View Full Version : Проблем с майка ми
Asmiralda
08-13-2005, 12:45
Zdraveite! Az sum na 15 i si imam edin priatel ot 2 godini. Maika mi vse oshte me misli za malkoto i momichence i vaobshte ne si misli che se celuvame ta kamuli che pravim seks. Vchera, si biah ostavila ranicata na legloto i tia ia vijda, i predi da ia sloji v peralniata ia iztruskva. I ot neia padat 2 prezarvativa. I vednaga zapochna razpitvaneto, na koi sa, zashto sa ti i.t.n.. Kaza che shte me zavede na ginekolog. No veche ne moga da ia pogledna. Tia si zagubi destvennosta edva na 23 god. a az, za 15. Kak vo da i kaja?
mersi mnogo!!!
*Заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).
Редакция на MakeMeLaugh
hmm, mi kakvo da ti kaja sigurno 6te prozvu4i banalno no opitai se da pogovori6 s neq i da i obqsni6 kak stoqt ne6tata, a i kogato tq si e zagubila destvenostta e bilo predi 10 ili 20 godini, sega vse pak ne6tata sa drugi! nqkoi po4vat da pravqt sex i na 12 godini( koeto ne e mnogo noermalno no vse pak takiva sa vremenata kakto se kazva) taka prosto se opitai da pogovori6 s neq i9 da i obqsni6 4e s priqtelq ti ste ot dylgo vreme zaedno i t.n.!......i ako vse pak probva6 da pogovorite...USPEH!
Както и да го погледнем си малка за секс.Майка ти е права да се тревожи.
а бе много е относително...всичко е до желание и така нататък...по закон има право...ама те едни закони :)
инче бих казал едно нещо на английски : go on and face the music :)
Ми що не и каза че са ви ги раздали в даскало или например на някаква кампания на улицата ?!!???
Аз пък не смятам, че си малка, още повече, че и аз на 15 спах за първи път с момче, това си е перфектна възраст за едно момиче :)
Колкото до майка ти, май ще се наложи да се примири жената, все пак нещата не стоят като едно време, тя може и на 23 да е била, ама за нейното поколение е било нормално, както за твоето сега е нормално на 15. Тя никога няма да те възприеме като голям човек, винаги ще си нейната малка дъщеричка, но това не значи, че трябва да си девствена до сватбата си нали :?: :shock: :P
Az podkrepqm mnenieto na GeRyTo ...v krai na smetka vremenata sa savsem razlichni... :roll:
Както всеки знае от биологията 14-15 год. е напълно развит индивид жената... по за жалост в България след 18 год. се смятат за развити хора..... Днес не е както преди 20-30-40 год."Трябва да си девствена докато не се ожениш" глупости за мен са това :)Но да не мислим ,че и няма такива момичета
chupacabra:)
08-13-2005, 17:05
еми кажи и че са различни времената, че си имаш сериозен приятел, с който много се обичате, че няма смисъл да те води на гинеколог, защото вече си правила секс, и да се радва, че взимате предпазни мерки.
ZaRa_Is_ThE_BesT
08-13-2005, 17:10
Аз пък не смятам, че си малка, още повече, че и аз на 15 спах за първи път с момче, това си е перфектна възраст за едно момиче :)
Колкото до майка ти, май ще се наложи да се примири жената, все пак нещата не стоят като едно време, тя може и на 23 да е била, ама за нейното поколение е било нормално, както за твоето сега е нормално на 15. Тя никога няма да те възприеме като голям човек, винаги ще си нейната малка дъщеричка, но това не значи, че трябва да си девствена до сватбата си нали :?: :shock: :P
Абсолютно подкрепям Герито! Хайде УСПЕХ! :) Иначе... много сконфузено положението :)
HAha kvo imma da i obqsnqvash kaji i 4e ne sme minaliq vek...Pri tqh e bilo razli4no..Sega e drugo da go prieme i da se griji da ne zaboleesh ne6tu...Mislq 4e ako ti pomaga shte e po doobre ot kolko da ti zabranqva ili ne6tu drugo ...Abe da ti kaja samo da se pazish maikati shte go prime spox...
So_Lonely
08-13-2005, 18:17
Тука хората са се изказали ама има и друго решение - просто я излъжи!Кажи и че се ходила на театър и там са ти ги подарили(примерно)!Аз не подкрепям лъжите ама и незнам кви са ви отношенията с майка ти!Споко нема да се плашиш не е болка за умиране! :wink:
Kato e laja po losho...Zeme i skimne neshtu i sha e zavede na genekolog i vij ti kvo ste stane...Istinata pri neiniq sluchai shte e nai dobre...Za kvo da laja maika i kato samata i maika kato go prieme shte moje da i pomogne!?
So_Lonely
08-13-2005, 18:47
Kato e laja po losho...Zeme i skimne neshtu i sha e zavede na genekolog i vij ti kvo ste stane...Istinata pri neiniq sluchai shte e nai dobre...Za kvo da laja maika i kato samata i maika kato go prieme shte moje da i pomogne!?
