? И все пак ще е добре да отидеш на лекар...

Ti ne uspq li da razberesh, 4e g0v0rim za 2-3 svurshvaniq :?: Ama k0i li 4ete mneniqta kakt0 trqbwa :) az vse pak spiram tupiq sp0r!

ProstoAz
07-05-2005, 17:04
Хаха, спираме наистина! :wink:
Ми аз още в първото мнения попитах за един тек ли става въпрос или... :?
Повече от един за толкова време...мдам...друг е въпроса, че на някои толкова време не им е особено приятно. :P

07-05-2005, 17:06
Хаха, спираме наистина! :wink:
Ми аз още в първото мнения попитах за един тек ли става въпрос или... :?
Повече от един за толкова време...мдам...друг е въпроса, че на някои толкова време не им е особено приятно. :P

Emi ak0 karat sam0 na edna p0za ... tup0 shte e :)))

ANTIHUMAN
05-27-2008, 07:51
Продължителността на половия акт е достатъчна да е 10 минути! :) Другото всичко е само любовна игра! :)

NeLLy_BaBy
05-27-2008, 12:31
Ами лично аз харесвам да повече от 40 мин. :)

WaKo
05-27-2008, 12:39
А някой да забеляза, че темата е от преди 3 години? Как ги изкопавате тия теми ми е много чудно?

jeni92_abc
05-27-2008, 14:04

=D> =D> =D>

Rise_Against
05-27-2008, 18:09
20-30 мин,като мине половин час желанието ми утихва...

bazzil
05-27-2008, 21:52
Продължителността на половия акт е достатъчна да е 10 минути! :) Другото всичко е само любовна игра! :)
+1