View Full Version : Лесно се възбуждам...Как да го спра!?
Възбуден
07-11-2005, 17:50
Имам един проблем - много лесно се възбуждам!Когато прегърна някое момиче, ведна започва да ми се дига :oops: и след това веднага я пускам, за да се опитам да го успокоя.Аз лично не намирам нищо възбуждащо в една прегръдка или обикновена целувка по бузата, пък какво остава като започна отново да се целувам :cry: Опитвам се да мисля за нещо друго - мислех си дори за плужеци, ама и тва не стана :? Дайте някакъв съвет, мн ви моля!Когато ме прегърне най-добрата ми приятелка, веднага се възбуждам и се надявам тя да не усети!И не само тя!Какво да направя?!
Човек или лъскай повече или си намери приятелка и с времето ще свикнеш с близостта на момичето и няма да ти става толкова често
УСПЕХ :wink:
Forgotten
07-11-2005, 17:52
Е тва вече не го бях чувал. Пич нямам си идея какво да правиш. Или в краен случай хващаш малко тиксо и енда ножица и го облепяш здрааво, но не ти го рпепоръчвам :D .
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 10 и 11 от правилника!
Благодаря!
6tom ti stava zna4i ia haresva6 batka
ProstoAz
07-11-2005, 17:54
Миличък предполагам, че си някъде на 14-15-16 и това е съвсем нормално за тази възраст, с времето ще отмине. :wink:
И все пак наистина не е много приятно, но...каквото и да ти кажа ти май си го знаеш - най-важното е психиката на човека! Мисли за нещо друго - футбол, коли, какво ти е сгтовила мама днеска... :roll: Всичко е въпрос на нагласа, мозакът е този, който ни оправлява - казах го и в една друга тема. :wink:
sini4kata
07-11-2005, 18:20
predstavi si baba ti gola i nqma da imash qdove :lol:
Тва сцепи мрака ама може и да помогне представи си също как някой повръща в устата на друг само да не го направиш и ти .... :twisted:
Tova e syvsem normalno, daze e dobre, dosta ot momichetata, s koito sym govoril se kefiat mnogo na tova. btw: zatova che se vyzbuzdash kato mislish za pluzeci ima samo edin variant - kefiat te :P shegichka :)
glazunov
07-11-2005, 18:57
Мене ако питаш...изобщо няма основание да се притесняваш.Мисля,че едно момиче би трябвало да се радва,че е харесвано.
А за възрастта-може би наистина колкото по-малък си,толкова по-лесно се възбуждаш
Но това не е признак на слабост или повод за присмех,може би просто едно момче още не е свикнало с близостта на женско тяло.
а ти по-добре се замисли за своята сексуалност,ако ти не се харесваш като мъж,всички ще ти се смеят.Даже и при секс ,ако пак те е срам от оная ти работа,пак ще ти се смее момичето.Така че...
Трябва да се гордееш с оная си работа,дори да се възбудиш на обществено място...
Възбуден
07-12-2005, 09:12
а ти по-добре се замисли за своята сексуалност,ако ти не се харесваш като мъж,всички ще ти се смеят.Даже и при секс ,ако пак те е срам от оная ти работа,пак ще ти се смее момичето.Така че...
Трябва да се гордееш с оная си работа,дори да се възбудиш на обществено място...
Спокс, мн добре знам към кой пол съм се ориентирал!и изобщо не ме е срам, ама понякога ми става кофти, защото, представи си, най-добрата ми приятелка ми плаче, аз я прегръщам и оп! веднага започва да се надига!На момичето й е тежко, пък аз се възбуждам!Горе-долу успявам да го спирам вече.Но, както каза Cha0, ще свикна като си намеря приятелка.Вече съм си набелязал едно момиче, но се страхувам тя да не се обиди като го усети :?
Тресе те пубертета яко! :-)
Не мисли само за сеь, има и други неша, които могат да се правят с момичетата! :-)
Вземи си хвани приятелка да усетиш за какво иде реч и ще се успокоиш
Къв пубертет и на мене ми се случва :lol: (е, с други жени не, само с моята и то когато се бараме :oops: ) ама вярно понякога е неудобно.
alexxgold
07-12-2005, 10:24
удряй по една ръка на "кобрата" по-често, и той няма да има сили винаги като те доближи момиче, да се "юрва". знам как е ;P
Възбуден
07-12-2005, 13:27
Ами да не би да е защото мн често лъскам???Защото обикновено го правя почти всеки ден по веднъж или през ден по веднъж. :oops: Сега се опитвам малко да застопоря, ама...Без особен успех...Как мислите, дали не е това?