Да бе съгласен сам с теб ама са ако за майка и тва е супер важно...абе истината е за предпочетане прав си!
kellybundy
08-13-2005, 19:19
mi v kraen slu4ai q zapoznai s priqtelq ti za d ai dokaje6b 4e e seriozen 4ovek i moje da vi ima doverie
a tva za 23 god...
tq i maika mi mn ne6ta mi e kazvala sus sebe si ama se okaza 4e ne sa to4no taka 6oto ba6ta mi mi kaza istinata :wink:
Panchoff
08-13-2005, 19:23
Различни времена - различни разбирания, сега е нормално на 15 тогава не е било. Обясни и, ако не те разбере няма да те убие я, минало свършено, правила си секс, не може да върнеш времето назад. Ако е разбрана жена - радвай 8)
Tenebrus
08-13-2005, 21:01
подкрепям истината...честно казано лъжата само ще те погребе...и тя ще побеснее
просто отиди и и обясни как стоят нещата...ама да не се изтърсиш и да кажеш : мамче не съм девствена вече, това е...
прояви малко тактичност (която никак не е присъща на 15 годишните ама карай :) )
Sexy_Boy_16
08-13-2005, 21:05
Na4i za tva nashto pokolenie e normalno na 15 da praish sex za nenoto 23 e bilo normalno
Puk za baba mi siurno na 1-vata bra4na nosht e treelo da topnat chushlenceto
Ami opitai se d ai obqsnish za kvo staa vupros 4e takia sa vremenata i taka...puk dano stane
6e stiskam palci ;)
и аз на 15 спах за първи път с момче, това си е перфектна възраст за едно момиче :)
не съм съгласна с това, ако момичето е готово хубаво, но иначе мисля че е по-добре да изчака още година-две
Azlan, на 18 хората се смятат за пълнолетни, а не за развити. И ако това ти се струва много, то в повечето западни страни пълнолите се навършва на 21..което може и да е по-добре.
Относно момичето с проблема, аз ако бях на нейно място сигурно щях да излъжа. Не ми се ще да обяснявам на майка ми, че не съм девствена. Е да, щях да й кажа, че все пак не е ненормално да се прави секс на тази възраст.
So_Lonely
08-13-2005, 21:47
Относно момичето с проблема, аз ако бях на нейно място сигурно щях да излъжа. Не ми се ще да обяснявам на майка ми, че не съм девствена. Е да, щях да й кажа, че все пак не е ненормално да се прави секс на тази възраст.
И аз точно това имах предвид,че този момент няма да е много приятен! :wink:
AM..Maika mi i tq razbra 4e ne sum devstvena na 15 kato bqx i to ot nqkakav log neiztrit na PC-to.Tq za purvi put e spala na 21 g s muj..i kwo da ti kaja..zavisi mnogo ot maika ti-6to za 4ovek e,ama opredeleno moita be6e tei da se kaje razo4arovana ili po-skoro stresnata 4e ne sym myni4kata i dy6teri4ka,makar 4e vinagi shte si ostana"malkata" za tqx.6te mine malko vreme vsi4ko shte si doide na mqstoto...samo malko tyrpenie!!
Блейз Самър
08-14-2005, 12:27
и аз на 15 спах за първи път с момче, това си е перфектна възраст за едно момиче :)
не съм съгласна с това, ако момичето е готово хубаво, но иначе мисля че е по-добре да изчака още година-две
И аз така мисля.Ква е тая мания да се правите на големи :?:
Charmed_90
12-11-2008, 20:49
Eeee kvo stava be :shock: granicata neprekusnato pada...baah
ami kvo da i kaje6.kaji i 4e ne jivee6 v neinoto vreme tva nai dobre i kaji
Sapphire_Illusion
12-11-2008, 21:08
Azlan, на 18 хората се смятат за пълнолетни, а не за развити. И ако това ти се струва много, то в повечето западни страни пълнолите се навършва на 21..което може и да е по-добре.
Глупости. В повечето държави е 18 години, само в Корея, Намибия, Монако, Тайван, Ливан, Мадагаскар, Египет, Камерун, Чад, Бахрейн и Аржентина са 20-21...
Според мен 15 е малко под моята мислена норма, но зависи и от хората. Така или иначе, обясни на майка си, че не сме 20те и няма нищо ненормално.
А да отидеш на гинеколог - няма нищо лошо да се правят профилактични прегледи, пък и един след дефлорация не е лоша идея...
И сериозно, тия родители са маниаци...
Те тук във форума още от 12-13год говорят за секс..пък ти вече на 15.. хах голяма си спох
Ех, мисля да попиша малко, но ми пада под нивото да пиша в тема от 2005... :-o
Щом е от 2005 авторката и отишла вече на гинеколог и майка и е разбралаааа.... а тъй... :grin:
nistelrooy
12-12-2008, 08:42
извинявай ама тая майка ти как са я отворили??? Тоа химен за 23 години сигурно е требвало бормашина или пневматичен крик!! :-D :lol: :lol: :shock:
miloto_girl_4e
12-12-2008, 08:47
Темата е стара от 2005 година и няма смисъл да се обсъжда :!:
Заключвам я :!: