View Full Version : Moderated by ^npocTo^a3^f^: Дали е бременна?
Привет на всички...
Значи..имам един доста голям проблем...Мисля си че приятелката ми е бременна...Преди 5 дни правихме секс - на нея и беше за пръв път...Първо бях без презерватив в смисъл че и го вкарах 3-4 пъти много внимателно защото много я болеше после нямаше чак такава болка...Сложих си презерватив и си довършихме работата...Проверих дали не е скъсан...Не беше...На нея взе че и хареса и вчера и оня ден по 2 пъти а тя трябваше да е в цикъл.Каза ми че по принцип и идвал на 16-17 а още не и е дошъл.Страшно ми е притеснено за тея 5мин. без кондом...Защото знаете преди да свърши на момчето на пениса излиза една много малка капка...Даже не съм сигурен дали е сперма...Много се притеснявам и незнам...Гинеколози тестове...Едвам я убедих да напражим тест...Тааа дали е нормално ако прави секс преди да и доиде - да и закъснее...И да питам ако е бременна дали изобщо ще и доиде ???Утре трябва да направим тест и направооо незнам много ме е страх...
Помагаите моля ви!!!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Привет на всички...
Значи..имам един доста голям проблем...Мисля си че приятелката ми е бременна...Преди 5 дни правихме секс - на нея и беше за пръв път...Първо бях без презерватив в смисъл че и го вкарах 3-4 пъти много внимателно защото много я болеше после нямаше чак такава болка...Сложих си презерватив и си довършихме работата...Проверих дали не е скъсан...Не беше...На нея взе че и хареса и вчера и оня ден по 2 пъти а тя трябваше да е в цикъл.Каза ми че по принцип и идвал на 16-17 а още не и е дошъл.Страшно ми е притеснено за тея 5мин. без кондом...Защото знаете преди да свърши на момчето на пениса излиза една много малка капка...Даже не съм сигурен дали е сперма...Много се притеснявам и незнам...Гинеколози тестове...Едвам я убедих да напражим тест...Тааа дали е нормално ако прави секс преди да и доиде - да и закъснее...И да питам ако е бременна дали изобщо ще и доиде ???Утре трябва да направим тест и направооо незнам много ме е страх...
Помагаите моля ви!!!
ami zna54i tva mi se slu4i na mene iaz bqh takava panika ama nedei taka shtot na neq i e dosta po-pritesneno ot na tebe se pak....ako ima dete to tol e v neq ne v teb,no kakto i da e prodyljkabame po syshtestvo zna4i veroqtnostta da e bremenna e malka oba4e to na momi4etata ne im idva na edfna i syshta data mi to se broqt 30 dni ot pyrviq den na predniq cikyl tq ne znae li kak se smqta?!?! Neka da si smetne na seki se slu4va da mu zakysnee malko a osobeno pyk i ot psihi4eskata naglasa oshte pove4e kato se pritesni moje da i zakysnee zatva napravete si testa i vijte kvo sha pokaje taka shte e nai dobre i nqma da se pritesnqvate,oba4e ako e bremenna estestveno 4e nqma da i doide.e...tva beshe ot men
Без да си видял теста не можеш да си сигорен.И според мен наи добре е да вземеш 3 теста защото една приятелка си беше направила тест и теста показа че тя е бременна.но после се оказа че не е така.Пожелавам ти оспех. :roll:
kurabiika
07-18-2005, 23:16
не се притеснявай толкова!
според мен не е бременна
chupacabra
07-18-2005, 23:29
абеееее, бебета не се правят така бе хора.. тфа не е толкова лесна хората. нищо и няма на приятелката ти
абеееее, бебета не се правят така бе хора.. тфа не е толкова лесна хората. нищо и няма на приятелката ти
Напротив!!!Точно когато не изкаш нещо да стане то става по лесно от колкото обикновенно за сажеление.
chupacabra
07-19-2005, 00:23
Абе човече какво сам ти направил зада оспорваш всяко мое мнение. :roll: Може ли да ме оставиш да напиша това което мисля и готово.И какво изкаш да кажеш с това "БЕБЕТАТА ЩЯХМЕ"та ти бебели си ебати :lol: :lol: :lol:
еми нямам нищо против теб, на за кво трябва да се изказваш по въпроси, които не разбираш добре? нищо лично,ма заблуждаваш хората и не помагаш по тоя начин на никой...