SixSense
07-12-2005, 13:47
загорела работа..
9 i 10 to4ki ot pravilnika.
Blagodarq.
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
razbiva4
07-12-2005, 19:37
E brat ako ti podskacha nogo qko si pomisli che Obivash nekoi qre ili iskash da go zakolish na vashite za vecherq ili neshto ot toq sort!!!
Възбуден
07-13-2005, 09:41
Ами май вече намерих накакъв начин - вчера отново беше започнало така и изведнъж си казах да си представя...плюнка!Мн ги мразя тея неща и веднага се смали :lol: Ама това няма да помага още дълго време, трябва ми повече практика...
_Golden_fish_
07-13-2005, 18:07
Tova ne e problem moi 4ovek.Radvai se :) nameri si priqtelka ako nqma6 i deistvai :lol: Spri da se samonabliudava6 ...
Ani_girl
07-17-2005, 19:49
znaesh li po dobre da mojesh da go vdigash po lesno otkolkoto da ne mojesh da si go vdignesh s 300 zora nali se seshtash :lol: az i moite priqtelki mnogo puti sme si govorili to4no po tvoita tema koe po dobrew da go vdigash po lesno ili da nemojesj da go vdignesh vuoobshete taka4e az smqtam 4e tva da ti stava lesno nqma losho po qko za gadjeto ti :)) :lol: :lol: :) :)
Кажи какво стана става ли ти още лесно след толкова съвети?
SexOnTheBeach
06-09-2008, 14:19
хах .... може би и с това пробвай
atanakata
06-09-2008, 19:19
както каза един съфорумник... "къв пубертет? и на мен ми се случва"
и аз влизам в тази категория :D донякъде, разбира се
малко е гадно да се възбуждаш лесно, щото все пак никога не можеш да знаеш къде ще ти се случи, а на обществени места е малко неудобно.. ;)
ami i az sam taka samo 4e ako stane mislq za n6 ujasqva6to cicite na baba mi primerno :-& :smt078 aa i sa6to si peq tam edna detska pesni4ka za 4ervenata 6apcica obim bukibuki bam buki :D iii taka :lol: :lol: 8-) ae ne sam li zle???????
angelcheeee_93
06-09-2008, 19:41
tova ne e problem,a ne6to savsem normalno na tineidjarskite ni godini.nqma ot kakvo da se pritesnqva6.sigurno se 4uvstva6 nelovko,no s vremeto 6te otmine :)
SpOrTs_GiRl
06-09-2008, 19:42
Ти се радвай, че ти става .. :D
Love_Is_The_Answer
06-09-2008, 20:36
Имам един проблем - много лесно се възбуждам!Когато прегърна някое момиче, ведна започва да ми се дига :oops: и след това веднага я пускам, за да се опитам да го успокоя.Аз лично не намирам нищо възбуждащо в една прегръдка или обикновена целувка по бузата, пък какво остава като започна отново да се целувам :cry: Опитвам се да мисля за нещо друго - мислех си дори за плужеци, ама и тва не стана :? Дайте някакъв съвет, мн ви моля!Когато ме прегърне най-добрата ми приятелка, веднага се възбуждам и се надявам тя да не усети!И не само тя!Какво да направя?!
Да с повечко лъскане ще стане ... но и приятелка ше ти требе даааа :)
DafyDuck
06-09-2008, 21:53
Самоубий се тва е изхода :D
аз лъскам всеки ден и съм супер :)
Съвсем нормална реакция...зависи от възрастта и опита
Ще отмине и този период.А сега не се притеснявай!
Wrathchild
06-10-2008, 07:13
Стига изравяхте стари теми от времето на баба ми...
