View Full Version : ОБИЧАМ ВИ!!!
Здравейте хора...форумци!
Искам да ви кажа,че сте много добрички и готини,отнасяте се супер към "новите" каквато съм аз!
Историята:
Регнах се в един форум(за което съжелявам),още на първия ден тия почнаха да ме дразнят като ми се "караха" две отворени модераторки за това че съм носела аватара на няква от преди 2години,как тя го била носела няколко месеца и аз съм го откраднала.
После ми се караха за това как можело аз да слушам Drum'n'Bass а не чалга!!!И след всичко това(както и още 1000 такива случки,просто не ми се пише още)аз се сетих че съществува само един форум-ТОЗИ НА teenproblem.net и че само там хората са супер добре настроени и към най-новите...ОБИЧАМ ВИИИ!!!
Взаимно е,
Радвам се, че има все още хора като теб.. Които виждат положителното. Няма значение колко си нов/а. Всички сме хора и се стараем да си помагаме взаимно - такава е целта и на форумите - да бъдат място за взаимопомощ и подкрепа.
Надявам се често да се засичаме тук.
Желая ти всичко най-хубаво,
.: machoka :.
sini4kata
08-20-2005, 08:31
Радвам се, че има все още хора като теб.. Които виждат положителното. Няма значение колко си нов/а. Всички сме хора и се стараем да си помагаме взаимно - такава е целта и на форумите - да бъдат място за взаимопомощ и подкрепа
i men mnogo me radvat horata koito ne samo se oplakvat ot foruma no i vijdat hubavite mu strani.
e nqma kak da ne se poskarash s nqkoi za neshto no tova mai e rqdkost v forumcheto :D
LunaTriCk
08-20-2005, 08:49
а кой е този форум би ли споделила :?:
girlpower
08-20-2005, 09:03
Миличка,усети се липсата ти,не съм те засичала отдавна.А,от кой форум са тези глупаци?И аз те ОБИчКАМ теб,както и всички останали:)
Главен готвач от ТОХ, Б-с
08-20-2005, 09:04
Aaa аз те помня, бе... баси флуда дето му дръпна тогава :lol: И тая тема ще се пропие с празни приказки и гнусна любезност :)
girlpower
08-20-2005, 09:10
Главен готвач от ТОХ, Б-с-яяя се занимавай със готвенето:)
Главен готвач от ТОХ, Б-с
08-20-2005, 09:21
Никога няма да запушите устата на Готвачаhttp://smilies.sofrayt.com/aiw/yes2.gifhttp://smilies.sofrayt.com/aiw/smile.gif
Breakaway``
08-20-2005, 09:56
Не съм забелязала да са толкова добре настроени към новаците тук :roll: Може би към новаците, които пускат готини теми и мнения, но не и към всички. В смисъл, нямат нищо против новите, ама ... :) Все едно 8)
Sunny_stz
08-20-2005, 09:57
Mi super{}{}{}{} I az se kefq ,4e go ima toq forum i se zapoznah s mnoo qki hora ot nego:)Obi4kam vi i azzzzzz
BABY_SEXY_GIRL
08-20-2005, 10:45
Да, с малко опит човек си намира мястото :P Наистина тук хората са по-добре настроени от тези в повечето форуми и по мои наблюдения :wink: Само да можеше да се застоявате повечко тук :roll: Поздрави.
aBeP4eTo
08-20-2005, 10:57
Aaa аз те помня, бе... баси флуда дето му дръпна тогава :lol: И тая тема ще се пропие с празни приказки и гнусна любезност :)
Че такива ми ти работи...
та прав си, де!
Помня, че за два дена имаше 150 мнения...
леле вие на училище не пишете колкото тука бе :P
То и личи, де...
правописните грешки са налице.
Абе това "обичам ви" супер се изтърка.
Всеки ден казвате на някакви хора които не познавате, че ги обичате...тъпо е! Какво искаш да кажеш, че хареваш 11156 потребителя ли?
P.S сега да не пак да кажете, че само критикувам хората :lol:
ExpressYourSelf
08-20-2005, 11:21
Дааа!Дааа!И ние те ОБИЧАМЕ и се РАДВАМЕ,че си сред НАС!