а относно това което съм изцепила, бях почнала друго изречение и не съм доизтрила бебетата, моя грешка ..
идеята беше - щяхме да сме се пренаселили :lol:
Ani_girl
07-19-2005, 04:37
znaesh li spored men ne e bremen ne e bremena . moje da i zakusnqva ot mnogo ne6ta ot vremeto ili puk ot tova 4e se pritesnqva i az sum si milila 4e kato ne mi idva i perdi tova sum go pravila s priqtelq mi sum bremena no nq nqkoi momi4eta ima zakusnqva s po sedmica dve napravi si smetkata koga e trqbvalo da i doide i pribavi o6te dve sedmici naprimer ako trqbnva da i e doshlo na 5 moje da i doide na 15 ili 16 no za vseki slu4ei i vzemi test4e ne sa skupi begaite do nai bliskata apteka uspeh i drugiq put umnata :)
Kill Zone
07-19-2005, 08:48
Привет на всички...
Помагаите моля ви!!!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
При първият полов акт вианги цикълът закъснява,защото първият път не променя само факта дали си имаш ципа или не.Самото разширение дейста на женското тяло по друг начин.Забавянето може да е седмица или повече.Това което кзваш "капка" е смазка.Това е спрема останала от рпедмният път(негодна) която излиза за да действа като соковете на момичето.От нея шанса да забременее е изключително малък.А и пич днес е 19 бре.Все пак нормално е да закаснее с 3-4 дена.А и едвали има цикъл от много време.Към 16-17 годипшнина момичетата започват да си оформят цикъла и горе доло тогава им става редовен.Но пак не е сигурно.Трябва да са минали няколко дена за да си направи трест за бременност(3 лева е в апеките).Акос е притеснявате толквоа купете един тест и тя да си го направи и проверете.Но ако не си свършил в нея и ако сте го рпавили повече пъти преди това хубаво си пичистил канала няма шан да е забременяла.Успокойсе маничко.Нормално е да закаснее с няколко дена.А и все пак и е билоз а пръв път.Организмът е все още шокиран и следващите няколко емсеца не се учудвай ако цикълът и позакъснява.Сле дпървият път нещата в организма на момичето се променят.Без паника.Но за по-сигурно можете да си купите тест за бременност.
sq fij pi4 safsem normalno e da i zakasnei na tfoita priqtelka to 1-2 dena ne sa 4ak tolkoz ama pak vii s kuf akuf go praite bez kondom e?? :? :? zemi i kupi tam edin dva testa da sa checkne 4e naistina moji i da ste napraili belqta :?
Без да си видял теста не можеш да си сигорен.И според мен наи добре е да вземеш 3 теста защото една приятелка си беше направила тест и теста показа че тя е бременна.но после се оказа че не е така.Пожелавам ти оспех. :roll:
НЕ най-добре земи всички налични в аптеката за да е по-сигурно
Таз твойта приятелка сигурно не е знаела как се прави и сгафила нещо
Ако знаеш колко пъти съм се опитал да им го обясня.Те си мислят че когато едно момче и едно момиче са голи и момчето свърши без презерватив вече са бременни, а даже може и момчето да не е стигнало до там че да й го вкара..... ама ДЕЦА.... какво да се прави
SexOnTheBeach
06-10-2008, 08:55
нее бременна
topstars
06-10-2008, 09:56
Успокой се,защото ако бебета се правеха толкова лесно просто нямаше да има място на Земята :)
Love_Is_The_Answer
06-10-2008, 11:36
Много по-вероятно е да не е бременна, но все пак и другата възможност не бива да се изключва туку така ...