rado122
МнениеПуснато на: Пон Юни 09, 2008 10:36 pm Заглавие:
aa i sa6to si peq tam edna detska pesni4ka za 4ervenata 6apcica obim bukibuki bam buki Very Happy iii taka Laughing Laughing Cool ae ne sam li zle??????? :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
mi to okolo 70% ot momchetata f poberteta stradat ot tova do kolkoto znam... kato stanesh na 17, 18 shte otmine tozi period na spontanno vazbujdane.. A moje bi ako si hvanesh seriozna priqtelka s koqto da ovladeesh tova spontanno vazbujdane.. :-D
fuck_life
06-10-2008, 17:54
glei da ne q r1gne6 v puteto da ne stan lo6o... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
sabaku_no_gaara
06-10-2008, 18:30
А какъв е начина да го вдигам по-бързо?Тоест не,аз си нямам проблеми с това,но питам защото ми е интересно,може да ми притрябва(не ми казвайте да си мисля за голи жени,това не се брои :x )
Sexy_boy_944
06-10-2008, 19:01
Абееееееееее ти се радвай че се възбуждаш лесно че има хора които се опитват да се възбудят че и виагра пият :D :P :razz:
manutdforever
06-10-2008, 19:43
e normalna reakciq
i pri mene e taka daje malko "po-zle". 6toto ima edno momi4e v klasa deto kat si govorim razni mrusotiiki mi se diga :oops: ama hoda s dunki i ne se zabelqzva 4ak tolkos (Ponqkoga). Ama dokolkoto razbiram ne e 4ak takuf problem taka 4e 6e sum spokoen
тва и на мен ми се случваше като влязох в пубертета, и можеш да си представиш кво ми беше при положение че повечето момичета съвсем редовно пристигаа на даскало с бял панталон и черни (или червени) прашки. Просто си поемаш дълбоко дъх, успокояваш се малко и си мислиш за нещо друго.
IvYyYyYy
06-13-2008, 21:57
баце тряа да набиеш клоуна притва бая ....и би тряало да се опраи :P :P :P :P :P
firesnow
06-13-2008, 22:21
голяа раота
и на мен ми се случва принципно
но не го смятам за нещо срамно
тъй де той си става понякога и от нищо :oops: поне при мен... :oops:
пък и може приятелката ти там да го приеме кат комплемент сеш са :)
спокойно не си единствен и моя приятел мн бързо се възбужда от маловажни неща.. :-D
Имам един проблем - много лесно се възбуждам!Когато прегърна някое момиче, ведна започва да ми се дига :oops: и след това веднага я пускам, за да се опитам да го успокоя.Какво да направя?!
Ъъъъ излизай повече, срещай се с интересни хора и повече запознанства. Прегръщай по-често приятелката си, защото явно не си се доближавал често до момиче. Не се стремя да те обидя, казвам ти го като френд :)
Просто е така я прегръщай, целуни я по бузата дори. Гарантирам, че след 2ри-3ти път вече даже няма да ти дойде на ум, че ще ти се вдигне. Нормално приятелско отношение. Е виж ако ти седне и започне да грайндва около слабините, тогава да ти скача на макс. Това вече е нормално! :P :grin:
JustBecko
06-14-2008, 12:26
Това ли е само...Аз като я хвана за ръката и... :lol: Честен съм обаче!
DevilWish
06-15-2008, 19:11
Човек или лъскай повече или си намери приятелка и с времето ще свикнеш с близостта на момичето и няма да ти става толкова често
УСПЕХ :wink:
Taka e :) I se radvay ,4e ti stava ;)
FanTa_rS
06-15-2008, 19:56
м пробвай да си мислиш за портокали помага... :D (не се ебавам с теб и аз съм имал този вид проблем) при мен отмина и вече мога да "го" контролирам , но не винаги успявам :oops:
Бих казал "радвай се,че ти става" :) :) 8-) Защото ако си забелязал тука има доста теми от сорта на... "не ми стана" и т.н.Което според мен не е много по-забавно. :? :?
sopita tova 6te otmine
Ами да не би да е защото мн често лъскам???Защото обикновено го правя почти всеки ден по веднъж или през ден по веднъж. :oops: Сега се опитвам малко да застопоря, ама...Без особен успех...Как мислите, дали не е това?
Точно обратното- лъскай много. Аз съм лъскал по 11 пъти на ден- пубертет к0 да прайш кат те тресе х0рмона :D
Човече знам какво е . . .
Доста е неудобно, особено ми беше кофти преди 2-3 дни на едно събиране, когато пийнахме и неволно почнахме да се натискаме с едно момиче. Всичко беше прекрасно, само че когато се качи върху мен аз чак почнах да се потя от неудобство... сещате се за какво говоря нали :oops: , обаче явно и хареса това че се чувства желана или и аз незнам и почна да ме успокоява а-у, така че споко по-добре така, отколкото иначе!
ShtrudeL
09-18-2011, 09:12
Темата е от 2005та