View Full Version : Бръснете ли се отдолу или си праите некви формички:)
Бръснем се там 1-2 пъти месечно ама тва си е опасна работа бре. Веднъж преди години бях мн избуял викам дай да се подкастря първо с ножицата а остатъка с бръснача и така си приклещих хуя че до ден днешен имам белег :D с какво го приклещи бе с ножицата ли :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol:
Ае един ОБЪРНАТ КРЪСТ съм си измайсторила!! 8) :lol: в къф смисъл обърнат абе я направи една снимка :D :D
Сатане съм братле! :shock: :razz: знам ама с снимка ще ми стане още по ясно :D :D :D
Ае един ОБЪРНАТ КРЪСТ съм си измайсторила!! 8) :lol: в къф смисъл обърнат абе я направи една снимка :D :D
Сатане съм братле! :shock: :razz: знам ама с снимка ще ми стане още по ясно :D :D :D
знам ама фотоапарата ми се прееба :? :razz:
Не си обезкосмявам половия орган,но искам да започна да го бръсна,но искам да знам как да го бръсна нагоре или надолу и как да си махам космите от топките и какъв крем да използвам след това
бръсна от време на време , а не редовно защото все пак не искам да седя като гол плъх http://www.pic4ever.com/images/9.gif
FunnYboY
08-12-2009, 06:46
Ili se brusna ili se minavam s ma6inka za podstrigvane - nula nomer. Stava perfekno, a i posle ne izlizat 241413413413134 kosmi ot 1 kojna podpora.
2. Da - sega si otavqm lenta po korem4eto nagore :P
Epicphail
08-12-2009, 06:47
Обръснат съм на Мона Лиза :D :razz:
BrambZinka
08-12-2009, 14:20
от близо 6 месеца ходя на кола маска и махам всичко... прически не съм правила и за сега нямам намерение ;] а относно болката не боли толкова много свиква се, даже очаквах нещо по болезнено като отидох пъвия път :-P
maham v s gledam da e gladko katy na bebe dupety :) :-D
по принцип се бръсна изцяло, сега гаджето иска да си пусна прическа тип "мустаците на хитлер" та чакам да порастнат :)
сериозно ... Я http://www.getsmile.com/emoticons/smileys-91853/_950/artist.gif :lol:
Da we az pak sam obrasnata na djak sparoy (karibski pirati) :grin: :grin: :-D :-D :oops:
crazyall
08-14-2009, 04:22
Естествено,че трябва човек да се обезкосмява,където и да е :!: Това е много по-хигиенично.Тези,които са против това,не са от добре... горките :(+1 :) :!:
sweetkati
08-14-2009, 09:08
Az ne ostavqm nito edno kosam4e :P :grin: mrazq kosmiiiiiiiiiiiiiii :D 8-) :twisted:
Аз съм винаги на триъгълник или на вертикална лента, но доста широка. А някой може ли да ми каже какви са тези мустачки като на Хитлер?
ImmortalTechnique
08-17-2009, 23:56
Прайте си едно шаблонче от картон и след това и звездата на Давид може да си напрайте:) особено ако се казвате Моше :D
Не си обезкосмявам половия орган,но искам да започна да го бръсна,но искам да знам как да го бръсна нагоре или надолу и как да си махам космите от топките и какъв крем да използвам след това
От ляво на дясно минаваш с бръснача,после мажеш с малко плазмазгонче и свинска дярия и си готов :D :D :D