Ууу...нещо по-латиноамериканско и лигаво от тва,няма накъде ;]]] И да ти кажа,едва ли са ти се `карали`,защото си нова!Има още 4075 причини да се държат така ;P
DarthRevan
08-20-2005, 20:37
та прав си, де!
То и личи, де...
Всеки ден казвате на някакви хора които не познавате, че ги обичате...тъпо е! Какво искаш да кажеш, че хареваш 11156 потребителя ли?
По-изчерпателен отговор отдавна не бях виждала. Но нека се обърна към въпросната юзър-ка.
И така, just, ти наистина ме учуди. Интересно как смяташ, че познаваш всички юзъри, че да ги обичаш. Аз например ти се дразня, а тази тема, ще ме извиниш, но е направо ТЪПА. Как можеш да ме обичаштогава? А какво затеб е да "обичаш"? Използваш много силна дума за тази простотия. Ще ме извиняваш, нои това е явен знак, че се опитваш да се подмажеш и да завърттжеш по-бързо нет-приятелчета. Глупаво, глупаво, глупаво... И все пак ти ме обичаш, както и останалите хиляди потребители. Странно! Никога не съм изпитвала толкова силна любов, а и не вярвам, че вообще съществува. Следователно или си достатъчно глупава, за да лъжеш с думи, или си лапе, което незнае кво е любов. И в двата случая, не ти прави чест!
A za teb kvo da kajem? Samo gleda6 da se zaqjda6 s nqkoi. I ne ti e problem userkata ili temata i, a tova 4e mnogo ot super dobrite ti priqteli se imat za mnoo vajni kakto i ti samata i si mislite 4e za vas nema pravila u toq forum! Posle kato vi moderirat bannat ili ne6to podobno po4vate da pi6tite kato malkite deca i da se zaqjdate i da izkarvate drugite vinovni. Bqgate ot problema 4e nemojete da se izvinite za gre6kata koqto ste dopusnali za6toto ste tvyrde slabi! :evil: :evil: :evil: devil4e prosto ste sbyrkali foruma! Ne e tuka mqstoto da se pravite na golqmata rabota, 6toto ne ste nikak daje!
~патенце~
08-20-2005, 21:00
DarthRevan говориш глупости.
Момичето не е "важна", а просто мисли реалнo.
Това е неиното мнение и ти нямаш право да и казваш дали е правилно или не. И не си ти човека които ще определя дали е "важна" тя е такава каквато си иска.
Ами да прави сте че не познавам всичкте регнати,незнам дали има човек който да познава и 50%от тях,но друг е въпросът,мислех си че има свясни(то си е така,всички[с малки изключения]ми правят супер добро впечетление...)За тая тема се сетих снощи като си легнах...не е за да "имам повече нет приятелчета"или там както го каза някой,а просто защото снощи бях в СУПЕРСКО настроение и ми доиде "музата"за писане в форуми и реших като стана сутринта да напиша темата,не мисля че е от някой "латино-американски сериал"а просто..."емоционална тема"...(леле колко тъпо звучааа :lol: :lol:),но това е положението като човек е влюбен!!!С'а верно и аз се чувствам супер тъпо след тая тема...Нищо-който го дразни прекрасната ми тема,просто да...незнам!Аз си се кефа на повечето от форума и не ми пука за нищо освен за...
...ОБИЧАМ ACS!!!
та прав си, де!
То и личи, де...
По-изчерпателен отговор отдавна не бях виждала. Но нека се обърна към въпросната юзър-ка.
И така, just, ти наистина ме учуди. Интересно как смяташ, че познаваш всички юзъри, че да ги обичаш. Аз например ти се дразня, а тази тема, ще ме извиниш, но е направо ТЪПА. Как можеш да ме обичаштогава? А какво затеб е да "обичаш"? Използваш много силна дума за тази простотия. Ще ме извиняваш, нои това е явен знак, че се опитваш да се подмажеш и да завърттжеш по-бързо нет-приятелчета. Глупаво, глупаво, глупаво... И все пак ти ме обичаш, както и останалите хиляди потребители. Странно! Никога не съм изпитвала толкова силна любов, а и не вярвам, че вообще съществува. Следователно или си достатъчно глупава, за да лъжеш с думи, или си лапе, което незнае кво е любов. И в двата случая, не ти прави чест!
A za teb kvo da kajem? Samo gleda6 da se zaqjda6 s nqkoi. I ne ti e problem userkata ili temata i, a tova 4e mnogo ot super dobrite ti priqteli se imat za mnoo vajni kakto i ti samata i si mislite 4e za vas nema pravila u toq forum! Posle kato vi moderirat bannat ili ne6to podobno po4vate da pi6tite kato malkite deca i da se zaqjdate i da izkarvate drugite vinovni. Bqgate ot problema 4e nemojete da se izvinite za gre6kata koqto ste dopusnali za6toto ste tvyrde slabi! :evil: :evil: :evil: devil4e prosto ste sbyrkali foruma! Ne e tuka mqstoto da se pravite na golqmata rabota, 6toto ne ste nikak daje!
ДР... Ядовете ти с мен ще ги изкарваш лично, а не пред всички, защото е глупаво. Не гледам да се заяждам с някой, а се опитвам да обясня, че "Обичам те" е станало клише точно заради такива неща. "Супер добрите ми приятели" са просто няколко хора от този форум, които уважавам за свободния им начин на мислене. Те не са овце, че да се мазнят на всички, само и само да се докажат на някого, забравяйки собственото си мнение. Те си казват в очите това, което мислят. И вярвам, че и ти и аз имаме да се поучим от тях! Но, както и да е. Не съм в настроение да се карам с теб, тъй като знам, че няма смисъл. Ако за теб съм слаба, ок, но това не означава, че съм такава, нали? А и, в деня, в който видя как тези, които изискват да спазвам правилата, ги спазват, ще признаям, че съм сбъркала. Ако има правила - трябва да са за всички, не смяташ ли?
Айде, със здраве!
DarthRevan говориш глупости.
Момичето не е "важна", а просто мисли реалнo.
Това е неиното мнение и ти нямаш право да и казваш дали е правилно или не. И не си ти човека които ще определя дали е "важна" тя е такава каквато си иска.
Мерси за подкрепата. Вярно е, че съм такава, каквато си искам и се радвам, че съм такава. Поне не съм такава, каквато искат да бъда! А това означава лично мнение!
Ами да прави сте че не познавам всичкте регнати,незнам дали има човек който да познава и 50%от тях,но друг е въпросът,мислех си че има свясни(то си е така,всички[с малки изключения]ми правят супер добро впечетление...)За тая тема се сетих снощи като си легнах...не е за да "имам повече нет приятелчета"или там както го каза някой,а просто защото снощи бях в СУПЕРСКО настроение и ми доиде "музата"за писане в форуми и реших като стана сутринта да напиша темата,не мисля че е от някой "латино-американски сериал"а просто..."емоционална тема"...(леле колко тъпо звучааа ),но това е положението като човек е влюбен!!!С'а верно и аз се чувствам супер тъпо след тая тема...Нищо-който го дразни прекрасната ми тема,просто да...незнам!Аз си се кефа на повечето от форума и не ми пука за нищо освен за...
...ОБИЧАМ ACS!!!
Всичко това ми е пределно ясно. Тогава бях ядосана, но мразя да чувам "Обичам те" на всеки ъгъл, а и е супер тъпо! Губи се смисъла на думата, а и силата й! Просто става клише :? Сори сза грубите думи, глупаво беше от моя страна, но бях ядосана. Сори пак.
П.П. Към модовете: Сори за онова мнение, някое правило съм нарушила, но не го знам кой номер беше. Се едно: Сори пак.
Е, няма такава тема просто! :evil:
и че само там хората са супер добре настроени и към най-новите...ОБИЧАМ ВИИИ!!!
Колкото по-добре се обръща някой към вас, толкова по-зле ще го приемете и ще се отнесете с него. И после това било форум за взаимопомощ, подкрепа.
Можете да се засрамите от постовете си /тези, които критикуват/. Замислете се първо защо сте тук, защо пишете и каква е мисията ви, докато се логнати.
Все ще се намери някой на въпреки да каже нещо. Аман.
:evil: