Влез

View Full Version : Нов модератор ?!

08-30-2005, 15:23
Искам да попитам няколко неща, без да се заяждам.
Кой е machoka?
Защо е модератор?
Не трябва ли ние потребителите да избираме кой да бъде модератор и кой не?

machoka, нищо лично. Виждала съм твой мнения. Принципно съм останала с добро впечатление. Обаче не ми побирка ума как винаги слагате модове, които са се регнали преди 1-2-3 месеца във форума и не знаят нищо за него!?

Моля темата ми да не бъде изтривана.

SeXy^GiRl
08-30-2005, 15:42
И аз забелязах, че той е нов модератор току що, което малко ме oчуди .. както и да е.. Аврил никога не е имало допитване до нас относно това кой да е модератор така, че ние си се примиряваме..

amy lee
08-30-2005, 15:50
ебаси :x ем аврил, просто няа кфо да кажа... :? просто... абе няам думи. аре цоки, кажи ся! що е мод? и без разни глупости от рода на "това е моя лична политика, която нямам намерение да споделям с никого"

devil4e
08-30-2005, 15:56
Дамз, и аз днес забелязах, че има такова нещо. Странничко е меко казано, според мен е направо трагично. Нещо напоследък само нови потребители са Модератори. Не че аз искм - напротив, не ми се занимава с тоя форум, но просто ми е странно! Деа знам! Админите (и в частност Цоки) да обясняват!

08-30-2005, 16:08
Аврил никога не е имало допитване до нас относно това кой да е модератор

А би трябвало :roll:

JuBaCcA
08-30-2005, 16:13
bi trqbvalo est..kakto naroda izbira koi da go upravlqva taka i nie trqbva da izbirame koi da e moderator..nali ? i trqbva da se glasuva..! :o

ExpressYourSelf
08-30-2005, 16:25
Ахахаха...Ау,не не...Аз пък откровено си казвам,че мачока ме дразни."Приятен ден!Поздрави!С уважение...!".Такава официалност тук смятам за излишна...Ноо няма значение!Да става квото ще,аз се оттеглям от тук... ;]
П.С. Цоки,мисля че дължиж най-малкото от уважение някакво обяснение на userite.Престани да триеш теми и мнения,в които хората те критикуват!!!Samsung правилно ти беше казал всичко в очите... Айде чао от мен!

08-30-2005, 16:29
Аз ще съм най-добрия модератор. Моля да ме направят такъв!

ProstoAz
08-30-2005, 16:34
bi trqbvalo est..kakto naroda izbira koi da go upravlqva taka i nie trqbva da izbirame koi da e moderator..nali ? i trqbva da se glasuva..! :o

Не съм съгласна - ясно е, че половината от форумците не могат (и няма да бъдат) обективни в едно такова решение и ще гласуват по симпатии, а не по това кой би могъл да се справи с тази работа. А machoka имат добър опит в това отношение (модераторския пост). :wink:

винаги слагате модове, които са се регнали преди 1-2-3 месеца във форума и не знаят нищо за него!?

Хммм? Аз съм от 2 години 1-2 месеца тук, Aia от 1год., а BABY_SEXY_GIRL от 2 год. и половина?!

Много се радвам, че Цоки е избрал именно machoka! Пожелавам му успех в работата! И не мисля, че има чак толкова голямо значение кой от колко време влиза в сайта, а какво е направил за него, дали е готов да си върши работата и дали има такова желание, защото голяма част от по-старите юзъри (вкл. и ти девилче) нямате и позитивно мислене за развитието на сайта, затова аз не виждам как той ще бъде оставен на хора, които всеки ден се оплакват и плюят по него и екипа. :wink: Нищо лично! :)

П.С. Поправих си го, малко грешка в цитата, но това не променя смисъла на казаното. :wink:

machoka
08-30-2005, 16:38
Добър ден,

Не разбирам защо критерия ви за модераторските права е датата на регистрация. Това, дали един човек може да върши тази работа или не може, не зависи от това кога се е регистрирал, нито пък колко поста има!

Няма какво да се знае за форума - мод правата не действат и не се прилагат в миналото, а в настоящето и потенциалното бъдеще. Има един изграден стереотип на работа и поведение, който трябва да се спазва. Това кой кога се е регистрирал, колко поста има, какво е било преди - няма значение. Важното е да се гледа с положително напред и да се направи всичко възможно форума и сайта да просперират.
Това обаче не може да се случи, без участието на такива ценни и умни потребители като Вас. Ето защо всички ние трябва да работим взаимно в една посока - изграждане и утвърждаване на тази институция - ТийнПроблем. Вместо да толерираме междуличностни спорове и дразги, мисля че бихме могли да се обеденим и всички заедно да се изправим срещу конкуренцията. По този начин ще останем без такава. :idea:

Моите модераторски действия тук ще се стремя да бъдат незабележими и ще направя всичко възможно да запазя Вашите интереси. Главната ми цел, не само тук, но и навсякъде е апелирането към възпитани отношения един към друг и проявяването на уважение. "Дръж се с другия така, както искаш и той да се държи с теб". Нека всички ние направим от пребиването си тук едно приятно изживяване и да извлечем полза от него. Взаимопомоща е основната идея на форумите.

С уважение,
machoka

foursquare
08-30-2005, 16:42
До автора на темата - Повярвай ми, Мачока става и за президент ;Р

devil4e
08-30-2005, 16:48
винаги слагате модове, които са се регнали преди 1-2-3 месеца във форума и не знаят нищо за него!?

Хммм? Аз съм от 2 години 1-2 месеца тук, Aia от 1год., а BABY_SEXY_GIRL от 2 год. и половина?!

Много се радвам, че Цоки е избрал именно machoka! Пожелавам му успех в работата! И не мисля, че има чак толкова голямо значение кой от колко време влиза в сайта, а какво е направил за него, дали е готов да си върши работата и дали има такова желание, защото голяма част от по-старите юзъри (вкл. и ти девилче) нямате и позитивно мислене за развитието на сайта, затова аз не виждам как той ще бъде оставен на хора, които всеки ден се оплакват и плюят по него и екипа. :wink: Нищо лично! :)
ХАХАХХАХА
1во. Къде съм го казала това? Казах, че НАПОСЛЕДЪК избират все НОВИ юзъри за модове. Не съм казала такоа нещо или е било отдавна :wink:
А колкото до другото - Права си, но аз си го казах, че не искам, заради следните причини: НЕ уважавам админите, НЕ уважавам модовете, НЕ уважавам форума и НЕ уважавам правилата. Така, че си го казах, а незнам що ми обясняваш, че не мога да бъде, след като аз си казвам, че и пари да ми дават няма да се събера с тая пасмина и да трия мненийца на горките малки юзърчета :wink:
P.P. machoka, А може би просто не ми върви подмазването? Или просто не умея да си пренебрегвам мнението, за някъв, на който под ника му пише "Администратор"? А, може би, това не ми вдъхва грам уважение? А, може би, просто не го смятам за нещо повече от мен? Може би... Както искаш го разбирай...

machoka
08-30-2005, 16:53
НЕ уважавам админите, НЕ уважавам модовете, НЕ уважавам форума и НЕ уважавам правилата.

Ами тогава какво правиш още тук? Иди свърши нещо полезно, от което имаш полза. Явно престоя ти тук е загуба на време.

http://www.teenproblem.net/f/login.php?logout=true&sid=fd80a7e9232926b8e7567ac37f9f8505

Успех в живота.

devil4e
08-30-2005, 16:57
НЕ уважавам админите, НЕ уважавам модовете, НЕ уважавам форума и НЕ уважавам правилата.

Ами тогава какво правиш още тук? Иди свърши нещо полезно, от което имаш полза. Явно престоя ти тук е загуба на време.

http://www.teenproblem.net/f/login.php?logout=true&sid=fd80a7e9232926b8e7567ac37f9f8505

Успех в живота.
Може би ми е просто весело, как някви се мислят за повече от другите? Мерси за съвета, но ще се възползвам от правото си (което е записанио в Конституцията на България) да имам свое мнение, да го показвам и, най-вече, да си гледам работата и да изисквам от теб и ти да си я гледаш :wink:
Айде като сме почнали с пожеланията, ще ти пожелая да си много много щастлив, да си намериш жена, за която да се ожениш, да ти роди много деца, да имаш пари, да станеш и да бъдеш какъвто си искаш и никога да не спираш да се усмихваш. И, най-важното, да станеш Админ тук, защото тва е смисъла на живота :wink:

machoka
08-30-2005, 17:02
Мерси за пожеланията :wink:

Както го каза - гледай си работата, аз ще си гледам моята 8)

Правото ти на мнение, гарантирано от законите на Р. България свършва там, когато наруши правило на форума!
Админ? Не, благодаря. Имам пренатоварен личен живот и кариера, изключваща подобна дължност.

:D

08-30-2005, 17:05
Аз съм потресена.
Тоя форум напрао си е*а майката.
Съжелявам, че единствения свестен човек, който го ръководеше си отива.
Правете каквото искате, аз ще продължавам да ви критикувам докато не се сетите, че нищо не е толкова розово за колкото го мислите!!! Умници!!!

С уважение :evil: :evil: :evil:

SeXy^GiRl
08-30-2005, 17:29
Аз съм потресена.
Тоя форум напрао си е*а майката.
Съжелявам, че единствения свестен човек, който го ръководеше си отива.
Правете каквото искате, аз ще продължавам да ви критикувам докато не се сетите, че нищо не е толкова розово за колкото го мислите!!! Умници!!!

С уважение :evil: :evil: :evil:

Подкрепям напълно! Тук всеки си прави каквото си иска и винаги накрая потребителите са виновни!

Impulse
08-30-2005, 18:07
Не нознавам machoka, но до колкото съм чела мненията му съм останала с добро впечатление.
Не разбирам защо само плюете админите и модовете, че му е поворен модераторски пост.
Нарушил ли е по някакъв начин правилника на сайта, лично вас ощетил ли ви е като потребители, трил ли е мненията ви просто ей така, без причина? Убедена съм, че всички вие, недоволните, не сте пострадали по абсолютно никакъв начин заради неговите действия. И след като вие питате кой е machoka, от кога е в този сайт => не го познавате и се опира до там, че само познати хора, които са тук отдавна могат да бъдат модератори, така ли?
Защо първо не видите как си върши той работата, а след това се оплаквайте.

AvLee_
08-30-2005, 18:22
Аз уж нямаше да влизам,ама исках да видя какво е станало с темата на Алекс и тази темичка също ме заинтригува.

Аврил,мога да те уверя,че мачока става за модератор и има опит в това :wink: .
Наистина,говорете след като сте видяли нещо,а не просто така.Мисля,че поста му като модератор,след напускането на алекс,е много добро решение.
Но пък и не виня тези,които смятат,че по-стари потребители са по-"заслужили" този пост.Но повечето от тези "по-стари" потребители,както някой каза,имат негативно отношение към нещата,които стават във форума(не че аз нямам :lol: ).
machoka,успех!Дано форума се разчисти от глупавите теми и да стане едно приятно място за посещание :wink:

GeRyTo
08-30-2005, 21:04
Админ? Не, благодаря. Имам пренатоварен личен живот и кариера, изключваща подобна дължност.

Изключително пренатоварената кариера да си мод :D
Не се заяждам с никой, но лично аз смятам такива решения за много прибързани...може би все пак и ние трябва да имаме дума в цялата работа...не да го решаваме окончателно, но един форумен референдум, тъй да се каже, би бил много хубаво нещо...
Ама то с радиото нито се говори, нито се спори... :?

LiNkiN4eTo
08-30-2005, 21:07
[color=blue]изобщо не се очудвам
все пак Алекс си замина и Цоки и Цецо сега са гъзарите дето бършат задници и си позволят какви ли не волности , този сайт няма да съществува още мн , а какво да говорим за форума...

miloto_girl_4e
08-30-2005, 21:30

Изключително пренатоварената кариера да си мод :D
Не се заяждам с никой, но лично аз смятам такива решения за много прибързани...може би все пак и ние трябва да имаме дума в цялата работа...не да го решаваме окончателно, но един форумен референдум, тъй да се каже, би бил много хубаво нещо...
Ама то с радиото нито се говори, нито се спори... :?

suglasna sam s mackata...
smisal .. ne,4e nie trqbva da re6avame koi da e moderator,ama mislq,4e ima po podhodq6ti hora ...
bih dala primeri,ama ne znam dali tova e dobra ideq ... LunaTrick naprimer mislq,4e e mnogo po dobur za mod .. ili LiNkiN4eTo,no vse pak nie prostosmurtnite nqmame pravo na glas :? :?
ne se zaqjdam .. prosto sam 4ovek,koito mrazi promenite...

LunaTriCk
08-30-2005, 22:17
Ало, админите ? Ай назначете някой по-забавен тип като модератор. Мисля, че не отива на тийн форум, модераторите да са някви сухари. Говоря за новия модератор. А това с "moderated by...", "По точка 412412..", според мен са излишни формалности. Това е малко извън темата, но исках много отдавна да го кажа. Относно machoka пак. Пич, намираме се в "света на тийнеджърите", не на делово събрание, че да използваме етикети. Сега, разбирам че всеки се стреми към оригиналност, но...твойто е смешно и не на място. За сега само това са ми забележките и оплакванията.

Sportexz
08-30-2005, 22:21
Абе има ли значение кой е модератор - да си върши добре работата! Чакайте малко ще се разбере...

devil4e
08-30-2005, 23:07
Ало, админите ? Ай назначете някой по-забавен тип като модератор. Мисля, че не отива на тийн форум, модераторите да са някви сухари. Говоря за новия модератор. А това с "moderated by...", "По точка 412412..", според мен са излишни формалности. Това е малко извън темата, но исках много отдавна да го кажа. Относно machoka пак. Пич, намираме се в "света на тийнеджърите", не на делово събрание, че да използваме етикети. Сега, разбирам че всеки се стреми към оригиналност, но...твойто е смешно и не на място. За сега само това са ми забележките и оплакванията.
Е тва беше, май, най-смисленорто мнение в цялата тема! Цял ден се чудя, защо нещо machoka нещо не приляга на картинката и ти ми помогна да се сетя! 10х
И сега, като се замислите как може да стоим и да бъдем водени от по-големи админи, по-големи модератори и, най-важното, от хора, мислещи като баба ми. Аз не мога! Мога да бъда културна, но защо, по дяволите? Кво постигаш с тва, machoka, кво? Привличаш вниманието с тва, че се държиш различно, но само дразниш нас, юзърите. Просто сме в тинейджърски сайт и е нормално да бъдем разпуснати, можеш да кажеш, че е "детско", може и така да е! Но сайта е за това! Аз не идвам тук, за да ме учат на обноски, а за да помогнам, да се разпусна, дори да се позабавлявам! Но не съм в детската градина, за да ме учиш на обноски! Просто не се вписва! Целия форум ви гледаме как се опитвате да се държите прилично и не разбирате, че тва е напълно смешно в нашите очи, тъй като ние тук очакваме да си прекараме яко, а не някоя "бабка" (всмисъл с остарял начин на мислене) да ни казва как да говортим и как не и да ни обяснява, че не спазваме 8767325764527645 правило от "Конституцията на Форума". Замисли се над тва.
И още нещо - не се заяждам, просто ми направи впечатление как точно "шефчетата" не се вписват в картинката на сайта и форума си!

machoka
08-31-2005, 07:00
WoW... сухар, бабка.. :shock: Ок:

Пичове и пички, кво се праите на дърва ся.. сички сме тийнове тука - и аз съм на 17 кат повечето от вас.. ай да земем си праим купона, кво се караме тука.. Кво внимание привличам, искам само сички си изкараме екстра, кат сме се събрали тука, па вие нещо се нервите. Къв остарял начин бе мацка... що съм се напивал по купони и аз кат вас, що са ме носили на гръб.. еехх :lol: , па идем ли у некоя дискотека само мога те засрамя под звуците на Преслава :oops: :lol: Каквото ви вълнува вас, това и мене..
LunaTriCk, ей ти на ся една формалност батка.. Аз па да не би да съм от твоя свят? На квито дискотеки ходиш ти, там съм и аз, колкото и ЦС да играеш - аз 2 пъти повече съм висял по клубове, па кви простотии съм праил и още праа, айде нема ти обяснявам.

:shock: :lol:

И сега какво, така по ли Ви харесва? Това, че се опитвам да се държа по-културно и възпитано не виждам с какво Ви пречи на Вас. Както споменах, правя всичко това, което и Вие, че и повече. Не съм тръгнал да поучавам никого - не съм аз човека. Ако до сега не сте се научили на някои неща, няма за кога.
Относно начина на модериране - и аз имам някои задръжки, но както споменах в предишния си пост - тук е изграден един стереотип на работа, който се спазва и за сега дава резултат. Една малка подробност е, че никога не съм използвал думата 'правилник', а 'правила' - ще оставя на Вас да се досетите защо.

Ако ме познавахте в реалния живот, нямаше да мислите така за мен, тъй че не говорете че съм бил сухар и бабка, защото ако някой мой приятел, с който сме вършили греховни простотии влезе и прочете 'какъв съм бил', ще припадне от смях..

'Ай пичове, бай ви' :lol:

:idea:

LunaTriCk
08-31-2005, 08:01
Сега, ако и един виц разкажеш няма да имаш грешка.
Относно стереотипа на работа, май няма голям резултат имайки предвид многото недоволни. Да бях на ваше място щях да променя начина на модериране за да е по приятно и да приляга на форума, но щом сте решили че се намираме във военна база и трябва да ни се казва кой (на) член(а) сме нарушили...така да е. Знам, че е яко да се правиш на шеф ама...да си имаме уважението.

Coki
08-31-2005, 08:34
Назначаването на модератори и начина им на работа се определя от ръководството на сайта, както предполагам знаете!
Това какво поведение ще има някои от нас, вие не го определяте, щом с поведението си не нарушава правилника, то тогава всеки избира сам как да се държи.
Считам темата за приключена!