View Full Version : Скъсан презерватив
Здрасти.Знам че вече може да ви е омръзнало от такива теми ама няма как.Значи случи се тази тъпня...момичето с което бях си купи от онези хапчета за които има важна тема...изпи ги и двете наведнъж...И искам да питам защо в указанията на хапчетата пише да се изпият едновременно, а в едно мнение тука се казва че едното се пие 12 часа след другото...И по нататък какво да правим
И какво ме чака от тук нататък в най лошия и в най добрия случай ако може да ми кажете... :(
Ani_girl
07-27-2005, 11:00
mi pro4eti po dobre temata za prostinor duo i 6te ti stanat po qsnoi me6tata
BABY_SEXY_GIRL
07-27-2005, 12:31
Как ще се пият едновременно бе :shock: Едното се пие колкото се може по-рано след гафа, най-късно след 72 часа от гафа...и като изпие едното хапче, точно след 12 часа трябва да изпие другото :idea: Така риска да забременее е много по-малък ако първото хапче се изпие навреме :wink: И все пак ти беше ли свършил в презерватива?
Изчети цялата статия в тази тема - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=9934 !
Na4i az kato pih postinor duo pyrvo pitah edna priqtelka (maika i ima apteka ae obshto vzeto gi razbira tiq neshta) i mi kaza da izpiq ednoto i sled 12h drugoto.kato si go vzeh 4etoh listovkata bukva po bukva.Samo deto ne q izqdoh i tam mn qsno si pisheshe 4e vtoroto hap4ence se pie 12h sled drugoto.Nz kakvi sa bili vashte hap4eta ama ako ste pro4eli pravilno zashto she pravqt dve hap4eta savsem mani4ki da se piqt ednovremenno vmesto da napravqt edno golqmo.ZAMISLETE SE!!! Ili vsashtnost nqma smisal da se zamislqte taka ili ina4e ve4e gi e izpila...
"Вземете двете таблетки едновременно,колкото е възможно по скоро,за предпочитане до 12 часа и не по късно от 72 часа (3 дни) след като ..."Ей тва пише в листчето в кутията...Дано всичко да е наред ...Мн ме страх
Vij sq pi4, spored men vzemete ta idete do nqkoi lekqr, moje poznat ili ne, tova ve4e ot vas si zavisi, i mu kajete kvo e stanalo. Ot tam natatyk ve4e toi 6te vi kaje kakvo mojete ili nemojete da o4akvate ot situaciqta... Dobre e v takiva slu4ai da se otide na lekar, 6toto ne iskam da ti obqsnqvam kakyv hormonalen 6ok pedizvikva samo ednoto hap4ence v organizma \predstavi si samo, vseki jiv organizym prirodno jivee, za da se razmnojava, a tva hap4ence go kara da NE ISKA VE4E da ima pokolenie i da go izhvyrli\ A za 2-te vzeti zaedno napravo neznam...
Vse pak... nadqvam se na tvoeto momi4e ni6to da mu nqma i... i da ne e stanala golqmata belq... Uspeh !
Abe hora malko me pritesnqva edna rabota i ako moje da mi pomognete 6te sym vi mnogo blagodarna :wink: . Skoro praih sex oba4e prezervativa se skusa vzeh postinor-duo ama na nqkoi pomaga ...na nqkoi ne i tva mn me pritesnqva. EDinstveno se uspokoqvam s tova 4e toi ne svur6i v men . Ta ima li nqkakva vzmojnost da sym, bremena? :cry:
PleasureSeeker
05-25-2006, 17:42
1во прочети внимателно опътването...в добрия случай...момичето няма да забременее...а в лошия...ще се увреди адски мн от тоя постинор...
ProstoAz
05-25-2006, 17:43
Поглеждайте датите! :wink: